an online Instagram web viewer
  • khaerul_f16
    khaerul f
    @khaerul_f16

Images by khaerul_f16

Hudangkeun samemeh tunduh, inditkeun sanajan can tepi, bismillahan sangkan menang elmu nu aya dinu kaberkahan!!!
Hudangkeun samemeh tunduh, inditkeun sanajan can tepi, bismillahan sangkan menang elmu nu aya dinu kaberkahan!!!
Sebuah kisah klasik 😊
Sebuah kisah klasik 😊
Kadongkapan tamu ti mamang2 CB Bengkalis Riau, CB Arson MC Bali sareng Chandra CHC πŸ™ wilujeng sumping di kota Sumedang (mcbs) πŸ™Œ

#mcbs #motorcbsumedang #cbjabar #cbjabarzona2 #cbindonesia #bikerscb #cbnusantara #bikerscbindonesia #bikersnusantara #kolektifwarriors #perpusjalanan
Hikmah'na jadi jelema susah? Tara itungan ka babaturan nu biasana senangna keur jeng batur!!! #mcbs #pakakas #pakakasadventure #atraksioray #kopdargab #cbjabar #cbjabarzona2 #repostulang #CBI #bikerscb #keseniansunda #keseniansumedang #fotretsumedang #sumedangupdate #sasumedang #nonomansumedang
Jalanan moal gagal ngadidik jelema nu eweuh kawani!!!
Jalanan moal gagal ngadidik jelema nu eweuh kawani!!!
Lamun teu bisa ngajaga rasa, minimal jaga bahasa, ulah siga jelema nu teu ngalaman sakola!!! #mtkerenceng #Sumedang #pendakiamatir #pendakialay #alamsumedang #ulinkeun #ngapruksumedang #travelersumedang #sumedanghits #sumedangupdate #barudaktukangulin #baliksubuhsquad #pakakas #pakakasadventure
Karena hidup kita tidak selalu tentang wanita!!! (Make mereun) #Sumedang #sunset #panonpoesumedang #ulinkeun #nangorak #sumedanghits #baliksubuhsquad #babaladulin #ngapruksumedang #sasumedang #fotretsumedang
Semoga senantiasa tetap terjaga seperti ini πŸ™

#kerenceng #alamsumedang #ngapraksumedang #hayukasumedang #ulinkeun
Inditkeun sing jauh meh ngarti naon hartina imah sorangan!!! #sumedang #nangorak #uliners #ngapraksumedang #jarambah #inimahsumedang #alamsumedang