an online Instagram web viewer
  • labella.osman
    INAI KENING VIRAL πŸ˜—πŸ˜—
    @labella.osman

Images by labella.osman

Alahaii, mudah nya nk dapat kulit putih gebu. Korang nak tau tak mcm mana? Senang jea consume Belleza Collagen la uolss
.
Tengok adik ni,hanya dengan satu box #bellezacollagen shaja tau dah dapat perubahan mcm tu. Yang penting kena konsisten la ambil stiap hari,senang jea koyak sachets Belleza Collagen dan kemam mcm tu jea
.
sekarang ni ada PROMOSI tau.. Stok sangat terhad. Bila stock dah habis jgn menangis bucu katil pulak..hehe
.
Cepat nak kulit putih jugak? Cepat whatsapp sis skrang ke 013-4340956
Alahaii, mudah nya nk dapat kulit putih gebu. Korang nak tau tak mcm mana? Senang jea consume Belleza Collagen la uolss . Tengok adik ni,hanya dengan satu box #bellezacollagen  shaja tau dah dapat perubahan mcm tu. Yang penting kena konsisten la ambil stiap hari,senang jea koyak sachets Belleza Collagen dan kemam mcm tu jea . sekarang ni ada PROMOSI tau.. Stok sangat terhad. Bila stock dah habis jgn menangis bucu katil pulak..hehe . Cepat nak kulit putih jugak? Cepat whatsapp sis skrang ke 013-4340956
DEEPAVALI SALE KINI BERMULA!

Bermula 18/10/17, Sofieya Beauty HQ mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty!

Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp 013-4340956 srkg!
.
Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan.
.
p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss!
.
.
#bellezacollagen #untukkulitcantik #putihgebu #masalahjerawat #jomputih #tipskecantikkan #hilangparut
DEEPAVALI SALE KINI BERMULA! Bermula 18/10/17, Sofieya Beauty HQ mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty! Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp 013-4340956 srkg! . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan. . p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss! . . #bellezacollagen  #untukkulitcantik  #putihgebu  #masalahjerawat  #jomputih  #tipskecantikkan  #hilangparut 
KULIT MAKIN PUTIH 😍
.
Inilah akibat dia kalau terambil #Bellezacollagen sebagai supplement harian. Kulit akan bertambah cantik dan tona kulit akan menjadi lebih cerah berbanding sebelum tu.
.
Alhamdulillah, ramai pengguna telah buktikan yang Belleza Collagen ni bukan produk yang biasa! Penuh dengan testimoni yang berjaya dari pengguna setiap hari.
Best kan kalau masalah kulit cepat sembuh?
.
Apa? Nak cuba jugak? Okay, cepat whatsapp kami ke 013-4340956
KULIT MAKIN PUTIH 😍 . Inilah akibat dia kalau terambil #Bellezacollagen  sebagai supplement harian. Kulit akan bertambah cantik dan tona kulit akan menjadi lebih cerah berbanding sebelum tu. . Alhamdulillah, ramai pengguna telah buktikan yang Belleza Collagen ni bukan produk yang biasa! Penuh dengan testimoni yang berjaya dari pengguna setiap hari. Best kan kalau masalah kulit cepat sembuh? . Apa? Nak cuba jugak? Okay, cepat whatsapp kami ke 013-4340956
JATUH CINTA DENGAN BELLEZA
.
Patut la jatuh cinta dengan belleza,cuba korang tengok,nmpak sgt perubahan kulit adik ni..kulit makin putih dari yang asal
.
Senang jea nk putih dengan belleza ni, koyak sachets dan kemam. Tau-tau dah putih
.
Nak putih gebu jugak? Whatsapp ke ke 013-4340956 sekarang tau
JATUH CINTA DENGAN BELLEZA . Patut la jatuh cinta dengan belleza,cuba korang tengok,nmpak sgt perubahan kulit adik ni..kulit makin putih dari yang asal . Senang jea nk putih dengan belleza ni, koyak sachets dan kemam. Tau-tau dah putih . Nak putih gebu jugak? Whatsapp ke ke 013-4340956 sekarang tau
DEEPAVALI SALE KINI BERMULA!

Bermula 18/10/17, Sofieya Beauty HQ mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty!

Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp 013-4340956 srkg!
.
Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan.
.
p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss!
.
.
#bellezacollagen #untukkulitcantik #putihgebu #masalahjerawat #jomputih #tipskecantikkan #hilangparut
DEEPAVALI SALE KINI BERMULA! Bermula 18/10/17, Sofieya Beauty HQ mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty! Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp 013-4340956 srkg! . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan. . p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss! . . #bellezacollagen  #untukkulitcantik  #putihgebu  #masalahjerawat  #jomputih  #tipskecantikkan  #hilangparut 
Teringin nak putih gebu macam adik ni? Rahsianya adalah #bellezacollagen jea tau. Kemam-kemam jea,tau-tau dah putih
.
Tengok la perubahan pada adik ni,jauh berbeza dgn yang dulu kn. korang yang mana belum cuba  lg tu.,cepat-cepat la cuba
.
Korang nk putih jugak? Haaa cepat wahtsapp 013-4340956 sebarang pertanyaan
Teringin nak putih gebu macam adik ni? Rahsianya adalah #bellezacollagen  jea tau. Kemam-kemam jea,tau-tau dah putih . Tengok la perubahan pada adik ni,jauh berbeza dgn yang dulu kn. korang yang mana belum cuba lg tu.,cepat-cepat la cuba . Korang nk putih jugak? Haaa cepat wahtsapp 013-4340956 sebarang pertanyaan
Collagen ni. Skali cuba terus jatuh hati dengan Belleza Collagen. Adik ni siap nak repeat order lagi tau
.
Nak putih gebu macam adik ni consume la Belleza Collagen. Jangan risau harga mampu milik tau, cepat dapatkan sekarang!
.
Untuk pertanyaan atau order boleh whatsapp ke 013-4340956
Collagen ni. Skali cuba terus jatuh hati dengan Belleza Collagen. Adik ni siap nak repeat order lagi tau . Nak putih gebu macam adik ni consume la Belleza Collagen. Jangan risau harga mampu milik tau, cepat dapatkan sekarang! . Untuk pertanyaan atau order boleh whatsapp ke 013-4340956
DEEPAVALI SALE KINI BERMULA!

Bermula 18/10/17, Sofieya Beauty HQ mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty!

Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp 013-4340956 srkg!
.
Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan.
.
p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss!
.
.
#bellezacollagen #untukkulitcantik #putihgebu #masalahjerawat #jomputih #tipskecantikkan #hilangparut
DEEPAVALI SALE KINI BERMULA! Bermula 18/10/17, Sofieya Beauty HQ mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty! Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp 013-4340956 srkg! . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan. . p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss! . . #bellezacollagen  #untukkulitcantik  #putihgebu  #masalahjerawat  #jomputih  #tipskecantikkan  #hilangparut 
LELAKI PUN BOLEH AMBIL BELLEZA COLLAGEN
.
Jangan ingat skrang ni perempuan jea yang jaga kulit. Lelaki pun sama jugak tau. Baru la sama-sama putih..hehe
.
Adik ni siap nak repeat order lagi tau. Nampak berbeza kan dengan kulit yang asal. Rasa #bellezacollgen ni pun sedap,bila dh cuba skali xnk berhenti plak
.
Nak kulit putih gebu? Cepat whatsapp 013-4340956 sekarang
.
.
#sales #bellezacollagen #susumaaez #susuuntukkulit #putihgebu #kulitcantik #nakkawen #hilangparut
GATAL GATAL DAH KURANG 😍
.
Nampak tak gambar kaki cust ni macam mana? Teruk kan ? Nak tau sebab apa ? Sebab gatal2 je. Bila garu habis luka sampai cenggini.
.
Kesian dia. Dah la nak kawen dah. So dia cuba susu maaez. Alhamdulillah, perubahan pertama yang dia boleh rasa gatal2 semakin kurang. So dia dah tak menggaru sampai luka2 merebak lagi besar.
.
Parut luka dia pun semakin kering dan pudar. So dia continue minum lagi sampai la parut hilang. InsyaAllah susu sunnah ni memang ajaib, tak merawat, tapi membantu ramai dah customer
GATAL GATAL DAH KURANG 😍 . Nampak tak gambar kaki cust ni macam mana? Teruk kan ? Nak tau sebab apa ? Sebab gatal2 je. Bila garu habis luka sampai cenggini. . Kesian dia. Dah la nak kawen dah. So dia cuba susu maaez. Alhamdulillah, perubahan pertama yang dia boleh rasa gatal2 semakin kurang. So dia dah tak menggaru sampai luka2 merebak lagi besar. . Parut luka dia pun semakin kering dan pudar. So dia continue minum lagi sampai la parut hilang. InsyaAllah susu sunnah ni memang ajaib, tak merawat, tapi membantu ramai dah customer
Apa yang istimewanya Susu Maaez ni?
.

Of course lah istimewa sebab dalam ni ada bahan daripada makanan sunnah seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu)
.

Produk ni fokus kepada kecantikan kulit dan juga untuk mencerdaskan minda. Sesuai diminum seisi keluarga sama ada lelaki mahupun perempuan seawal bayi lagi.
.

Bagi sesiapa yang ada masalah kulit seperti kulit kering dan kasar, bersisik, parut, panau, jerawat, pori-pori terbuka ruam, gatal-gatal dan ekzema boleh cuba susu ni.
.

InsyaAllah kulit akan jadi lembut, halus dan gebu macam baby!😍
.
Apa yang istimewanya Susu Maaez ni? . Of course lah istimewa sebab dalam ni ada bahan daripada makanan sunnah seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu) . Produk ni fokus kepada kecantikan kulit dan juga untuk mencerdaskan minda. Sesuai diminum seisi keluarga sama ada lelaki mahupun perempuan seawal bayi lagi. . Bagi sesiapa yang ada masalah kulit seperti kulit kering dan kasar, bersisik, parut, panau, jerawat, pori-pori terbuka ruam, gatal-gatal dan ekzema boleh cuba susu ni. . InsyaAllah kulit akan jadi lembut, halus dan gebu macam baby!😍 .
TESTIMONI & FEEDBACK SUSU MAAEZ.

Siapa belum try Susu Maaez ni? Serious yaney cakap, memang rugi besar!
.

Susu ni power gila bak hanggg. Cakap je apa masalah kulit yang dia tak boleh settle, semua boleh oii. Berbaloi korang labur RM59.90 sebulan consume susu ajaibb ni. Jaga dan rawat kulit korang. 2 dalam 1.

Produk berkualiti, setanding dengan kesan dia. Tengok la feedback dan testimoni dari customer pulak oiii. Berlambak-lambak! Sampai tak tau nak campak mana dah.

Kalau korang ada masalah kulit, nak rawat kulit bermasalah, nak kasi kulit cantik gebuss, sangattt disyorkan consume Susu Maaez ni.
Meh pakat mula consume sekarang kalau tak mau kulit menghelipp😘
TESTIMONI & FEEDBACK SUSU MAAEZ. Siapa belum try Susu Maaez ni? Serious yaney cakap, memang rugi besar! . Susu ni power gila bak hanggg. Cakap je apa masalah kulit yang dia tak boleh settle, semua boleh oii. Berbaloi korang labur RM59.90 sebulan consume susu ajaibb ni. Jaga dan rawat kulit korang. 2 dalam 1. Produk berkualiti, setanding dengan kesan dia. Tengok la feedback dan testimoni dari customer pulak oiii. Berlambak-lambak! Sampai tak tau nak campak mana dah. Kalau korang ada masalah kulit, nak rawat kulit bermasalah, nak kasi kulit cantik gebuss, sangattt disyorkan consume Susu Maaez ni. Meh pakat mula consume sekarang kalau tak mau kulit menghelipp😘
Alhamdulillah. Kami terima lagi testimoni dari pengguna #susumaaez.
.
Awak nampak tak kesan susu ni macam mana? Awak cuba perhatikan gambar sebelum dan selepas dia mengamalkan Susu Maaez ni. Awak rasa apa perbezaan dia? Kami tak nak cerita lebih, awak boleh nilai sendiri macam mana. Hehe 😘
.
Okaylah,siapa yang nk kulit cantik crpat whatsapp sis. Sekarang tau 013-4340956
Alhamdulillah. Kami terima lagi testimoni dari pengguna #susumaaez . . Awak nampak tak kesan susu ni macam mana? Awak cuba perhatikan gambar sebelum dan selepas dia mengamalkan Susu Maaez ni. Awak rasa apa perbezaan dia? Kami tak nak cerita lebih, awak boleh nilai sendiri macam mana. Hehe 😘 . Okaylah,siapa yang nk kulit cantik crpat whatsapp sis. Sekarang tau 013-4340956
Dah consume #susumaaez? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik!
.
Rugi sangat siapa yang belum dapatkan lagi #susumaaez tau. Susu maaez  bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez!
.
Dah consume #susumaaez ? Kalau dah consume, alhamdulillah awak one step forward untuk dapatkan kulit sihat & cantik! . Rugi sangat siapa yang belum dapatkan lagi #susumaaez  tau. Susu maaez bukan direkakan khas untuk mereka yang mempunyai masalah kulit je tau, untuk yang nak kulit makin cantik pun sgt sesuai tau menggunakan Susu Maaez! .
Kesakitan yang ditanggung oleh adik ni Alhamdulillah dh berakhir.. Kulit adik ni dah sembuh. Dengan sekotak susu maaez masalah gatal-gatal adik ni dah okay
.
Ibu mana yang tak suka kn, bila masalah anak mcm ni dah okay. Yang mana ada masalah kulit, sis syorkn cuba susu maaez ni. Kita sama2 ikhtiar dgn susu maaez
.
Yang tak ada masalah kulit pun bleh cuba jgk tau. Cepat whatsapp ke 013-4340956 sekarang
.
.
#Susumaaez #belleza #susukambingsedap #perasavanila #susuuntukkulit #putihgebu #masalahkulit #susuibumengandung #susubayi #susuuntuksemua
Kesakitan yang ditanggung oleh adik ni Alhamdulillah dh berakhir.. Kulit adik ni dah sembuh. Dengan sekotak susu maaez masalah gatal-gatal adik ni dah okay . Ibu mana yang tak suka kn, bila masalah anak mcm ni dah okay. Yang mana ada masalah kulit, sis syorkn cuba susu maaez ni. Kita sama2 ikhtiar dgn susu maaez . Yang tak ada masalah kulit pun bleh cuba jgk tau. Cepat whatsapp ke 013-4340956 sekarang . . #Susumaaez  #belleza  #susukambingsedap  #perasavanila  #susuuntukkulit  #putihgebu  #masalahkulit  #susuibumengandung  #susubayi  #susuuntuksemua 
KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN
.
- Membantu mencerahkan kulit 2 kali lebih berkesan
- Menjadikan Kulit yang kusam lebih berseri secara semula jadi
- Menbantu Mencantikkn struktur kulit
- Membantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus
- Membantu menyekatakan tona kulit
- Mengembalikan keanjalan dan meremajakan kulit
- Menbantu merangsang penghasilan kolagen
-Mengecilakn liang pori di wajah
.
KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN . - Membantu mencerahkan kulit 2 kali lebih berkesan - Menjadikan Kulit yang kusam lebih berseri secara semula jadi - Menbantu Mencantikkn struktur kulit - Membantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus - Membantu menyekatakan tona kulit - Mengembalikan keanjalan dan meremajakan kulit - Menbantu merangsang penghasilan kolagen -Mengecilakn liang pori di wajah .
KULIT MAKIN PUTIH 😍
.
Inilah akibat dia kalau terambil #Bellezacollagen sebagai supplement harian. Kulit akan bertambah cantik dan tona kulit akan menjadi lebih cerah berbanding sebelum tu.
.
Alhamdulillah, ramai pengguna telah buktikan yang Belleza Collagen ni bukan produk yang biasa! Penuh dengan testimoni yang berjaya dari pengguna setiap hari.
Best kan kalau masalah kulit cepat sembuh?
.
Apa? Nak cuba jugak? Okay, cepat whatsapp kami ke 013-4340956
KULIT MAKIN PUTIH 😍 . Inilah akibat dia kalau terambil #Bellezacollagen  sebagai supplement harian. Kulit akan bertambah cantik dan tona kulit akan menjadi lebih cerah berbanding sebelum tu. . Alhamdulillah, ramai pengguna telah buktikan yang Belleza Collagen ni bukan produk yang biasa! Penuh dengan testimoni yang berjaya dari pengguna setiap hari. Best kan kalau masalah kulit cepat sembuh? . Apa? Nak cuba jugak? Okay, cepat whatsapp kami ke 013-4340956
Teringin nak putih gebu macam adik ni? Rahsianya adalah #bellezacollagen jea tau. Kemam-kemam jea,tau-tau dah putih
.
Tengok la perubahan pada adik ni,jauh berbeza dgn yang dulu kn. korang yang mana belum cuba  lg tu.,cepat-cepat la cuba
.
Korang nk putih jugak? Haaa cepat wahtsapp 013-4340956 sebarang pertanyaan
Teringin nak putih gebu macam adik ni? Rahsianya adalah #bellezacollagen  jea tau. Kemam-kemam jea,tau-tau dah putih . Tengok la perubahan pada adik ni,jauh berbeza dgn yang dulu kn. korang yang mana belum cuba lg tu.,cepat-cepat la cuba . Korang nk putih jugak? Haaa cepat wahtsapp 013-4340956 sebarang pertanyaan