an online Instagram web viewer
  • lotion_secretcorrea2017
    KURUS🌻CANTIK🌻LANGSING
    @lotion_secretcorrea2017

Images by lotion_secretcorrea2017

Tidak pernah terfikir badan mampu mengecil semula
Tahun sebelum-sebelum diet sama sahaja
.
Diperkenalkan dengan #SecretCorrea
Saja2 cuba
.
Akhirnya ini jadinya
badan berisi 
Kini Tiada
.
Selamat kau lemak durjana
Dikikis #sisejuk senang sahaja
Hanya #SapuSapu sahaja
.
Ini hanya cerita
Rugi simpan kemas-kemas tanpa berkongsi cerita
Dah tahu apa lagi jomlah cuba
.
Mana tau jadi sepertinya🤩
.
#IMLegacy141117 
#TeamNanieBeela
#TeamIedaMizan 
#JomSihatCergas
Tidak pernah terfikir badan mampu mengecil semula Tahun sebelum-sebelum diet sama sahaja . Diperkenalkan dengan #SecretCorrea  Saja2 cuba . Akhirnya ini jadinya badan berisi Kini Tiada . Selamat kau lemak durjana Dikikis #sisejuk  senang sahaja Hanya #SapuSapu  sahaja . Ini hanya cerita Rugi simpan kemas-kemas tanpa berkongsi cerita Dah tahu apa lagi jomlah cuba . Mana tau jadi sepertinya🤩 . #IMLegacy141117  #TeamNanieBeela  #TeamIedaMizan  #JomSihatCergas 
Siapa kata orang yang dari kecil gemuk tidak mampu menguruskan badan
.
Secret Correa tidak berikan alasan
Sapu-Sapu sehingga meresap ke dalam
.
Mengikis lemak tanpa halangan
Halangan cuma tiada Secret Correa ditangan
.
#IMLegacy141117 
#TeamNanieBeela
#TeamIedaMizan 
#JomSihatCergas
Lotion Secret Correa adalah lotion pilihan no 1 Selebriti Malaysia. Mengandungi bahan bahan qualiti yang terbaik di samping memecahkan dan menganjalkan kulit dari dalam. Yang bestnye sejuk je tak panas pon ❤️korang bila lagi nak try  Enquiry whatsapp 0137481106
Lotion Secret Correa adalah lotion pilihan no 1 Selebriti Malaysia. Mengandungi bahan bahan qualiti yang terbaik di samping memecahkan dan menganjalkan kulit dari dalam. Yang bestnye sejuk je tak panas pon ❤️korang bila lagi nak try Enquiry whatsapp 0137481106
Alhamdulillah ni dia testimoni pengguna setia lotion Secret correa  yang da berjaya capai target uolls. Yang penting kena konsisten sapu ye memang akan nampak kesanyanya cepat dan efektif ✨ 
Enquiry whatsapp sis 0137481106 
#kuruscepatselamat 
#fitnessmotivation 
#sispakaisisjual 
#perutkempis
#kurusbooster 
#takperludiet 
#daguruncing 
#lotionkecantikan
#kolagenhalal 
#lotionkurussejuk
Eqin mawi pon guna secret correa lotion kurus sejuk ni taww sebab best, cepat bekesan dan sejuk je ! ❤️korang bila lagi. Enquiry whatsapp sis atau click "call" di profile untuk terus whatsapp 
#secretcorrea
#ajimaura
#losyenkurus
#losyensejuk
#losyenkurussejuk
#losyenmultifungsi
#reshape
#vshape
#slimraya
#slimminggel
#nakkurus
#nakslim
#kuruscepat
#kurusmudah
#kurusselamat
#ig_sokongan 
#terapiinstagram
#bazaarpaknil
#secretcorrealovers
#pilihanselebriti
Eqin mawi pon guna secret correa lotion kurus sejuk ni taww sebab best, cepat bekesan dan sejuk je ! ❤️korang bila lagi. Enquiry whatsapp sis atau click "call" di profile untuk terus whatsapp #secretcorrea  #ajimaura  #losyenkurus  #losyensejuk  #losyenkurussejuk  #losyenmultifungsi  #reshape  #vshape  #slimraya  #slimminggel  #nakkurus  #nakslim  #kuruscepat  #kurusmudah  #kurusselamat  #ig_sokongan  #terapiinstagram  #bazaarpaknil  #secretcorrealovers  #pilihanselebriti 
Masalah LEMAK diPERUT,diPEHA,diLENGAN, diDAGU.
Dah cuba macam2 produk tapi tak berjaya..Jom cuba produk sayani.
Sapu-sapu je.
❌panas,❌pijar,❌melekit.3-7 hari dah ada kesan.
Tinggalkan No Phone anda Saya akan wasap Anda SEGERA

#Lotionkurusejuk
#fitnessmotivation
Masalah LEMAK diPERUT,diPEHA,diLENGAN, diDAGU. Dah cuba macam2 produk tapi tak berjaya..Jom cuba produk sayani. Sapu-sapu je. ❌panas,❌pijar,❌melekit.3-7 hari dah ada kesan. Tinggalkan No Phone anda Saya akan wasap Anda SEGERA #Lotionkurusejuk  #fitnessmotivation 
Tak mau cakap banyak.
Biar customer yang berbicara.

Bila mana setiap customer yang guna losyen kurus sejuk Secret Correa mula jatuh cinta dan mendapat manfaat dengan losyen awesome ni😍😍👍👍 #secretcorrea
#losyenmultifungsi 
#dijaminhalal💯 
#kuruscepatselamat
♥️Secret Correa♥️ Produk ini,
Losyen multifunction 
Sesuai untuk semua peringkat Umur dari bayi sehingga warga emas

Bayi/Anak kecil :
👉 Melegakan batuk/selesema
👉 Rashes / ruam
👉 Luka/parut
👉 Demam

Wanita :
👉 Mengempiskan perut
👉 Mencairkan lemak peha, lengan, punggung
👉 Melancarkan period tak teratur
👉 Melegakan sengugut
👉 Mengecutkan jerawat 👉 Memudarkan jeragat 👉 Melicinkan kulit Muka
👉 Memudarkan & menghilangkan stretchmark 
Lelaki :
👉 Sembelit
👉 Angin dalam badan
👉 Lemak perut 👉 Luka eksident 👉 Berat berlebihan 👉 Eczema

Warga emas :
👉 Angin dalam badan 👉 Sengal sendi saraf
👉 Angin ahmar
👉 Sembelit

Pelbagai fungsi dalam 1 botol secret correa
.
Berminat utk mencuba?
Dapatkan segera selagi stok masih ada.
📲013-7481106
.
Losyen sejuk no 1 di malaysia
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #bisikpadalangit #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
♥️Secret Correa♥️ Produk ini, Losyen multifunction Sesuai untuk semua peringkat Umur dari bayi sehingga warga emas Bayi/Anak kecil : 👉 Melegakan batuk/selesema 👉 Rashes / ruam 👉 Luka/parut 👉 Demam Wanita : 👉 Mengempiskan perut 👉 Mencairkan lemak peha, lengan, punggung 👉 Melancarkan period tak teratur 👉 Melegakan sengugut 👉 Mengecutkan jerawat 👉 Memudarkan jeragat 👉 Melicinkan kulit Muka 👉 Memudarkan & menghilangkan stretchmark Lelaki : 👉 Sembelit 👉 Angin dalam badan 👉 Lemak perut 👉 Luka eksident 👉 Berat berlebihan 👉 Eczema Warga emas : 👉 Angin dalam badan 👉 Sengal sendi saraf 👉 Angin ahmar 👉 Sembelit Pelbagai fungsi dalam 1 botol secret correa . Berminat utk mencuba? Dapatkan segera selagi stok masih ada. 📲013-7481106 . Losyen sejuk no 1 di malaysia . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Lotion Kurus Sejuk Pilihan No 1 Selebriti Malaysia. Bukan senang nak kurus tapi ade caranya. Yang penting kena KONSISTEN sapu untuk nampak kesan lebih cepat dan efektif.  Ternyata lotion secret correa dapat membantu ramai yang inginkan berat badan yang ideal. Lotion sc ni bertindak sebagai BOOSTER pencair lemak melalui proses lipolysis iaitu memecahkan sel lemak dari dalam ❤️ For fast respond click call untuk direct whatsapp
Enquiry whatsapp 0137481106
Lotion Kurus Sejuk Pilihan No 1 Selebriti Malaysia. Bukan senang nak kurus tapi ade caranya. Yang penting kena KONSISTEN sapu untuk nampak kesan lebih cepat dan efektif. Ternyata lotion secret correa dapat membantu ramai yang inginkan berat badan yang ideal. Lotion sc ni bertindak sebagai BOOSTER pencair lemak melalui proses lipolysis iaitu memecahkan sel lemak dari dalam ❤️ For fast respond click call untuk direct whatsapp Enquiry whatsapp 0137481106
Jom lihat 3 Bahan Utama losyen kurus sejuk Secret Correa :
🌈Sunflower Seed Oil (Kolagen Bunga Matahari)
🌈Guarana Seed
🌈Hedera Helix (Daun Ivy) 🌵Hanya sapu losyen pada bahagian yang bermasalah/berlemak 2 kali sehari mengikut teknik yang betul, inshaaAllah berkesan seawal 3 hari penggunaan.
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #bisikpadalangit #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Jom lihat 3 Bahan Utama losyen kurus sejuk Secret Correa : 🌈Sunflower Seed Oil (Kolagen Bunga Matahari) 🌈Guarana Seed 🌈Hedera Helix (Daun Ivy) 🌵Hanya sapu losyen pada bahagian yang bermasalah/berlemak 2 kali sehari mengikut teknik yang betul, inshaaAllah berkesan seawal 3 hari penggunaan. . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
BARU LEPAS BERSALIN??
____________________ 👪Lepas bersalin perut jadi kendur
👪Kulit perut pula jadi pecah2
👪Tambahan pula ada kesan2 hitam 💙Itu dulu... kini sudah tiada lagi
💙Saya sapu losyen pelbagai guna
💙Losyen ni tak panas..tak melekit..dan selesa di pakai 😍Yang pastinya tiada pareben
😍Ada kolegen biji bunga matahari
😍Halal dan selamat untuk ibu yang menyusukan bayi. 👗Anda wajib cuba!
👗Jika nakkan perut anda licin dan firm semula 
Whatsap ☎+60137481106

#losyenkurussejuk
#secretcorrea
#hilangkanstretchmark 
#buangangindalambadan
#losyenpelbagaimanfaaat
#KecantikanMilikAnda
BARU LEPAS BERSALIN?? ____________________ 👪Lepas bersalin perut jadi kendur 👪Kulit perut pula jadi pecah2 👪Tambahan pula ada kesan2 hitam 💙Itu dulu... kini sudah tiada lagi 💙Saya sapu losyen pelbagai guna 💙Losyen ni tak panas..tak melekit..dan selesa di pakai 😍Yang pastinya tiada pareben 😍Ada kolegen biji bunga matahari 😍Halal dan selamat untuk ibu yang menyusukan bayi. 👗Anda wajib cuba! 👗Jika nakkan perut anda licin dan firm semula Whatsap ☎+60137481106 #losyenkurussejuk  #secretcorrea  #hilangkanstretchmark  #buangangindalambadan  #losyenpelbagaimanfaaat  #KecantikanMilikAnda 
BUKAN SENANG NAK HILANGKAN STRETCH MARK DEGIL TAU! .
Yupp. Ibu ibu dkt luar sana yg pernah mengalami masalah stretch mark mesti tahu kan betapa susah nya nk hilangkan kesan tu. .
Tapi tidak lagi lepas consume losyen sc. Pakej sekali STRETCH MARK PUDAR + PERUT KEMPIS! .
Whatsapp whatsapp
http://www.wasap.my/+60137481106/naksc
.
#SharingIsCaring 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #bisikpadalangit #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
BUKAN SENANG NAK HILANGKAN STRETCH MARK DEGIL TAU! . Yupp. Ibu ibu dkt luar sana yg pernah mengalami masalah stretch mark mesti tahu kan betapa susah nya nk hilangkan kesan tu. . Tapi tidak lagi lepas consume losyen sc. Pakej sekali STRETCH MARK PUDAR + PERUT KEMPIS! . Whatsapp whatsapp http://www.wasap.my/+60137481106/naksc . #SharingIsCaring  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #bisikpadalangit  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
CW Pagini 
Assalamualaikum sahabat

Pagi ni raba-raba di perut
Sambil berkerut
.
Dulu membukit seperti pouch bag
Kini pouch bag menghilang
Bukan sebab tak sayang
.
Kerana sayang ia menghilang
Dikecutkan dengan Kasih sayang Secret Correa Coffee dan Losyen Sejuk
.
Pagi-pagi kene membuang
Jika tidak pasti tidak tenteram😫
.
Bestnya pagi cergas dan bertenaga
Nafsu lapar meluap-luap hilang pula
.
Cuba secawan pagi☕
Tengahari makan pun tak ingat lagi.
.
Apa lagi sahabat
Jom nyahtoksin
Sama-sama sihat dengan pakej SC
.
#IMLegacy181017
#TeamNanieBeela
#JomSihatCergas
#CoffeeLovers
#BukanSekadarKopi
#KopiKesihatan
CW Pagini Assalamualaikum sahabat Pagi ni raba-raba di perut Sambil berkerut . Dulu membukit seperti pouch bag Kini pouch bag menghilang Bukan sebab tak sayang . Kerana sayang ia menghilang Dikecutkan dengan Kasih sayang Secret Correa Coffee dan Losyen Sejuk . Pagi-pagi kene membuang Jika tidak pasti tidak tenteram😫 . Bestnya pagi cergas dan bertenaga Nafsu lapar meluap-luap hilang pula . Cuba secawan pagi☕ Tengahari makan pun tak ingat lagi. . Apa lagi sahabat Jom nyahtoksin Sama-sama sihat dengan pakej SC . #IMLegacy181017  #TeamNanieBeela  #JomSihatCergas  #CoffeeLovers  #BukanSekadarKopi  #KopiKesihatan 
Selamat Pagi semua, jom  cantikkan kulit dan slim kan badan uolls dengan sapu lotion secret correa . Lotion kurus sejuk pilihan no 1 Selebriti Malaysia ❤️
Selamat Pagi semua, jom cantikkan kulit dan slim kan badan uolls dengan sapu lotion secret correa . Lotion kurus sejuk pilihan no 1 Selebriti Malaysia ❤️
Repeat order selepas berjaya turunkan 8kg dari jumlah berat asal 😱😱😱 !
.
Bukan sikit tauu kurangnyaaa tu ! Makan masa lama juga , tapi sebabkan #SCLOVERS konsisten guna dan terus guna lotion SECRETCORREA ni , Alhamdulillah perubahan tk dsangka terjadi 💪💪💪
.
Wasap sis sekarang .
http://www.wasap.my/+60137481106/naksc
Repeat order selepas berjaya turunkan 8kg dari jumlah berat asal 😱😱😱 ! . Bukan sikit tauu kurangnyaaa tu ! Makan masa lama juga , tapi sebabkan #SCLOVERS  konsisten guna dan terus guna lotion SECRETCORREA ni , Alhamdulillah perubahan tk dsangka terjadi 💪💪💪 . Wasap sis sekarang . http://www.wasap.my/+60137481106/naksc
[ Tak perlu buang duit beli baju baru dah! ]
.
Baru pakai setengah tiub, baju lama dh boleh pakai balik! Jimat lahhh lepas ni. Tkyah dh nk g shopping beli baju lain seluar lain. Masalah selesai. Yeay! .
Whatsapp whatsapp whatsapp
http://www.wasap.my/+60137481106/sayanaksc

#testimonialcustomer 
#kuruscepatselamat 
#lotionberpantang
#daguruncing
#kurusbooster 
#perutkempis 
#tanpasenaman 
#collagenmatahari 
#vshape 
#sispakaisisjual 
#secretcorrea 
#malaysiainstashop 
#selebritipilihanmalaysia
[ Tak perlu buang duit beli baju baru dah! ] . Baru pakai setengah tiub, baju lama dh boleh pakai balik! Jimat lahhh lepas ni. Tkyah dh nk g shopping beli baju lain seluar lain. Masalah selesai. Yeay! . Whatsapp whatsapp whatsapp http://www.wasap.my/+60137481106/sayanaksc #testimonialcustomer  #kuruscepatselamat  #lotionberpantang  #daguruncing  #kurusbooster  #perutkempis  #tanpasenaman  #collagenmatahari  #vshape  #sispakaisisjual  #secretcorrea  #malaysiainstashop  #selebritipilihanmalaysia 
Wednesday is sorta, close to, just, almost, kinda, nearly to the weekend! #fitnessmotivation#healthybodyhealthtlife