an online Instagram web viewer
  • fathbeaute_ephyra
    EPHYRA AUTHORIZED DEALER
    @fathbeaute_ephyra

Images by fathbeaute_ephyra

siapa yang pernah guna ephyra skin bar memang tahula bestnya skin bar ni macam mane.ikut step yang betul insyaallah dapat semula kulit yang sihat👩👩👩
siapa yang pernah guna ephyra skin bar memang tahula bestnya skin bar ni macam mane.ikut step yang betul insyaallah dapat semula kulit yang sihat👩👩👩
jom follow routine skincare kat atas.kalau anda beginner ikut warna pink tu,optional yang warna biru boleh pilih nak add dalam routine skincare atau tak.yang warna kuning veteran.kalau kulit dah sihat bolehla ikut semua step yang warna kuning kat atas ni.mmg banyak routine skincare sebenarnya.tapi yang penting dan tak boleh tinggal adalah basic skincare.yang tu adalah kunci kepada kulit yang sihat.sebab tu skincare ephyra mmg tekankan kepada basic iaitu mencuci,merawat dan melindungi👩👩👩
CODE : Whisper Nude 
PRICE : RM 30/each ( exclude postage )
.
💋cream to matte texture .
💋longlasting up to 6 hours
💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil
💋texture ringan & x keringkan bibir
💋mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
CODE : Whisper Nude PRICE : RM 30/each ( exclude postage ) . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
EPHYRA DGN 9 BAHAN SEMULAJADI BOLEH BUATKAN ANDA KEKAL SIHAT, BERTENAGA & CANTIK! .
.
EPHYRA ada macam-macam khasiat! Menjaga secara menyeluruh dari dalam dan luaran! Malahan dengan EPHYRA, ia melancarkan perjalanan darah, menstabilkan hormon dlm badan agar fungsi optimum badan dapat dicapai! .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
EPHYRA DGN 9 BAHAN SEMULAJADI BOLEH BUATKAN ANDA KEKAL SIHAT, BERTENAGA & CANTIK! . . EPHYRA ada macam-macam khasiat! Menjaga secara menyeluruh dari dalam dan luaran! Malahan dengan EPHYRA, ia melancarkan perjalanan darah, menstabilkan hormon dlm badan agar fungsi optimum badan dapat dicapai! . . 🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
MANFAAT ASTAXANTHIN UTK KESIHATAN! .
.
Tak perlu dipertikaikan lagi, sebab EPHYRA memberikan 100% khasiat Astaxanthin utk tubuh badan kita. Dari segi antibodi & daya tahan badan terutamanya. EPHYRA membuatkan badan lebih bertenaga, lebih sihat & paling penting boleh membantu mengawal kadar kolestrol & melancarkan sistem pencernaan. .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
MANFAAT ASTAXANTHIN UTK KESIHATAN! . . Tak perlu dipertikaikan lagi, sebab EPHYRA memberikan 100% khasiat Astaxanthin utk tubuh badan kita. Dari segi antibodi & daya tahan badan terutamanya. EPHYRA membuatkan badan lebih bertenaga, lebih sihat & paling penting boleh membantu mengawal kadar kolestrol & melancarkan sistem pencernaan. . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
CODE : Lolly Peach 
PRICE : RM 30/each ( exclude postage )
.
💋cream to matte texture .
💋longlasting up to 6 hours
💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil
💋texture ringan & x keringkan bibir
💋mudah dicuci utk berwudhuk
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
CODE : Lolly Peach PRICE : RM 30/each ( exclude postage ) . 💋cream to matte texture . 💋longlasting up to 6 hours 💋enriched with Vitamin E & Jojoba Oil 💋texture ringan & x keringkan bibir 💋mudah dicuci utk berwudhuk . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
EPHYRA SKINCARE SERIES ni memang Wajib digunakan setiap hari utk dapatkan kulit yang cerah, gebu & bersih tanpa sebarang jerawat & parut! .
.
Ingredients dalam EPHYRA Skincare Series yg semulajadi & tanpa sebarang merkuri juga bahan-bahan kimia menjadikan kulit cantik dengan sihat. Tak ada pengelupasan mahupun allergik! .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
EPHYRA SKINCARE SERIES ni memang Wajib digunakan setiap hari utk dapatkan kulit yang cerah, gebu & bersih tanpa sebarang jerawat & parut! . . Ingredients dalam EPHYRA Skincare Series yg semulajadi & tanpa sebarang merkuri juga bahan-bahan kimia menjadikan kulit cantik dengan sihat. Tak ada pengelupasan mahupun allergik! . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
EPHYRA LIPS NI MEMANG KENA KE DENGAN SEMUA SKIN TONE? .
.
Yea!! Memang cantik-cantik EPHYRA LIPS dengan semua skin tone. Dengan warna yg pigmented, sekali swatches dah cantik... x keringkan bibir, senang ditanggalkan & paling penting - harga berbaloi sangat! .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
EPHYRA LIPS NI MEMANG KENA KE DENGAN SEMUA SKIN TONE? . . Yea!! Memang cantik-cantik EPHYRA LIPS dengan semua skin tone. Dengan warna yg pigmented, sekali swatches dah cantik... x keringkan bibir, senang ditanggalkan & paling penting - harga berbaloi sangat! . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
alhamdulillah semalam saya restok semua produk ephyra dari ephyra trial pack collagen,ephyra premium collagen,ephyra skincare dan ephyralips.permulaan yang baik untuk 2018.insyaallah produk ephyra menjanjikan yang terbaik dan lebih baik untuk #ephyralovers  pada tahun ini dan saya jugak akan berusaha yang terbaik untuk memberikan servis postage/cod/konsultasi yang terbaik untuk anda.terima kasih atas support yang tidak henti2 dari pembeli setia saya.saya sayang anda semua💕💕💕
restok jugak #ephyraskincare atas permintaan yang tinggi daripada #ephyralovers .tq atas support anda semua yang tak henti2.insyaallah hanya produk terbaik yang saya jual untuk anda.bukan produk timbang kilo yang janji putih melepak tu pastu naik jerawat berkilo kilo.no no no🚫🚫🚫
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
restok jugak #ephyraskincare  atas permintaan yang tinggi daripada #ephyralovers  .tq atas support anda semua yang tak henti2.insyaallah hanya produk terbaik yang saya jual untuk anda.bukan produk timbang kilo yang janji putih melepak tu pastu naik jerawat berkilo kilo.no no no🚫🚫🚫 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
hai teruja tak tengok color saya yang cantik ni.mehla beli satu.bila pakai ephyralips barula naik seri muka tu👩👩👩
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
hai teruja tak tengok color saya yang cantik ni.mehla beli satu.bila pakai ephyralips barula naik seri muka tu👩👩👩 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
NEW COLORS IN DA HOUSE!!
.
Yeszzaa!! Ramai yg dah x sabar tertanya2 bila bleh dptkan color2 terbaru #lollypeach & #taffypink ni kan? Haaa.. skang dah bleh start order dah melalui dealers2 feveret korang.
.
Harga masih sama RM30 je satu.
.
Color terbaru ni mmg SUMPAH LAWA GILER.
.
Siapa yg dah ada koleksi lain, mmg WAJIB TAMBAH LAGI COLOR NI !!😘😘😘
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
NEW COLORS IN DA HOUSE!! . Yeszzaa!! Ramai yg dah x sabar tertanya2 bila bleh dptkan color2 terbaru #lollypeach  & #taffypink  ni kan? Haaa.. skang dah bleh start order dah melalui dealers2 feveret korang. . Harga masih sama RM30 je satu. . Color terbaru ni mmg SUMPAH LAWA GILER. . Siapa yg dah ada koleksi lain, mmg WAJIB TAMBAH LAGI COLOR NI !!😘😘😘 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
KORANG DAH ADA SEMUA COLOR EPHYRA LIPS? .
Sekarang EPHYRA LIPS ada total 10 color - semua ready stock uolss!!
.
So cecepat kumpul semua color yg CUN MELECUN ni.
.
Ramai yg dah jatuh cinta ngan ephyralips ni - beli 1 memula ; pastu confirm repeat beli color2 lain.
.
Sebab apa?
.
=====================
🔹HARGA BERBALOI - Hanya RM30 je!!! (xmsk postage) - Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni RM30 je – kalau amek semua colour lagi bleh jimat!
.
🔹TEKSTUR RINGAN- Serious cam xpakai lipstick je rasanya! Xmelekit, xkering, bibir terus feeling mungil. .
🔹LEMBUT MCM KRIM– Efek Cream-to-Matte yg pekat & high quality mmg senang nk pakai. Sekali sapu je dh jd cantik. Pakai calit je pun warna dh naik!
.
🔹MESRA WUDHUK – Part ni plg penting!!!! Terjamin- Memang senang gila nk remove. Pakai tisu basah je dh blh terus bersih & tanggal. Xpyh gosok kuat-kuat sampai luka/bibir pedih! .
🔹XKERINGKAN BIBIR -  Selalunya lip matte mesti buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR ada JOJOBA OIL & EKSTRAK VITAMIN E. So bleh rawat bibir kering atau gelupas. Utk yg bibir gelap pun bagus tau! .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
KORANG DAH ADA SEMUA COLOR EPHYRA LIPS? . Sekarang EPHYRA LIPS ada total 10 color - semua ready stock uolss!! . So cecepat kumpul semua color yg CUN MELECUN ni. . Ramai yg dah jatuh cinta ngan ephyralips ni - beli 1 memula ; pastu confirm repeat beli color2 lain. . Sebab apa? . ===================== 🔹HARGA BERBALOI - Hanya RM30 je!!! (xmsk postage) - Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni RM30 je – kalau amek semua colour lagi bleh jimat! . 🔹TEKSTUR RINGAN- Serious cam xpakai lipstick je rasanya! Xmelekit, xkering, bibir terus feeling mungil. . 🔹LEMBUT MCM KRIM– Efek Cream-to-Matte yg pekat & high quality mmg senang nk pakai. Sekali sapu je dh jd cantik. Pakai calit je pun warna dh naik! . 🔹MESRA WUDHUK – Part ni plg penting!!!! Terjamin- Memang senang gila nk remove. Pakai tisu basah je dh blh terus bersih & tanggal. Xpyh gosok kuat-kuat sampai luka/bibir pedih! . 🔹XKERINGKAN BIBIR - Selalunya lip matte mesti buat bibir kering. EPHYRA LIPS #CREAMTOMATTELIPCOLOR  ada JOJOBA OIL & EKSTRAK VITAMIN E. So bleh rawat bibir kering atau gelupas. Utk yg bibir gelap pun bagus tau! . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
semua color dah ada ready stok.jadi cepat2 order.semua color cantik2 belaka.rm30 untuk sebatang ephyra lips tak termasuk postage atau cas cod.postage rm8sm/rm12ss.cas cod rm5 dan kena beli 2 batang ephyralips.booking cod sehari awal.meh2 buat order sebelum color habis.dah nak raya cina ni.nnt stok susah nak dapat kalau dah habis🌸.klik je link di bio saya untuk respon pantas.tak payah nak susah2 save no saya lagi💁
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
semua color dah ada ready stok.jadi cepat2 order.semua color cantik2 belaka.rm30 untuk sebatang ephyra lips tak termasuk postage atau cas cod.postage rm8sm/rm12ss.cas cod rm5 dan kena beli 2 batang ephyralips.booking cod sehari awal.meh2 buat order sebelum color habis.dah nak raya cina ni.nnt stok susah nak dapat kalau dah habis🌸.klik je link di bio saya untuk respon pantas.tak payah nak susah2 save no saya lagi💁 . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
#EPHYRA 6000 KALI LEBIH POWER DARI VITAMIN C!! .
Korang tau x - kenapa EPHYRA beri efek yg sgt BEST & BERLAINAN dari produk2 supplement utk kulit yg lain?
.
Sebab EPHYRA ada terkandung bahan2 yg SUPERB yg kuasa & khasiat dia mmg cukup byk - lebih berkuasa dari VIT C & VIT E!
.
Apa kelebihan kalau kuasa dia berkali2 power dari vitamin2 ni?
.
Of coz lah KULIT KITA AKAN LEBIH SIHAT, LEBIH GLOWING & XKUSAM LAGI!!
.
Segala kekusaman di wajah tu - semuanya berpunca dari dalaman kita x bersih tau?!
.
Bila minum Ephyra ni - yg best nye - hari2 mmg akan lawas.
Bila pelawasan jadi lancar, maka hari2 kita detox segala kotoran dlm badan kita & buatkan dalaman badan kita bersih dari toksin2 yg bleh buatkan kita x sihat, kulit bermasalah spt jerawat, kulit x sekata dn mcm2 lagi.
.
So - korang dah minum EPHYRA pagi ni?
.
Jgn lupa MINUM EPHYRA sekali sehari utk badan lebih SIHAT, kulit lebih CANTIK, dan badan lebih BERTENAGA!!
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
#EPHYRA  6000 KALI LEBIH POWER DARI VITAMIN C!! . Korang tau x - kenapa EPHYRA beri efek yg sgt BEST & BERLAINAN dari produk2 supplement utk kulit yg lain? . Sebab EPHYRA ada terkandung bahan2 yg SUPERB yg kuasa & khasiat dia mmg cukup byk - lebih berkuasa dari VIT C & VIT E! . Apa kelebihan kalau kuasa dia berkali2 power dari vitamin2 ni? . Of coz lah KULIT KITA AKAN LEBIH SIHAT, LEBIH GLOWING & XKUSAM LAGI!! . Segala kekusaman di wajah tu - semuanya berpunca dari dalaman kita x bersih tau?! . Bila minum Ephyra ni - yg best nye - hari2 mmg akan lawas. Bila pelawasan jadi lancar, maka hari2 kita detox segala kotoran dlm badan kita & buatkan dalaman badan kita bersih dari toksin2 yg bleh buatkan kita x sihat, kulit bermasalah spt jerawat, kulit x sekata dn mcm2 lagi. . So - korang dah minum EPHYRA pagi ni? . Jgn lupa MINUM EPHYRA sekali sehari utk badan lebih SIHAT, kulit lebih CANTIK, dan badan lebih BERTENAGA!! . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
[ SAPA KAT SINI SELALU TUMBUH JERAWAT PASIR? ] .
.
Jerawat pasir merupakan masalah common utk ramai org di luar sana. Jerawat pasir selalu tumbuh di sekitar dahi, tepi hidung & dagu. Ia berpunca daripada lebihan minyak yang dihasilkan kulit bercampur dengan kotoran serta bakteria. Walaupun ia kecil, tapi boleh merebak dan menjadi jerawat batu. .
.
Sebab tu, kami sarankan semua #ephyralovers untuk cuci muka dengan bersih menggunakan Ephyra Skin Bar. Ekstrak carrot, seaweed dan bearberry alpha arbutin terbukti boleh buang segala kotoran & lebihan minyak pada kulit wajah seterusnya hapuskan jerawat pasir & jadikan kulit lebih cerah serta tiada lagi kekusaman! ❤️
.
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
[ SAPA KAT SINI SELALU TUMBUH JERAWAT PASIR? ] . . Jerawat pasir merupakan masalah common utk ramai org di luar sana. Jerawat pasir selalu tumbuh di sekitar dahi, tepi hidung & dagu. Ia berpunca daripada lebihan minyak yang dihasilkan kulit bercampur dengan kotoran serta bakteria. Walaupun ia kecil, tapi boleh merebak dan menjadi jerawat batu. . . Sebab tu, kami sarankan semua #ephyralovers  untuk cuci muka dengan bersih menggunakan Ephyra Skin Bar. Ekstrak carrot, seaweed dan bearberry alpha arbutin terbukti boleh buang segala kotoran & lebihan minyak pada kulit wajah seterusnya hapuskan jerawat pasir & jadikan kulit lebih cerah serta tiada lagi kekusaman! ❤️ . . 🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
CUKUP SEKOTAK, KULIT NAMPAK BANYAK SGT BERUBAH!!! .
.
Kulit yg menggelupas akibat jerawat dan parut buatkan kulit nampak kusam, berparut hitam dan tak glowing. Selain daripada amalkan skincare dari EPHYRA - minuman supplement pun bagus utk bantu kulit jadi lebih elok. .
.
Dgn adanya Salmon Ovari Peptide, Serbuk Tomato, Marigold Bunga Ekstrak - ia mematikan bakteria penyebab jerawat & memperbaiki struktur sel kulit dari dalam. .
.
Penggunaan berterusan akan buatkan kulit tampak segar, cerah dan bersih! .
.
🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
CUKUP SEKOTAK, KULIT NAMPAK BANYAK SGT BERUBAH!!! . . Kulit yg menggelupas akibat jerawat dan parut buatkan kulit nampak kusam, berparut hitam dan tak glowing. Selain daripada amalkan skincare dari EPHYRA - minuman supplement pun bagus utk bantu kulit jadi lebih elok. . . Dgn adanya Salmon Ovari Peptide, Serbuk Tomato, Marigold Bunga Ekstrak - ia mematikan bakteria penyebab jerawat & memperbaiki struktur sel kulit dari dalam. . . Penggunaan berterusan akan buatkan kulit tampak segar, cerah dan bersih! . . 🌸NAK ORDER PRODUK EPHYRA?🌸 . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
NAK KULIT CANTIK BEBAS DR JERAWAT !

Betul ke pakai ni bleh pulih kulit jerawat + parut degil??! .
In Sha Allah proses pemulihan kulit akan amik masa dalam tempoh 1- 3 minggu - bergantung pada tindak balas masing - masing..
.
Ephyra Skin Care - memang terbukti berkesan & selamat. Sbb ianya menggunakan bahan yang natural, mmg ia akan amik sedikit masa - bukan hari ni pakai; esok terus clear ya sayang2 semua..
.
Satu lg soalan - ramai yg tanya...kenapa EPHYRA SKINCARE tiada krim siang malam atau krim kunyit ? Dan kenapa krim ephyra skin snow - warna dia putih?
Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk skincare local ?
.
Meh nak terangkan.. Produk ephyra skincare ni bukan produk peeling ya.. So mmg tiada penggelupasan.
.
Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat. Dan Ephyra Skin Care Series ni semua ada clinical test dari lab. Proven berkesan & Clinically tested. Bukan takat main krim kilo - kilo tu ya sayang2 semua.
.
👉 So if korang pernah pakai produk yg mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yg janji kulit jadi flawless putih gebu mcm artis korea tu mmg sangat2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care..mmg x bagus sebab nnti bila dia campur, produk yg kuat chemical & produk natural - tu sbb kengkadang kulit muka akn naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau korang penah guna produk yg ada paraben pun tak boleh, apatah lagi mercury dan hydroquinone.
.
Sebab kesannya - bila bercampur > akan berlalu detox, so muka akn naik jerawat, jeragat dan sebagainya..
Sebab kulit dah tercemar dgn bahan kimia yang kuat.. Jadi mmg akan amik masa utk keluarkan / detox bahan 2 kimia merbahaya dari krim2 yang korang guna sebelum ni ( yg mana ada bahan2 bahaya ) .
.
So, tu sbb - kesan dan hasil penggunaan Ephyra Skin Care ni - bergantung pd keadaan dan tindak balas kulit masing2.
Kalau kulit tidak ada pernah pakai produk2 yg bahaya ni - In Sha Allah pemulihan dia lebih pantas..
.
.
Ephyra Skin Care - memang terbukti selamat.
.
.
Tiada bahan - bahan Chemical berbahaya seperti  paraben, mercury dan hydroquinone...
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
NAK KULIT CANTIK BEBAS DR JERAWAT ! Betul ke pakai ni bleh pulih kulit jerawat + parut degil??! . In Sha Allah proses pemulihan kulit akan amik masa dalam tempoh 1- 3 minggu - bergantung pada tindak balas masing - masing.. . Ephyra Skin Care - memang terbukti berkesan & selamat. Sbb ianya menggunakan bahan yang natural, mmg ia akan amik sedikit masa - bukan hari ni pakai; esok terus clear ya sayang2 semua.. . Satu lg soalan - ramai yg tanya...kenapa EPHYRA SKINCARE tiada krim siang malam atau krim kunyit ? Dan kenapa krim ephyra skin snow - warna dia putih? Bukan kuning / oren mcm sesetengah produk skincare local ? . Meh nak terangkan.. Produk ephyra skincare ni bukan produk peeling ya.. So mmg tiada penggelupasan. . Ianya natural based, hanya gunakan bahan2 semulajadi yg terbukti selamat. Dan Ephyra Skin Care Series ni semua ada clinical test dari lab. Proven berkesan & Clinically tested. Bukan takat main krim kilo - kilo tu ya sayang2 semua. . 👉 So if korang pernah pakai produk yg mengelupas, produk putih dua tiga hari, produk yg janji kulit jadi flawless putih gebu mcm artis korea tu mmg sangat2 kami x galakkan campur dengan ephyra skin care..mmg x bagus sebab nnti bila dia campur, produk yg kuat chemical & produk natural - tu sbb kengkadang kulit muka akn naik jerawat lg teruk.. Tambah2 kalau korang penah guna produk yg ada paraben pun tak boleh, apatah lagi mercury dan hydroquinone. . Sebab kesannya - bila bercampur > akan berlalu detox, so muka akn naik jerawat, jeragat dan sebagainya.. Sebab kulit dah tercemar dgn bahan kimia yang kuat.. Jadi mmg akan amik masa utk keluarkan / detox bahan 2 kimia merbahaya dari krim2 yang korang guna sebelum ni ( yg mana ada bahan2 bahaya ) . . So, tu sbb - kesan dan hasil penggunaan Ephyra Skin Care ni - bergantung pd keadaan dan tindak balas kulit masing2. Kalau kulit tidak ada pernah pakai produk2 yg bahaya ni - In Sha Allah pemulihan dia lebih pantas.. . . Ephyra Skin Care - memang terbukti selamat. . . Tiada bahan - bahan Chemical berbahaya seperti paraben, mercury dan hydroquinone... . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
RAMAI YANG BERMULA DENGAN EPHYRA SKIN BAR DAHULU! .
.
EPHYRA memahami perasaan takut korang semua mengenai local skincare. Ye lah dah kat luar melambak-lambak produk. Entah apa dibubuh dalamnya pun kita tak pasti. Berapa ramai yang dah kecundang lepas guna produk? Mula-mula ye lah nampak cantik je kulit kita. Makin lama makin cerah.... tapi.... ramai yang mengadu, once stop je produk... mulalah... jerawat naik berjemaah umpama cendawan tumbuh lepas hujan! .
.
Kami sarankan anda untuk guna EPHYRA SKIN BAR telebih dulu. EPHYRA SKIN BAR adalah sabun cuci muka utk hilangkan kotoran degil dan buang lebihan minyak pd wajah. .
.
Dah dpat kulit yg sihat dan bersih... boleh try pulak serum EPHYRA SKIN NANO & moiturizer EPHYRA SKIN SNOW. .
.
Confirm melekat! Segala jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat - semua dah hilang! Licin je kulit sbb minyk dah balance pd kulit wajah. .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
RAMAI YANG BERMULA DENGAN EPHYRA SKIN BAR DAHULU! . . EPHYRA memahami perasaan takut korang semua mengenai local skincare. Ye lah dah kat luar melambak-lambak produk. Entah apa dibubuh dalamnya pun kita tak pasti. Berapa ramai yang dah kecundang lepas guna produk? Mula-mula ye lah nampak cantik je kulit kita. Makin lama makin cerah.... tapi.... ramai yang mengadu, once stop je produk... mulalah... jerawat naik berjemaah umpama cendawan tumbuh lepas hujan! . . Kami sarankan anda untuk guna EPHYRA SKIN BAR telebih dulu. EPHYRA SKIN BAR adalah sabun cuci muka utk hilangkan kotoran degil dan buang lebihan minyak pd wajah. . . Dah dpat kulit yg sihat dan bersih... boleh try pulak serum EPHYRA SKIN NANO & moiturizer EPHYRA SKIN SNOW. . . Confirm melekat! Segala jerawat batu, jerawat pasir, parut jerawat - semua dah hilang! Licin je kulit sbb minyk dah balance pd kulit wajah. . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM 
KULIT CERAH & TAK KUSAM ADALAH DAMBAAN SEMUA PEREMPUAN! .
.
Jangan tak percaya pulak! Tanyalah mana-mana wanita, mereka pasti nak kulit yg sihat, cerah & tanpa sebarang masalah! .
.
Sejak 2012 lagi, EPHYRA cuba merealisasikan impian tersebut! Dengan adanya EPHYRA PREMIUM DRINK - bukan sahaja kulit yg cantik, malahan sistem & fungsi tubuh badan juga semakin baik! Segala kekotoran dan toksin makanan dalam tubuh badan akan disingkirkan dengan gabungan bahan anti oksida seperti gam akasia, astaxanthin, serbuk tomato dan acerolla ceri. .
.
Bahan tersebut akan bertindak aktif utk memperbetulkan imunisasi, dan hormon badan supaya dapat berikan tenaga & kecantikan luar dalam yg baik. .
.
.
dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order
.
.
#ephyralovers #ephyradealers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #memeysuhaiza #normanhakim #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #UTCsentul #universitimalaya #PPUM
KULIT CERAH & TAK KUSAM ADALAH DAMBAAN SEMUA PEREMPUAN! . . Jangan tak percaya pulak! Tanyalah mana-mana wanita, mereka pasti nak kulit yg sihat, cerah & tanpa sebarang masalah! . . Sejak 2012 lagi, EPHYRA cuba merealisasikan impian tersebut! Dengan adanya EPHYRA PREMIUM DRINK - bukan sahaja kulit yg cantik, malahan sistem & fungsi tubuh badan juga semakin baik! Segala kekotoran dan toksin makanan dalam tubuh badan akan disingkirkan dengan gabungan bahan anti oksida seperti gam akasia, astaxanthin, serbuk tomato dan acerolla ceri. . . Bahan tersebut akan bertindak aktif utk memperbetulkan imunisasi, dan hormon badan supaya dapat berikan tenaga & kecantikan luar dalam yg baik. . . . dm/whatsapp FATMA- www.wasap.my/60126083926 untuk order . . #ephyralovers  #ephyradealers  #trusteddealer 💯since2016 #ephyraoriginal 💯#ephyrasuperhealthbrand  #memeysuhaiza  #normanhakim  #desapandan  #pandanindah  #jalantunrazak  #kampungbaru  #tescoampang  #ampang  #bukitindahampang  #setiawangsa  #dataranwangsa  #wangsamaju  #srirampai  #keramat  #semarakKL  #maluri  #salakselatan  #bandarsripermaisuri  #UTCsentul  #universitimalaya  #PPUM