an online Instagram web viewer
  • formulapikatsuami
    MINCE GULA GULA KURUS SELAMAT
    @formulapikatsuami

Images by formulapikatsuami

Haaaa tu dia akak comeyy dah bagi warninggg..Ramai dah berjaya kurus dengan Gula Gula Kurus tauu πŸ˜πŸ‘
.
khas untuk uolls yang ada masalah
➑susah nak turun berat badan
➑susah nak kawal selera makan
➑mengah bila naik tangga
➑nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2
.
.
kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa uolls kena try  Gula Gula Kurus ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
Nak cuba ?
Nak jadi agent ?
WhatsApp 01128511631
Haaaa tu dia akak comeyy dah bagi warninggg..Ramai dah berjaya kurus dengan Gula Gula Kurus tauu πŸ˜πŸ‘ . khas untuk uolls yang ada masalah ➑susah nak turun berat badan ➑susah nak kawal selera makan ➑mengah bila naik tangga ➑nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2 . . kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa uolls kena try Gula Gula Kurus ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . Nak cuba ? Nak jadi agent ? WhatsApp 01128511631
Soalan Soalan Famous GulaGulaKurus

1-Menyusu boleh consume ke
Boleeh, takde problem kak Zana banyak dapat wassap cust beritahu s u s u  dorang makin meriah ada la.. uolls habis pantang je dah boleh terus start consisten kemam mince ni

2-kena berulang ke tandasss ke
Tak dear. uolls lawas macam biasa je, mince ni lebih kat KONTROL SELERA MAKAN. uolls akan cepat kenyang dan tak makan banyak

3-Cara makan camne
sebiji pagi,sebiji petang sebelum makan . Cara makan mudaah je,hisap jaa .Rasa dia sedaaap ,masam masam manis gitewww.Kalau dapat kat budak budak pun suka ni, ingat gula gula betul. So letak dalam handbeg sedia keyh

4-Selamaat ke ni
Bahan kita guna 100 peratus selamaat, jangan risau ada sijil dari PUSAT RACUN NEGARA dan ada sijill halal lagii

5-berkesan kee
Ada yang mudah je turun seminggu, ada yang lambaat sikit tapi still turun jugak. Yang penting cuma kena consisten je uolls

Berapa harga? cara order
sebotol RM90 je. beli lebih dapat diskaun & gift. nak tau detail terus wassap kak zana

01128511631
01128511631
01128511631
Soalan Soalan Famous GulaGulaKurus 1-Menyusu boleh consume ke Boleeh, takde problem kak Zana banyak dapat wassap cust beritahu s u s u dorang makin meriah ada la.. uolls habis pantang je dah boleh terus start consisten kemam mince ni 2-kena berulang ke tandasss ke Tak dear. uolls lawas macam biasa je, mince ni lebih kat KONTROL SELERA MAKAN. uolls akan cepat kenyang dan tak makan banyak 3-Cara makan camne sebiji pagi,sebiji petang sebelum makan . Cara makan mudaah je,hisap jaa .Rasa dia sedaaap ,masam masam manis gitewww.Kalau dapat kat budak budak pun suka ni, ingat gula gula betul. So letak dalam handbeg sedia keyh 4-Selamaat ke ni Bahan kita guna 100 peratus selamaat, jangan risau ada sijil dari PUSAT RACUN NEGARA dan ada sijill halal lagii 5-berkesan kee Ada yang mudah je turun seminggu, ada yang lambaat sikit tapi still turun jugak. Yang penting cuma kena consisten je uolls Berapa harga? cara order sebotol RM90 je. beli lebih dapat diskaun & gift. nak tau detail terus wassap kak zana 01128511631 01128511631 01128511631
Habis sebotol dah boleh turun 5kg. ok macam best je kan tapiii setiap orang tak sama tau, kalau badan cepat serasi dengan mince haaa macam nii la hasil dia. camne nak tau serasi ke tak? kena la cuba dulu uoll πŸ˜πŸ˜†
.
.
nak try? whatsapp kak zana +601128511631
Habis sebotol dah boleh turun 5kg. ok macam best je kan tapiii setiap orang tak sama tau, kalau badan cepat serasi dengan mince haaa macam nii la hasil dia. camne nak tau serasi ke tak? kena la cuba dulu uoll πŸ˜πŸ˜† . . nak try? whatsapp kak zana +601128511631
Set kurus luar dan dalam, hasilnya insyaallah akan puas hati. Yang penting kena konsisten kemam gulagulakurus & sapu GelCoolRose SETIAP HARI taw ikut apa yang consultant guide. Jangan gi simpan dalam almari kemam & sapu ikut mood je pulakk😰

nak kak zana bimbing cara yang betul consume #GulaGulaKurus ? whatsapp +601128511631 SEKARANG 😍😘
Set kurus luar dan dalam, hasilnya insyaallah akan puas hati. Yang penting kena konsisten kemam gulagulakurus & sapu GelCoolRose SETIAP HARI taw ikut apa yang consultant guide. Jangan gi simpan dalam almari kemam & sapu ikut mood je pulakk😰 nak kak zana bimbing cara yang betul consume #GulaGulaKurus  ? whatsapp +601128511631 SEKARANG 😍😘
Geng artis sudah cubaa uolls bila pulak, jangan nanti stok dah tak cukup  kena tunggu lamaa pulak kann πŸ˜πŸ˜†
.
.
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP #GulaGulaKurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➑ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➑ Sebotol ada 30 biji
➑ Boleh Tahan 14 hari
➑ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➑ Delima - Elak pengumpulan lemak
➑ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➑ Garcinia -.Control selera makan
➑ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➑ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak zana bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +601128511631 SEKARANG 😍😘
Geng artis sudah cubaa uolls bila pulak, jangan nanti stok dah tak cukup kena tunggu lamaa pulak kann πŸ˜πŸ˜† . . Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP #GulaGulaKurus  . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➑ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➑ Sebotol ada 30 biji ➑ Boleh Tahan 14 hari ➑ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➑ Delima - Elak pengumpulan lemak ➑ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➑ Garcinia -.Control selera makan ➑ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➑ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak zana bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus ? whatsapp +601128511631 SEKARANG 😍😘
Habis sebotol dah boleh turun 6kg. ok macam best je kan tapiii setiap orang tak sama tau, kalau badan cepat serasi dengan mince haaa macam nii la hasil dia. camne nak tau serasi ke tak? kena la cuba dulu uollsπŸ˜†

Jom follow official instagram
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @formulapikatsuami
IG : πŸ‘£ @formulapikatsuami 
IG : πŸ‘£ @formulapikatsuami βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Beli set untuk harga shocking sales. Ternyata lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Habis sebotol dah boleh turun 6kg. ok macam best je kan tapiii setiap orang tak sama tau, kalau badan cepat serasi dengan mince haaa macam nii la hasil dia. camne nak tau serasi ke tak? kena la cuba dulu uollsπŸ˜† Jom follow official instagram βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @formulapikatsuami IG : πŸ‘£ @formulapikatsuami IG : πŸ‘£ @formulapikatsuami βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Beli set untuk harga shocking sales. Ternyata lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631
Mommy yang masih menyusu baby jangan risau. Mince tak buat susu merundum @ buatkan bayi anda kurus. Kesannya hanya mommy makin slim + susu makin meriah😁

Mince ada 4 kuasa tindakan utama untuk hapuskan berat badan dan hilangkan inci anda dengan cepat

1- kawal selera makan
2- tingkatkan metabolisme
3- halang pembentukan lemak
4- hapuskan lemak

Berapa biji sehari nak kena kemam? Sila cek dulu result BMI anda dengan kak zana. Barulah kak zana boleh guide + suggest pakej mana yang sesuai dengan uolss

SUKA tips kurus PERCUMA
JOM FOLLOW LAJU-LAJU
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir 
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Mommy yang masih menyusu baby jangan risau. Mince tak buat susu merundum @ buatkan bayi anda kurus. Kesannya hanya mommy makin slim + susu makin meriah😁 Mince ada 4 kuasa tindakan utama untuk hapuskan berat badan dan hilangkan inci anda dengan cepat 1- kawal selera makan 2- tingkatkan metabolisme 3- halang pembentukan lemak 4- hapuskan lemak Berapa biji sehari nak kena kemam? Sila cek dulu result BMI anda dengan kak zana. Barulah kak zana boleh guide + suggest pakej mana yang sesuai dengan uolss SUKA tips kurus PERCUMA JOM FOLLOW LAJU-LAJU βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631
Mince ada 4 kuasa tindakan utama untuk hapuskan berat badan dan hilangkan inci anda dengan cepat

1- kawal selera makan
2- tingkatkan metabolisme
3- halang pembentukan lemak
4- hapuskan lemak

Berapa biji sehari nak kena kemam? Sila cek dulu result BMI anda dengan kak zana. Barulah kak zana boleh guide + suggest pakej mana yang sesuai dengan uolss

SUKA tips kurus PERCUMA
JOM FOLLOW LAJU-LAJU
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir 
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Mince ada 4 kuasa tindakan utama untuk hapuskan berat badan dan hilangkan inci anda dengan cepat 1- kawal selera makan 2- tingkatkan metabolisme 3- halang pembentukan lemak 4- hapuskan lemak Berapa biji sehari nak kena kemam? Sila cek dulu result BMI anda dengan kak zana. Barulah kak zana boleh guide + suggest pakej mana yang sesuai dengan uolss SUKA tips kurus PERCUMA JOM FOLLOW LAJU-LAJU βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631
Lagi sikittt je nak capai berat ideal. Ni hadiah untuk yang follow tips, follow menu. Cepat lahh dapat result powerπŸ˜‰

Nak kurus memang kena ubah cara makan SEBAB bentuk badan uolss sekarang ialah hasil cara uolss makan selama bertahun-tahun. Masih rasa ok nak teruskan cara makan yang macam tu? Tengok cermin tanya hati

SUKA tips kurus PERCUMA
JOM FOLLOW LAJU-LAJU
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir 
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Lagi sikittt je nak capai berat ideal. Ni hadiah untuk yang follow tips, follow menu. Cepat lahh dapat result powerπŸ˜‰ Nak kurus memang kena ubah cara makan SEBAB bentuk badan uolss sekarang ialah hasil cara uolss makan selama bertahun-tahun. Masih rasa ok nak teruskan cara makan yang macam tu? Tengok cermin tanya hati SUKA tips kurus PERCUMA JOM FOLLOW LAJU-LAJU βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631
Nak kurus? Dah exercise tapi berat badan tak turun2 jugak? Nak kawal makan asyik tak tahan godaan makanan? Risau badan makin bam bam? Jom cuba Gula-gula Kurus, Mince. Rasa oren, kemam kemam je. nyum nyumπŸ˜†

Jom teraii,  kak zana dah jual MINCE sejak 2015 lagi. Terbukti ramai giler yang dah berjaya turunkan berat tanpa perlu seksa pantang makan @ bersenam setiap hari. Nape kena beli dengan kak zana? Kak zana akan bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus & bagi tips best okayy

Nak tips kurus Percuma, jangan segan follow akaun akak ni πŸ‘‰ @zanariah_mohdnasir. Pssstt dia memang selalu share ilmu mahal tapi free jer tau. Ajak kengkawan sekali yer
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir 
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Nak kurus? Dah exercise tapi berat badan tak turun2 jugak? Nak kawal makan asyik tak tahan godaan makanan? Risau badan makin bam bam? Jom cuba Gula-gula Kurus, Mince. Rasa oren, kemam kemam je. nyum nyumπŸ˜† Jom teraii, kak zana dah jual MINCE sejak 2015 lagi. Terbukti ramai giler yang dah berjaya turunkan berat tanpa perlu seksa pantang makan @ bersenam setiap hari. Nape kena beli dengan kak zana? Kak zana akan bimbing cara yang betul consume GulaGulaKurus & bagi tips best okayy Nak tips kurus Percuma, jangan segan follow akaun akak ni πŸ‘‰ @zanariah_mohdnasir. Pssstt dia memang selalu share ilmu mahal tapi free jer tau. Ajak kengkawan sekali yer βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631
Serius nak kurus cek dulu BMI uolss dengan kak zana. Barulah kak zana boleh suggest pakej yang paling seswaii okayy. Uolss tahap overweight tak kan nak consume samaa macam orang yang tahap obesiti. Memang tak kan sama. So kena jujur bagi umur, tinggi & berat uolss. Pahamm😁

SUKA tips kurus PERCUMA
JOM FOLLOW LAJU-LAJU
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir 
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Serius nak kurus cek dulu BMI uolss dengan kak zana. Barulah kak zana boleh suggest pakej yang paling seswaii okayy. Uolss tahap overweight tak kan nak consume samaa macam orang yang tahap obesiti. Memang tak kan sama. So kena jujur bagi umur, tinggi & berat uolss. Pahamm😁 SUKA tips kurus PERCUMA JOM FOLLOW LAJU-LAJU βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631
Asyik perempuan je makin slimm,  yang lelaki pun nak kikis lemak jugakk. Meh meh try Mince insyaallah puas hati lahh. Semudah kemam je. Lelaki lagi mudah turun KG tau tambah plak kalau rajin senam haa konpem terhakis segala lemak degil😁

SUKA tips kurus PERCUMA
JOM FOLLOW LAJU-LAJU
βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir 
IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
1 Mince RM90
1 Gel RM60
1 Detox RM45

Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„

Berminat nak cuba?
Jom whatsapp laju-laju ke 
no 01128511631
Asyik perempuan je makin slimm, yang lelaki pun nak kikis lemak jugakk. Meh meh try Mince insyaallah puas hati lahh. Semudah kemam je. Lelaki lagi mudah turun KG tau tambah plak kalau rajin senam haa konpem terhakis segala lemak degil😁 SUKA tips kurus PERCUMA JOM FOLLOW LAJU-LAJU βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir IG : πŸ‘£ @zanariah_mohdnasir βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– 1 Mince RM90 1 Gel RM60 1 Detox RM45 Ambik set untuk lebih jimatπŸ˜„ Berminat nak cuba? Jom whatsapp laju-laju ke no 01128511631