an online Instagram web viewer
  • formulapikatsuami
    NAK KURUS CEPAT MINCE SELAMAT
    @formulapikatsuami

Images by formulapikatsuami

Assalamualaikum, good morning ladies. Ada sorang customer kak zana ni masa awal-awal order dulu bila kak zana follow up tanya feed back dia kata ok, berat memang turun tau

Tapi pelik sebab dekat dua bulan gak laa dia tak repeat order. Aihh, kata berkesan napa stop kann. Rugi la. Rupanya dia ada agenda tersembunyi😅

Memang dia saje test stop consume Mince kejap sebab nak tengok betul ke tak kak zana cakap bila stop Mince berat tak naik. Haa cer baca tu, dah terbukti kann, memang maintain je

Korang yang nak try Mince tak yah risau. Sebab kak zana akan share ilmu diet jugak. Ehh tak kan nak bergantung pada supplement seumur hidup kot, bawak-bawak la insaf kalau korang ada mindset macam tuu🙈

Nak try jugak ke 🙋
📲 Whatsapp 011 285 116 31
📲 Whatsapp 011 285 116 31
📲 Whatsapp 011 285 116 31

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
Assalamualaikum, good morning ladies. Ada sorang customer kak zana ni masa awal-awal order dulu bila kak zana follow up tanya feed back dia kata ok, berat memang turun tau Tapi pelik sebab dekat dua bulan gak laa dia tak repeat order. Aihh, kata berkesan napa stop kann. Rugi la. Rupanya dia ada agenda tersembunyi😅 Memang dia saje test stop consume Mince kejap sebab nak tengok betul ke tak kak zana cakap bila stop Mince berat tak naik. Haa cer baca tu, dah terbukti kann, memang maintain je Korang yang nak try Mince tak yah risau. Sebab kak zana akan share ilmu diet jugak. Ehh tak kan nak bergantung pada supplement seumur hidup kot, bawak-bawak la insaf kalau korang ada mindset macam tuu🙈 Nak try jugak ke 🙋 📲 Whatsapp 011 285 116 31 📲 Whatsapp 011 285 116 31 📲 Whatsapp 011 285 116 31 Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
4 FUNGSI PENTING MINCE

Pertama, TINGKATKAN METABOLISME. Biasa dengarkann orang cakap, "Dia tuu makan banyak pun tak gemok-gemok. Untunglahh metabolisme tinggi". Haa, nampak ke kepentingan metabolisme tinggi ni? So, bila uolss consume Mince, mince akan baiki metabolisme uolss dulu

Kedua, HALANG LEMAK BARU DARI TERBENTUK. Ok ni sebab ada delima dalam Mince. Kita makan untuk tenaga kan, tapi bila kita makan lebih dari yang diperlukan badan, karbo tu dah tak jadi tenaga tapi akan disimpan dalam badan sebagai lemak. So bila uolss consume Mince karbo yang tak diperlukan ni akan terus tersingkir dari badan

Ketiga, KONTROL SELERA MAKAN. Ni punca utama kenapa berat badan susah nak turun. Uolss pun setujukan susah nak kawal makan. Sebenarnya bukan tak boleh makan, cuma kena tau apa yang boleh dan perlu elak makan. Khas untuk pelanggan @FormulaPikatSuami kak zana akan sediakan jugak menu exclusive untuk tempoh 30 hari

Keempat, yang paling penting ialah PEMBAKAR LEMAK. So Mince bukan semata-mata produk untuk bakar lemak je, sebab tu ramai yang berjaya kurus dan dapat berat ideal. Kesemua 4 Fungsi tadi akan terus aktif dalam badan bila uolss mula consume. Nak lagi cepat, sapu gel sekali sebab gel ni akan bertindak dari luar pulak. Sebab tu set combo x plus ni dikenali sebagai SET KURUS LUAR DAN DALAM

Nak try harga diskaun, whatsapp kak zana sekarang 01128511631

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
4 FUNGSI PENTING MINCE Pertama, TINGKATKAN METABOLISME. Biasa dengarkann orang cakap, "Dia tuu makan banyak pun tak gemok-gemok. Untunglahh metabolisme tinggi". Haa, nampak ke kepentingan metabolisme tinggi ni? So, bila uolss consume Mince, mince akan baiki metabolisme uolss dulu Kedua, HALANG LEMAK BARU DARI TERBENTUK. Ok ni sebab ada delima dalam Mince. Kita makan untuk tenaga kan, tapi bila kita makan lebih dari yang diperlukan badan, karbo tu dah tak jadi tenaga tapi akan disimpan dalam badan sebagai lemak. So bila uolss consume Mince karbo yang tak diperlukan ni akan terus tersingkir dari badan Ketiga, KONTROL SELERA MAKAN. Ni punca utama kenapa berat badan susah nak turun. Uolss pun setujukan susah nak kawal makan. Sebenarnya bukan tak boleh makan, cuma kena tau apa yang boleh dan perlu elak makan. Khas untuk pelanggan @FormulaPikatSuami kak zana akan sediakan jugak menu exclusive untuk tempoh 30 hari Keempat, yang paling penting ialah PEMBAKAR LEMAK. So Mince bukan semata-mata produk untuk bakar lemak je, sebab tu ramai yang berjaya kurus dan dapat berat ideal. Kesemua 4 Fungsi tadi akan terus aktif dalam badan bila uolss mula consume. Nak lagi cepat, sapu gel sekali sebab gel ni akan bertindak dari luar pulak. Sebab tu set combo x plus ni dikenali sebagai SET KURUS LUAR DAN DALAM Nak try harga diskaun, whatsapp kak zana sekarang 01128511631 Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
Air detox ni ada macam-macam jenis. Kak zana nak share air detox special untuk uolss yang nak kurus dengan kos yang jimat + bahan senang je nak cari kat pasaraya

TUTORIAL SEDIAKAN AIR DETOX
🔹Hiris bahan ikut saiz sesuai
🔹Masukkan dalam bekas air
🔹Tambah air sejuk dalam 1 Liter
🔹Tutup bekas
🔹Letak dalam peti sejuk 8 jam sebelum minum

Jika bermanfaat klik save tau

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
Air detox ni ada macam-macam jenis. Kak zana nak share air detox special untuk uolss yang nak kurus dengan kos yang jimat + bahan senang je nak cari kat pasaraya TUTORIAL SEDIAKAN AIR DETOX 🔹Hiris bahan ikut saiz sesuai 🔹Masukkan dalam bekas air 🔹Tambah air sejuk dalam 1 Liter 🔹Tutup bekas 🔹Letak dalam peti sejuk 8 jam sebelum minum Jika bermanfaat klik save tau Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
Eermmmm .. kalau boleh pilih korang suka hilang inci @ turun berat badan? Kisahnyaa, ada sorang customer ni order 4 botol Mince. Wahh semangat nak kurus ni. Ai likee. Rupanya dia beli untuk kakaknya sekali. Yang menariknya kann, result dua adik beradik ni berbeza tau

Walaupun sama-sama habiskan 2 botol Mince, yang adik berjaya turun 2kg je tapi hilang inci banyakk. Yang kakaknya pulak berjaya turun 9kg. Pergh. Harap tak gaduh la dorang ni. Hee. Sebenarnya dua-dua result pun sangat cantik. Itu tandanya mereka berdua dah berjaya alami perubahan dalam tubuh lepas konsisten dengan Mince

Turun kg tapi susah nak hilang inci kak zana suggest kena sapu gel cool rose sekali untuk shapekan badan. So takde la gelebeh sana sini bila berat dah turun. Sebab tu set terbaik ialah Set Combo X Plus. Set ni ada 2 botol Mince + 1 Gel Cool Rose. Gel kak zana suggest ni tak panas tau, siap wangi lagi. Woah gittew

Korang nak kurus jugak
Whatsapp kak zana 01128511631
Whatsapp kak zana 01128511631
Whatsapp kak zana 01128511631

Wasap tu bagitau siap-siap Umur, Tinggi, Berat badan. Senang kak zana nak suggest set mana untuk korang. Korang yang sekadar overweight tak kannn nak ambik set sama untuk orang yang obesiti. Betul kann

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
Eermmmm .. kalau boleh pilih korang suka hilang inci @ turun berat badan? Kisahnyaa, ada sorang customer ni order 4 botol Mince. Wahh semangat nak kurus ni. Ai likee. Rupanya dia beli untuk kakaknya sekali. Yang menariknya kann, result dua adik beradik ni berbeza tau Walaupun sama-sama habiskan 2 botol Mince, yang adik berjaya turun 2kg je tapi hilang inci banyakk. Yang kakaknya pulak berjaya turun 9kg. Pergh. Harap tak gaduh la dorang ni. Hee. Sebenarnya dua-dua result pun sangat cantik. Itu tandanya mereka berdua dah berjaya alami perubahan dalam tubuh lepas konsisten dengan Mince Turun kg tapi susah nak hilang inci kak zana suggest kena sapu gel cool rose sekali untuk shapekan badan. So takde la gelebeh sana sini bila berat dah turun. Sebab tu set terbaik ialah Set Combo X Plus. Set ni ada 2 botol Mince + 1 Gel Cool Rose. Gel kak zana suggest ni tak panas tau, siap wangi lagi. Woah gittew Korang nak kurus jugak Whatsapp kak zana 01128511631 Whatsapp kak zana 01128511631 Whatsapp kak zana 01128511631 Wasap tu bagitau siap-siap Umur, Tinggi, Berat badan. Senang kak zana nak suggest set mana untuk korang. Korang yang sekadar overweight tak kannn nak ambik set sama untuk orang yang obesiti. Betul kann Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
Arghhh jelesnyaaa lahaii tengok member makin cun lepas habis pantang bersalin. Orang lain senang je slim balik, yang kita ni tak tau laa apa yang payah sangat

Bila try diet mengejut, ala ala zaman remaja dulu (boikot nasi) susu badan pulak merundum. Baby comel yang elok montel alih-alih makin kurus hilang zat makanan. Dahh suami pulak masuk campur kata mommy tak payah nak diet bagai laa. Kesian kat anak

Haa, sebab tu la kak zana memang suggest sangat mommy menyusu badan try Mince ni

Mince ni tak kan buat mommy asyik ke toilet tau, baby pun tak de terkena kesan sampingan apa-apa. Mince ada sijil SAH SELAMAT & HALAL. So mommy tak yah risau okay. Mince memang terbukti boleh
-
🔥kontrol selera makan
🔥pecahkan lemak degil
🔥halang lemak baru terbentuk
🔥tingkatkan metabolisme dan
🔥paling best susu makin meriah

Pasni mommy mesti happy tengok baby makin montel, mommy pulak makin slim ramping gojes gittew

Nak alami sendiri kebaikan Mince ni , wassap SEKARANG 01128511631 kod <BF-Mince>. 3 yang terawal whatsapp hari ni kak zana ada FREE GIFT MISTERI tau

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
Arghhh jelesnyaaa lahaii tengok member makin cun lepas habis pantang bersalin. Orang lain senang je slim balik, yang kita ni tak tau laa apa yang payah sangat Bila try diet mengejut, ala ala zaman remaja dulu (boikot nasi) susu badan pulak merundum. Baby comel yang elok montel alih-alih makin kurus hilang zat makanan. Dahh suami pulak masuk campur kata mommy tak payah nak diet bagai laa. Kesian kat anak Haa, sebab tu la kak zana memang suggest sangat mommy menyusu badan try Mince ni Mince ni tak kan buat mommy asyik ke toilet tau, baby pun tak de terkena kesan sampingan apa-apa. Mince ada sijil SAH SELAMAT & HALAL. So mommy tak yah risau okay. Mince memang terbukti boleh - 🔥kontrol selera makan 🔥pecahkan lemak degil 🔥halang lemak baru terbentuk 🔥tingkatkan metabolisme dan 🔥paling best susu makin meriah Pasni mommy mesti happy tengok baby makin montel, mommy pulak makin slim ramping gojes gittew Nak alami sendiri kebaikan Mince ni , wassap SEKARANG 01128511631 kod . 3 yang terawal whatsapp hari ni kak zana ada FREE GIFT MISTERI tau Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
Program Dropship 15 Hari
-
Uolss minat nak tau rahsia kejayaan bisnes jutawan DiMar, Marziana Shukri? Dalam program ni founder DiMar sendiri akan turun padang guide korang hingga mampu buat sales RM1k-RM3k sebulan

Bukan tu je stokis yang top dalam INSTAGRAM dan FACEBOOK akan share ilmu dengan korang jugak. Kak zana jamin korang mesti terkejut dengan ilmu-ilmu mahal yang korang akan dapat nanti

Special untuk BATCH 2 ni,  kak zana terlibat untuk share ilmu jugak

Be creative,
Do It your poster
@byzanamn😆

Haa, teruja kann? Jom daftar SEKARANG & tuntut ilmu sebelom terlambat. Tarikh tutup pendaftaran 22 Oct 2017. Nak tau info lanjut, klik link di profile & join okay

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
Program Dropship 15 Hari - Uolss minat nak tau rahsia kejayaan bisnes jutawan DiMar, Marziana Shukri? Dalam program ni founder DiMar sendiri akan turun padang guide korang hingga mampu buat sales RM1k-RM3k sebulan Bukan tu je stokis yang top dalam INSTAGRAM dan FACEBOOK akan share ilmu dengan korang jugak. Kak zana jamin korang mesti terkejut dengan ilmu-ilmu mahal yang korang akan dapat nanti Special untuk BATCH 2 ni, kak zana terlibat untuk share ilmu jugak Be creative, Do It your poster @byzanamn😆 Haa, teruja kann? Jom daftar SEKARANG & tuntut ilmu sebelom terlambat. Tarikh tutup pendaftaran 22 Oct 2017. Nak tau info lanjut, klik link di profile & join okay Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
Risauu nak ambik ubat-ubat kurus ni. Kejap lagi mulalah berulang ke toilet. Tak sanggup lahhh

uolss jangan risau gula-gula kurus tak de kesan sampingan cirit birit pun😁

GULA-GULA KURUS terhangat. Dengan perasa oren yang sedap dan manis mcm gula-gula gitu tau, kemam-kemam je kurus dahh

Whatsapp kak zana +601128511631 kalau nak kurus 😘
Risauu nak ambik ubat-ubat kurus ni. Kejap lagi mulalah berulang ke toilet. Tak sanggup lahhh uolss jangan risau gula-gula kurus tak de kesan sampingan cirit birit pun😁 GULA-GULA KURUS terhangat. Dengan perasa oren yang sedap dan manis mcm gula-gula gitu tau, kemam-kemam je kurus dahh Whatsapp kak zana +601128511631 kalau nak kurus 😘
Assalamualaikum, good morning ladies @formulapikatsuami -  Ramai yang takut-takut nak try mince sebab risau nanti terganggu aktiviti setiap hari. Yelah, macam mana nak buat kerja kalau kejap-kejap asyik nak ke toilet kann

Sebenarnya uolss tak perlu lah risau, Mince ni tak kan buat uolss kena cirit birit tu pon. Cumanya ada yang akan rasa lebih lawas. Ada jugak feedback dari customer kami yang sebelum ni ada problem sembelit pun alhamdulillah dah ok lepas consume Mince ni

Tapi tak semua pun akan alami lawas ni, ada yang memang betul-betul tak rasa apa-apa kesan pun pada badan. Kemam-kemam je ehh tiba-tiba dah kurus. Ingat saje-saje ke tagline ni memang betul2 terjadi tau 😆
•
•
\\(^o^)//
Nak try ke ? Whatsapp 01128512631 tau 😄😍
Assalamualaikum, good morning ladies @formulapikatsuami - Ramai yang takut-takut nak try mince sebab risau nanti terganggu aktiviti setiap hari. Yelah, macam mana nak buat kerja kalau kejap-kejap asyik nak ke toilet kann Sebenarnya uolss tak perlu lah risau, Mince ni tak kan buat uolss kena cirit birit tu pon. Cumanya ada yang akan rasa lebih lawas. Ada jugak feedback dari customer kami yang sebelum ni ada problem sembelit pun alhamdulillah dah ok lepas consume Mince ni Tapi tak semua pun akan alami lawas ni, ada yang memang betul-betul tak rasa apa-apa kesan pun pada badan. Kemam-kemam je ehh tiba-tiba dah kurus. Ingat saje-saje ke tagline ni memang betul2 terjadi tau 😆 • • \\(^o^)// Nak try ke ? Whatsapp 01128512631 tau 😄😍
Jom tambah followers IG secara PERCUMA. Ajak lagi ramai lagi menguntungkan bisnes uolss. Baca arahan betul-betul kalau silap step tak jadi okayy

FROM @ajimaura

Group Akademi Insta
Telah dibuka pada 16/8/2017
Secara PERCUMA
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik .
.
Untuk task Followers GEMPAK PART 3 ,boleh ke instagram 👉 @dukunsaka
.
Untuk panduan Khas 
Sila baca Di 👉 @akademi.insta .
Selamat memakmurkan insan kerana Allah S.W.T
.
Anda mahukan kejayaan kerana Allah?
.
Mulalah berfikir cara dengan mencari Redhanya.
.
Ya Allah Kau anugerahkan kepada Kami , perniagaan Yang menguntungkan Kami ,keluarga Kami, saudara mara Kami ,muslimin Dan muslimat Dunia Dan Akhirat.
.
Amin ya Allah .Amin
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #tips #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #dropshipwanted #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #shaklee
Jom tambah followers IG secara PERCUMA. Ajak lagi ramai lagi menguntungkan bisnes uolss. Baca arahan betul-betul kalau silap step tak jadi okayy FROM @ajimaura Group Akademi Insta Telah dibuka pada 16/8/2017 Secara PERCUMA . Anda boleh klik link Di Bahagian bio 👉 @sifucilik . . Untuk task Followers GEMPAK PART 3 ,boleh ke instagram 👉 @dukunsaka . Untuk panduan Khas Sila baca Di 👉 @akademi.insta . Selamat memakmurkan insan kerana Allah S.W.T . Anda mahukan kejayaan kerana Allah? . Mulalah berfikir cara dengan mencari Redhanya. . Ya Allah Kau anugerahkan kepada Kami , perniagaan Yang menguntungkan Kami ,keluarga Kami, saudara mara Kami ,muslimin Dan muslimat Dunia Dan Akhirat. . Amin ya Allah .Amin . #ajimaura  #terapiinstagram  #seminar  #testimoni  #uitm  #bisneswomen  #surirumah  #niqab  #sales  #ibutunggal  #youngmillionaire  #marketing  #belajarinstagram  #tips  #muslimah  #ajimaurabaru  #utm  #sayajual  #wiranegaraku  #wanita  #erezeki  #eusahawan  #azizanosman  #hijab  #dropshipwanted  #bazarpaknil  #iphone  #irfankhairi  #tambahfollowers  #shaklee 
Ramai yang beli produk kurus awal² je semangat consume lama-lama asyik tak sempat nak sediakan la sebab kena shake bagai takde masa. bila outstation pulak berat nak sumbat masuk beg 😒
.
.
ala outstation 3 hari je, tak pe kot. haa.. dalam 3 hari tu la duk bantai makan macam² sebenarnya. makan lewat pulak tu 😰
.
.
ini memang normal sebab tu kami buat satu produk yang simple je botol kecik so boleh simpan dalam handbag, dan mudah nak consume + rasa pun sedapp makan macam gula2 je. hisap2 je uolls sebelum makan tuu
.
.
konsisten je haa cukup seminggu get ready timbang & ukur badan tu. insyaallah tersenyum dari pagi sampai petang 😍😘
.
.
whatsapp kak zana +601128511631
Ramai yang beli produk kurus awal² je semangat consume lama-lama asyik tak sempat nak sediakan la sebab kena shake bagai takde masa. bila outstation pulak berat nak sumbat masuk beg 😒 . . ala outstation 3 hari je, tak pe kot. haa.. dalam 3 hari tu la duk bantai makan macam² sebenarnya. makan lewat pulak tu 😰 . . ini memang normal sebab tu kami buat satu produk yang simple je botol kecik so boleh simpan dalam handbag, dan mudah nak consume + rasa pun sedapp makan macam gula2 je. hisap2 je uolls sebelum makan tuu . . konsisten je haa cukup seminggu get ready timbang & ukur badan tu. insyaallah tersenyum dari pagi sampai petang 😍😘 . . whatsapp kak zana +601128511631
from @formulapikatsuami -  Ehh uolss janganla konfius pulak. Mince ni Gula Gula luar biasa, bukan gula gula biasa yang boleh mengundang macam-macam penyakit bila uolss terlebih ambil setiap hari tuu
.
.
Mince dijamin bebas gula sebab tu customer kak zana yang ada diabetis (kencing manis) pun boleh consume tau. Gula-Gula Kurus ni sebab cara makan dia je yang sama macam gula-gula tu. Buka botol je boleh terus kemam/hisap 😄😄 .
.
Rekod kami, sepantas 3 hari dah boleh turun 1 kg. Uolss nak cuba?😍
.
.
Whatsapp 01128511631
from @formulapikatsuami - Ehh uolss janganla konfius pulak. Mince ni Gula Gula luar biasa, bukan gula gula biasa yang boleh mengundang macam-macam penyakit bila uolss terlebih ambil setiap hari tuu . . Mince dijamin bebas gula sebab tu customer kak zana yang ada diabetis (kencing manis) pun boleh consume tau. Gula-Gula Kurus ni sebab cara makan dia je yang sama macam gula-gula tu. Buka botol je boleh terus kemam/hisap 😄😄 . . Rekod kami, sepantas 3 hari dah boleh turun 1 kg. Uolss nak cuba?😍 . . Whatsapp 01128511631
Eheemmmm, gudmorning korang
.
.
Kita ni memang syokk baca testimoni GulaGulaKurus orang lain kan. Rasa teruja gilaa bila ada yang seminggu dah boleh turun 7KG. Tapi pelik betul la bila kita cuba takde pulak result gempak macam tu. Ehh benci betul. Serik !
.
.
Haa, tapi sebenarnya kita lupa badan kita ni tak macam orang lain. Penuh mak nenek toksin. Suruh makan banyak sayur banyak pulak alasan. Ngee. So, cara terbaik ambik je GCT Detox ni. Rasa dah la sedap macam asam boi tuu
.
.
Tiba-tiba, usus kita dah ala-ala kena mop dia cuci kasi bersih macam MAGIK. Lepas tu baru lah ambik suplement, sebab sekarang badan kita dah readyy. Barulah meletops result korang, Yeehaa 😁😆
.
.
#ajimaura 
#terapiinstagram 
#FormulaPikatSuami
Eheemmmm, gudmorning korang . . Kita ni memang syokk baca testimoni GulaGulaKurus orang lain kan. Rasa teruja gilaa bila ada yang seminggu dah boleh turun 7KG. Tapi pelik betul la bila kita cuba takde pulak result gempak macam tu. Ehh benci betul. Serik ! . . Haa, tapi sebenarnya kita lupa badan kita ni tak macam orang lain. Penuh mak nenek toksin. Suruh makan banyak sayur banyak pulak alasan. Ngee. So, cara terbaik ambik je GCT Detox ni. Rasa dah la sedap macam asam boi tuu . . Tiba-tiba, usus kita dah ala-ala kena mop dia cuci kasi bersih macam MAGIK. Lepas tu baru lah ambik suplement, sebab sekarang badan kita dah readyy. Barulah meletops result korang, Yeehaa 😁😆 . . #ajimaura  #terapiinstagram  #FormulaPikatSuami