an online Instagram web viewer
  • dyxymysia
    DYXY Cosmetic
    @dyxymysia

Images by dyxymysia

OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ 
THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tak tanggalkan bulu mata
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”Kalis air
โœ”Berus tebal
โœ”Senang untuk dicuci
โœ”Melentikan bulu mata
โœ”Melebatkan bulu mata
โœ”Tahan melebihi 12 jam
โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ”Boleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata
.
Tunggu apa lagi ? Ws segera ->0165400679 (link ws in my bio ๐Ÿ˜)
.
.
#dyxymascara
#dyxyoriginalproduct#dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #Teammaya #TeamDYXY #hannahdelisha #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #ukmbangi #usm #uitm #unikl #kptm#sayapakaisayajual #songjoongki #songsongcouple #laudyacynthiabella #makeuporiginalmurah #sayajualdyxy #makeupmalaysia
OMG SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’ โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tak tanggalkan bulu mata โœ” Tahan 12 jam โœ” Tak hitamkan bawah mata Kelebihan ๐Ÿ’ โœ”Kalis air โœ”Berus tebal โœ”Senang untuk dicuci โœ”Melentikan bulu mata โœ”Melebatkan bulu mata โœ”Tahan melebihi 12 jam โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja โœ”Boleh digunakan di bawah mata . . โŽ Tidak mengatalkan mata โŽ Tidak menanggalkan bulu mata . Tunggu apa lagi ? Ws segera ->0165400679 (link ws in my bio ๐Ÿ˜) . . #dyxymascara  #dyxyoriginalproduct #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #Teammaya  #TeamDYXY  #hannahdelisha  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #ukmbangi  #usm  #uitm  #unikl  #kptm #sayapakaisayajual  #songjoongki  #songsongcouple  #laudyacynthiabella  #makeuporiginalmurah  #sayajualdyxy  #makeupmalaysia 
Selamat Malam Kesayangam โš˜
.
.
๐ŸŒท Nak makeup simple tapi korean look ?? . .
๐ŸŒป Taknak foundation bercapuk dan tahan lama ??
.
๐ŸŒž Tap tap dengan #dyxybrush je dah siap !! .
Macam baby cushion โ—โ— kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lepas apply #bccreamfoundation boleh terus spray #greenteafacemist bertujuan supaya makeup tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Sekejap je dah siap โ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜˜ 
Tak sampai 5 minit โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat whatsapp / DM nana untuk tahu lebih lanjut mengenai DYXY COSMETICS !! ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp untuk order โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ0165400679
.
.
#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #teammaya #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
Selamat Malam Kesayangam โš˜ . . ๐ŸŒท Nak makeup simple tapi korean look ?? . . ๐ŸŒป Taknak foundation bercapuk dan tahan lama ?? . ๐ŸŒž Tap tap dengan #dyxybrush  je dah siap !! . Macam baby cushion โ—โ— kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Lepas apply #bccreamfoundation  boleh terus spray #greenteafacemist  bertujuan supaya makeup tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Sekejap je dah siap โ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜˜ Tak sampai 5 minit โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat whatsapp / DM nana untuk tahu lebih lanjut mengenai DYXY COSMETICS !! ๐Ÿ’ . . ๐Ÿ“ฒwhatsapp untuk order โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ0165400679 . . #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #teammaya  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
๐ŸŒท Nak makeup simple tapi korean look ?? . .
๐ŸŒป Taknak foundation bercapuk dan tahan lama ??
.
๐ŸŒž Tap tap dengan #dyxybrush je dah siap !! .
Macam baby cushion โ—โ— kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lepas apply #bccreamfoundation boleh terus spray #greenteafacemist bertujuan supaya makeup tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Sekejap je dah siap โ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜˜ 
Tak sampai 5 minit โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat whatsapp / DM nana untuk tahu lebih lanjut mengenai DYXY COSMETICS !! ๐Ÿ’
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp untuk order โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ0165400679
.
.
#dyxy #dyxyteam #dyxymalaysia  #teammaya #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #makeuporiginalmurah #hannahdelisha #songsongcouple #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #gongyoo #leejongsuk #mirafilzah #emmamaembong #dyxyperak #malaysia
๐ŸŒท Nak makeup simple tapi korean look ?? . . ๐ŸŒป Taknak foundation bercapuk dan tahan lama ?? . ๐ŸŒž Tap tap dengan #dyxybrush  je dah siap !! . Macam baby cushion โ—โ— kita suka kita suka ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Lepas apply #bccreamfoundation  boleh terus spray #greenteafacemist  bertujuan supaya makeup tahan lebih lama ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Sekejap je dah siap โ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜˜ Tak sampai 5 minit โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Korang tunggu apa lagi ? Jom cepat cepat whatsapp / DM nana untuk tahu lebih lanjut mengenai DYXY COSMETICS !! ๐Ÿ’ . . ๐Ÿ“ฒwhatsapp untuk order โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ0165400679 . . #dyxy  #dyxyteam  #dyxymalaysia  #teammaya  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #makeuporiginalmurah  #hannahdelisha  #songsongcouple  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #gongyoo  #leejongsuk  #mirafilzah  #emmamaembong  #dyxyperak  #malaysia 
Haiโ—โ— Bc cream DYXY ada 2 tone tau๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ iaitu Beige & Natural. ๐ŸŒนBeige untuk kulit cerah dah sederhana cerah ๐ŸŒนNatural untuk kulit sederhana cerah, sawa matang dan gelap. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐ŸŽˆLove DYXY๐ŸŽˆ

#teammaya
#bccream
#dyxylover
#dyxycosmetics
Haiโ—โ— Bc cream DYXY ada 2 tone tau๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ iaitu Beige & Natural. ๐ŸŒนBeige untuk kulit cerah dah sederhana cerah ๐ŸŒนNatural untuk kulit sederhana cerah, sawa matang dan gelap. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ ๐ŸŽˆLove DYXY๐ŸŽˆ #teammaya  #bccream  #dyxylover  #dyxycosmetics 
Salam Maghrib Kesayangan โš˜
Salam Maghrib Kesayangan โš˜
Aduhhh manisnyaaa kakak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Muka kusam tak bermaya?๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ญ
.
.
Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream โคโคโค
.
Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICSโฃโฃโฃโฃ
ORDER NOW ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
.
๐Ÿ“ฑWhatsapp utk detail okay - 0165400679
.
#Teammaya #teamdyxy #dyxymalaysia #malaysiavsthailand #dyxymurahmalaysia #makeuporiginalmurah #makeuporiginalmurah #sayapakaisayajual #hannahdelisha #songjoongki #songsongcouple #gongyoo #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zizanrazak #zulariffin #universitimalaya
Aduhhh manisnyaaa kakak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Muka kusam tak bermaya?๐Ÿ˜ฐ ๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ญ . . Meh kita tolong adik/kakak/makcik jadi FLAWLESS GLOWING & CANTIK dalam masa 3 minit je๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dah takpayah pakai makeup tebal-tebal pakai nipis je pun da cantikk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . DYXY BC CREAM tak bercapuk taw. Muka kita akn sentiasa nmpak GLOWING. Best sngat pakai #dyxybccream  โคโคโค . Jom whatsapp kita cepat-cepat, siapa lambat rugi gila taw sbb stock sangat terhad ni ramai yang beratur nak cantik dengan DYXY COSMETICSโฃโฃโฃโฃ ORDER NOW ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ . ๐Ÿ“ฑWhatsapp utk detail okay - 0165400679 . #Teammaya  #teamdyxy  #dyxymalaysia  #malaysiavsthailand  #dyxymurahmalaysia  #makeuporiginalmurah  #makeuporiginalmurah  #sayapakaisayajual  #hannahdelisha  #songjoongki  #songsongcouple  #gongyoo  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zizanrazak  #zulariffin  #universitimalaya 
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka.
.
.
Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. ๐Ÿ˜‰
.
.
Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. ๐Ÿ˜‰
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #Teammaya #TeamDYXY #dyxymalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxyperak #malaysia #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #hannahdelisha #fattzura #loffatah #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zizanrazak#zulariffin #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
Untuk kekakak yg MALAS PAKAI MEKAP tu, WAJIB ada Dyxy BC Cream and face mist ni tau โ€ผ๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . SEMINIT JEEEE DAH SIAP! DALAM SEMINIT MUKA DAH FLAWLESS AND GLOWING โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Kalau muka ada parut or jerawat kecil2 tu, calit dulu BCC then dap2 ke seluruh muka. . . Simple! Lagi best kalau guna brush dyxy yg gebus tuu. ๐Ÿ˜‰ . . Mudah! Cepat! Takyah duduk cermin berjam jam lagi. ๐Ÿ˜‰ . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #Teammaya  #TeamDYXY  #dyxymalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxyperak  #malaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #hannahdelisha  #fattzura  #loffatah  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zizanrazak #zulariffin  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
Apa tu SPF? 
S= Sun
P= Protector
F= Factor

Contoh krim awak ada spf 15,
15 x 10 = 150 minit (2.5 jam)
Maksudnya 2.5 jam tempoh dia lindung kulit dr matahari.

BC CREAM ada SPF 50
50 x 10 = 500 minit. (8 jam)

Dari pagi sampai petang dia lindung kulit awk. Sebab tu kalau pakai muka tak hangusss.๐Ÿ˜Ž Jom cek krim awak spf berapa? โ˜บ
.
๐Ÿ“ฒ0165400679 (link ws in my bio ๐Ÿ˜)
.
#teammaya
#dyxybccream#TeamDYXY #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxyperak #malaysia #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #sayapakaisayajual #sayajualmakeup #sayajualdyxy #hannahdelisha #loffatah #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zizanrazak #zulariffin #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
Apa tu SPF? S= Sun P= Protector F= Factor Contoh krim awak ada spf 15, 15 x 10 = 150 minit (2.5 jam) Maksudnya 2.5 jam tempoh dia lindung kulit dr matahari. BC CREAM ada SPF 50 50 x 10 = 500 minit. (8 jam) Dari pagi sampai petang dia lindung kulit awk. Sebab tu kalau pakai muka tak hangusss.๐Ÿ˜Ž Jom cek krim awak spf berapa? โ˜บ . ๐Ÿ“ฒ0165400679 (link ws in my bio ๐Ÿ˜) . #teammaya  #dyxybccream #TeamDYXY  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxyperak  #malaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualmakeup  #sayajualdyxy  #hannahdelisha  #loffatah  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zizanrazak  #zulariffin  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
Selamat Pagi โš˜
.
.
Haishh rugi rugi uols tengok ajeee. Dahla Free Gift best best opss ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
"TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" ๐ŸŒธ Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face ๐Ÿ˜.
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธBEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai.
.
Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan ๐Ÿ˜Š. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! ๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
#StokisDyxy
#teammaya#TeamDYXY #dyxymalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxyperak #malaysia #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #sayapakaisayajual #sayajualmakeup #sayajualdyxy #hannahdelisha #fattzura #loffatah #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zulariffin #zizanrazak #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
Selamat Pagi โš˜ . . Haishh rugi rugi uols tengok ajeee. Dahla Free Gift best best opss ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . "TONE COLOUR BCCREAM FOUNDATION" ๐ŸŒธ Ramai yang keliru nak pilih tone kaler mana satu. Okay fienaz terangkan sikit cara nak pilih tone kaler ni. Nak pilih tone kaler foundation kena ikut tone kaler kulit kita jugak. Ingat, kita guna foundation bukan nak tukar warna asal kulit kita tapi sebab nak cover all flaws in our face ๐Ÿ˜. . ๐ŸŒธ๐ŸŒธBEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan ๐Ÿ˜Š. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! ๐Ÿ™‹๐Ÿป . #StokisDyxy  #teammaya #TeamDYXY  #dyxymalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxyperak  #malaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualmakeup  #sayajualdyxy  #hannahdelisha  #fattzura  #loffatah  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zulariffin  #zizanrazak  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
OMG!! SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ STOK COOMING SOON NAK BOOKING BOLEH ws ๐Ÿ“ฒ0165400679

THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’
โœ” Waterproof
โœ” Senang cuci
โœ” Melentik dengan pantas
โœ” Tak tanggalkan bulu mata
โœ” Tahan 12 jam
โœ” Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan ๐Ÿ’
โœ”Kalis air
โœ”Berus tebal
โœ”Senang untuk dicuci
โœ”Melentikan bulu mata
โœ”Melebatkan bulu mata
โœ”Tahan melebihi 12 jam
โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja
โœ”Boleh digunakan di bawah mata
.
.
โŽ Tidak mengatalkan mata
โŽ Tidak menanggalkan bulu mata .
.
#Teammaya #TeamDYXY #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxyperak #newproductdyxy #malaysia #makeuporiginalmurah #makeupmurahmalaysia #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #hannahdelisha #loffatah #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #mirafilzah #emmamaembong #laudyacynthiabella #zulariffin #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
OMG!! SANGAT WOW ๐Ÿ˜ฑ STOK COOMING SOON NAK BOOKING BOLEH ws ๐Ÿ“ฒ0165400679 THE BEST MASCARA ๐Ÿ‘€๐Ÿ™Œ Sebab ๐Ÿ’ โœ” Waterproof โœ” Senang cuci โœ” Melentik dengan pantas โœ” Tak tanggalkan bulu mata โœ” Tahan 12 jam โœ” Tak hitamkan bawah mata Kelebihan ๐Ÿ’ โœ”Kalis air โœ”Berus tebal โœ”Senang untuk dicuci โœ”Melentikan bulu mata โœ”Melebatkan bulu mata โœ”Tahan melebihi 12 jam โœ”Mudah di bawa ke mana sahaja โœ”Boleh digunakan di bawah mata . . โŽ Tidak mengatalkan mata โŽ Tidak menanggalkan bulu mata . . #Teammaya  #TeamDYXY  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxyperak  #newproductdyxy  #malaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmurahmalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #hannahdelisha  #loffatah  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #mirafilzah  #emmamaembong  #laudyacynthiabella  #zulariffin  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
Jom kita layan video tutorial yang nie pulak ๐Ÿ˜€ exclusively by DYXY ๐Ÿ˜
...
jom grab sekarang!!
...
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0165400679
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0165400679
๐Ÿ“ฒ whatsapp 0165400679
...
atau nak lebih pantas, klik jer link dekat bio kami tu ๐Ÿ˜˜
...
#tutorialmakeup
#tutorialmakeupdyxy#Teammaya #teamdyxy #dyxyoriginal #dyxymurahmalaysia #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #dyxyperak #malaysia #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #sayajualmakeup #hannahdelisha #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zulariffin #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
Jom kita layan video tutorial yang nie pulak ๐Ÿ˜€ exclusively by DYXY ๐Ÿ˜ ... jom grab sekarang!! ... ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0165400679 ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0165400679 ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0165400679 ... atau nak lebih pantas, klik jer link dekat bio kami tu ๐Ÿ˜˜ ... #tutorialmakeup  #tutorialmakeupdyxy #Teammaya  #teamdyxy  #dyxyoriginal  #dyxymurahmalaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #dyxyperak  #malaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #hannahdelisha  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zulariffin  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
Assalamualaikum dan Selamat pagi ๐Ÿ˜šโš˜
.
.
Jom mulakan hari anda dengan dyxy . Mana akak2 abang2 yang selalu terlewat pergi kerja tu saya syorkan sesangat pakai produk ni sebab apa .... ??
.
.
Sebab dab dab sikit je dah cantik so takde la kelam kabut nak pergi kerja tu hakai oii .
.
.
Jom dapatkan dyxy sebelum terlambat . Hot promo until 16 NOVEMBER ONLY โ—โ—
.
.
๐Ÿ“ฒ0165400679 (link ws in my bio ๐Ÿ˜)
.
.
#Teammaya #TeamDYXY #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #dyxyperak #malaysia #makeupmurahmalaysia #makeuporiginalmurah #sayapakaisayajual #sayajualmakeup #sayajualdyxy #hannahdelisha #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zulariffin #ukmbangi #usm#uitm #uniten #unikl #kptm
Assalamualaikum dan Selamat pagi ๐Ÿ˜šโš˜ . . Jom mulakan hari anda dengan dyxy . Mana akak2 abang2 yang selalu terlewat pergi kerja tu saya syorkan sesangat pakai produk ni sebab apa .... ?? . . Sebab dab dab sikit je dah cantik so takde la kelam kabut nak pergi kerja tu hakai oii . . . Jom dapatkan dyxy sebelum terlambat . Hot promo until 16 NOVEMBER ONLY โ—โ— . . ๐Ÿ“ฒ0165400679 (link ws in my bio ๐Ÿ˜) . . #Teammaya  #TeamDYXY  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #dyxyperak  #malaysia  #makeupmurahmalaysia  #makeuporiginalmurah  #sayapakaisayajual  #sayajualmakeup  #sayajualdyxy  #hannahdelisha  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zulariffin  #ukmbangi  #usm #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
๐Ÿ™‹๐Ÿป JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
YEKE ???
.
โ—SESUAI UTK KULIT BERMINYAK โ—SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH โ—SESUAI UTK KULIT KUSAM .
โ—SESUAI UTK KULIT GELAP 
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 โ— .
SERIUS TAK TIPUโ€ผ๏ธ
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap ๐Ÿค—

Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih .
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung ๐Ÿ™‹๐ŸปTAK SABARRR NAK TRY ?
JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh

Ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu๐Ÿ˜˜
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #Teammaya #teamdyxy #dyxyoriginal #malaysia #dyxyperak #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #sayapakaisayajual #sayajualmakeup #sayajualdyxy #hannahdelisha #loffatah #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zulariffin #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
๐Ÿ™‹๐Ÿป JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YG TAK SUKA BERSIAP TAU . YEKE ??? . โ—SESUAI UTK KULIT BERMINYAK โ—SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH โ—SESUAI UTK KULIT KUSAM . โ—SESUAI UTK KULIT GELAP Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream  nih . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 โ— . SERIUS TAK TIPUโ€ผ๏ธ . BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap ๐Ÿค— Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih . Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam โœจ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni โŒ tak berminyak dan โŒ tak melekit langsung ๐Ÿ™‹๐ŸปTAK SABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh Ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu๐Ÿ˜˜ . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #Teammaya  #teamdyxy  #dyxyoriginal  #malaysia  #dyxyperak  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualmakeup  #sayajualdyxy  #hannahdelisha  #loffatah  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zulariffin  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป DYXY CRAZY HOT NOVEMBER SALE๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
.
.
Bulan November datang lagi... Bulan yang best sgt ni DYXY nak buat sale pengsan kaw2.. DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special 
Dan ade GOOD NEWS yang korang xmungkin boleh tido malam๐Ÿค— checkk out.. Jangan tggu lagi...cepat order
.
.
. ๐Ÿ™‹๐ŸปORDER NOW .
.
.
๐Ÿ’•STOK SANGAT TERHAD LAKU TERUK DAN PROMOSI BERGANTUNG PADA STOK
.
.
. โœ…Price EXCLUDE Postage
โœ…Offer sehingga 16 NOVEMBER sahaja . Tak lama dah guys ๐Ÿ˜ฑ
.
.
#Teammaya #teamdyxy #dyxymalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #malaysia #dyxyperak #sayapakaisayajual #sayajualmakeup #sayajualdyxy #hannahdelisha #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zulariffin #ukmbangi #usm #uitm #uniten #unikl #kptm
๐Ÿ’ƒ๐Ÿป DYXY CRAZY HOT NOVEMBER SALE๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . . . Bulan November datang lagi... Bulan yang best sgt ni DYXY nak buat sale pengsan kaw2.. DISCOUNT lebih dari RM80 utk setiap set.. offer limited sgt2 dgn free gift yg extra special Dan ade GOOD NEWS yang korang xmungkin boleh tido malam๐Ÿค— checkk out.. Jangan tggu lagi...cepat order . . . ๐Ÿ™‹๐ŸปORDER NOW . . . ๐Ÿ’•STOK SANGAT TERHAD LAKU TERUK DAN PROMOSI BERGANTUNG PADA STOK . . . โœ…Price EXCLUDE Postage โœ…Offer sehingga 16 NOVEMBER sahaja . Tak lama dah guys ๐Ÿ˜ฑ . . #Teammaya  #teamdyxy  #dyxymalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxyoriginal  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #malaysia  #dyxyperak  #sayapakaisayajual  #sayajualmakeup  #sayajualdyxy  #hannahdelisha  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zulariffin  #ukmbangi  #usm  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK*
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK*
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK*
.
INI BUKAN TIPU OK โŒ
.
HANYA PAKAI BCC JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT ๐Ÿค—
.
.
โŒ NO MORE MINYAK
โŒ NO MOREย  KULIT KERING
โŒ NO MORE KULIT KUSAM
โŒ NO MORE SUNBURN
.
.
โ— THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
JOM ORDER LAJU2๐Ÿ™‹๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Whatsapp (0165400679) link ws in my bio ๐Ÿ˜
.
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#teammaya  #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #malaysia #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #sayajualmakeup #hannahdelisha #loffatah #fattzura #fattahaminz #jannanick #songjoongki #songsongcouple #laudyacynthiabella #ukmbangi #uitm #uniten #unikl #kptm
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK* ๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK* ๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK* . INI BUKAN TIPU OK โŒ . HANYA PAKAI BCC JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT ๐Ÿค— . . โŒ NO MORE MINYAK โŒ NO MOREย  KULIT KERING โŒ NO MORE KULIT KUSAM โŒ NO MORE SUNBURN . . โ— THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . JOM ORDER LAJU2๐Ÿ™‹๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Whatsapp (0165400679) link ws in my bio ๐Ÿ˜ . #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #teamdyxy  #teammaya  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #malaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #hannahdelisha  #loffatah  #fattzura  #fattahaminz  #jannanick  #songjoongki  #songsongcouple  #laudyacynthiabella  #ukmbangi  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK*
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK*
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK*
.
INI BUKAN TIPU OK โŒ
.
HANYA PAKAI BCC JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT ๐Ÿค—
.
.
โŒ NO MORE MINYAK
โŒ NO MOREย  KULIT KERING
โŒ NO MORE KULIT KUSAM
โŒ NO MORE SUNBURN
.
.
โ— THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
JOM ORDER LAJU2๐Ÿ™‹๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Whatsapp (0165400679) link ws in my bio ๐Ÿ˜
.
#bccreambydyana 
#dyxybccream
#dyxyfacemistgreentea
#teamdyxy
#teammaya  #dyxyperak #dyxymurahmalaysia #dyxymalaysia #makeuporiginalmurah #makeupmalaysia #malaysia #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #sayajualmakeup #hannahdelisha #loffatah #fattzura #fattahaminz #jannanick #songjoongki #songsongcouple #laudyacynthiabella #ukmbangi #uitm #uniten #unikl #kptm
๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK* ๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK* ๐Ÿ˜ฑ *KULIT TAK BERMINYAK* . INI BUKAN TIPU OK โŒ . HANYA PAKAI BCC JERRR UOLLS PERFECT COMBINATION UNTUK SEMUA JENIS KULIT ๐Ÿค— . . โŒ NO MORE MINYAK โŒ NO MOREย  KULIT KERING โŒ NO MORE KULIT KUSAM โŒ NO MORE SUNBURN . . โ— THE BEST VIRAL BCC 2016 10000 units yang da terjual SEMUA DA TRY SEMUA PUAS HATI TIP TOPPP ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป . . JOM ORDER LAJU2๐Ÿ™‹๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Whatsapp (0165400679) link ws in my bio ๐Ÿ˜ . #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #teamdyxy  #teammaya  #dyxyperak  #dyxymurahmalaysia  #dyxymalaysia  #makeuporiginalmurah  #makeupmalaysia  #malaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #hannahdelisha  #loffatah  #fattzura  #fattahaminz  #jannanick  #songjoongki  #songsongcouple  #laudyacynthiabella  #ukmbangi  #uitm  #uniten  #unikl  #kptm 
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI โ—"
-
Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! ----------------------------------------
๐Ÿ‘‘KELEBIHAN BCCREAM DYXY๐Ÿ‘‘
----------------------------------------
๐Ÿ’‹magic foundation(ALL IN ONE)
๐Ÿ’‹sun block SPF 50+
๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap
๐Ÿ’‹tidak berminyak
๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam)
๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai
------------------------------------
๐Ÿ‘‘KANDUNGAN BCCREAM DYXY
-------------------------------------
๐Ÿ’‹mineral
๐Ÿ’‹waterbased
๐Ÿ’‹ekstrak arbutin
๐Ÿ’‹vitamim E
_
Lebih 2000 testimoni terkumpul yg berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM LIPHOP..
-
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ
_
Nak order? Whatsapp kami laju2 ๐Ÿค—
โค+60165400679(link ws in my bio ๐Ÿ˜)
.
.
#dyxycosmetics #dyxyteam #Teammaya#dyxymalaysia #dyxybccreamfoundationmalaysia #makeuporiginalmurah #malaysia #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #sayajualmakeup #hannahdelisha #fattzura #fattahamin #neelofa #jannanick #laudyacynthiabella #mirafilzah #emmamaembong #zulariffin #ukmbangi #uitm #usm #uniten #unikl #kptm
"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI โ—" - Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! ---------------------------------------- ๐Ÿ‘‘KELEBIHAN BCCREAM DYXY๐Ÿ‘‘ ---------------------------------------- ๐Ÿ’‹magic foundation(ALL IN ONE) ๐Ÿ’‹sun block SPF 50+ ๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap ๐Ÿ’‹tidak berminyak ๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam) ๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai ------------------------------------ ๐Ÿ‘‘KANDUNGAN BCCREAM DYXY ------------------------------------- ๐Ÿ’‹mineral ๐Ÿ’‹waterbased ๐Ÿ’‹ekstrak arbutin ๐Ÿ’‹vitamim E _ Lebih 2000 testimoni terkumpul yg berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM LIPHOP.. - Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ _ Nak order? Whatsapp kami laju2 ๐Ÿค— โค+60165400679(link ws in my bio ๐Ÿ˜) . . #dyxycosmetics  #dyxyteam  #Teammaya #dyxymalaysia  #dyxybccreamfoundationmalaysia  #makeuporiginalmurah  #malaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #hannahdelisha  #fattzura  #fattahamin  #neelofa  #jannanick  #laudyacynthiabella  #mirafilzah  #emmamaembong  #zulariffin  #ukmbangi  #uitm  #usm  #uniten  #unikl  #kptm 
Senangnya nk pakai BCCREAM by DYXY ni. Just calit2 pastu ratakan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berpeluh pon still maintain, langsung x capuk..muka pon x berminyak..sgt2 hebat BCCREAM ni.. xsemua BCCREAM cam ni tao ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berat BCCREAM ni 15g..cuba korang cek foundation korang, berat dia berapa? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”sesuai la ngan hage dia..blh pakai smpai 4-5 bulan ikut kekerapan korang pakai.. Sape nk risik DYXY, meh pm laju2..stok dh kering ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
.
Dapat TIGA free gifts lagi uolls takkan nak tengok je ? ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Ws ๐Ÿ“ž0165400679 (link ws in my bio )
.
.
#Teammaya #TeamDYXY #dyxymalaysia #dyxymurahmalaysia #dyxyperak #malaysia #sayajualdyxy #sayajualmakeup #makeuporiginalmurah #makeupmurahmalaysia #sayapakaisayajual #sayajualdyxy #sayajualmakeup #hannahdelisha #fattzura #neelofa #fattzura #jannanick #mirafilzah #emmamaembong #laudyacynthiabella #fattahamin #zulariffin #alifsatar
Senangnya nk pakai BCCREAM by DYXY ni. Just calit2 pastu ratakan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berpeluh pon still maintain, langsung x capuk..muka pon x berminyak..sgt2 hebat BCCREAM ni.. xsemua BCCREAM cam ni tao ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berat BCCREAM ni 15g..cuba korang cek foundation korang, berat dia berapa? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”sesuai la ngan hage dia..blh pakai smpai 4-5 bulan ikut kekerapan korang pakai.. Sape nk risik DYXY, meh pm laju2..stok dh kering ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Dapat TIGA free gifts lagi uolls takkan nak tengok je ? ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Ws ๐Ÿ“ž0165400679 (link ws in my bio ) . . #Teammaya  #TeamDYXY  #dyxymalaysia  #dyxymurahmalaysia  #dyxyperak  #malaysia  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #makeuporiginalmurah  #makeupmurahmalaysia  #sayapakaisayajual  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #hannahdelisha  #fattzura  #neelofa  #fattzura  #jannanick  #mirafilzah  #emmamaembong  #laudyacynthiabella  #fattahamin  #zulariffin  #alifsatar