an online Instagram web viewer
 • esmeraldashkjau
  Esmeralda Shkjau
  @esmeraldashkjau

Images by esmeraldashkjau

Beautiful people
Beautiful people
When my niece proclaims my absence ❤️🙈
When my niece proclaims my absence ❤️🙈
Durresaket bashke 😎
Durresaket bashke 😎
Ju lutem na ndihmoni per Kejsin, me sado pak kontribut!
#PleaseHelpKejsi#
Okay okay shqiptarce style 😋
#withmybrotherIbrahim#
Neser Eshte dita e 10 e muajit Muharrem ne kalendarin henor ose kalendari islamik ose ndryshe dita e ashures! 
Fjala ashure vjen nga fjala arabe " Ashr" qe do te thote dhjete . 
Kur isha femije mendoja embelsiren e ashures dhe e lidhja shpesh embelsiren me kete date te shenuar. 
Por kjo date Eshte nje date shume e shenjte, sepse kete dite e ka agjeruar profeti Musa a.s ose Moisiu po ashtu dhe profeti Muhammad a.s duke e falenderuar Zotin per mrekullin e tij kur shpetoj femijet nga masakra e programuar nga Faraoni!

Hebrenje e Musliman agjerojne se bashku ne kete dite.

Shkaku i agjërimit të ditës së ashures
Është falënderim për Zotin e Madhëruar që e shpëtoi Musain (alejhi selam) dhe popullin e tij nga faraoni dhe ithtarët e tij, e kjo ka ndodhur në ditën e dhjetë të muajit muharrem.

Falenderimi i takon Krijuesit te botrave per begatite e miresite qe u ka sjelle te gjithe kombeve ne te gjitha kohrat nepermjet te derguarve te tij!

#livewithpeaceandlove#
Neser Eshte dita e 10 e muajit Muharrem ne kalendarin henor ose kalendari islamik ose ndryshe dita e ashures! Fjala ashure vjen nga fjala arabe " Ashr" qe do te thote dhjete . Kur isha femije mendoja embelsiren e ashures dhe e lidhja shpesh embelsiren me kete date te shenuar. Por kjo date Eshte nje date shume e shenjte, sepse kete dite e ka agjeruar profeti Musa a.s ose Moisiu po ashtu dhe profeti Muhammad a.s duke e falenderuar Zotin per mrekullin e tij kur shpetoj femijet nga masakra e programuar nga Faraoni! Hebrenje e Musliman agjerojne se bashku ne kete dite. Shkaku i agjërimit të ditës së ashures Është falënderim për Zotin e Madhëruar që e shpëtoi Musain (alejhi selam) dhe popullin e tij nga faraoni dhe ithtarët e tij, e kjo ka ndodhur në ditën e dhjetë të muajit muharrem. Falenderimi i takon Krijuesit te botrave per begatite e miresite qe u ka sjelle te gjithe kombeve ne te gjitha kohrat nepermjet te derguarve te tij! #livewithpeaceandlove #
Urime dhe Trashegime 
Musa Kastrati ☺️
Urime dhe Trashegime Musa Kastrati ☺️
Fjale e Urte Sudaneze!
Fjale e Urte Sudaneze!
Ne TV Klan, e ftuar nga e bukura dhe e mencura @arjola_shehu dhe me dashurine time @kleahuta ❤️❤️
Ne TV Klan, e ftuar nga e bukura dhe e mencura @arjola_shehu dhe me dashurine time @kleahuta ❤️❤️
My beautiful Albania 🇦🇱
My beautiful Albania 🇦🇱