an online Instagram web viewer
  • dywanzs.skindetox
    EXTENDED SALE JIMAT
    @dywanzs.skindetox

Images by dywanzs.skindetox

SET SIMPLE 
Utk yg baru nk cuba-cuba rawat kulit tapi takut nak pakai full set, boleh ambik combo A ni
Combo A ade #RejuvenateBar utk cuci muka & #BeautyBoosterEssence (serum)

Formula dua2 item ni mild sahja, tak akan menimbulkan iritasi sbb semua produk kita berasaskan organic sahaja tau

Khas utk masalah :
β˜… kulit kusam & gelap
β˜… jerawat pelbagai jenis
β˜… jeragat ringan
β˜… tona tak sekata & sunburn
.
.
#sale #promo #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare#skincareorganik #skincarebotanikal#skincare#naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #tempatanfest #onlineshoppingmalaysia
#produkbebaskimia #serum #rosybeautyboosteressence #skincareselamat #serumorganik#teamskindetox 
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen
SET SIMPLE Utk yg baru nk cuba-cuba rawat kulit tapi takut nak pakai full set, boleh ambik combo A ni Combo A ade #RejuvenateBar  utk cuci muka & #BeautyBoosterEssence  (serum) Formula dua2 item ni mild sahja, tak akan menimbulkan iritasi sbb semua produk kita berasaskan organic sahaja tau Khas utk masalah : β˜… kulit kusam & gelap β˜… jerawat pelbagai jenis β˜… jeragat ringan β˜… tona tak sekata & sunburn . . #sale  #promo  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare #skincareorganik  #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts  #noparaben  #nomercury  #kkmapproved  #lokalah  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #flawless  #tempatanfest  #onlineshoppingmalaysia  #produkbebaskimia  #serum  #rosybeautyboosteressence  #skincareselamat  #serumorganik #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincareforwomenandmen 
PUNCA KULIT JADI KUSAM
.
.
√ Kerap terdedah lama pada cahaya matahari tanpa sebarang pelindung UV
√ Stress level meningkat
√ Kurang minum air masak
√ Kurang @ tidak pernah skrub utk buang sel kulit mati (exfoliate 2x seminggu)
√ Kulit kurang lembapan
√ Merokok
√ Mekap @ kosmetik yg digunakan tidak sesuai (mekap tak sesuai boleh menarik lembapan & kerigkan kulit lalu mengusam)
√ Tak cukup tidur (kena cukup 8 jam sehari)
√ Berada di persekitaran kotor (kerja tempat berhabuk cthnye)
√ Diet yg tidak seimbang (tubuh banyak toksin)

#SkinDetoxFaceRange
#OrganicSkincare
#TipsKulitSihat
#tipskulitcantik
#skindetoxlovers 
#organic #organicskincare #healthyskincare #healthyskin #healthyfood #healthylifestyle #dywanzsskindetox #sayajual #foodforskin #skincare #beauty
PUNCA KULIT JADI KUSAM . . √ Kerap terdedah lama pada cahaya matahari tanpa sebarang pelindung UV √ Stress level meningkat √ Kurang minum air masak √ Kurang @ tidak pernah skrub utk buang sel kulit mati (exfoliate 2x seminggu) √ Kulit kurang lembapan √ Merokok √ Mekap @ kosmetik yg digunakan tidak sesuai (mekap tak sesuai boleh menarik lembapan & kerigkan kulit lalu mengusam) √ Tak cukup tidur (kena cukup 8 jam sehari) √ Berada di persekitaran kotor (kerja tempat berhabuk cthnye) √ Diet yg tidak seimbang (tubuh banyak toksin) #SkinDetoxFaceRange  #OrganicSkincare  #TipsKulitSihat  #tipskulitcantik  #skindetoxlovers  #organic  #organicskincare  #healthyskincare  #healthyskin  #healthyfood  #healthylifestyle  #dywanzsskindetox  #sayajual  #foodforskin  #skincare  #beauty 
SABUN MUKA PALING BERHANTU πŸ‘» πŸ‘» πŸ‘»

Sekali pekena sabun hitam #RejuvenateBar ni memang melekatt ketagih nak cuci muka selalu.  sampai bila bila taknak tukar pencuci muka lain dah

Walaupun tanpa kimia keras RB ni tetap bagi kesan best sangat lepaa cuci muka rasa bersih & lembutttt je kulit tau
.
.
#SkindetoxLover
#testimoniskindetox #testimoniskindetoxfacerange #skindetoxfacerange #skindetox #rejuvenatebarbyskindetox #ddcreambyskindetox #magicnightcreambyskindetox #skincare #skincarebotanikal #skincareorganik #skincareproduct #lokalah #sayajual #sayajualskincare #teamskindetox #sayagunasayajual #dywanzscollection #dywanzsskindetox#igshop #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
SABUN MUKA PALING BERHANTU πŸ‘» πŸ‘» πŸ‘» Sekali pekena sabun hitam #RejuvenateBar  ni memang melekatt ketagih nak cuci muka selalu. sampai bila bila taknak tukar pencuci muka lain dah Walaupun tanpa kimia keras RB ni tetap bagi kesan best sangat lepaa cuci muka rasa bersih & lembutttt je kulit tau . . #SkindetoxLover  #testimoniskindetox  #testimoniskindetoxfacerange  #skindetoxfacerange  #skindetox  #rejuvenatebarbyskindetox  #ddcreambyskindetox  #magicnightcreambyskindetox  #skincare  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #skincareproduct  #lokalah  #sayajual  #sayajualskincare  #teamskindetox  #sayagunasayajual  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #igshop  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania 
Sebelum tidur, akak nak share beauty tips dulu boleh? :D .
.
.●Pastikan setiap kali sebelum tido, cuci muka dahulu. Jgn biarkan kulit muka berminyak tanpa dicuci sblm tido. Sbb minyak muka tu akan menjadikan kulit senang lekat habuk & kotoran dari tempat tidur. So pastikan muka clean & fresh, cuci dengan Rejuvenate Bar dulu
.
.
.
. ● Lepas cuci muka, pastikan pakai #beautyboosteressence #serumajaib & #magicnightcream. Sebab kita nak bila bangun besok pagi, kulit fresh dan xde jerawta baru muncul. Macam Magic Night Cream, krim dia jenis matt, x berminyak dan sgt sesuai utk treatement semasa tidur. Sbb kalau krim berminyak, muka kita akan cpt dihurung kotoran mase kita tidur. So besok pg muka berminyakk kotor je nanti .
.
.
.● Amalkan tips2 ni sebelum tidur ya :D 
Dan lihatlah hasilnya .
.
.

#TipsSkinDetox #skincarebotanikal #skindetox #sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #serum #dywanzscollection #dywanzsskindetox #bazaarpaknil #bazaaronline #salesmalaysia #igshop #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingnalaysia #bazaaronlinemalaysia #skincaremalaysia
Sebelum tidur, akak nak share beauty tips dulu boleh? :D . . .●Pastikan setiap kali sebelum tido, cuci muka dahulu. Jgn biarkan kulit muka berminyak tanpa dicuci sblm tido. Sbb minyak muka tu akan menjadikan kulit senang lekat habuk & kotoran dari tempat tidur. So pastikan muka clean & fresh, cuci dengan Rejuvenate Bar dulu . . . . ● Lepas cuci muka, pastikan pakai #beautyboosteressence  #serumajaib  & #magicnightcream . Sebab kita nak bila bangun besok pagi, kulit fresh dan xde jerawta baru muncul. Macam Magic Night Cream, krim dia jenis matt, x berminyak dan sgt sesuai utk treatement semasa tidur. Sbb kalau krim berminyak, muka kita akan cpt dihurung kotoran mase kita tidur. So besok pg muka berminyakk kotor je nanti . . . .● Amalkan tips2 ni sebelum tidur ya :D Dan lihatlah hasilnya . . . #TipsSkinDetox  #skincarebotanikal  #skindetox  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #serum  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #salesmalaysia  #igshop  #igshopmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingnalaysia  #bazaaronlinemalaysia  #skincaremalaysia 
#serumajaib favourite ramai ni. Bau dia je dah boleh buat rasa nak makan. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Syok sangat bila once hampa dah start apply. Melembabkan kulit muka hampa, merawat dan boleh dijadikan primer sebelum makeup, so makeup hampa maintain smpai petang. πŸ˜‰
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
#serumajaib  favourite ramai ni. Bau dia je dah boleh buat rasa nak makan. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Syok sangat bila once hampa dah start apply. Melembabkan kulit muka hampa, merawat dan boleh dijadikan primer sebelum makeup, so makeup hampa maintain smpai petang. πŸ˜‰ . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER)
by SKIN DETOX

Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi.
πŸ™… TANPA ALKOHOL
πŸ™… TANPA PARABEN
πŸ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA
πŸ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN

FUNGSI :
🌹 Sebagai booster bagi skincare anda
🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata
🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit
🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit
🌹 Mengecilkan pori-pori
🌹 Melembabkan kulit kering
🌹 Mengawal minyak
🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat
🌹 Merawat jeragat dgn lembut
🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk
🌹 Anti penuaan
🌹 Anti radang & kemerahan
🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih
🌹sebagai 'primer' sebelum solekan
.
.
πŸ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat
.
.
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosyessence #skindetoxfacerange #rosyessencebeautyboosterbyskindetox #naturalingredients #salemalaysia #skinbooster #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #beauty #health #nature #organik #skincareorganik #ruangrezekihanania #tempatanfest #lokalah #newbabyskindetox
ROSY ESSENCE (BEAUTY BOOSTER) by SKIN DETOX Diformulasikan khas dari bahan2 organik semulajadi. πŸ™… TANPA ALKOHOL πŸ™… TANPA PARABEN πŸ™… TANPA KIMIA MERBAHAYA πŸ™… TANPA PEWARNA & PEWANGI TIRUAN FUNGSI : 🌹 Sebagai booster bagi skincare anda 🌹 Merawat parut lekuk, berlubang & teksture kulit tak sekata 🌹 Mencerahkan kulit tanpa menipiskan kulit 🌹Membekalkan nutrient secukupnya pd kulit 🌹 Mengecilkan pori-pori 🌹 Melembabkan kulit kering 🌹 Mengawal minyak 🌹 Merawat pelbagai jenis jerawat 🌹 Merawat jeragat dgn lembut 🌹 Merawat parut hitam, kemerahan & parut lekuk 🌹 Anti penuaan 🌹 Anti radang & kemerahan 🌹 Menyegarkan kulit kusam & letih 🌹sebagai 'primer' sebelum solekan . . πŸ’— sesuai utk semua jenis kulit dari kulit normal to super oily & teruk berjerawat . . #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosyessence  #skindetoxfacerange  #rosyessencebeautyboosterbyskindetox  #naturalingredients  #salemalaysia  #skinbooster  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #nature  #organik  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #tempatanfest  #lokalah  #newbabyskindetox 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.
Formula dd cream yang halus, muka jadi lembut je bila pakai sebab #ddcream juga membantu melembabkan kulit selain dri merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV. Hampa yang tak suka pakai foundation tebal, hampa boleh apply #ddcream saja, n u are ready to go. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#testimoniskindetox #testimoniskindetoxfacerange #skindetoxfacerange #skindetox #rejuvenatebarbyskindetox #ddcreambyskindetox #magicnightcreambyskindetox #skincare #skincarebotanikal #skincareorganik #skincareproduct #lokalah #sayajual #sayajualskincare #teamskindetox #sayagunasayajual #dywanzscollection #dywanzsskindetox#igshop #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
#testimoniskindetoxfacerange  . . Formula dd cream yang halus, muka jadi lembut je bila pakai sebab #ddcream  juga membantu melembabkan kulit selain dri merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV. Hampa yang tak suka pakai foundation tebal, hampa boleh apply #ddcream  saja, n u are ready to go. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . . #testimoniskindetox  #testimoniskindetoxfacerange  #skindetoxfacerange  #skindetox  #rejuvenatebarbyskindetox  #ddcreambyskindetox  #magicnightcreambyskindetox  #skincare  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #skincareproduct  #lokalah  #sayajual  #sayajualskincare  #teamskindetox  #sayagunasayajual  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #igshop  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania 
Hampa nak beli satu2 pon boleh tau 😍
.
.
🍊DD CREAM🍊

DD Cream mengandungi ekstrak bahan botanikal organik semulajadi iaitu VCO, Minyak Zaitun, Mineral oil semulajadi, Vitamin A,C&E, ekstrak kolegen, ekstrak super fruits dan ekstrak bunga bungaan. Kesemuanya merupakan bahan anti oksida semula jadi
β˜… Cream siang all in 1 yang berasaskan air dan tidak berminyak
β˜… Bertindak utk detoks kulit  disiang hari
β˜… Mengawal minyak pada kulit
β˜… Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut jerawat
β˜… Meratakan tona warna kulit & mengelakkan sunburn
β˜… Melembabkan kulit
β˜… Mencerahkan kulit dengan sekata
β˜… Melindungi kulit dai radikal bebas dan sinar UV 
merbahaya (SPF50 PA+++)
β˜… Menegangkan kulit & menghilangkan garis halus
β˜… Mengembalikan ph asal kulit yang selalu terdedah pelbagai kimia kosmetik
β˜… Tanpa silicon & alkohol, serta mesra wudhuk & solat (tidak menghalang air)
β˜… Menjadikan kulit bebas cela dan segar sepanjang hari
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #skincarebotanikal #skincare #skindetox #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox #igshop #igshopmalaysia #onlineseller #onlineshoppingmalaysia #salesmalaysia #ruangrezekihanania #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #beauty #health #naturalingredients #naturalproducts
Hampa nak beli satu2 pon boleh tau 😍 . . 🍊DD CREAM🍊 DD Cream mengandungi ekstrak bahan botanikal organik semulajadi iaitu VCO, Minyak Zaitun, Mineral oil semulajadi, Vitamin A,C&E, ekstrak kolegen, ekstrak super fruits dan ekstrak bunga bungaan. Kesemuanya merupakan bahan anti oksida semula jadi β˜… Cream siang all in 1 yang berasaskan air dan tidak berminyak β˜… Bertindak utk detoks kulit disiang hari β˜… Mengawal minyak pada kulit β˜… Merawat masalah kulit seperti jerawat, jeragat, parut jerawat β˜… Meratakan tona warna kulit & mengelakkan sunburn β˜… Melembabkan kulit β˜… Mencerahkan kulit dengan sekata β˜… Melindungi kulit dai radikal bebas dan sinar UV merbahaya (SPF50 PA+++) β˜… Menegangkan kulit & menghilangkan garis halus β˜… Mengembalikan ph asal kulit yang selalu terdedah pelbagai kimia kosmetik β˜… Tanpa silicon & alkohol, serta mesra wudhuk & solat (tidak menghalang air) β˜… Menjadikan kulit bebas cela dan segar sepanjang hari . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #skincarebotanikal  #skincare  #skindetox  #teamskindetox  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #igshop  #igshopmalaysia  #onlineseller  #onlineshoppingmalaysia  #salesmalaysia  #ruangrezekihanania  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #beauty  #health  #naturalingredients  #naturalproducts 
Hai hampa! Make sure sebelom hampa keluaq, hampa protect kulit hampa dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. Lagi2 time panaih lit lit. #ddcream bukan takat boleh melindungi, tapi juga membantu merawat masalah kulit hampa! Tak payah guna foundation pon dah boleh berseri. πŸ˜‰
.
.#SkinDetox #SkinDetoxFaceRange #skindetox #OrganicSkincare
#NoMercuryNoHydroquinone
#luluskkmselamatdigunakan #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skindetox #teamskindetox #salesmalaysia #dywanzsskindetox #lokalah #sayagunasayajual
#naturalproducts #beauty #health #skincare #lokalah #skincarebotanikal  #skincareorganik #salesmalaysia #dywanzscollection #ruangrezekihanania #igshopmalaysia #foodforskin
Hai hampa! Make sure sebelom hampa keluaq, hampa protect kulit hampa dari sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. Lagi2 time panaih lit lit. #ddcream  bukan takat boleh melindungi, tapi juga membantu merawat masalah kulit hampa! Tak payah guna foundation pon dah boleh berseri. πŸ˜‰ . .#SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #skindetox  #OrganicSkincare  #NoMercuryNoHydroquinone  #luluskkmselamatdigunakan  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skindetox  #teamskindetox  #salesmalaysia  #dywanzsskindetox  #lokalah  #sayagunasayajual  #naturalproducts  #beauty  #health  #skincare  #lokalah  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #salesmalaysia  #dywanzscollection  #ruangrezekihanania  #igshopmalaysia  #foodforskin 
10 SEBAB UTAMA JERAWAT NAIK KAT MUKA 😱

1.Perubahan hormon

2.Tekanan (Stress) Tekanan fizikal, Tekanan emosi

3.Pemakanan yang tidak seimbang seperti
 kacang, makanan berperisa, seafood (udang,ketam,sotong,kerang), budu, belacan, makanan berminyak/bergoreng, telur, daging, ayam goreng, makanan berlemak spt santan, dairy products spt susu lembu, coklat.

4.Toksin

5.Faktor Genetik

6.Allergic atau alahan

7. Perubahan biologi badan

8.Persekitaran & Pencemaran

9.Jangkitan pada kulit & Resdung

10.Faktor Cuaca

#SkinDetoxFaceRange
#OrganicSkincare
#PakarRawatKulitRosak
#acnescars #acne #pimple #pimples #organics #organiccosmetics #OrganicSkincare #sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #skincare #skincarebotanikal #skindetox #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox #igshopmalaysia #igshop #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #salesmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #beauty #health #naturalingredients #naturalproducts
10 SEBAB UTAMA JERAWAT NAIK KAT MUKA 😱 1.Perubahan hormon 2.Tekanan (Stress) Tekanan fizikal, Tekanan emosi 3.Pemakanan yang tidak seimbang seperti kacang, makanan berperisa, seafood (udang,ketam,sotong,kerang), budu, belacan, makanan berminyak/bergoreng, telur, daging, ayam goreng, makanan berlemak spt santan, dairy products spt susu lembu, coklat. 4.Toksin 5.Faktor Genetik 6.Allergic atau alahan 7. Perubahan biologi badan 8.Persekitaran & Pencemaran 9.Jangkitan pada kulit & Resdung 10.Faktor Cuaca #SkinDetoxFaceRange  #OrganicSkincare  #PakarRawatKulitRosak  #acnescars  #acne  #pimple  #pimples  #organics  #organiccosmetics  #OrganicSkincare  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #skincare  #skincarebotanikal  #skindetox  #teamskindetox  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #igshopmalaysia  #igshop  #bazaarpaknil  #bazaaronlinemalaysia  #salesmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #beauty  #health  #naturalingredients  #naturalproducts 
Ramai #skindetoxlovers suka DD Cream ni sebab:
.
.
πŸ€Tak berminyak
πŸ€Tekstur ringan, mcm tak pakai cream apa2
πŸ€Boleh dijadikan foundation makeup
πŸ€wudhu friendly
πŸ€Water based
πŸ€Buat muka jadi glowing dan berseri
πŸ€Mendetox dan melindungi kulit dari sinaran UV
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skindetoxfacerange #skincare #skincareforwomenandmen #dywanzscollection #dywanzsskindetox #igshop #skincarebotanikal #skincareorganik #ruangrezekihanania #teamskindetox #igshopmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #sayagunaaayajual #sayajualonline #skincare
Ramai #skindetoxlovers  suka DD Cream ni sebab: . . πŸ€Tak berminyak πŸ€Tekstur ringan, mcm tak pakai cream apa2 πŸ€Boleh dijadikan foundation makeup πŸ€wudhu friendly πŸ€Water based πŸ€Buat muka jadi glowing dan berseri πŸ€Mendetox dan melindungi kulit dari sinaran UV . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetoxfacerange  #skincare  #skincareforwomenandmen  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #igshop  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #ruangrezekihanania  #teamskindetox  #igshopmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #sayagunaaayajual  #sayajualonline  #skincare 
#testimoniskindetox #testimoniskindetoxfacerange 
Muka bersih tanpa parut jerawat, glowing dan cerah hanya dengan penggunaan set 3 in 1 #skindetoxfacerange. 😱😱😱.
.
.
Hampa kena sabaq dan rajin naaa pakai #rejuvenatebar , #ddcream & #magicnightcream dengan konsisten. Sebab product natural ni dia amik masa compared to product yang guna chemicals. .
.
#testimoniskindetox #testimoniskindetoxfacerange #skindetoxfacerange #skindetox #rejuvenatebarbyskindetox #ddcreambyskindetox #magicnightcreambyskindetox #skincare #skincarebotanikal #skincareorganik #skincareproduct #lokalah #sayajual #sayajualskincare #teamskindetox #sayagunasayajual #dywanzscollection #dywanzsskindetox#igshop #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
#testimoniskindetox  #testimoniskindetoxfacerange  Muka bersih tanpa parut jerawat, glowing dan cerah hanya dengan penggunaan set 3 in 1 #skindetoxfacerange . 😱😱😱. . . Hampa kena sabaq dan rajin naaa pakai #rejuvenatebar  , #ddcream  & #magicnightcream  dengan konsisten. Sebab product natural ni dia amik masa compared to product yang guna chemicals. . . #testimoniskindetox  #testimoniskindetoxfacerange  #skindetoxfacerange  #skindetox  #rejuvenatebarbyskindetox  #ddcreambyskindetox  #magicnightcreambyskindetox  #skincare  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #skincareproduct  #lokalah  #sayajual  #sayajualskincare  #teamskindetox  #sayagunasayajual  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #igshop  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania 
Hai hampa! Nak share good news harini. HQ dengan berbesar hati announced EXTENDED SALE sempena bulan birthday our lady boss. 😍. Yang mana tak sempat grab tu, dan lagi hampaa. πŸ˜‰
.
.
#salemerdekaraya #merdekarayasale #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk #produkbebaskimia #serum #rosybeautyboosteressence #serumorganik#teamskindetox 
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen
Hai hampa! Nak share good news harini. HQ dengan berbesar hati announced EXTENDED SALE sempena bulan birthday our lady boss. 😍. Yang mana tak sempat grab tu, dan lagi hampaa. πŸ˜‰ . . #salemerdekaraya  #merdekarayasale  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skincare  #naturalproducts  #noparaben  #nomercury  #kkmapproved  #lokalah  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #flawless  #salesmalaysia  #tempatanfest  #onlineshoppingmalaysia  #produkmesrawudhuk  #produkbebaskimia  #serum  #rosybeautyboosteressence  #serumorganik #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincareforwomenandmen