an online Instagram web viewer
  • fathbeaute_ephyra
    authorized dealer™ since 2016
    @fathbeaute_ephyra

Images by fathbeaute_ephyra

Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries ...
1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar )

2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano ) 
3.melembab dgn moisturizer ( #ephyraskinsnow ) .
.

Part2
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries  ... 1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar  ) 2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano  ) 3.melembab dgn moisturizer ( #ephyraskinsnow  ) . . Part2 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries ...
1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar )

2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano ) 
3.melembab dgn moisturizer ( skin snow ) .
.

Part1 .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Jom layan tutorial 3 cara mudah jaga kulit dgn #ephyraskincareseries  ... 1. Membersih dgn ( #ephyraskinbar  ) 2. Merawat dgn serum ( #ephyraskinnano  ) 3.melembab dgn moisturizer ( skin snow ) . . Part1 . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
REMINDER!!
.
.
untuk join postage esok 21/11/17 boleh buat order dan payment sebelum 12 tengahari esok.manakala
booking cod dan selfpickup sehari awal.tq #ephyralovers 🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
REMINDER!! . . untuk join postage esok 21/11/17 boleh buat order dan payment sebelum 12 tengahari esok.manakala booking cod dan selfpickup sehari awal.tq #ephyralovers  🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
@Regrann from @normanhakim_786 -  Assalamualaikum! Dari hati yang ikhlas,nak sama2 pesan kpd kaum 'Adam' diluar sana yang LELAKI PUN WAJIB JAGA & CUCI MUKA TAU! (Kaum 'Hawa' yang ada kat sini..mohon tolong sampaikan kepada pasangan uolls jugak ye!🌹🙏🏻)
.
.

Ada sesetengah lelaki, heran tak heran je cuci muka! Takleh mcm tu bro...sbb kulit kita ni produce minyak setiap masa, kena asap rokok, asap kenderaan 24/7, belum lagi faktor pemakanan kita yg mungkin tak terjaga.Dan ni lah amalan harian saya dgn menggunakan #EphyraSkincareSeries sebagai ikhtiar utk mendapatkan kulit muka yg tegang,bersih & segar in shaa Allah
.
. (slide 1) EPHYRA SKIN BAR - terbukti menyahkan segala minyak berlebihan, kotoran dan sel kulit mati yg menjadi punca kusam & penuaan! .
.

Walaupun sekali sehari- but at least mmg kena cuci muka! WAJIB tau!👌🏻😉
.
. (slide 2) EPHYRA SKIN NANO - formulasi Nano Technology dari Switzerland. Jadi bila serum terlalu kecil, senang lah dia nak masuk ke lapisan kulit kita yg paling dalam
.
.

Bila dah masuk kat dalam. Dia akan perbaiki struktur kulit kita. Mana yg rosak, dia akan baiki. Tak kira lah dari segi apa,janji kulit jadi sihat & tegang!👍🏻👍🏻👍🏻
.
. (slide 3) EPHYRA SKIN SNOW - RAHSIA TERBESAR; Moisturizer yang terbukti boleh kurangkan penuaan sehingga 80%!!!
.
.

EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER diperkaya dgn Geno White Technology yg mempunyai Smart Peptide. Ia berfungsi utk memberikan signal kepada otak utk menghasilkan “keperluan” kulit yg tak mencukupi. Contohnya seperti kulit kurang anjal - jadi ia akan menghantar signal agar badan menghasilkan kolagen dgn lebih aktif supaya kulit jadi tegang, muda dan nampak sihat! .
.

NAK ORDER PRODUK EPHYRA SKINCARE SERIES?
.
.
 dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
@ephyra2u @ephyraskin
@Regrann from @normanhakim_786 - Assalamualaikum! Dari hati yang ikhlas,nak sama2 pesan kpd kaum 'Adam' diluar sana yang LELAKI PUN WAJIB JAGA & CUCI MUKA TAU! (Kaum 'Hawa' yang ada kat sini..mohon tolong sampaikan kepada pasangan uolls jugak ye!🌹🙏🏻) . . Ada sesetengah lelaki, heran tak heran je cuci muka! Takleh mcm tu bro...sbb kulit kita ni produce minyak setiap masa, kena asap rokok, asap kenderaan 24/7, belum lagi faktor pemakanan kita yg mungkin tak terjaga.Dan ni lah amalan harian saya dgn menggunakan #EphyraSkincareSeries  sebagai ikhtiar utk mendapatkan kulit muka yg tegang,bersih & segar in shaa Allah . . (slide 1) EPHYRA SKIN BAR - terbukti menyahkan segala minyak berlebihan, kotoran dan sel kulit mati yg menjadi punca kusam & penuaan! . . Walaupun sekali sehari- but at least mmg kena cuci muka! WAJIB tau!👌🏻😉 . . (slide 2) EPHYRA SKIN NANO - formulasi Nano Technology dari Switzerland. Jadi bila serum terlalu kecil, senang lah dia nak masuk ke lapisan kulit kita yg paling dalam . . Bila dah masuk kat dalam. Dia akan perbaiki struktur kulit kita. Mana yg rosak, dia akan baiki. Tak kira lah dari segi apa,janji kulit jadi sihat & tegang!👍🏻👍🏻👍🏻 . . (slide 3) EPHYRA SKIN SNOW - RAHSIA TERBESAR; Moisturizer yang terbukti boleh kurangkan penuaan sehingga 80%!!! . . EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER diperkaya dgn Geno White Technology yg mempunyai Smart Peptide. Ia berfungsi utk memberikan signal kepada otak utk menghasilkan “keperluan” kulit yg tak mencukupi. Contohnya seperti kulit kurang anjal - jadi ia akan menghantar signal agar badan menghasilkan kolagen dgn lebih aktif supaya kulit jadi tegang, muda dan nampak sihat! . . NAK ORDER PRODUK EPHYRA SKINCARE SERIES? . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj  @ephyra2u @ephyraskin
good morning!🌸say no to monday blues!💁
good morning!🌸say no to monday blues!💁
ARBUTIN,GLUTATHIONE,VIT C,VIT E!!
.
.
bahan2 diatas adalah bahan utama dalam kandungan ephyra skincare.menggunakan bahan semulajadi dan tiada bahan terlarang.bahan diatas terbukti berkesan untuk memudarkan jeragat,merawat jerawat dan parut jerawat,mencerahkan kulit dan antioksidan pada kulit yang melambatkan penuaan kulit.guna secara konsisten untuk dapatkan hasil yang terbaik🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
ARBUTIN,GLUTATHIONE,VIT C,VIT E!! . . bahan2 diatas adalah bahan utama dalam kandungan ephyra skincare.menggunakan bahan semulajadi dan tiada bahan terlarang.bahan diatas terbukti berkesan untuk memudarkan jeragat,merawat jerawat dan parut jerawat,mencerahkan kulit dan antioksidan pada kulit yang melambatkan penuaan kulit.guna secara konsisten untuk dapatkan hasil yang terbaik🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
MERCURY,HIDROQUINOINE,STEROIDS!!
.
.
3 harmful ingredients in whitening product.so beware!💁
.
.
#ephyralovers
#ephyradealers
assalamualaikum dan selamat berhujung minggu🌸
assalamualaikum dan selamat berhujung minggu🌸
JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! .
.
EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. .
.
1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! .
.
2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. .
.
3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
JGN LUPA APPLY EPHYRA SKINCARE SERIES! . . EPHYRA Skincare Series ni memang bagus untuk lindungi kulit daripada sinaran matahari yg panas terik dan kering. . . 1️⃣ Dengan adanya sabun EPHYRA SKIN BAR, bukan sahaja menanggalkan kotoran & minyak - malahan membuatkan kulit rasa segar & bersih. Kalau ada jerawat pun bagus - sbb jerawat blh kecut! . . 2️⃣ Serum EPHYRA SKIN NANO pula membantu rawat kulit wajah dari dalam. Especially kalau ada jeragat, ada parut yg lama-lama... mmg bagus sbb serum masuk ke dalam & perbaiki tekstur kulit. . . 3️⃣ Pelembap EPHYRA SKIN SNOW - yang ini pula melindungi kulit dan melembapkan kulit lebih 12 jam. Bagus sgt kalau jenis kulit kering. . . 🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
assalamualaikum dan selamat pagi🌸
.
.
#ephyralovers
#ephyradealers
SELFPICKUP!!
.
.
customer selfpickup ephyralips di aeon JUSCO MALURI.customer beli sebatang je #ephyralips .kalau kat sini saya tak ambil cas dan boleh nak beli sebatang je.booking selfpick up sehari awal.tq #ephyralovers 🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
SELFPICKUP!! . . customer selfpickup ephyralips di aeon JUSCO MALURI.customer beli sebatang je #ephyralips  .kalau kat sini saya tak ambil cas dan boleh nak beli sebatang je.booking selfpick up sehari awal.tq #ephyralovers  🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
PROMO EPHYRALIPS!!
.
.
promo birthday month bagi ephyra lips bagi 3 warna diatas masih ada sehingga 30 november ni.cepat2 add stok #ephyralips sementara harga masih promo.harga biasa rm30.jimat rm5.so hurry up ladies💃
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
PROMO EPHYRALIPS!! . . promo birthday month bagi ephyra lips bagi 3 warna diatas masih ada sehingga 30 november ni.cepat2 add stok #ephyralips  sementara harga masih promo.harga biasa rm30.jimat rm5.so hurry up ladies💃 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
PAKEJ LENGKAP CANTIK LUAR DAN DALAM!
.
.
set lengkap sebulan EPHYRA PREMIUM COLLAGEN DAN EPHYRA SKINCARE.ephyra collagen merawat dan mencantikkan kulit dari dalam manakala ephyra skincare merawat dan mencantikkan kulit dari luar.jom try pakej lengkap merawat dan mencantikkan kulit dari ephyra hari ini!🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
PAKEJ LENGKAP CANTIK LUAR DAN DALAM! . . set lengkap sebulan EPHYRA PREMIUM COLLAGEN DAN EPHYRA SKINCARE.ephyra collagen merawat dan mencantikkan kulit dari dalam manakala ephyra skincare merawat dan mencantikkan kulit dari luar.jom try pakej lengkap merawat dan mencantikkan kulit dari ephyra hari ini!🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Cantiknyaaa awak!!! Thank you darling @leeyaziz! I'm using lipstick from @ephyracosmetics by @ephyra2u code whisper nude & red kiss. Love it 😍
.
.
😍 EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK 
Cream-to-Matte Lip Color .
.
💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (tidak termasuk postage) .
💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik.
.
💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) .
💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy .
💋 Long Lasting & Light Weight - rasa ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! .
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
Cantiknyaaa awak!!! Thank you darling @leeyaziz! I'm using lipstick from @ephyracosmetics by @ephyra2u code whisper nude & red kiss. Love it 😍 . . 😍 EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK Cream-to-Matte Lip Color . . 💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (tidak termasuk postage) . 💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik. . 💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) . 💋 8 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy . 💋 Long Lasting & Light Weight - rasa ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! . 💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
[ KULIT SELALU KERING - MENGGELUPAS & NAMPAK KUSAM! TOLOOOOONGGGG SAYA SIS!!! 😰] .
.
Apabila cuaca panas, duduk bekerja dalam aircond, kulit wajah memang mudah jadi kering. .
.
Kulit kering tu pulak tak elok untuk keserian wajah. Sbb dia boleh jadi menggelupas, rasa kasar dan kadang jadi kusam tak bermaya. .
.
Gunakan EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER - Dengan teknologi Geno White yang melembapkan kulit dengan baik, ia turut mengandungi Arbutin Semulajadi sebagai UV protection dari terik matahari. .
.
Bila apply pda muka, memang sejuk, nyaman dan rasa selesa sangat. Tak berminyak & cepat meresap menjadikan EPHYRA SKIN SNOW - sesuai digunakan sebagai alas makeup juga! .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
[ KULIT SELALU KERING - MENGGELUPAS & NAMPAK KUSAM! TOLOOOOONGGGG SAYA SIS!!! 😰] . . Apabila cuaca panas, duduk bekerja dalam aircond, kulit wajah memang mudah jadi kering. . . Kulit kering tu pulak tak elok untuk keserian wajah. Sbb dia boleh jadi menggelupas, rasa kasar dan kadang jadi kusam tak bermaya. . . Gunakan EPHYRA SKIN SNOW MOISTURIZER - Dengan teknologi Geno White yang melembapkan kulit dengan baik, ia turut mengandungi Arbutin Semulajadi sebagai UV protection dari terik matahari. . . Bila apply pda muka, memang sejuk, nyaman dan rasa selesa sangat. Tak berminyak & cepat meresap menjadikan EPHYRA SKIN SNOW - sesuai digunakan sebagai alas makeup juga! . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj 
Salam Jumaat Sahabat2ku ❤️
.
"KEAJAIBAN SEDEKAH"
.
 Sedekah = Tidak akan mengurangi harta..
•
 Sedekah = Tidak akan membuat Miskin..
•
Sedekah = Adalah pencegah Musibah
•
 Sedekah = Adalah penghapus dosa..
•
Sedekah = Adalah keberuntungan..
•
 Sedekah = Itu mendatangkan berkah..
•
Sedekah = Itu mendatangkan ketenangan..
•
 Sedekah = Itu membawa Rahmat
.
Jabir berkata, “Nabi s.a.w menemui Ummu Ma’bad di dalam sebuah kebun lalu Nabi s.a.w bertanya, ‘Wahai Ummu Ma’bad, siapakah yang menanam pohon kurma ini? Seorang muslim atau kafir?’ Ummu Ma’bad menjawab, ‘Seorang muslim.’ Lantas baginda bersabda, ‘Jika seorang muslim menanam sesuatu tanaman, lalu tanaman itu dimakan oleh manusia, binatang atau burung, hal itu menjadi sedekah baginya hingga hari kiamat.’ ” [Hadith Riwayat Muslim]
.
DENGAN SEDEKAH, ORANG BISA JADI KAYA..
.
.
#copypaste
Salam Jumaat Sahabat2ku ❤️ . "KEAJAIBAN SEDEKAH" . Sedekah = Tidak akan mengurangi harta.. • Sedekah = Tidak akan membuat Miskin.. • Sedekah = Adalah pencegah Musibah • Sedekah = Adalah penghapus dosa.. • Sedekah = Adalah keberuntungan.. • Sedekah = Itu mendatangkan berkah.. • Sedekah = Itu mendatangkan ketenangan.. • Sedekah = Itu membawa Rahmat . Jabir berkata, “Nabi s.a.w menemui Ummu Ma’bad di dalam sebuah kebun lalu Nabi s.a.w bertanya, ‘Wahai Ummu Ma’bad, siapakah yang menanam pohon kurma ini? Seorang muslim atau kafir?’ Ummu Ma’bad menjawab, ‘Seorang muslim.’ Lantas baginda bersabda, ‘Jika seorang muslim menanam sesuatu tanaman, lalu tanaman itu dimakan oleh manusia, binatang atau burung, hal itu menjadi sedekah baginya hingga hari kiamat.’ ” [Hadith Riwayat Muslim] . DENGAN SEDEKAH, ORANG BISA JADI KAYA.. . . #copypaste 
Amalkan setiap malam sebelum tidur sahabat ❤️
.
Dari ‘Abdullah bin Mas’ud, ia berkata, “Siapa membaca ‘Tabarokalladzi bi yadihil mulk (surat Al Mulk)’, setiap malam, maka Allah akan menghalanginya dari siksa kubur. Kami di masa Rasulullah SAW menamakan surat tersebut dengan ‘al-Mani’ah’ (penghalang dari siksa kubur). Dia adalah salah satu surat di dalam Kitabullah. Siapa membacanya setiap malam, maka ia telah memperbanyak dan telah berbuat kebaikan.” (HR. An-Nasai dan Al-Hakim) Rasulullah SAW juga bersabda, “Ada suatu surat dari al qur’an yang terdiri dari tiga puluh ayat dan dapat memberi syafa’at bagi yang membacanya, sampai dia diampuni, yaitu Tabaarakalladzii biyadihil mulku… (surat Al Mulk).” (HR. Tirmidzi, Abu Daud, Ibnu Majah, dan Ahmad, dari Abu Hurairah ra)
.
Setelah membaca dua hadis diatas mari kita berhitung , Berapa minit yang diperlukan untuk membaca Surat al-Mulk yang terdiri dari 30 ayat ?
.
Dalam membaca Al Qur'an, yaitu mengikuti Rasulullah SAW jangan lupa untuk membaca ertinya, terjemahan dan tafsir. Kerana amalan "Baca Qur'an" yang dicontohkan Rasulullah SAW adalah tidak sekadar membaca hurufnya tetapi juga ertinya, kita harus tawadduk bacaannya.
.
.
#copypaste #surahalmulk
Amalkan setiap malam sebelum tidur sahabat ❤️ . Dari ‘Abdullah bin Mas’ud, ia berkata, “Siapa membaca ‘Tabarokalladzi bi yadihil mulk (surat Al Mulk)’, setiap malam, maka Allah akan menghalanginya dari siksa kubur. Kami di masa Rasulullah SAW menamakan surat tersebut dengan ‘al-Mani’ah’ (penghalang dari siksa kubur). Dia adalah salah satu surat di dalam Kitabullah. Siapa membacanya setiap malam, maka ia telah memperbanyak dan telah berbuat kebaikan.” (HR. An-Nasai dan Al-Hakim) Rasulullah SAW juga bersabda, “Ada suatu surat dari al qur’an yang terdiri dari tiga puluh ayat dan dapat memberi syafa’at bagi yang membacanya, sampai dia diampuni, yaitu Tabaarakalladzii biyadihil mulku… (surat Al Mulk).” (HR. Tirmidzi, Abu Daud, Ibnu Majah, dan Ahmad, dari Abu Hurairah ra) . Setelah membaca dua hadis diatas mari kita berhitung , Berapa minit yang diperlukan untuk membaca Surat al-Mulk yang terdiri dari 30 ayat ? . Dalam membaca Al Qur'an, yaitu mengikuti Rasulullah SAW jangan lupa untuk membaca ertinya, terjemahan dan tafsir. Kerana amalan "Baca Qur'an" yang dicontohkan Rasulullah SAW adalah tidak sekadar membaca hurufnya tetapi juga ertinya, kita harus tawadduk bacaannya. . . #copypaste  #surahalmulk 
MY FAVOURITE EPHYRA SKIN NANO SERUM!!
.
.
SERUM PILIHAN #1 UTK RAWATAN KULIT BERMASALAH! .
.
EPHYRA SKIN NANO SERUM adalah pekat & memang targeted pada kawasan yg ada masalah kulit. Kulit kita 24 jam terdedah pada cahaya matahari, pencemaran, minyak, habuk dan asap yang boleh buatkan kulit jadi xsihat & xglowing! .
.
Dgn SERUM EPHYRA SKIN NANO yg ada Teknologi Nano dari Switzerland ni , partikel serum yg kecik sangat-sangat akan masuk ke lapisan kulit paling dalam dan memperbaiki struktur kulit kita! .
.
Kesan perubahannya adalah spt - jerawat kecut, parut jerawat mula pudar, kulit jadi licin dan lembut dan the best part - kulit jadi glowing tanpa sebarang masalah pengelupasan dan cela. .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #coddesapandan #codjalantunrazak #codkampungbaru #codtescoampang #codampang #codsetiawangsa #coddataranwangsa #codwangsamaju #codsetapak #codsrirampai #codkeramat #codsemarak #codmaluri #codcheras #codbandarpermaisuri #codbandartasikselatan #codUTCsentul #coduniversitimalaya #codPPUM #codUIApj
MY FAVOURITE EPHYRA SKIN NANO SERUM!! . . SERUM PILIHAN #1  UTK RAWATAN KULIT BERMASALAH! . . EPHYRA SKIN NANO SERUM adalah pekat & memang targeted pada kawasan yg ada masalah kulit. Kulit kita 24 jam terdedah pada cahaya matahari, pencemaran, minyak, habuk dan asap yang boleh buatkan kulit jadi xsihat & xglowing! . . Dgn SERUM EPHYRA SKIN NANO yg ada Teknologi Nano dari Switzerland ni , partikel serum yg kecik sangat-sangat akan masuk ke lapisan kulit paling dalam dan memperbaiki struktur kulit kita! . . Kesan perubahannya adalah spt - jerawat kecut, parut jerawat mula pudar, kulit jadi licin dan lembut dan the best part - kulit jadi glowing tanpa sebarang masalah pengelupasan dan cela. . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #coddesapandan  #codjalantunrazak  #codkampungbaru  #codtescoampang  #codampang  #codsetiawangsa  #coddataranwangsa  #codwangsamaju  #codsetapak  #codsrirampai  #codkeramat  #codsemarak  #codmaluri  #codcheras  #codbandarpermaisuri  #codbandartasikselatan  #codUTCsentul  #coduniversitimalaya  #codPPUM  #codUIApj