an online Instagram web viewer
  • dyxy.jom
    DROPSHIP DYXY TEAMFL (waddah)
    @dyxy.jom

Images by dyxy.jom

Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#kptm
#mirafilzah
#nilai
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics , ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #kptm  #mirafilzah  #nilai 
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#selangor
#shahalam
#usm
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics , ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364 . #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #selangor  #shahalam  #usm 
HOT SELLING PROMO MELETOP๐Ÿ˜ฑ
SET BEAUTY LADY๐Ÿ’‹
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics๐Ÿ’ž
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#bccream 
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras 
#melaka
#penang
#uitm
HOT SELLING PROMO MELETOP๐Ÿ˜ฑ SET BEAUTY LADY๐Ÿ’‹ . Cantik hanya dengan #dyxycosmetics ๐Ÿ’ž . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364 . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #melaka  #penang  #uitm 
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+601155396364.
.
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal๐Ÿค—

#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras 
#batupahat 
#putrajaya 
#upsi
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ+601155396364. . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal๐Ÿค— #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #batupahat  #putrajaya  #upsi 
HOT SELLING PROMO MELETOP๐Ÿ˜ฑ
SET COMPLETE LADY๐Ÿ’‹
.
Cantik hanya dengan #dyxycosmetics๐Ÿ’ž
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct
#bccream 
#bccbydyana 
#bccreambydyana 
#bccreamfoundation 
#dyxygreenteafacemist 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras 
#makeupmurah
#travel 
#penang
HOT SELLING PROMO MELETOP๐Ÿ˜ฑ SET COMPLETE LADY๐Ÿ’‹ . Cantik hanya dengan #dyxycosmetics ๐Ÿ’ž . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ01155396364 . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct  #bccream  #bccbydyana  #bccreambydyana  #bccreamfoundation  #dyxygreenteafacemist  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #makeupmurah  #travel  #penang 
Utk pngetahuan awak dyxy ni sesuai utk org yg suka makeup tebal dan juga nipis.. ๐Ÿ˜˜
.
.
Dyxy jugak sesuai untuk lelaki, bccream dyxy ada spf50 dpt melindungi kulit dari sinaran matahari ๐Ÿ˜‰

Cepat whatsapp utk dptkan produk dyxy ni.. ramai yg dah jtuh hati dgn produk ni... ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 601155396364
.
.
#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#melaka
#kotabharu
#selangor
#jannanick
Utk pngetahuan awak dyxy ni sesuai utk org yg suka makeup tebal dan juga nipis.. ๐Ÿ˜˜ . . Dyxy jugak sesuai untuk lelaki, bccream dyxy ada spf50 dpt melindungi kulit dari sinaran matahari ๐Ÿ˜‰ Cepat whatsapp utk dptkan produk dyxy ni.. ramai yg dah jtuh hati dgn produk ni... ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 601155396364 . . #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #melaka  #kotabharu  #selangor  #jannanick 
๐Ÿƒ DYXY Face Mist  160ml++
.
๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~  Effect Glowing serta merta
~  Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~  Boleh dijadikan makeup based
~  Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa .
. ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.
.
โคLelaki pon booeh pakai ๐Ÿ˜‰
.
.
โคBerminat boleh wasap ๐Ÿ“ฒ01155396364
.
.
โคFREE GIFT โคFREE GIFT โคFREE GIFT .
#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#kualalumpur
#makeupmurah
#terengganu
๐Ÿƒ DYXY Face Mist 160ml++ . ๐ŸŒ MINERAL GREEN TEA ๐Ÿƒ . ~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas ~ Effect Glowing serta merta ~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH ~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray ) ~ Boleh dijadikan makeup based ~ Mengandungi zat mineral . ~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif ~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka ~ Sesuai utk lelaki dan perempuan ~ Boleh digunakan bila2 masa . . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF . ๐Ÿƒ DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian . . โคLelaki pon booeh pakai ๐Ÿ˜‰ . . โคBerminat boleh wasap ๐Ÿ“ฒ01155396364 . . โคFREE GIFT โคFREE GIFT โคFREE GIFT . #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #kualalumpur  #makeupmurah  #terengganu 
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-55396364
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#travel
#bukittinggi
#pontian
#kptm
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics  . Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-55396364 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #travel  #bukittinggi  #pontian  #kptm 
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-55396364
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#selangor
#shahalam
#penang
#usm
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics  . Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-55396364 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #selangor  #shahalam  #penang  #usm 
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics
.
Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-55396364
.
.
Best ke best? Cepat Ws  tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ

#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl 
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras 
#pahang
#perlis
#kedah
#iium
Terima kasih membeli bersama #dyxycosmetics  . Cepat ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ 011-55396364 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi takmasuk akal ๐Ÿ˜ฎ #bccreamfoundation  #bccream  #bccreambydyana  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #wangsamaju  #klcc  #muaampang  #teamfl  #foundation  #foundationmalaysia  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #dyxyselangor  #dyxyampang  #gombak  #ampang  #dyxycheras  #dyxykl  #muaserikembangan  #muacheras  #pahang  #perlis  #kedah  #iium 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmeticsโ€ผ๏ธ
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ .
.
Confirm tak cari lain โค๏ธ๐Ÿ’‹
.
Wasap +601155396364
.
.
#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#shadesmurah
#usm
#johorbahru
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmeticsโ€ผ๏ธ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ . . Confirm tak cari lain โค๏ธ๐Ÿ’‹ . Wasap +601155396364 . . #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #shadesmurah  #usm  #johorbahru 
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmeticsโ€ผ๏ธ
.
Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ .
.
Confirm tak cari lain โค๏ธ๐Ÿ’‹
.
Wasap cepat
+601155396364

#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#jeragat
#shahalam
#uitm
FEEDBACK customer yg guna DYXY Cosmeticsโ€ผ๏ธ . Hanya dengan Dyxy BC Cream dan Mineral Face Mist, kakak kakak boleh keluar rumah dengan sangat confident. Eh, abang abang pun ada yg pakai bcc juga tau. Jangan main main! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜˜ . . Confirm tak cari lain โค๏ธ๐Ÿ’‹ . Wasap cepat +601155396364 #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #jeragat  #shahalam  #uitm 
COMBO BASIC Lady DYXY Pelengkap Hari Wanita๐Ÿ˜
..
Mengapa lebih 50,000 Wanita Sangat Berpuas Hati Dengan Set DYXY ni? ๐Ÿค”
.
Jom kita kenali lebih mendalam Combo Set Basic Lady DYXY ๐Ÿ‘‡
..
Set ini mengandungi :
1 x BC Cream Foundation
1 x Green Tea Mineral Face Mist 
1 x Synthetic Brush.
..
MASALAH yang sering di hadapi Wanita sekarang ialah bag make up penuh dgn bedak, concealer, foundation dan macam2 lagi. .
Tapi dengan DYXY, hanya perlu bawa Set Basic ni sahaja dah cukup sebab BC Cream dah All in one ๐Ÿ˜
.
Pssttt psssttt nak bagitau RAHSIA ni.. Set Basic ni ada OFFER Diskaun + FREE GIFTS yang best2 tau. ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ .
Tak Percaya? ๐Ÿค”
.
.
Wasap
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ601110823843
.
#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#melaka
#johorbahru
#kelantan
COMBO BASIC Lady DYXY Pelengkap Hari Wanita๐Ÿ˜ .. Mengapa lebih 50,000 Wanita Sangat Berpuas Hati Dengan Set DYXY ni? ๐Ÿค” . Jom kita kenali lebih mendalam Combo Set Basic Lady DYXY ๐Ÿ‘‡ .. Set ini mengandungi : 1 x BC Cream Foundation 1 x Green Tea Mineral Face Mist 1 x Synthetic Brush. .. MASALAH yang sering di hadapi Wanita sekarang ialah bag make up penuh dgn bedak, concealer, foundation dan macam2 lagi. . Tapi dengan DYXY, hanya perlu bawa Set Basic ni sahaja dah cukup sebab BC Cream dah All in one ๐Ÿ˜ . Pssttt psssttt nak bagitau RAHSIA ni.. Set Basic ni ada OFFER Diskaun + FREE GIFTS yang best2 tau. ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ . Tak Percaya? ๐Ÿค” . . Wasap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ601110823843 . #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #melaka  #johorbahru  #kelantan 
TERNYATA BERBEZA SEBELUM & SELEPAS โ€ผ๏ธ Wow Tengok Ini ๐Ÿ˜ฑ

Selepas guna bc cream terus flawless kalah awek korea tauuuu ๐Ÿ˜

Ruginya kalau tak calit2 manje bc cream nie tauu. Lepas calit calit confirm cantik giler persis awek korea ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ Jom cantik dengan Dyxy Cosmeticโค๏ธ
.
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ601155396364  #bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#nilai
#johorbahru
#blousemurah
TERNYATA BERBEZA SEBELUM & SELEPAS โ€ผ๏ธ Wow Tengok Ini ๐Ÿ˜ฑ Selepas guna bc cream terus flawless kalah awek korea tauuuu ๐Ÿ˜ Ruginya kalau tak calit2 manje bc cream nie tauu. Lepas calit calit confirm cantik giler persis awek korea ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿผ Jom cantik dengan Dyxy Cosmeticโค๏ธ . . ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ601155396364 #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #nilai  #johorbahru  #blousemurah 
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics, ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค—
601155396364
.
.
#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#melaka
#iium
#usm
Lihat perubahannya, cantik dan flawless hanya dengan #dyxycosmetics , ๐Ÿค—๐Ÿค—anda bila lagi๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set๐Ÿ’– Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Best ke best ? Cepat cepat Ws ๐Ÿค—๐Ÿค— 601155396364 . . #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #melaka  #iium  #usm 
๐Ÿ’Makin ramai yang Fall in love dengan DYXYCOSMETIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw โ—๐Ÿ˜‰
.
Berminat boleh wasap waddah ๐Ÿ“ฒ601155396364
.
Sesiape yg Nak cuba ๐Ÿ˜Nak cunmerecik ๐Ÿ’ฆjgn tggu2 meh selit2 order ๐Ÿ˜‰

#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#uitm
#sabah
#jannanick
๐Ÿ’Makin ramai yang Fall in love dengan DYXYCOSMETIC ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw โ—๐Ÿ˜‰ . Berminat boleh wasap waddah ๐Ÿ“ฒ601155396364 . Sesiape yg Nak cuba ๐Ÿ˜Nak cunmerecik ๐Ÿ’ฆjgn tggu2 meh selit2 order ๐Ÿ˜‰ #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #uitm  #sabah  #jannanick 
DYXY BRUSH
.
Brush foundation comel dan mampat. Sangat best sebab mudah apply dan lembut
.
๐Ÿ“ฒ 01155396364
๐Ÿ“ฒ 01155396364
.
.
#bccreamfoundation
#DyxyCosmetics
#bccreamdyxy
#dyxygreenteafacemist
#cerahkankulit
#dyxybcream
#dyxymurah
#muasemenyih
#teamfl
#foundationdyxy
#foundationmalaysia
#greenteafacemistdyxy
#dyxycheras
#dyxypetalingjaya
#muakl
#muacheras
#putihkankulit
#klcc
#bccreambydyana
#bccbydyana
#dyxyampang
#dyxylovers
#foundation
#kelantan
#alorsetar
#penang
#iium
#unimap
DYXY BRUSH . Brush foundation comel dan mampat. Sangat best sebab mudah apply dan lembut . ๐Ÿ“ฒ 01155396364 ๐Ÿ“ฒ 01155396364 . . #bccreamfoundation  #DyxyCosmetics  #bccreamdyxy  #dyxygreenteafacemist  #cerahkankulit  #dyxybcream  #dyxymurah  #muasemenyih  #teamfl  #foundationdyxy  #foundationmalaysia  #greenteafacemistdyxy  #dyxycheras  #dyxypetalingjaya  #muakl  #muacheras  #putihkankulit  #klcc  #bccreambydyana  #bccbydyana  #dyxyampang  #dyxylovers  #foundation  #kelantan  #alorsetar  #penang  #iium  #unimap