an online Instagram web viewer
  • decidim_paisvalencia
    Decidim País Valencià
    @decidim_paisvalencia

Images by decidim_paisvalencia

📣 TERTÚLIA-DEBAT amb #AntoniInfante. 📆 15 de desembre (divendres) a les 19h a #JesúsPobre.
🗞 DE QUÈ PARLEM, QUAN PARLEM DEL #DretADecidir? ⏩ Vine i participa! 
#Decidim totes juntes.
I amb servei de barra! 🎗 Organitza: JoDaD La Marina.
📣 TERTÚLIA-DEBAT amb #AntoniInfante . 📆 15 de desembre (divendres) a les 19h a #JesúsPobre . 🗞 DE QUÈ PARLEM, QUAN PARLEM DEL #DretADecidir ? ⏩ Vine i participa! #Decidim  totes juntes. I amb servei de barra! 🎗 Organitza: JoDaD La Marina.
Consol Barberà, del secretariat de #Decidim va dir açò del viatge a #Brussel•les⏩ "Més de tretze hores de viatge, son, fred i pluja no acovarden un poble alegre i combatiu. Fins i tot gossos acompanyant algunes persones que es manifesten. Cotxes, busos, motos per tot arreu amb símbols i reivindicacions catalanes. Castells, gegants i cauts, música i dances per visibilitzar la situació del poble català. Manifestants que parlen català però també els qui es manifesten en castellà i es declaren fills d'andalusos. Hui Brussel·les es vist de groc per demanar la llibertat de preses i presos polítics i la comprensió pel procés català amb més de 45.000 persones al carrer."
Consol Barberà, del secretariat de #Decidim  va dir açò del viatge a #Brussel •les⏩ "Més de tretze hores de viatge, son, fred i pluja no acovarden un poble alegre i combatiu. Fins i tot gossos acompanyant algunes persones que es manifesten. Cotxes, busos, motos per tot arreu amb símbols i reivindicacions catalanes. Castells, gegants i cauts, música i dances per visibilitzar la situació del poble català. Manifestants que parlen català però també els qui es manifesten en castellà i es declaren fills d'andalusos. Hui Brussel·les es vist de groc per demanar la llibertat de preses i presos polítics i la comprensió pel procés català amb més de 45.000 persones al carrer."
#6D, res a celebrar? 
Constitució? La majoria del poble valencià no l’hem votada
#SomPaísValencià
Per la sobirania
Procés constituent propi 
#DretADecidir 
#Decidim✊
📣 Des de l'assemblea comarcal de la JoDaD de les Marines s'ha engegat una campanya per l'alliberament de l'AP-7. 
A la imatge adjunta trobareu la informació de la campanya. 
Treballem totes juntes per aconseguir la mobilització més transversal i majoritària possible!! #AlliberemAP7 
#AlliberemElsPobles
#Decidim✊
📣 Des de l'assemblea comarcal de la JoDaD de les Marines s'ha engegat una campanya per l'alliberament de l'AP-7. A la imatge adjunta trobareu la informació de la campanya. Treballem totes juntes per aconseguir la mobilització més transversal i majoritària possible!! #AlliberemAP7  #AlliberemElsPobles  #Decidim ✊
📺 4 anys sense RTVV, més de 6 sense TV3. Sense connexió amb IB3. Volem un espai comunicatiu en la nostra llengua i ho volem ja! 
#Decidim
📺 4 anys sense RTVV, més de 6 sense TV3. Sense connexió amb IB3. Volem un espai comunicatiu en la nostra llengua i ho volem ja! #Decidim 
Si esteu al #PaísValencià i voleu informació, poseu-vos en contacte! 
#Decidim ✊
Gran èxit de participació al #25N! ⏩ http://www.peldretadecidir.cat/index.php/item/851-25n-un-gran-exit-de-participacio?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook 
#EnsVolemVivesLliuresIRebels #JuntesSomMésFortes 
#Decidim
#25Novembre ⏩ Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. 
#TrenquemLesCadenes🔗 #ProuInjustícia #NosaltresDecidim #Decidim ✊
📌 Demà a la llibreria #FanSet de #València presentarem el llibre "El #PaísValencià que volem" 📚 
#Decidim ✊
👏 Ahir milers de persones vam caminar juntes pel #DretaDecidir i la #sobiraniaeconòmica del #PaísValencià! El #18N per un #finançamentjust! 
#SomPaísValencià #Decidim ✊
📌 Hui #18N eixim als carrers per la sobirania econòmica del #PaísValencià!! #Decidim ✊