an online Instagram web viewer
  • dywanzs.skindetox
    DYWANZSSKINDETOX
    @dywanzs.skindetox

Images by dywanzs.skindetox

Apa tu REJUVENATE BAR?
.
.
REJUVENATE BAR (pencuci wajah)
.
.● 100% tanpa SLS & SLES
.● 100% vegan
.● 100% tanpa alkohol
.● tanpa pengawet, pewarna,
 penstabil & kimia.
.● 100% organik, botanikal & natural.
.● Sesuai utk kulit sensitif & bayi
.
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skincarebotanikal #skindetox #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox  #sayajualonline #sayajualmurah #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #salesmalaysia #onlineshopping #skincare #skincareforwomenandmen #beauty #onlineshoppingmalaysia #sayagunasayajual #skincareorganik
Apa tu REJUVENATE BAR? . . REJUVENATE BAR (pencuci wajah) . .● 100% tanpa SLS & SLES .● 100% vegan .● 100% tanpa alkohol .● tanpa pengawet, pewarna, penstabil & kimia. .● 100% organik, botanikal & natural. .● Sesuai utk kulit sensitif & bayi . . . #sayajual  #sayajualskincare  #skincarebotanikal  #skindetox  #teamskindetox  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #sayajualonline  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #salesmalaysia  #onlineshopping  #skincare  #skincareforwomenandmen  #beauty  #onlineshoppingmalaysia  #sayagunasayajual  #skincareorganik 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.
Kan akak kata, dari mata turun ke hati, sekali cuba mesti tak pandang lain lagi. 😍
.
.
#Rejuvebate bar yang wangi dengan ekstrak blueberry dan tak pedihkan mata
#Ddcream yang bertindak melindungi kulit dari sinaran UV
#Magicnightcream yang bertindak menghilangkan parut jerawat dan jerawat. .
.
.
#sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skincare #naturalproducts #noparaben #nomercury #kkmapproved #lokalah #dywanzsskindetox #beauty #health #flawless #salesmalaysia #tempatanfest #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #produkmesrawudhuk #produkbebaskimia 
#skincareselamat #teamskindetox 
#skindetoxfacerange #skindetox #skincareforwomenandmen
#testimoniskindetoxfacerange  . . Kan akak kata, dari mata turun ke hati, sekali cuba mesti tak pandang lain lagi. 😍 . . #Rejuvebate  bar yang wangi dengan ekstrak blueberry dan tak pedihkan mata #Ddcream  yang bertindak melindungi kulit dari sinaran UV #Magicnightcream  yang bertindak menghilangkan parut jerawat dan jerawat. . . . #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skincare  #naturalproducts  #noparaben  #nomercury  #kkmapproved  #lokalah  #dywanzsskindetox  #beauty  #health  #flawless  #salesmalaysia  #tempatanfest  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #produkmesrawudhuk  #produkbebaskimia  #skincareselamat  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #skindetox  #skincareforwomenandmen 
Khasiat #rejuvenatebar by #skindetox.
.
. 👉Memberikan lembapan yang diperlukan oleh kulit sambil membersihkan kulit muka dari kotoran. 👉Bau blueberry dari extract blueberry sebenar, buat rasa nak makan 😂😂😂
.
.
Hampa yang mana nak tau pasal #skindetoxskincare meh whatsapp akak 019-7151621.
.
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #rejuvenatebar #skindetoxskincare #teamskindetox #skincare #sayajualonline #ruangrezekihanania #igshop #igshopmalaysia #lokalah #salesmalaysia #sayagunasayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #salesmalaysia #dywanzsskindetox #skincare #beauty #health
Khasiat #rejuvenatebar  by #skindetox . . . 👉Memberikan lembapan yang diperlukan oleh kulit sambil membersihkan kulit muka dari kotoran. 👉Bau blueberry dari extract blueberry sebenar, buat rasa nak makan 😂😂😂 . . Hampa yang mana nak tau pasal #skindetoxskincare  meh whatsapp akak 019-7151621. . . . #sayajual  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #rejuvenatebar  #skindetoxskincare  #teamskindetox  #skincare  #sayajualonline  #ruangrezekihanania  #igshop  #igshopmalaysia  #lokalah  #salesmalaysia  #sayagunasayajual  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #salesmalaysia  #dywanzsskindetox  #skincare  #beauty  #health 
KEISTIMEWAAN SKIN DETOX FACE RANGE
.
.
💯 TANPA PENGAWET
💯 SELAMAT & LULUS KKM
💯 ORGANIC & BOTANICAL BASED
💯 TANPA KIMIA MERBAHAYA (Hydroquinon tretenoine/ mercury)
💯 TANPA SLS/ SLES & PARABEN
✔ Mendetox kulit yg terdedah pada kimia & radikal bebas secara lembut
✔ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
✔ Menghapuskan jerawat pelbagai jenis dan parut
✔ Mencegah whitehead / blackhead
✔ Mensekata dan mencerahkan tona kulit
✔ Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
✔ Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
✔ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
✔ Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
✔ Membuatkan kulit muka glowing dan awet muda
✔ tanpa penggelupasan
✔ perubahan kulit muka boleh dilihat seawal 14 hari (bergantung pd kulit)
.
.

To purchase 
WHATSAPP  019-7151621
WHATSAPP  019-7151621
WHATSAPP  019-7151621
.
.
.

#sayajual #sayajualskincare #skindetox #skindetoxfacerange #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox #skincareorganik #skincarebotanikal #natural #organik #organic #botanical #botanikal #skincare #sayagunasayajual #ruangrezekihanania #lokalah #igshop #igshopmalaysia #onlineshoppingmalaysia #instashop #onlinestore #onlinestoremaysia #beauty
KEISTIMEWAAN SKIN DETOX FACE RANGE . . 💯 TANPA PENGAWET 💯 SELAMAT & LULUS KKM 💯 ORGANIC & BOTANICAL BASED 💯 TANPA KIMIA MERBAHAYA (Hydroquinon tretenoine/ mercury) 💯 TANPA SLS/ SLES & PARABEN ✔ Mendetox kulit yg terdedah pada kimia & radikal bebas secara lembut ✔ Menghilangkan jeragat dan pigmentasi ✔ Menghapuskan jerawat pelbagai jenis dan parut ✔ Mencegah whitehead / blackhead ✔ Mensekata dan mencerahkan tona kulit ✔ Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak ✔ Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus ✔ Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori ✔ Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit ✔ Membuatkan kulit muka glowing dan awet muda ✔ tanpa penggelupasan ✔ perubahan kulit muka boleh dilihat seawal 14 hari (bergantung pd kulit) . . To purchase WHATSAPP 019-7151621 WHATSAPP 019-7151621 WHATSAPP 019-7151621 . . . #sayajual  #sayajualskincare  #skindetox  #skindetoxfacerange  #teamskindetox  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #natural  #organik  #organic  #botanical  #botanikal  #skincare  #sayagunasayajual  #ruangrezekihanania  #lokalah  #igshop  #igshopmalaysia  #onlineshoppingmalaysia  #instashop  #onlinestore  #onlinestoremaysia  #beauty 
🍇REJUVENATE BAR🍇

Rejuvenate Bar ( pencuci muka) mengandungi bahan organik iaitu pati Blueberry, arang aktif, minyak Aloe Vera, Vitamin C & E serta Minyak Kelapa Dara (VCO)
.✩ TANPA SLS, ALKOHOL, PENGAWET & PEWARNA
.✩ Mendetoks kulit secara lembut dan berkesan
.✩ Membersihkan kulit secara mendalam sehingga ke dalam pori
.✩ Membuang sel kulit mati dengan lembut
.✩ Mencerahkan wajah dengan sekata
.✩ Melembabkan dan membekalkan oksigen pada kulit .✩ Merawat jerawat, jeragat, sunburn dan kerengsaan kulit
.✩ Membekalkan vitamin-vitamin yang diperlukan pada kulit
.✩ Sesuai untuk semua kulit termasuk bayi dan kulit yang sangat sensitive
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #sayajualonline #skincarebotanikal #skincare #skindetox #teamskindetox #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #ruangrezekihanania #bazaaronlinemalaysia #dywanzscollection #dywanzsskindetox #salesmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlinestore #beauty #health #naturalsingredients #naturalproducts #teamskindetox #tempatanfest #beauty
🍇REJUVENATE BAR🍇 Rejuvenate Bar ( pencuci muka) mengandungi bahan organik iaitu pati Blueberry, arang aktif, minyak Aloe Vera, Vitamin C & E serta Minyak Kelapa Dara (VCO) .✩ TANPA SLS, ALKOHOL, PENGAWET & PEWARNA .✩ Mendetoks kulit secara lembut dan berkesan .✩ Membersihkan kulit secara mendalam sehingga ke dalam pori .✩ Membuang sel kulit mati dengan lembut .✩ Mencerahkan wajah dengan sekata .✩ Melembabkan dan membekalkan oksigen pada kulit .✩ Merawat jerawat, jeragat, sunburn dan kerengsaan kulit .✩ Membekalkan vitamin-vitamin yang diperlukan pada kulit .✩ Sesuai untuk semua kulit termasuk bayi dan kulit yang sangat sensitive . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #sayajualonline  #skincarebotanikal  #skincare  #skindetox  #teamskindetox  #bazaarpaknil  #igshop  #igshopmalaysia  #ruangrezekihanania  #bazaaronlinemalaysia  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #salesmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #onlinestore  #beauty  #health  #naturalsingredients  #naturalproducts  #teamskindetox  #tempatanfest  #beauty 
Siapa yang perlu rawat kulit dengan #SkinDetox ni?
★ awak yang pernah pakai produk berkimia tinggi dan bermekuri
★awak yang lapisan kulit atas dah rosak serta senang terkena jangkitan bakteria
★ awak yang ade masalah jerawat serius & tak serius
★ awak yang kulit dah mula menunjukkan bintik bintik jeragat
★ awak yang kulit kusam, tona tak sekata, tak berseri
★ awak yang kulit terlalu kering @ terlalu berminyak
★ awak yang kulit dah imune dengan skincare sekarang
.
.
.
.

#SkinDetoxFaceRange #skindetox #OrganicSkincare
#NoMercuryNoHydroquinone
#luluskkmselamatdigunakan #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skindetox #teamskindetox #salesmalaysia #dywanzsskindetox #lokalah #sayagunasayajual
#naturalproducts #beauty #health #skincare #lokalah #skincarebotanikal  #skincareorganik #salesmalaysia #dywanzscollection #ruangrezekihanania #igshopmalaysia #foodforskin
Siapa yang perlu rawat kulit dengan #SkinDetox  ni? ★ awak yang pernah pakai produk berkimia tinggi dan bermekuri ★awak yang lapisan kulit atas dah rosak serta senang terkena jangkitan bakteria ★ awak yang ade masalah jerawat serius & tak serius ★ awak yang kulit dah mula menunjukkan bintik bintik jeragat ★ awak yang kulit kusam, tona tak sekata, tak berseri ★ awak yang kulit terlalu kering @ terlalu berminyak ★ awak yang kulit dah imune dengan skincare sekarang . . . . #SkinDetoxFaceRange  #skindetox  #OrganicSkincare  #NoMercuryNoHydroquinone  #luluskkmselamatdigunakan  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skindetox  #teamskindetox  #salesmalaysia  #dywanzsskindetox  #lokalah  #sayagunasayajual  #naturalproducts  #beauty  #health  #skincare  #lokalah  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #salesmalaysia  #dywanzscollection  #ruangrezekihanania  #igshopmalaysia  #foodforskin 
SUNBURN??
.
.
Kini tak perlu risau #skindetoxfacerange kan ada. 😁😁😁. #ddcreambyskindetox dapat melindungi kulit hampa dari sinaran uv. Melindungi sambil mendetox kulit. Sis ni tak sabar tggu #skindetoxfacerange sampai. Takut sunburn, sebab takde pelindung UV. .
.
DM / WHATSAPP: 019-7151621 kalau hampa nak tanya apa2 ka. Akak tak makan orang. Tok sah risau. 😂😂😂
.
.
#sayagunasayajual #skindetox #skindetoxfacerange #teamskindetox #skincarebotanikal #sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #igshop #ighsopmalaysia #dywanzscollection #dywanzsskindetox #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #salesmalaysia #lokalah #skincareorganik #sayagunasayajual #naturalproducts #beauty #foodforskin #rejuvenatebarbyskindetox #ddcreambyskindetox #magicnightcreambyskindetox
SUNBURN?? . . Kini tak perlu risau #skindetoxfacerange  kan ada. 😁😁😁. #ddcreambyskindetox  dapat melindungi kulit hampa dari sinaran uv. Melindungi sambil mendetox kulit. Sis ni tak sabar tggu #skindetoxfacerange  sampai. Takut sunburn, sebab takde pelindung UV. . . DM / WHATSAPP: 019-7151621 kalau hampa nak tanya apa2 ka. Akak tak makan orang. Tok sah risau. 😂😂😂 . . #sayagunasayajual  #skindetox  #skindetoxfacerange  #teamskindetox  #skincarebotanikal  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #igshop  #ighsopmalaysia  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #salesmalaysia  #lokalah  #skincareorganik  #sayagunasayajual  #naturalproducts  #beauty  #foodforskin  #rejuvenatebarbyskindetox  #ddcreambyskindetox  #magicnightcreambyskindetox 
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE
.
.
DAY:
● cuci muka dengan #RejuvenateBar, keringkan wajah dgn tuala kering. Kemudian oleskan #DDCREAM ke seluruh wajah.
.
.
NIGHT:
● Sebelum tidur, cuci dengan #RejuvenateBar, sapu 1 sapu nipis #MagicNightCream
.
. ● #RejuvenateBar & #DDCream boleh digunakan sekerap yang anda perlu 😍
.
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #bazaapaknil #ruangrezekihanania #skindetox #skincarebotanikal #skincare #dywanzscollection #dywanzsskindetox #naturalproducts #beauty #teamskindetox #health #sayagunasayajual  #salesmalaysia #onlineseller #bazaaronlinemalaysia #bazaaronline #teamskindetox #kkmapproved
#sayajual #serum #primer #basemakeup #rosybeautyboosteressence #rosybeautyboosteressencebyskindetox  #skinbooster
Cara penggunaan SKIN DETOX FACE RANGE . . DAY: ● cuci muka dengan #RejuvenateBar , keringkan wajah dgn tuala kering. Kemudian oleskan #DDCREAM  ke seluruh wajah. . . NIGHT: ● Sebelum tidur, cuci dengan #RejuvenateBar , sapu 1 sapu nipis #MagicNightCream  . . ● #RejuvenateBar  & #DDCream  boleh digunakan sekerap yang anda perlu 😍 . . #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualonline  #bazaapaknil  #ruangrezekihanania  #skindetox  #skincarebotanikal  #skincare  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #naturalproducts  #beauty  #teamskindetox  #health  #sayagunasayajual  #salesmalaysia  #onlineseller  #bazaaronlinemalaysia  #bazaaronline  #teamskindetox  #kkmapproved  #sayajual  #serum  #primer  #basemakeup  #rosybeautyboosteressence  #rosybeautyboosteressencebyskindetox  #skinbooster 
#tipsskindetox
.
Tahukah anda ?

Tubuh anda perlu air yang cukup setiap hari.
Bukan bila makan suppliment je kena minum banyak air masak, tapi bila pakai skincare @ apa apa penjagaan kulit juga memerlukan kulit yang bekerjasama.

Kulit yang kering perlu sentiasa terhidrat dari dalam (minum air bnyak) dan skincare akan menghidrat dari luaran. Keduanya saling memerlukan. Kalau jerawat, kulit perlu dirawat dari luar dengan skincare & kotoran toksin perlu dibuang dengan air yg cukup dari dalam juga.

Jadi nak ape ape produk dalaman & luaran berkesan, please minum banyak air masak ya sayang :D

#TipsKulitCantik
#SkinDetoxFaceRange
#OrganicSkincare #tipsskindetox #dywanzsskindetox #dywanzscollection #skincareorganik #skincarebotanikal #naturalproducts #salesmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #ruangrezekihanania #skincare #lokalah #beauty #health
#tipsskindetox  . Tahukah anda ? Tubuh anda perlu air yang cukup setiap hari. Bukan bila makan suppliment je kena minum banyak air masak, tapi bila pakai skincare @ apa apa penjagaan kulit juga memerlukan kulit yang bekerjasama. Kulit yang kering perlu sentiasa terhidrat dari dalam (minum air bnyak) dan skincare akan menghidrat dari luaran. Keduanya saling memerlukan. Kalau jerawat, kulit perlu dirawat dari luar dengan skincare & kotoran toksin perlu dibuang dengan air yg cukup dari dalam juga. Jadi nak ape ape produk dalaman & luaran berkesan, please minum banyak air masak ya sayang :D #TipsKulitCantik  #SkinDetoxFaceRange  #OrganicSkincare  #tipsskindetox  #dywanzsskindetox  #dywanzscollection  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #naturalproducts  #salesmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #ruangrezekihanania  #skincare  #lokalah  #beauty  #health 
Mai hampa tengok ladyboss kita. Once kulit kita dah tercemar, bukan mudah nak baik kan tuu. Ambil masa yang lama utk dapatkan balik kulit yang bersih. Macam lady boss kita memang suka try mcm2 produk dulu, memang kulit beliau breakout teruk. Look at her now, setelah 2 tahun bersama #skindetox. 😍😍😍
.
.
.
Akak pon pengguna tegar yang konsisten dengan #skindetox ! 🙌
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #rejuvenatebar #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox #lokalah #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #igshop #igshopmalaysia #testimonial #testimoniskindetox #testimonirejuvenatebar #naturalproducts #naturalskincare #foodforskin #bazaarpkanil
Mai hampa tengok ladyboss kita. Once kulit kita dah tercemar, bukan mudah nak baik kan tuu. Ambil masa yang lama utk dapatkan balik kulit yang bersih. Macam lady boss kita memang suka try mcm2 produk dulu, memang kulit beliau breakout teruk. Look at her now, setelah 2 tahun bersama #skindetox . 😍😍😍 . . . Akak pon pengguna tegar yang konsisten dengan #skindetox  ! 🙌 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #rejuvenatebar  #teamskindetox  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #lokalah  #onlineshoppingmalaysia  #bazaarpaknil  #bazaaronline  #igshop  #igshopmalaysia  #testimonial  #testimoniskindetox  #testimonirejuvenatebar  #naturalproducts  #naturalskincare  #foodforskin  #bazaarpkanil 
Kegunaan #magicnightcream by #skindetox
.
.
Antara fav ramai #skindetoxlovers sebab mnc ni membantu menghilangkan parut2 jerawat, jeragat, mengecutkan jerawat. Yang lagi best, finishing dia matt dan tak rasa langsung mcm pakai krim malam. 🙌
.
.
#sayajual #sayajualskincare #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #sayajualmurah #sayajualonline #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknil #skincareorganik #teamskindetox #onlineshopping #igshopmalaysia #dywanzscollection #dywanzsskindetox #bazaaronline #lokalah #salesmalaysia #igshop #skincare #skincareorganik #skincareroutine #magicnightcreambysindetox #igshopmalaysia
Kegunaan #magicnightcream  by #skindetox  . . Antara fav ramai #skindetoxlovers  sebab mnc ni membantu menghilangkan parut2 jerawat, jeragat, mengecutkan jerawat. Yang lagi best, finishing dia matt dan tak rasa langsung mcm pakai krim malam. 🙌 . . #sayajual  #sayajualskincare  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #sayajualmurah  #sayajualonline  #bazaaronlinemalaysia  #bazaarpaknil  #skincareorganik  #teamskindetox  #onlineshopping  #igshopmalaysia  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #bazaaronline  #lokalah  #salesmalaysia  #igshop  #skincare  #skincareorganik  #skincareroutine  #magicnightcreambysindetox  #igshopmalaysia 
PUNCA KULIT JADI KUSAM
.
.
√ Kerap terdedah lama pada cahaya matahari tanpa sebarang pelindung UV
√ Stress level meningkat
√ Kurang minum air masak
√ Kurang @ tidak pernah skrub utk buang sel kulit mati (exfoliate 2x seminggu)
√ Kulit kurang lembapan
√ Merokok
√ Mekap @ kosmetik yg digunakan tidak sesuai (mekap tak sesuai boleh menarik lembapan & kerigkan kulit lalu mengusam)
√ Tak cukup tidur (kena cukup 8 jam sehari)
√ Berada di persekitaran kotor (kerja tempat berhabuk cthnye)
√ Diet yg tidak seimbang (tubuh banyak toksin)

#SkinDetoxFaceRange
#OrganicSkincare
#TipsKulitSihat
#tipskulitcantik
#skindetoxlovers 
#organic #organicskincare #healthyskincare #healthyskin #healthyfood #healthylifestyle #dywanzsskindetox #sayajual #foodforskin #skincare #beauty
PUNCA KULIT JADI KUSAM . . √ Kerap terdedah lama pada cahaya matahari tanpa sebarang pelindung UV √ Stress level meningkat √ Kurang minum air masak √ Kurang @ tidak pernah skrub utk buang sel kulit mati (exfoliate 2x seminggu) √ Kulit kurang lembapan √ Merokok √ Mekap @ kosmetik yg digunakan tidak sesuai (mekap tak sesuai boleh menarik lembapan & kerigkan kulit lalu mengusam) √ Tak cukup tidur (kena cukup 8 jam sehari) √ Berada di persekitaran kotor (kerja tempat berhabuk cthnye) √ Diet yg tidak seimbang (tubuh banyak toksin) #SkinDetoxFaceRange  #OrganicSkincare  #TipsKulitSihat  #tipskulitcantik  #skindetoxlovers  #organic  #organicskincare  #healthyskincare  #healthyskin  #healthyfood  #healthylifestyle  #dywanzsskindetox  #sayajual  #foodforskin  #skincare  #beauty 
#testimoniskindetoxfacerange
.
.
Formula dd cream yang halus, muka jadi lembut je bila pakai sebab #ddcream juga membantu melembabkan kulit selain dri merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV. Hampa yang tak suka pakai foundation tebal, hampa boleh apply #ddcream saja, n u are ready to go. 😉😉😉
.
.
#testimoniskindetox #testimoniskindetoxfacerange #skindetoxfacerange #skindetox #rejuvenatebarbyskindetox #ddcreambyskindetox #magicnightcreambyskindetox #skincare #skincarebotanikal #skincareorganik #skincareproduct #lokalah #sayajual #sayajualskincare #teamskindetox #sayagunasayajual #dywanzscollection #dywanzsskindetox#igshop #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania
#testimoniskindetoxfacerange  . . Formula dd cream yang halus, muka jadi lembut je bila pakai sebab #ddcream  juga membantu melembabkan kulit selain dri merawat dan melindungi kulit dari sinaran UV. Hampa yang tak suka pakai foundation tebal, hampa boleh apply #ddcream  saja, n u are ready to go. 😉😉😉 . . #testimoniskindetox  #testimoniskindetoxfacerange  #skindetoxfacerange  #skindetox  #rejuvenatebarbyskindetox  #ddcreambyskindetox  #magicnightcreambyskindetox  #skincare  #skincarebotanikal  #skincareorganik  #skincareproduct  #lokalah  #sayajual  #sayajualskincare  #teamskindetox  #sayagunasayajual  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox #igshop  #igshopmalaysia  #sayajualonline  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania 
#MagicNightCream by Skin Detox mengandungi serbuk mutiara asli sebagai salah satu bahan aktif

Masyarakat cina purba dulu memang mengamalkan serbuk mutiara sbgai salah 1 rutin kecantikan bg menjaga kulit yg memang terbukti berkesan

Antara manfaat serbuk mutiara:
● mengandungi antioksidan yang meningkatkan keberkesanan superoxide dismutase, salah satu enzim antioksidan terkuat di dalam badan
● mengandungi protein isyarat (booster) yang merangsang pertumbuhan semula kolagen
● mengandungi sumber kalsium pekat paling tinggi ● kaya dengan asid amino dan lebih daripada 30 mineral surih untuk menyokong kesihatan & kecantikan kulit
.
.
#SkinDetox
#SkinDetoxFaceRange
#PakarRawatKulitRosak
#OrganicSkincare #sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #skincare #skincarebotanikal #skindetox #teamskindetox #dywanzscollection #dywanzsskindetox #igshopmalaysia #igshop #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #salesmalaysia #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #beauty #health #naturalingredients #naturalproducts
#MagicNightCream  by Skin Detox mengandungi serbuk mutiara asli sebagai salah satu bahan aktif Masyarakat cina purba dulu memang mengamalkan serbuk mutiara sbgai salah 1 rutin kecantikan bg menjaga kulit yg memang terbukti berkesan Antara manfaat serbuk mutiara: ● mengandungi antioksidan yang meningkatkan keberkesanan superoxide dismutase, salah satu enzim antioksidan terkuat di dalam badan ● mengandungi protein isyarat (booster) yang merangsang pertumbuhan semula kolagen ● mengandungi sumber kalsium pekat paling tinggi ● kaya dengan asid amino dan lebih daripada 30 mineral surih untuk menyokong kesihatan & kecantikan kulit . . #SkinDetox  #SkinDetoxFaceRange  #PakarRawatKulitRosak  #OrganicSkincare  #sayajual  #sayajualskincare  #sayajualmekap  #skincare  #skincarebotanikal  #skindetox  #teamskindetox  #dywanzscollection  #dywanzsskindetox  #igshopmalaysia  #igshop  #bazaarpaknil  #bazaaronlinemalaysia  #salesmalaysia  #onlineshopping  #onlineshoppingmalaysia  #beauty  #health  #naturalingredients  #naturalproducts 
Benda paling basic skali dlm rutin penjagaan kulit ialah mencuci kulit sebersihnya

Tanpa cuci muka, memang tak akan menjadi segala produk yg kita pakai sbb kulit perlu bersih sebersihnya dulu baru dpt serap nutrient dari skincare kita.

Seeloknya cuci muka dgn pencuci yg kurang/tidak berbuih sbb ianya tanpa kimia SLS SLES yg memudaratkan kulit. Lagi bagus kalau ianya organik :) Mcm #RejuvenateBar ni, diperbuat dr bahan2 organic seperti Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Blueberry extract, Aloe Vera, Vitamin E & Activated Carbon yg cukup meriah membersih sambil meninggalkan nutrient pd kulit

Kulit yg kering akn jadi semakin lembab, kulit normal semakin berseri, kulit berminyak semakin balance. Hnya dgn seketul sabun organic

Cubalah hampa try hari ini :)
.
.
#produkmesrawudhu #produkbebaskimia #teamskindetox #skindetoxfacerange #sayajual #sayajualonline #sayajualskincare #skincareorganik #skincarebotanikal #skindetox #skindetoxfacerange #beauty #health #natural #naturalproducts #nomercury #noparaben #kkmapproved #lokalah #instashopmalaysia #igshop #onlineshopping #onlineahoppingmalaysia #salesmalaysia #tempatanfest #bazaaronline #bazaaronlinemalaysia #skincareforwomenandmen #sayagunasayajual #dywanzsskindetox
Benda paling basic skali dlm rutin penjagaan kulit ialah mencuci kulit sebersihnya Tanpa cuci muka, memang tak akan menjadi segala produk yg kita pakai sbb kulit perlu bersih sebersihnya dulu baru dpt serap nutrient dari skincare kita. Seeloknya cuci muka dgn pencuci yg kurang/tidak berbuih sbb ianya tanpa kimia SLS SLES yg memudaratkan kulit. Lagi bagus kalau ianya organik :) Mcm #RejuvenateBar  ni, diperbuat dr bahan2 organic seperti Virgin Coconut Oil, Olive Oil, Blueberry extract, Aloe Vera, Vitamin E & Activated Carbon yg cukup meriah membersih sambil meninggalkan nutrient pd kulit Kulit yg kering akn jadi semakin lembab, kulit normal semakin berseri, kulit berminyak semakin balance. Hnya dgn seketul sabun organic Cubalah hampa try hari ini :) . . #produkmesrawudhu  #produkbebaskimia  #teamskindetox  #skindetoxfacerange  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualskincare  #skincareorganik  #skincarebotanikal  #skindetox  #skindetoxfacerange  #beauty  #health  #natural  #naturalproducts  #nomercury  #noparaben  #kkmapproved  #lokalah  #instashopmalaysia  #igshop  #onlineshopping  #onlineahoppingmalaysia  #salesmalaysia  #tempatanfest  #bazaaronline  #bazaaronlinemalaysia  #skincareforwomenandmen  #sayagunasayajual  #dywanzsskindetox