an online Instagram web viewer
  • kalistafebry
    Kalista Febriani
    @kalistafebry

Images by kalistafebry

Yesterday I found this pic and you know what happen I directly remember about memories that we did it when we are still in campus as like cook pasta ala ala gajelas together,ngrumpi together, sing together and mantai plus camping and so many again and yg paling aku gak suka dan bikin emosi nyuruh kalian buat latihan role play yg aku sendiri actually I have been tried. Hehe intinya I miss you so much guys. #instagram #instadaily #instagood #like4like #flashback #miss #friends
Yesterday I found this pic and you know what happen I directly remember about memories that we did it when we are still in campus as like cook pasta ala ala gajelas together,ngrumpi together, sing together and mantai plus camping and so many again and yg paling aku gak suka dan bikin emosi nyuruh kalian buat latihan role play yg aku sendiri actually I have been tried. Hehe intinya I miss you so much guys. #instagram  #instadaily  #instagood  #like4like  #flashback  #miss  #friends 
Meskipun awalnya takut karena ada yg bilang bla bla bla but really this is very amazing and make your heart jedug jedug jeder πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ apalagi pas arum deras boom and wooow. Don't forget swipe left πŸ˜‚πŸ˜€!
Meskipun awalnya takut karena ada yg bilang bla bla bla but really this is very amazing and make your heart jedug jedug jeder πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ apalagi pas arum deras boom and wooow. Don't forget swipe left πŸ˜‚πŸ˜€!
#repost  gak sengaja kedelete hehehe maklumin tgl tua agak eror otake
#repost  gak sengaja kedelete hehehe maklumin tgl tua agak eror otake
Hope it will the end and save them God may you bless them. Sungguh kejamnya mereka #saverohingya
Hope it will the end and save them God may you bless them. Sungguh kejamnya mereka #saverohingya 
My tears fell down when I saw this vidio. #savepalestine #savesuriah #children gua benar benar mrinding dan seketika suka listen this song
Making mistakes is better than pretending to be perfect. Minal aidzin wal faidzin #latepost #instagood #instadayli #EidMubarak #hijab
Bukber alumni 9 H Finally I can meet them so happy dah. mudah mudahan bisa kumpul lagi ya πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜ #instagood #intagram #instadaily #bukber2017 #temukangen
You create your beauty with your attitude, behavior, action and height of knowladge not on the face and clothes. Bijak dikit dah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #instagood #instadaily #like4like #latepost
You create your beauty with your attitude, behavior, action and height of knowladge not on the face and clothes. Bijak dikit dah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #instagood  #instadaily  #like4like  #latepost 
Say to the world that this is not the end of your struggle. Because all need a process. Keep smile and be patient!
Say to the world that this is not the end of your struggle. Because all need a process. Keep smile and be patient!
Abaikan sendal jepit dan botol minumnya cukup fokus di saya. Wkwkwk
Abaikan sendal jepit dan botol minumnya cukup fokus di saya. Wkwkwk
Enjoying every process. Bismillah
Enjoying every process. Bismillah
Sendirian aja neng??? gak kok!! tuh temenku lg pada motoin aku πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sok dah kal #surabayapunyacerita
Sendirian aja neng??? gak kok!! tuh temenku lg pada motoin aku πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sok dah kal #surabayapunyacerita 
Cintai kebaya dan batik Indonesia. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Iklan buk????
Cintai kebaya dan batik Indonesia. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Iklan buk????
Thanks for the six months that is so precious. And I'm so glad to be a part of Tang Palace Thank you for lessons, knowladge and of course our togetherness that so amazing. So unforgettable moment. I will be missing you all.😘😘😘😘😘
Thanks for the six months that is so precious. And I'm so glad to be a part of Tang Palace Thank you for lessons, knowladge and of course our togetherness that so amazing. So unforgettable moment. I will be missing you all.😘😘😘😘😘
Unforgettable moment with the awesome people 😘😘😘😘😘
Unforgettable moment with the awesome people 😘😘😘😘😘
I'm not perfect but I wanna be an awesome person πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€.. cayo #surabayahitz
I'm not perfect but I wanna be an awesome person πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€.. cayo #surabayahitz 
I have new family here.We laugh together here, we're crazy together also ah so many moment happened here.Thank you for sending them God. I'm really happy here Haha we don't feel it already 5 months. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
I have new family here.We laugh together here, we're crazy together also ah so many moment happened here.Thank you for sending them God. I'm really happy here Haha we don't feel it already 5 months. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
No caption πŸ˜€πŸ˜€
No caption πŸ˜€πŸ˜€