an online Instagram web viewer
  • jiela_zillera
    JIELA ZILLERA
    @jiela_zillera

Images by jiela_zillera

Vitamin febret saya.. 😍😍😍 Gla complex membantu saya menyelesaikan maslah period saya yang setahun tak datang..
Alhamdulillah sebotol saya makan dah period.. Sekarang masih konsisten makan untuk betulkan kitaran haid lagi dan semestinya untuk ikhtiar hamil.. Vitamin c membuatkan tona kulit saya lebih sekata,mengurangkan jerawat dan kulit berminyak pun berkurangan.. Jangan tak tahu, Vitamin c boleh buat mask juga.. Best kan.. memang best.. #kulitcantik
#haidnormal
#ikhtiarhamil
#periodproblems 
#shakleemalaysia
#shakleeviral
Vitamin febret saya.. 😍😍😍 Gla complex membantu saya menyelesaikan maslah period saya yang setahun tak datang.. Alhamdulillah sebotol saya makan dah period.. Sekarang masih konsisten makan untuk betulkan kitaran haid lagi dan semestinya untuk ikhtiar hamil.. Vitamin c membuatkan tona kulit saya lebih sekata,mengurangkan jerawat dan kulit berminyak pun berkurangan.. Jangan tak tahu, Vitamin c boleh buat mask juga.. Best kan.. memang best.. #kulitcantik  #haidnormal  #ikhtiarhamil  #periodproblems  #shakleemalaysia  #shakleeviral 
Dulu sengsara bila ada masalah #sembelit.. Sekarang say bye-bye sembelit.

Pembuangan air besar pun sekarang dah lawas.. Hebat kan #herblax ni... Dah tak mau lah cakap banyak.. Jom wassap saya untuk dapatkan SUPPLEMENT anda dan semestinya konsultasi cara pemgambilan yang BETUL.

0135762592 jiela.. #herblax 
#pelawasan
#sembelit
#perutbuncit
#shakleeseluruhmalaysia 
#jomshaklee
Semua orang memang impikan kulit yang cantik,bebas jerawat dan parut jerawat.. Ada yang dah cuba bermacam-macam produk tapi result masih juga sama.. Pernah terfikir untuk cuba rawat dari dalam tubuh badan kita ?
Dalaman yang sihat akan mempengaruhi luaran kita.. Masih tertanya-tanya produk apa yang sesuai untuk anda..
Nah ,ini adalah masa yang sesuai untuk anda ikhtiar dengan produk terbaik ini.. Digabungkan dalam 1set untuk anda..Set basic yang HOT SELLER ini menjadi pujaan mereka yang mempunyai masalah jerawat,parut jerawat ,kulit berminyak.. Nak tau apa kebaikan kedua-dua supplement TOP ini.. jom kita baca kebaikannya.. 💟VITAMIN C💟 ✔Membantu mencerahkan kulit.
✔Membantu merangsang pembentukan kolagen.
✔Meningkatkan sistem imun badan. 💟 ESP 💟 ✔Membantu menghilangkan parut jerawat.
✔Membantu pembentukan sel-sel baru.
✔Memberikan tona kulit yang sekata.
✔Membantu mengurangkan kedutan.

Hebat kan.. jadi apa tunggu lagi..
Jom wassap saya dan dapatkan konsultasi cara pengambilan yang betul..
Yang penting HARGA ISTIMEWA menanti anda.. Jiela
0135762592

#setkulitbajet
#kulitberminyak
#parutjerawat
#jerawat
#glowing
#tonasekata
Semua orang memang impikan kulit yang cantik,bebas jerawat dan parut jerawat.. Ada yang dah cuba bermacam-macam produk tapi result masih juga sama.. Pernah terfikir untuk cuba rawat dari dalam tubuh badan kita ? Dalaman yang sihat akan mempengaruhi luaran kita.. Masih tertanya-tanya produk apa yang sesuai untuk anda.. Nah ,ini adalah masa yang sesuai untuk anda ikhtiar dengan produk terbaik ini.. Digabungkan dalam 1set untuk anda..Set basic yang HOT SELLER ini menjadi pujaan mereka yang mempunyai masalah jerawat,parut jerawat ,kulit berminyak.. Nak tau apa kebaikan kedua-dua supplement TOP ini.. jom kita baca kebaikannya.. 💟VITAMIN C💟 ✔Membantu mencerahkan kulit. ✔Membantu merangsang pembentukan kolagen. ✔Meningkatkan sistem imun badan. 💟 ESP 💟 ✔Membantu menghilangkan parut jerawat. ✔Membantu pembentukan sel-sel baru. ✔Memberikan tona kulit yang sekata. ✔Membantu mengurangkan kedutan. Hebat kan.. jadi apa tunggu lagi.. Jom wassap saya dan dapatkan konsultasi cara pengambilan yang betul.. Yang penting HARGA ISTIMEWA menanti anda.. Jiela 0135762592 #setkulitbajet  #kulitberminyak  #parutjerawat  #jerawat  #glowing  #tonasekata 
Nak kurus ! Nak kùrus ! Nak kurus !

Dah cuba banyak produk tapi result masih sama juga.. Hah.. apa kata cuba set slimming dari #shaklee 
Banyak dah dapat feedback yang TERBAIK.. Jom kita tengok fungsi setiap produk 👇👇👇👇 💟HERBLAX💟 ✔Membantu membersihkan usus.
✔Membantu dalam masalah sembelit.
✔Membantu mengempiskan perut.
✔Membantu melawaskan pembuangan air besar. 💟OMEGA GUARD💟 ✔Membantu proses memecahkan lemak.
✔Membantu mengawal selera makan.
✔Membantu membakar lemak untuk dijadikan tenaga. 💟ESP💟 ✔Membantu dalam proses mengurangkan berat badan.
✔Membantu mengawal selera makan.
✔Membantu tubuh badan bertenaga sepanjang hari.
✔Memberikan rasa kenyang.

Meh lah wassap saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA dan konaultasi cara makan yang betul .

Jiela
60135762592

#shakleemalaysia
#shakleesabah
#setkurusshaklee
#kuruscepat 
#bakarlemak
#kenyang
#resipimemikatsuami
#suamisayang
Nak kurus ! Nak kùrus ! Nak kurus ! Dah cuba banyak produk tapi result masih sama juga.. Hah.. apa kata cuba set slimming dari #shaklee  Banyak dah dapat feedback yang TERBAIK.. Jom kita tengok fungsi setiap produk 👇👇👇👇 💟HERBLAX💟 ✔Membantu membersihkan usus. ✔Membantu dalam masalah sembelit. ✔Membantu mengempiskan perut. ✔Membantu melawaskan pembuangan air besar. 💟OMEGA GUARD💟 ✔Membantu proses memecahkan lemak. ✔Membantu mengawal selera makan. ✔Membantu membakar lemak untuk dijadikan tenaga. 💟ESP💟 ✔Membantu dalam proses mengurangkan berat badan. ✔Membantu mengawal selera makan. ✔Membantu tubuh badan bertenaga sepanjang hari. ✔Memberikan rasa kenyang. Meh lah wassap saya untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA dan konaultasi cara makan yang betul . Jiela 60135762592 #shakleemalaysia  #shakleesabah  #setkurusshaklee  #kuruscepat  #bakarlemak  #kenyang  #resipimemikatsuami  #suamisayang 
Bekalan pergi kerja...macam budak sekolah ada bekal.. Jus oren +Collagen powder...
Supaya lepas ne sis TAMBAH BEBEH lagi 😂😂😂 Bah kamu yang mau cantik-cantik tu ,jom cuba collagen powder..
Jom wassap saya..
0135762592

#collagen #glowing #cantik #agensahshaklee #shakleemalaysia #shaklee
Jerawat dah kurang.. Hati makin senang..
Bukan itu saja.. jerawat mulai kering...
Belum habis sebotol dah repeat order.. untuk stok katanya.. Mereka sudah.. anda bila lagi.. jangan lambat-lambat tau
Hubungi saya...
0135762592

#VITAMINC
#jerawatkurang
#jerawatkering
#shakleemurah 
#shakleesihat
Kulit kusam?
Jerawat banyak ?

Nak tak try VITAMIN C?
1botol TAHAN 2BULAN LEBIH uolls.. jimatkan.. So,apa tunggu lagi.. Jom dapatkan SEBOTOL.. www.wasap.my/60135762592

#kulitcantik
#Vitaminc
#jerawat
#kulitkusam
#shakleemurah
Wow promosi hebat untuk ESP SOY PROTEIN oktober ini.. Rugi tak grab cepat-cepat..
#kulitputih
#bekaltenaga
#tahanlapar
#kurangkanberatbadan
#kurangkanparutjerawat
#gastrik
#shakleeseluruhmalaysia
#freepostage
#codbeaufort
#codsipitang
#codmembakut
#codlabuan
Masalah keputihan semakin teruk?
Gatal dibahagian V ?
Tidak selesa bila bersama suami ? 
Nak tahu tak?
Keputihan jika tidak dibendung boleh mendatangkan bahaya kepada kesihatan kita..
Jadi bertindak sekarang.. Hubungi saya untuk konsultasi lanjut..
www.wasap.my/60135762592

#setkeputihan
#shaklee
#sukarhamil
#keputihan 
#keputihanbau 
#keputihangatal 
#shakleesabah
#shakleelabuan
#shakleeseluruhmalaysia
Tiada lagi masalah pelawasan..
Tiada lagi masslah sembelit.. #thanksherblax
#thanksshaklee
#kempisperut
💟KEBAIKAN KOLAGEN💟 ✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus.
✔Membantu kulit lebih bermaya dan anjal.
✔Menjadikan rambut dan kuku lebih sihat.
✔Membantu memperbaiki kesihatan sendi dan otot.
✔Membantu lembapkan kulit dan kurangkan rasa kering.
✔Membantu memutihkan kulit.
✔Membantu menganjalkan payudara.

Dan banyak lagi manfaatnya..
Nak cuba?
Boleh dapatkan dengan saya.
0135762592

#kolagenshaklee#kolagenmurah#kolagensihatdancantik#anjalpayudara#kulitcantikberseri#kulitputihgebu#awetmuda#sihatcantikselamatshaklee#jomshakleebersamasaya
💟KEBAIKAN KOLAGEN💟 ✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. ✔Membantu kulit lebih bermaya dan anjal. ✔Menjadikan rambut dan kuku lebih sihat. ✔Membantu memperbaiki kesihatan sendi dan otot. ✔Membantu lembapkan kulit dan kurangkan rasa kering. ✔Membantu memutihkan kulit. ✔Membantu menganjalkan payudara. Dan banyak lagi manfaatnya.. Nak cuba? Boleh dapatkan dengan saya. 0135762592 #kolagenshaklee #kolagenmurah #kolagensihatdancantik #anjalpayudara #kulitcantikberseri #kulitputihgebu #awetmuda #sihatcantikselamatshaklee #jomshakleebersamasaya 
Nak bebas jerawat?
Nak kurangkan parut jerawat,jeragat?
Kulit wajah kusam dan tak bermaya ?
Jom ikhtiar dengan set kecantikan ini..
www.wasap.my/60135762592

#setkulitcantikshaklee#setjerawat#setjeragat#vitamincshaklee#vitamineshaklee#esp#bcomplex#shakleebagus#kulitkusam#jerawatbatu#parutjerawat#
SET CADANGAN UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN.. 💟CINCH SHAKE MIX💟
✔Mempunyai 3 perasa. COKLAT,VANILLA&LATTE.
✔Membantu rasa kenyang.
✔Membantu mengekalkan otot semasa penurunan berat badan.
✔Membantu meningkatkan metabolisma badan.
✔Cinch Shake Mix digunakan sebagai "meal replacement". 💟HERBLAX💟
✔Membantu membersihkan usus.
✔Membantu dalam masalah sembelit.
✔Membantu mengempiskan perut.
✔Membantu melawaskan pembuangan air besar. 💟LECITHIN💟
✔Membantu dalam proses memecahkan lemak.
✔Membantu mrnghalang pembentukan lemak.

Setiap pembelian dari saya akan dapat
✔KONSULTASI PERCUMA.
✔CARA MAKAN YANG BETUL.

HUBUNGI SAYA..
0135762592
0135762592
0135762592

#buanglemak#lemakperuthilang#kempiskanperut#perutbuncithilang#shakleemurah#shaklee#shakleekurusmurah#shakleesihat#shakleeuntuksemua#jomshaklee#jomsihatdancantik#setkurusshaklee#setkurusmurah#setsihat
SET CADANGAN UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN.. 💟CINCH SHAKE MIX💟 ✔Mempunyai 3 perasa. COKLAT,VANILLA&LATTE. ✔Membantu rasa kenyang. ✔Membantu mengekalkan otot semasa penurunan berat badan. ✔Membantu meningkatkan metabolisma badan. ✔Cinch Shake Mix digunakan sebagai "meal replacement". 💟HERBLAX💟 ✔Membantu membersihkan usus. ✔Membantu dalam masalah sembelit. ✔Membantu mengempiskan perut. ✔Membantu melawaskan pembuangan air besar. 💟LECITHIN💟 ✔Membantu dalam proses memecahkan lemak. ✔Membantu mrnghalang pembentukan lemak. Setiap pembelian dari saya akan dapat ✔KONSULTASI PERCUMA. ✔CARA MAKAN YANG BETUL. HUBUNGI SAYA.. 0135762592 0135762592 0135762592 #buanglemak #lemakperuthilang #kempiskanperut #perutbuncithilang #shakleemurah #shaklee #shakleekurusmurah #shakleesihat #shakleeuntuksemua #jomshaklee #jomsihatdancantik #setkurusshaklee #setkurusmurah #setsihat 
SET BAJET UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN.. 💟OMEGA GUARD💟
✔Membantu proses memecahkan lemak.
✔Membantu mengawal selera makan.
✔Membantu membakar lemak untuk dijadikan tenaga. 💟HERBLAX💟
✔Membantu membersihkan usus.
✔Membantu dalam masalah sembelit.
✔Membantu mengempiskan perut.
✔Membantu melawaskan pembuangan air besar.

Jom kurus dengan set bajet ini... Hubungi saya

www.wasap.my/60135762592
www.wasap.my/60135762592
www.wasap.my/60135762592

#kuruscepat#kurussihatcantik#shakleekurus#shaklee#shakleemurah#cepatkurus#shakleesabahsarawak#shakleeindependentdistributor#shakleebagus#shakleebeaufortsabah#shakleekotakinabalu
SET BAJET UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN.. 💟OMEGA GUARD💟 ✔Membantu proses memecahkan lemak. ✔Membantu mengawal selera makan. ✔Membantu membakar lemak untuk dijadikan tenaga. 💟HERBLAX💟 ✔Membantu membersihkan usus. ✔Membantu dalam masalah sembelit. ✔Membantu mengempiskan perut. ✔Membantu melawaskan pembuangan air besar. Jom kurus dengan set bajet ini... Hubungi saya www.wasap.my/60135762592 www.wasap.my/60135762592 www.wasap.my/60135762592 #kuruscepat #kurussihatcantik #shakleekurus #shaklee #shakleemurah #cepatkurus #shakleesabahsarawak #shakleeindependentdistributor #shakleebagus #shakleebeaufortsabah #shakleekotakinabalu 
[LECITHIN] -Lecithin membantu untuk memecah dan mencairkan lemak agar membantu meningkatkan metabolism dengan lebih efisen.

MANFAAT LECITHIN. -Menyerap vitamin larut lemak.
-Memecahkan lemak.
-Membantu cantikkan kulit.
-Membantu meningkatkan daya ingatan.
Dan banyak lagi manfaatnya.. 1botol lecithin mengandungi 180tablets.
Berharga RM 55.00 sahaja.. jiela = 0135762592

#shaklee#kurus#bakarlemak#cantikkankulit#jom#jomcantiksama2
[LECITHIN] -Lecithin membantu untuk memecah dan mencairkan lemak agar membantu meningkatkan metabolism dengan lebih efisen. MANFAAT LECITHIN. -Menyerap vitamin larut lemak. -Memecahkan lemak. -Membantu cantikkan kulit. -Membantu meningkatkan daya ingatan. Dan banyak lagi manfaatnya.. 1botol lecithin mengandungi 180tablets. Berharga RM 55.00 sahaja.. jiela = 0135762592 #shaklee #kurus #bakarlemak #cantikkankulit #jom #jomcantiksama2 
✔ Menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).
✔Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. ✔Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol.
✔Membekalkan 9 asid amino.
✔Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. 💟MANFAAT PROTEIN SHAKE💟 ✔Memberikan tenaga seharian.
✔Sesuai untuk mereka yang mahu berdiet.
✔Membantu memudarkan dan menghilangkan kesan parut.
✔Memberi rasa kenyang.
✔Merangsang pembentukan kulit dan otot.

Dan banyak lagi manfaat jika diamalkan secara konsisten.

Bajet tak mencukupi?
Jangan risau boleh hubungi saya untuk konsultasi mengenai bajet anda.
0135762592(jiela)

#kulitputih#kulitcantikgebu#minumansihatseisikeluarga#minumantanpapengawet 
#shakleeindependentdistributor#shaklee
✔ Menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP). ✔Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. ✔Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol. ✔Membekalkan 9 asid amino. ✔Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. 💟MANFAAT PROTEIN SHAKE💟 ✔Memberikan tenaga seharian. ✔Sesuai untuk mereka yang mahu berdiet. ✔Membantu memudarkan dan menghilangkan kesan parut. ✔Memberi rasa kenyang. ✔Merangsang pembentukan kulit dan otot. Dan banyak lagi manfaat jika diamalkan secara konsisten. Bajet tak mencukupi? Jangan risau boleh hubungi saya untuk konsultasi mengenai bajet anda. 0135762592(jiela) #kulitputih #kulitcantikgebu #minumansihatseisikeluarga #minumantanpapengawet  #shakleeindependentdistributor #shaklee 
SET KULIT CANTIK 😍😍 VITAMIN C 😍😍 ✔Membantu memudarkan parut dan jerawat.
✔Merangsang pembentukan kolagen.
✔Membantu cerahkan kulit. 😍😍 VITAMIN E 😍😍 ✔Membantu mengurangkan parut jerawat.
✔Memulihkan tekstur dan tona kulit.
✔Membantu melambatkan penuaan.

Dan banyak lagi manfaat untuk kedua-dua vitamin ini.. Bukan sahaja untuk kulit malahan untuk kesihatan tubuh badan juga.. Hanya hubungi saya di talian 0135762592 untuk mendapatkan harga istimewa anda..
#kulitcantik#setkulitcantikshaklee #setbajetshaklee #setbajetcantik#shakleemalaysia#shakleeseluruhmalaysia#jomcantik#jomsihatmalaysia
SET KULIT CANTIK 😍😍 VITAMIN C 😍😍 ✔Membantu memudarkan parut dan jerawat. ✔Merangsang pembentukan kolagen. ✔Membantu cerahkan kulit. 😍😍 VITAMIN E 😍😍 ✔Membantu mengurangkan parut jerawat. ✔Memulihkan tekstur dan tona kulit. ✔Membantu melambatkan penuaan. Dan banyak lagi manfaat untuk kedua-dua vitamin ini.. Bukan sahaja untuk kulit malahan untuk kesihatan tubuh badan juga.. Hanya hubungi saya di talian 0135762592 untuk mendapatkan harga istimewa anda.. #kulitcantik #setkulitcantikshaklee  #setbajetshaklee  #setbajetcantik #shakleemalaysia #shakleeseluruhmalaysia #jomcantik #jomsihatmalaysia