an online Instagram web viewer
  • diamond.scha

    @diamond.scha

Images by diamond.scha

Kulit wajah makin lembut 😱😱
jerawat pun dah say bye bye 😍😍 . .
.
Alhamdulillah..feedback positif dari customer 😘😘 #MagicalWhite
#mwtestimoni
#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
Kulit wajah makin lembut 😱😱 jerawat pun dah say bye bye 😍😍 . . . Alhamdulillah..feedback positif dari customer 😘😘 #MagicalWhite  #mwtestimoni  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
Jom dapatkan kulit pololess dengan MAGICAL WHITE!
.
Whasapp sis πŸ“² 0129746643
#MagicalWhite
#mwtestimoni
Hai uollss..
.
Yayyyy OUR HAPPY CUSTOMER! .
Ya Allah, diluar jangkaan sgt2. Terima kasih atas feedback,😍
.
Nak lagi yakin uolss wajib cuba sendiri, serious memang tak cari skincare yg merkuri dah 😌 Jimat dan selamat❀️
.
Whatsapp : 0129746643
#MagicalWhite
#mwtestimoni

#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
Hai uollss.. . Yayyyy OUR HAPPY CUSTOMER! . Ya Allah, diluar jangkaan sgt2. Terima kasih atas feedback,😍 . Nak lagi yakin uolss wajib cuba sendiri, serious memang tak cari skincare yg merkuri dah 😌 Jimat dan selamat❀️ . Whatsapp : 0129746643 #MagicalWhite  #mwtestimoni  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
Kulit wajah makin lembut 😱😱
jerawat pun dah say bye bye 😍😍 . .
.
Alhamdulillah..feedback positif dari customer 😘😘 #MagicalWhite
#mwtestimoni

#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
Kulit wajah makin lembut 😱😱 jerawat pun dah say bye bye 😍😍 . . . Alhamdulillah..feedback positif dari customer 😘😘 #MagicalWhite  #mwtestimoni  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
❀OKAYYY..YANG NI MEMANG BUAT SIS PUN JATUH HATI SAMPAI TERJATUH UOLLLS❀
.
Hehe..mau tak "terjatuh" bila tengok  orang customer kesayangan sis ni posing macam nak minta dipuji...oopppsss...
.
Memang pun..kalau sis pon, memang patut diberi puji sebab POLOLES sangat 😍😍😍
.
Kalau uolls nak tahu kenapa customer sis ni POLOLESS SANGATTT...!!
.
Meh...PM / Whatsapp .
πŸ“² γ€Š0129746643》
.
πŸ“² γ€Š0129746643》
.
.
#MWtestimoni 
#MagicalWhite 
#mwangels😘

#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
❀OKAYYY..YANG NI MEMANG BUAT SIS PUN JATUH HATI SAMPAI TERJATUH UOLLLS❀ . Hehe..mau tak "terjatuh" bila tengok orang customer kesayangan sis ni posing macam nak minta dipuji...oopppsss... . Memang pun..kalau sis pon, memang patut diberi puji sebab POLOLES sangat 😍😍😍 . Kalau uolls nak tahu kenapa customer sis ni POLOLESS SANGATTT...!! . Meh...PM / Whatsapp . πŸ“² γ€Š0129746643》 . πŸ“² γ€Š0129746643》 . . #MWtestimoni  #MagicalWhite  #mwangels πŸ˜˜ #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
MUKA GLOWING KULIT LEMBUT HALUS LICIN JERR DALAM MASA 7 HARI TAU😍 " Dah banyak produk sis cuba tapi tak pernah ada yang sesuai dan betul2 berkesan. Sis mempunyai masalah kulit sensitif dan jerawat banyak, tapi sejak sis gunakan MAGICAL WHITE , kulit sis bertambah CERAH dan memang GLOWING. POLOLESS GITUU. Jerawat pulak mmg cepat sgt kecut ".
.
MAGICAL WHITE terbukti berkesan dengan testimoni pelanggan yang berpuas hati 😍
.
MAGICAL WHITE ada 2 produk
✿ MW Deep Cleanser
✿ MW Treatment Gel ( 5 in 1 )
.
Kebaikan Magical White :
❀ MENCERAHKAN kulit sepantas 7 hari
❀ Menyelesaikan masalah tona kulit tidak sekata
❀ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
❀ Kulit GLOWING sepanjang hari
❀ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
❀ Mencegah whitehead
❀ Menghilangkan kedutan dan menganjalkan kulit
❀ Kulit lebih pinkish .
Magical White dilengkapi dengan formula terkini bagi memastikan kulit wajah uolss sentiasa dalam keadaan terbaik βœ” Aloe Vera
βœ” Argan Oil
βœ” Vitamin C & E
.
.
whatsapp : 0129746643
#mwtestimoni
#magicalwhite

#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
MUKA GLOWING KULIT LEMBUT HALUS LICIN JERR DALAM MASA 7 HARI TAU😍 " Dah banyak produk sis cuba tapi tak pernah ada yang sesuai dan betul2 berkesan. Sis mempunyai masalah kulit sensitif dan jerawat banyak, tapi sejak sis gunakan MAGICAL WHITE , kulit sis bertambah CERAH dan memang GLOWING. POLOLESS GITUU. Jerawat pulak mmg cepat sgt kecut ". . MAGICAL WHITE terbukti berkesan dengan testimoni pelanggan yang berpuas hati 😍 . MAGICAL WHITE ada 2 produk ✿ MW Deep Cleanser ✿ MW Treatment Gel ( 5 in 1 ) . Kebaikan Magical White : ❀ MENCERAHKAN kulit sepantas 7 hari ❀ Menyelesaikan masalah tona kulit tidak sekata ❀ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat ❀ Kulit GLOWING sepanjang hari ❀ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori ❀ Mencegah whitehead ❀ Menghilangkan kedutan dan menganjalkan kulit ❀ Kulit lebih pinkish . Magical White dilengkapi dengan formula terkini bagi memastikan kulit wajah uolss sentiasa dalam keadaan terbaik βœ” Aloe Vera βœ” Argan Oil βœ” Vitamin C & E . . whatsapp : 0129746643 #mwtestimoni  #magicalwhite  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
Semakin hari semakin ramai pengguna Magical White . Makin banyak feedback yg sgtt berpuas hati 😍 .
.
Ini bermakna Magical White sudah dipercayaii dan tiada kesan negatif jangka panjang atau jangka pendekk !! Nak rasai perubahan tersebut cubalah Magical White😘
.
harga mampu milik dan bolej beli. budak sekolah pun boleh beli.. remaja, lelaki pempuan semua bleh pakai.. .
Berminat?? Whatsapp 0129746643
#MagicalWhite
#mwtestimoni

#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
Semakin hari semakin ramai pengguna Magical White . Makin banyak feedback yg sgtt berpuas hati 😍 . . Ini bermakna Magical White sudah dipercayaii dan tiada kesan negatif jangka panjang atau jangka pendekk !! Nak rasai perubahan tersebut cubalah Magical White😘 . harga mampu milik dan bolej beli. budak sekolah pun boleh beli.. remaja, lelaki pempuan semua bleh pakai.. . Berminat?? Whatsapp 0129746643 #MagicalWhite  #mwtestimoni  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
❀MELARAM LA KITE❀
.
JIRAN SEBELAH SETIAP HARI DOK TERSIPU-SIPU TENGOK KITA...PASAI PA...😎
.
Rupanya dia tertanya2 awat la peloles sgt kita nie...
.
"Sis pakai ape muka nampak fresh je..muka nampak glowing je walaupun tak bermekap.."
.
" itu laaa....sis pakai Magical White jea"...
.
"Apa tu...???"
.
Jom whatsapp sis ...sis cite lebih detail pasal  Magical White😍
.
Whatsapp πŸ“² γ€Š0129746643》
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#magicalwhiteangels😘 
#mwtestimoni 
#magicalwhite

#sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
❀MELARAM LA KITE❀ . JIRAN SEBELAH SETIAP HARI DOK TERSIPU-SIPU TENGOK KITA...PASAI PA...😎 . Rupanya dia tertanya2 awat la peloles sgt kita nie... . "Sis pakai ape muka nampak fresh je..muka nampak glowing je walaupun tak bermekap.." . " itu laaa....sis pakai Magical White jea"... . "Apa tu...???" . Jom whatsapp sis ...sis cite lebih detail pasal Magical White😍 . Whatsapp πŸ“² γ€Š0129746643》 . 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 #magicalwhiteangels πŸ˜˜ #mwtestimoni  #magicalwhite  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
Cantik sgt kulit customer ni, tengok dia punya glowing mcm mana 😍😍
.
Cepat cepat stok dh semakin susut order now now 0129746643 #mwtestimoni .

5 in 1
Mosturiser + sunblock + primer makeup + treatment serum + scars treatment

Jom cuba Magical White Treatment Gel ni.
Cantik sgt kulit customer ni, tengok dia punya glowing mcm mana 😍😍 . Cepat cepat stok dh semakin susut order now now 0129746643 #mwtestimoni  . 5 in 1 Mosturiser + sunblock + primer makeup + treatment serum + scars treatment Jom cuba Magical White Treatment Gel ni.
Hye uolss.
.
This Magical White Treatment Gel yang bole membantu masalah kulit uolss. .
Boleh sis tahu Uollss ada masalah muka apa? Sebab MW ni sesuai utk org muka yang ada masalah jerawat, jeragat, masalah wajah kronik , yg pena kena merkuri, yg muka kusam bole jd glowing.. produk ni 100% organik tauu, selamat dan berkesan insha allah..
.
Hanya apply 2 titik utk keseluruhan muka.. Sgt jimat dan sgt berkesan... .
Kesan seawal 1-3 hari!!! .
Belum cuba belum tahu!!! Dah cuba mesti mau repeat order lagi.. .
Sekarang sis bg hrga promo iaitu RM40.00 daripada RM 49.90 (tidak termasuk postage)... Jum pm sekarang!!!
.
.
0129746643
#mwtestimoni 
#MagicalWhite
Hye uolss. . This Magical White Treatment Gel yang bole membantu masalah kulit uolss. . Boleh sis tahu Uollss ada masalah muka apa? Sebab MW ni sesuai utk org muka yang ada masalah jerawat, jeragat, masalah wajah kronik , yg pena kena merkuri, yg muka kusam bole jd glowing.. produk ni 100% organik tauu, selamat dan berkesan insha allah.. . Hanya apply 2 titik utk keseluruhan muka.. Sgt jimat dan sgt berkesan... . Kesan seawal 1-3 hari!!! . Belum cuba belum tahu!!! Dah cuba mesti mau repeat order lagi.. . Sekarang sis bg hrga promo iaitu RM40.00 daripada RM 49.90 (tidak termasuk postage)... Jum pm sekarang!!! . . 0129746643 #mwtestimoni  #MagicalWhite 
Nak cantik tak perlu kedekut melabur untuk diri sendiri..
.
Orang lain dah cantik selepas menggunakan MAGICAL WHITE..kulit halus mulus..gebu gebas lagi gituuuuu....
.
kalau orang lain boleh..kenapa kita tak boleh nak cantik ..kan uolss?
.
βœ‹πŸ»Tak perlu risau..MAGICAL WHITE akan membantu untuk mencantikkan kulit dan merawat kulit bagi yang ada masalah kulit...
.
Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan sesuai jugak untuk digunakan LELAKI & PEREMPUAN.
.
Harga memang mampu milik dan berpatutan.. Tak perlu nak berbelanja lebih beratus ringgit untuk mendapatkan produk yang bagus dan terbaik untuk kulit uolss :) .
whatsapp πŸ“± 0129746643
#mwtestimoni 
#MagicalWhite
Nak cantik tak perlu kedekut melabur untuk diri sendiri.. . Orang lain dah cantik selepas menggunakan MAGICAL WHITE..kulit halus mulus..gebu gebas lagi gituuuuu.... . kalau orang lain boleh..kenapa kita tak boleh nak cantik ..kan uolss? . βœ‹πŸ»Tak perlu risau..MAGICAL WHITE akan membantu untuk mencantikkan kulit dan merawat kulit bagi yang ada masalah kulit... . Selamat digunakan untuk semua jenis kulit dan sesuai jugak untuk digunakan LELAKI & PEREMPUAN. . Harga memang mampu milik dan berpatutan.. Tak perlu nak berbelanja lebih beratus ringgit untuk mendapatkan produk yang bagus dan terbaik untuk kulit uolss :) . whatsapp πŸ“± 0129746643 #mwtestimoni  #MagicalWhite 
Alhamdulillah lg testimoni positif πŸ’• #mwtestimoni whatsapp 0129746643 utk order 😘
.
Kalau produk tak bagus org tak repeat order! Kalau tak bagus org tak kan nk beli 3 sekali terus. Rugi rugii!!.
.
Ini bukan propa! Semua testimoni 100% customer yg bagi. Yg masih belum cuba tu, org lain dh cantik awak masih lagi tengok itu tengok ini 😬
.
belum cuba belum tahu 😘😘whatsapp kami cpt ! Lagi2 tgh promo ni brg laku keras! Jgn nnt stok dah habis marah kami pulak πŸ˜… whatsapp 0129746643 #mwtestimoni
Alhamdulillah lg testimoni positif πŸ’• #mwtestimoni  whatsapp 0129746643 utk order 😘 . Kalau produk tak bagus org tak repeat order! Kalau tak bagus org tak kan nk beli 3 sekali terus. Rugi rugii!!. . Ini bukan propa! Semua testimoni 100% customer yg bagi. Yg masih belum cuba tu, org lain dh cantik awak masih lagi tengok itu tengok ini 😬 . belum cuba belum tahu 😘😘whatsapp kami cpt ! Lagi2 tgh promo ni brg laku keras! Jgn nnt stok dah habis marah kami pulak πŸ˜… whatsapp 0129746643 #mwtestimoni