an online Instagram web viewer
  • merxhandaci
    Merxhan Daci
    @merxhandaci

Images by merxhandaci

Edhe FAKTOJE vuri sot bredhin #christmas
Sot tek #AMA &  #komitetishqiptarihelsinkit për PSE dhe #naften
Në darken e shtruar nga  shqiptarët  e Detroitit
Në darken e shtruar nga shqiptarët e Detroitit
Downtown Detroit
Downtown Detroit
Windsor and Detroit

#travelsofmerxhan
Chicago was lovely, sad to leave it.
#travelsofmerxhan
Gjetëm restorant shqiptar ne periferitë e Chicago.
😊 #albanianfood.
#travelsofmerxhan
Me playing chess with Khalil #fpctours2017