an online Instagram web viewer
  • jusmetorshape
    JUS METORSHAPE
    @jusmetorshape

Images by jusmetorshape

Orang kata.. Tak kenal maka tak cinta kann. Tapi bila dah cuba sendiri memang tak menyesal lahh !! Cenggini haa πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Meh lekaih uolls !! Cepat cepat grab #JusMetorshape dengan sis 😍😍 .
.
Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi !! Promosi akan tamat bila2 masa je. Jadi cepat grab okayy!! 😘
.
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau 
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
Orang kata.. Tak kenal maka tak cinta kann. Tapi bila dah cuba sendiri memang tak menyesal lahh !! Cenggini haa πŸ‘πŸ‘πŸ‘ . Meh lekaih uolls !! Cepat cepat grab #JusMetorshape  dengan sis 😍😍 . . Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi !! Promosi akan tamat bila2 masa je. Jadi cepat grab okayy!! 😘 . Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #testimoniJusMetorshape
Alhamdulillah. Ramai customers yang membuat pilihan tepat dgn memilih #JusMetorshape sebagai jus no. 1 mereka. Siapa yang tak nak kan badan langsing, bertenaga & kulit putih gebu secara semulajadi 😍 .
.
Paling best minum je JMS, selera makan jd terkawal. Tak perlu susah payah diet.
.
Sis tak nak cakap banyak. Uolls sendiri boleh tengok 😊
.
Masih tak percaya kat JMS lagi?? Asyik intai je tapi tak cuba nanti rugi tau uolls. Ramai yang dah grab & repeat order !
.
Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi !! Promosi akan tamat bila2 masa je. Jadi cepat grab okayy!! 😘
.
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau 
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #testimoniJusMetorshape  Alhamdulillah. Ramai customers yang membuat pilihan tepat dgn memilih #JusMetorshape  sebagai jus no. 1 mereka. Siapa yang tak nak kan badan langsing, bertenaga & kulit putih gebu secara semulajadi 😍 . . Paling best minum je JMS, selera makan jd terkawal. Tak perlu susah payah diet. . Sis tak nak cakap banyak. Uolls sendiri boleh tengok 😊 . Masih tak percaya kat JMS lagi?? Asyik intai je tapi tak cuba nanti rugi tau uolls. Ramai yang dah grab & repeat order ! . Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi !! Promosi akan tamat bila2 masa je. Jadi cepat grab okayy!! 😘 . Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
Tak perlu banyak pun uolls! Cuma perlu goncang2 & minum Jus Metorshape 2 kali sehari je 😊
.
1 sudu pagi sebelum sarapan
1 sudu malam sebelum tidur
.
Ehh mudahnya nak KURUS, CANTIK & BERTENAGA sepanjang hari. Kalau badan dah segar dah cantikk, nak buat apa pun semangat !!
.
Paling best, tak perlu diet okayy!! Sb JMS ni dapat kawal makan & uolls akan rasa kenyang je tau.
.
Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi 😘
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau 
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
Tak perlu banyak pun uolls! Cuma perlu goncang2 & minum Jus Metorshape 2 kali sehari je 😊 . 1 sudu pagi sebelum sarapan 1 sudu malam sebelum tidur . Ehh mudahnya nak KURUS, CANTIK & BERTENAGA sepanjang hari. Kalau badan dah segar dah cantikk, nak buat apa pun semangat !! . Paling best, tak perlu diet okayy!! Sb JMS ni dapat kawal makan & uolls akan rasa kenyang je tau. . Sis berminat nak try? Jom whatsapp teruss untuk dapatkan harga & promosi 😘 Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
Hanya yang pernah cuba Jus Metor Shape saje yang tahu keajaiban keberkesanannya fakta atau auta.
.
Kami disini akan bantu uolls dapatkan badan ideals uolls dari segi bentuk badan, tona kulit dan kesihatan dalaman. Rugi tak cuba tauu 😍 .
.
Jom kita tengok sama sama keajaiban yang ada di dalam setiap botol Jus Metor Shape, Kurus seawal 7 hari 😍😍 .
.
Berminat dgn Jus Metorshape? 😍 
Jom whatsapp teruss
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau 
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
Hanya yang pernah cuba Jus Metor Shape saje yang tahu keajaiban keberkesanannya fakta atau auta. . Kami disini akan bantu uolls dapatkan badan ideals uolls dari segi bentuk badan, tona kulit dan kesihatan dalaman. Rugi tak cuba tauu 😍 . . Jom kita tengok sama sama keajaiban yang ada di dalam setiap botol Jus Metor Shape, Kurus seawal 7 hari 😍😍 . . Berminat dgn Jus Metorshape? 😍 Jom whatsapp teruss Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
.
β€œEk elehhhh! Dah memang kurus boleh laa”
β€œEhh.. Awak bukan dah kurus ke?”
.
.
Chopp ! Siapa kata Jus KURUS untuk KURUS je awakkk? Nak kulit tu jadi PUTIH BERSERI pun boleh tau ! Badan pun rasa SEGAR je. Masih tak percaya? Meh sini kita tengok apa kelebihan #JusMetorshape πŸ‘‡πŸ‘‡ .
.
KELEBIHAN JUS METORSHAPE ✨
πŸ‘‰ Mampu menyelesaikan masalah berat badan.
πŸ‘‰ Mengempiskan perut.
πŸ‘‰ Mengecilkan peha dan lengan.
πŸ‘‰ Badan cepat berpeluh.
πŸ‘‰ Tiada cirit birit.
πŸ‘‰ Sentiasa rasa kenyang dan bertenaga.
πŸ‘‰ Kulit sentisa lembab dan putih.
πŸ‘‰ Paling best jus ni sangat sedap!! Rasa nakk telan dgn botol2 je tauu.
πŸ‘‰ 100% daripada buah-buahan.
πŸ‘‰ Bebas dari bahan kimia dan bahan terlarang.
.
Berminat dgn Jus Metorshape? 😍 
Jom whatsapp teruss
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau 
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus
. β€œEk elehhhh! Dah memang kurus boleh laa” β€œEhh.. Awak bukan dah kurus ke?” . . Chopp ! Siapa kata Jus KURUS untuk KURUS je awakkk? Nak kulit tu jadi PUTIH BERSERI pun boleh tau ! Badan pun rasa SEGAR je. Masih tak percaya? Meh sini kita tengok apa kelebihan #JusMetorshape  πŸ‘‡πŸ‘‡ . . KELEBIHAN JUS METORSHAPE ✨ πŸ‘‰ Mampu menyelesaikan masalah berat badan. πŸ‘‰ Mengempiskan perut. πŸ‘‰ Mengecilkan peha dan lengan. πŸ‘‰ Badan cepat berpeluh. πŸ‘‰ Tiada cirit birit. πŸ‘‰ Sentiasa rasa kenyang dan bertenaga. πŸ‘‰ Kulit sentisa lembab dan putih. πŸ‘‰ Paling best jus ni sangat sedap!! Rasa nakk telan dgn botol2 je tauu. πŸ‘‰ 100% daripada buah-buahan. πŸ‘‰ Bebas dari bahan kimia dan bahan terlarang. . Berminat dgn Jus Metorshape? 😍 Jom whatsapp teruss Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld  #nakkurus 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Lemon #Benefit
Lemon mempunyai kandungan Vitamin C yang tinggi. Vitamin C memainkan peranan untuk mengekalkan kulit yang sihat serta sebagai antioksidan bagi mencegah penuaan pramatang dan melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. Vitamin C juga diperlukan dalam penghasilan kolagen yang sangat penting untuk keanjalan dan awet muda. Vitamin C yang tinggi juga dapat membantu meningkatkan sistem imun manusia.
.
Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Buah Lemon yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape ni okayy !!
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Lemon  #Benefit  Lemon mempunyai kandungan Vitamin C yang tinggi. Vitamin C memainkan peranan untuk mengekalkan kulit yang sihat serta sebagai antioksidan bagi mencegah penuaan pramatang dan melawan radikal bebas yang boleh merosakkan kulit. Vitamin C juga diperlukan dalam penghasilan kolagen yang sangat penting untuk keanjalan dan awet muda. Vitamin C yang tinggi juga dapat membantu meningkatkan sistem imun manusia. . Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Buah Lemon yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape  ni okayy !! . Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Kurma #Benefit
Kurma adalah sejenis tumbuhan (Palma) atau dikenali dalam bahasa saintifiknya sebagai Phonex dactylifera yang berbuah dan boleh dimakan sama ada yang masak atau yang mentah. Kebanyakan pokok kurma tumbuh di negara-negara Arab dan mempunyai berbagai-bagai jenis.
.
Antara kurma yang terkenal ialah kurma Mekkah dan Madinah yang dikatakan mempunyai berpuluh-puluh jenis. Dikalangan penduduk di negara-negara Arab kurma adalah makanan utama mereka, malah dikalangan orang kita juga kurma sudah menjadi bahan makanan yang digemari. Selain rasanya yang manis dan tahan lama serta tidak perlu dimasak, kurma juga mempunyai banyak khasiat.
.
Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Kurma yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape ni okayy !!
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Kurma  #Benefit  Kurma adalah sejenis tumbuhan (Palma) atau dikenali dalam bahasa saintifiknya sebagai Phonex dactylifera yang berbuah dan boleh dimakan sama ada yang masak atau yang mentah. Kebanyakan pokok kurma tumbuh di negara-negara Arab dan mempunyai berbagai-bagai jenis. . Antara kurma yang terkenal ialah kurma Mekkah dan Madinah yang dikatakan mempunyai berpuluh-puluh jenis. Dikalangan penduduk di negara-negara Arab kurma adalah makanan utama mereka, malah dikalangan orang kita juga kurma sudah menjadi bahan makanan yang digemari. Selain rasanya yang manis dan tahan lama serta tidak perlu dimasak, kurma juga mempunyai banyak khasiat. . Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Kurma yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape  ni okayy !! . Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Madu #Benefit
Madu mengandungi banyak khasiat untuk tubuh badan kita & sudah digunakan dlm bidang perubatan sejak turun-temurun lagi. Madu mengandungi bahan antibakteria & antifungal. Bahan ini digunakan oleh orang Mesir Purba dlm bidang perubatan.
.
Khasiat madu sudah dibuktikan secara saintifik & praktikal untuk kesihatan badan. Selain ianya manis enak, madu juga boleh membekalkan kita dengan nutrisi yang penting untuk badan kita.
.
Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Madu yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape ni okayy !!
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#jusmetorshape #dropshipjusmetorshape #jusmetorshapebywanira #teamkakgie #kurusseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #organic #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Madu  #Benefit  Madu mengandungi banyak khasiat untuk tubuh badan kita & sudah digunakan dlm bidang perubatan sejak turun-temurun lagi. Madu mengandungi bahan antibakteria & antifungal. Bahan ini digunakan oleh orang Mesir Purba dlm bidang perubatan. . Khasiat madu sudah dibuktikan secara saintifik & praktikal untuk kesihatan badan. Selain ianya manis enak, madu juga boleh membekalkan kita dengan nutrisi yang penting untuk badan kita. . Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Madu yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape  ni okayy !! . Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #jusmetorshape  #dropshipjusmetorshape  #jusmetorshapebywanira  #teamkakgie  #kurusseawal7hari  #kurustanpasengaja  #kulitcantik  #kulitlicin  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #organic  #bertenagasepanjanghari  #tipsdiet  #jusviral  #slimworld 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ KURUS SEAWAL 7 HARI !!
βœ…Menurunkan berat badan.
βœ…Mengecilkan lengan.
βœ…Mengecilkan peha .
βœ…Mengempiskan perut.
βœ…Memberi tenaga sepanjang hari.
βœ…Melembabkan kulit.
.
Jom lah uolls kurus cantik & bertenaga bersama JUS METORSHAPE 😍 .
.
Berminat? Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
JOM TAG & SHARE dkt kawan2 yg nak kuruss + sihat tu!! 😍😍😍😍😍
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #slimworld #slim #berat #turunberat #jusviral
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ KURUS SEAWAL 7 HARI !! βœ…Menurunkan berat badan. βœ…Mengecilkan lengan. βœ…Mengecilkan peha . βœ…Mengempiskan perut. βœ…Memberi tenaga sepanjang hari. βœ…Melembabkan kulit. . Jom lah uolls kurus cantik & bertenaga bersama JUS METORSHAPE 😍 . . Berminat? Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘 Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . JOM TAG & SHARE dkt kawan2 yg nak kuruss + sihat tu!! 😍😍😍😍😍 #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #slimworld  #slim  #berat  #turunberat  #jusviral 
Hai ! Selamat Pagi. Pastikan uolls dah minum Jus Metorshape 30 minit sebelum sarapan yee ! Lepastu pulak WAJIB makan breakfast ! Hehe
.
Kebaikkan Sarapan Pagi Yang Perlu Anda Amalkan πŸ‘‡
🌹 Bantu mengurangkan berat badan.
🌹 Meningkatkan kuasa otak.
🌹 Tingkatkan mood anda.
🌹 Meningkatkan tenaga.
🌹 Mengurangkan risiko penyakit.
.
So, jangan sesekali skip sarapan pagi yer uollssss...
.
Berminat nak try #JusMetorshape 😍
.
Jom Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #natural #obes
Hai ! Selamat Pagi. Pastikan uolls dah minum Jus Metorshape 30 minit sebelum sarapan yee ! Lepastu pulak WAJIB makan breakfast ! Hehe . Kebaikkan Sarapan Pagi Yang Perlu Anda Amalkan πŸ‘‡ 🌹 Bantu mengurangkan berat badan. 🌹 Meningkatkan kuasa otak. 🌹 Tingkatkan mood anda. 🌹 Meningkatkan tenaga. 🌹 Mengurangkan risiko penyakit. . So, jangan sesekali skip sarapan pagi yer uollssss... . Berminat nak try #JusMetorshape  😍 . Jom Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘 Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #natural  #obes 
Selamat Pagi uolls ! Semoga kita semua dimurahkan rezeki selalu.
.
Jangan lupa tauu minum Jus Metorshape dulu 30 minit sebelum sarapan 😘
.
.
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #kulitlembut #badansegar #bertenaga
Selamat Pagi uolls ! Semoga kita semua dimurahkan rezeki selalu. . Jangan lupa tauu minum Jus Metorshape dulu 30 minit sebelum sarapan 😘 . . #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #kulitlembut  #badansegar  #bertenaga 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #testimoniJusMetorshape 
Nak Bangun Pagi Rasa Best Cubalah JUS METORSHAPE
.
Jus Metorshape Dirumus khas untuk tubuh kita semua setelah penat seharian bekerja.
.
.
Amalkan minum #JusMetorshape 30 minit sebelum tidur. Tidur uolls  pasti akan jadi makin lena dengan Jus Metor Shape.
.
Kalau uolls tak percaya, jom cuba sendiri.
.
Berminat nak try #JusMetorshape 😍
.
Jom Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #kulitlembut #badansegar #bertenaga
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #testimoniJusMetorshape  Nak Bangun Pagi Rasa Best Cubalah JUS METORSHAPE . Jus Metorshape Dirumus khas untuk tubuh kita semua setelah penat seharian bekerja. . . Amalkan minum #JusMetorshape  30 minit sebelum tidur. Tidur uolls pasti akan jadi makin lena dengan Jus Metor Shape. . Kalau uolls tak percaya, jom cuba sendiri. . Berminat nak try #JusMetorshape  😍 . Jom Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘 Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #kulitlembut  #badansegar  #bertenaga 
DULU PAKAI BAJU SIZE XXL
.
Lepas je minum Jus Metor Shape 1 botol tak sangka dari size XXL terus bertukar ke size L.
.
Baru sebotol minum, kejap je dah boleh nampak kesan dia.. Kalau lebih dari sebotol comfirm terus ke size S!
.
Wahhh seronok nya impian nak kurus jadi kenyataan 😍😍
.
Tak perlu susah-susah bersenam, tak perlu menahan lapar. Yeayy !! Semudah ABC je dengan Jus Metor Shape
.
Ada yang nak pakaian bertukar size..???
.
Jom wassap terus okayy πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #natural
DULU PAKAI BAJU SIZE XXL . Lepas je minum Jus Metor Shape 1 botol tak sangka dari size XXL terus bertukar ke size L. . Baru sebotol minum, kejap je dah boleh nampak kesan dia.. Kalau lebih dari sebotol comfirm terus ke size S! . Wahhh seronok nya impian nak kurus jadi kenyataan 😍😍 . Tak perlu susah-susah bersenam, tak perlu menahan lapar. Yeayy !! Semudah ABC je dengan Jus Metor Shape . Ada yang nak pakaian bertukar size..??? . Jom wassap terus okayy πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #natural 
Selamat Pagi ! Harini uolls dah consume #JusMetorshape ke belum? Kalau belum, uolls jangan lupa sebab malam nanti nak consume lagi Ok 😊 .
.
Senang je kan. Minum je JMS dah cantik 😍😍😍 Tak perlu susah2 bancuh. Mudah kan?
. 
Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing
Selamat Pagi ! Harini uolls dah consume #JusMetorshape  ke belum? Kalau belum, uolls jangan lupa sebab malam nanti nak consume lagi Ok 😊 . . Senang je kan. Minum je JMS dah cantik 😍😍😍 Tak perlu susah2 bancuh. Mudah kan? . Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing 
SEMAKIN HARI CEK ABG SEMAKIN SAYANG TAU! 😍😍 .
.
Mana tak sayangnye uollls akak dah selimmelim putih chantik menawan tauuu.
.
Uolls mesti nak tau apa rahsia akak kekal chantik kan ?
.
Haa dengan hanya 2 sudu sehari jer uollssss....
Uollss tak perlu nak susah-sudah nak berdiet sangatlah !
Kerana uolls akan sentiasa kekal bertenaga sepanjang hari dengan #JusMetorshape.
.
Jus Metorshape sangat membantu uollsss kekal langsinggg cantik menawan seperti anak dara uollsss.
.
Uolls mesti dapatkan harini tauuu!!
.
Komen "Saya Nak" kat bawah ni sekarang.
.
Akak nak bantu uolls dapatkan berat badan yg ideals & akak nk bagi uollsss dapatkan harga promosi harini.
.
Jom Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #natural
SEMAKIN HARI CEK ABG SEMAKIN SAYANG TAU! 😍😍 . . Mana tak sayangnye uollls akak dah selimmelim putih chantik menawan tauuu. . Uolls mesti nak tau apa rahsia akak kekal chantik kan ? . Haa dengan hanya 2 sudu sehari jer uollssss.... Uollss tak perlu nak susah-sudah nak berdiet sangatlah ! Kerana uolls akan sentiasa kekal bertenaga sepanjang hari dengan #JusMetorshape . . Jus Metorshape sangat membantu uollsss kekal langsinggg cantik menawan seperti anak dara uollsss. . Uolls mesti dapatkan harini tauuu!! . Komen "Saya Nak" kat bawah ni sekarang. . Akak nak bantu uolls dapatkan berat badan yg ideals & akak nk bagi uollsss dapatkan harga promosi harini. . Jom Wassap Sekarang untuk info lanjut !!! 😘 Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #natural 
Tiap-tiap tahun ada je azam nak kurus.. tapi tak kurus-kurus jugak πŸ˜₯πŸ˜₯ .
.
Rasa susah je nak kurus. Tengok makanan terus hilang niat nak kurus πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Lepas je makan confirm cakap esok tak nak makan nak diet.
.
Bila tengok kawan-kawan slim comey je mula la dalam hati cakap....
Nak kuruss !!!
Nak kuruss !!!
Nak kuruss !!!
.
Nak Kurus tapi tak tahan dengan godaan makanan.. dan tak tahu cara mudah dan berkesan ???..
.
Jangan risau & sedih lagi dahh 😭😭..
#JusMetorshape ada & sedia membantu uollsss!!
.
Jom wassap terus okayy!!
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau
Ira πŸ‘‰ 01119443873
.
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #natural #organic
Tiap-tiap tahun ada je azam nak kurus.. tapi tak kurus-kurus jugak πŸ˜₯πŸ˜₯ . . Rasa susah je nak kurus. Tengok makanan terus hilang niat nak kurus πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Lepas je makan confirm cakap esok tak nak makan nak diet. . Bila tengok kawan-kawan slim comey je mula la dalam hati cakap.... Nak kuruss !!! Nak kuruss !!! Nak kuruss !!! . Nak Kurus tapi tak tahan dengan godaan makanan.. dan tak tahu cara mudah dan berkesan ???.. . Jangan risau & sedih lagi dahh 😭😭.. #JusMetorshape  ada & sedia membantu uollsss!! . Jom wassap terus okayy!! Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 . #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing  #natural  #organic 
Makan macam-macam tapi sistem percernaan tidak berfungsi dengan baik. Hasilnya toksin berkumpul dalam tubuh. Bayangkan jika toksin bersarang dalam tubuh kita, toksin atau racun inilah yang merosakkan fungsi sel dalam badan kita. Eee takk nakk !!
.
Sebelum terlambat baik kita cek tanda-tanda tubuh yang penuh toksin πŸ‘†πŸ‘† .
.
.
Okay sekarang dah tahu kan apa tanda badan kita penuh toksin? Nak ke kekal macam tuu? Mesti takk nakk kann..
.
CARA UNTUK BUANG TOKSIN
1. Detoks dengan jus buah atau
2. Detoks Air
3. Puasa
4. Bekam
5. Minum Jus Metorshape 2x Sehari
.
Dengan mengamalkan #JusMetorshape , uolls bukan boleh jadi sihat je.. malah boleh jadi MAKIN BERTENAGA & KULIT jadi PUTIH BERSERI. BERAT BERLEBIHAN pun terpaksa tinggalkan diri uolls tauu !
.
Nanti confirm uolls cantik macam ratu gituu. Nak cantikk luaran mestilahh bermula dari dalaman dulu uollsss !
.
Ayuh bertindak sekarang!!!! Untuk info lanjut atau order wassap je terus okay !
Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau 
Ira πŸ‘‰ 01119443873 😘
.
JOM TAG & SHARE dkt kawan2 yg nak kuruss + sihat tu!! 😍😍😍😍😍
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing
Makan macam-macam tapi sistem percernaan tidak berfungsi dengan baik. Hasilnya toksin berkumpul dalam tubuh. Bayangkan jika toksin bersarang dalam tubuh kita, toksin atau racun inilah yang merosakkan fungsi sel dalam badan kita. Eee takk nakk !! . Sebelum terlambat baik kita cek tanda-tanda tubuh yang penuh toksin πŸ‘†πŸ‘† . . . Okay sekarang dah tahu kan apa tanda badan kita penuh toksin? Nak ke kekal macam tuu? Mesti takk nakk kann.. . CARA UNTUK BUANG TOKSIN 1. Detoks dengan jus buah atau 2. Detoks Air 3. Puasa 4. Bekam 5. Minum Jus Metorshape 2x Sehari . Dengan mengamalkan #JusMetorshape  , uolls bukan boleh jadi sihat je.. malah boleh jadi MAKIN BERTENAGA & KULIT jadi PUTIH BERSERI. BERAT BERLEBIHAN pun terpaksa tinggalkan diri uolls tauu ! . Nanti confirm uolls cantik macam ratu gituu. Nak cantikk luaran mestilahh bermula dari dalaman dulu uollsss ! . Ayuh bertindak sekarang!!!! Untuk info lanjut atau order wassap je terus okay ! Wan πŸ‘‰ 0189024702 atau Ira πŸ‘‰ 01119443873 😘 . JOM TAG & SHARE dkt kawan2 yg nak kuruss + sihat tu!! 😍😍😍😍😍 #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #JintanManis #Benefit
Jintan Manis sejenis herba berserat tinggi, bertindak seperti 'julap' untuk mencuci usus kecil dan usus besar secara sederhana. Herba 'pelawas' ini melancarkan proses perkumuhan. Selain itu, ia juga membantu mengatasi masalah kembung perut akibat terlebih angin, gas dan asid.
.
Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Jintan Manis yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape ni okayy !!
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #JintanManis  #Benefit  Jintan Manis sejenis herba berserat tinggi, bertindak seperti 'julap' untuk mencuci usus kecil dan usus besar secara sederhana. Herba 'pelawas' ini melancarkan proses perkumuhan. Selain itu, ia juga membantu mengatasi masalah kembung perut akibat terlebih angin, gas dan asid. . Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Jintan Manis yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape  ni okayy !! . Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Halba #Benefit
Biji Halba adalah nama lain untuk fenugreek. Warna benih ini berwarna coklat muda dgn bentuk yg menyerupai gula-gula. Benih ini sering digunakan sebagai ubat untuk mengatasi pelbagai jenis penyakit dalam tubuh & menjadikan tubuh uolls lebih sihat.
.
Biji Halba mengandungi beberapa ramuan yg sihat, iaitu protein, besi, air, kalsium, fosforus, & karbohidrat. Uolls juga boleh menggunakan benih halba secara langsung sebagai tambahan untuk makan makanan sihat lain seperti madu.
.
Halba juga adalah rempah menurut sabda Nabi Muhammad SAW. Rasulullah bersabda : β€œJika umatku tahu apa yang ada pada hulbah, mereka pasti membeli dan membayarnya dengan emas.”.
.
.
Dah baca? Dah hadam? So, uolls tunggu apa lagi? Jom sama-sama kita perolehi khasiat halba ni dalam setiap botol #JusMetorshape .
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Halba  #Benefit  Biji Halba adalah nama lain untuk fenugreek. Warna benih ini berwarna coklat muda dgn bentuk yg menyerupai gula-gula. Benih ini sering digunakan sebagai ubat untuk mengatasi pelbagai jenis penyakit dalam tubuh & menjadikan tubuh uolls lebih sihat. . Biji Halba mengandungi beberapa ramuan yg sihat, iaitu protein, besi, air, kalsium, fosforus, & karbohidrat. Uolls juga boleh menggunakan benih halba secara langsung sebagai tambahan untuk makan makanan sihat lain seperti madu. . Halba juga adalah rempah menurut sabda Nabi Muhammad SAW. Rasulullah bersabda : β€œJika umatku tahu apa yang ada pada hulbah, mereka pasti membeli dan membayarnya dengan emas.”. . . Dah baca? Dah hadam? So, uolls tunggu apa lagi? Jom sama-sama kita perolehi khasiat halba ni dalam setiap botol #JusMetorshape  . . Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing 
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Habbatussauda #Benefit
Habbatussauda merupakan salah satu jenis tanaman yang sering kita temukan di indonesia. Tanaman ini sering digunakan untuk dijadikan sebagai bumbu masakan. Tanaman herbal ini telah dimanfaatkan untuk pengubatan 
sejak 2000 sampai 3000 SM.
.
Sejak itulah tanaman jantan hitam ini mulai dikembangkan untuk dijadikan sebagai ubat herba yang mujarab.
.
Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Habbatussauda yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape ni okayy !!
.
Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰
#kulitcantik #kulitlicin #cantiksangat #rawatankulit #petuacantik #jusmetorshape #juskurus #juskurussihat #jusbotanikal #cantik #cerah #cantikcerahserentak #kurusputihserentak #3in1drink #botanicaldrink #fruitjuice #fruitjuiceblended #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #bebaskimia #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing
πŸ‘‰πŸŒΏπŸ‹ #Habbatussauda  #Benefit  Habbatussauda merupakan salah satu jenis tanaman yang sering kita temukan di indonesia. Tanaman ini sering digunakan untuk dijadikan sebagai bumbu masakan. Tanaman herbal ini telah dimanfaatkan untuk pengubatan sejak 2000 sampai 3000 SM. . Sejak itulah tanaman jantan hitam ini mulai dikembangkan untuk dijadikan sebagai ubat herba yang mujarab. . Jom kita tengok apa khasiat yang terkandung dalam Habbatussauda yang uolls boleh dapatkan dalam setiap botol #JusMetorshape  ni okayy !! . Berminat nak try JMS? Jom whatsapp sis laju-laju untuk detail dan order ya πŸ˜‰ #kulitcantik  #kulitlicin  #cantiksangat  #rawatankulit  #petuacantik  #jusmetorshape  #juskurus  #juskurussihat  #jusbotanikal  #cantik  #cerah  #cantikcerahserentak  #kurusputihserentak  #3in1drink  #botanicaldrink  #fruitjuice  #fruitjuiceblended  #jusbuah  #airkesihatan  #tipkurus  #bebaskimia  #dietsihat  #jomsihat  #putihgebu  #langsing