an online Instagram web viewer
  • milyunir_azi
    Product πŸ‘‰πŸ» WidWid
    @milyunir_azi

Images by milyunir_azi

Dah malam-malam ni, best kalau dapat todur atas katil.
Tapi sebelum tidur tu, pakai WidWid Youth Serum, baru lagi best tidur. Terasa kulit lembut je umpama bulu kucing.
.
.
#MilyunirAzi
Dah malam-malam ni, best kalau dapat todur atas katil. Tapi sebelum tidur tu, pakai WidWid Youth Serum, baru lagi best tidur. Terasa kulit lembut je umpama bulu kucing. . . #MilyunirAzi 
Dah kantoi... bukan lagi rahsia... #MilyunirAzi
Untuk kulit yang cantik, bukan setakat pakai produk itu ini. Kena gak pastikan kita minum air secukupnya. Sekurang-kurangnya 7 gelas. Tapi jangan lak saiz paper cup yang 50 ml tu ye.
.
Air yang cukup bukan saja buat kulit kita lembap dan segar, malah ianya keperluan untuk organ dalaman kita.
.
Kalau tak suka minum air putih, boleh je banyakkan makan buah dan sayur yang tinggi kandungan airnya... macam tembikai, mangga, timun, tomato...
Bukan saja banyak kandungan air, tapi banyak gak kandungan vitamin yang dapat membantu menyihatkan serta mencantikkan kulit.
Sebab tu kita sering disaran banyakkan sayur dan buah dalam pemakanan harian kita.
.
Tapi kalau nak kulit nampak lebih berseri, boleh gak pakai WidWid Youth Serum. Tak rajin pakai 2 kali sehari, pakai sebelum tidur saja pun dah cukup.
.
.
#MilyunirAzi
Untuk kulit yang cantik, bukan setakat pakai produk itu ini. Kena gak pastikan kita minum air secukupnya. Sekurang-kurangnya 7 gelas. Tapi jangan lak saiz paper cup yang 50 ml tu ye. . Air yang cukup bukan saja buat kulit kita lembap dan segar, malah ianya keperluan untuk organ dalaman kita. . Kalau tak suka minum air putih, boleh je banyakkan makan buah dan sayur yang tinggi kandungan airnya... macam tembikai, mangga, timun, tomato... Bukan saja banyak kandungan air, tapi banyak gak kandungan vitamin yang dapat membantu menyihatkan serta mencantikkan kulit. Sebab tu kita sering disaran banyakkan sayur dan buah dalam pemakanan harian kita. . Tapi kalau nak kulit nampak lebih berseri, boleh gak pakai WidWid Youth Serum. Tak rajin pakai 2 kali sehari, pakai sebelum tidur saja pun dah cukup. . . #MilyunirAzi 
Harga terlajak murah...
Terlebih murah...
.
Beli 1 pada harga RM95.
Tapi beli 2 cuma perlu bayar RM150 je.
.
Harga yang best ni cuma sampai Hari Malaysia, 18 September 2017. Lepas tu, takde dah harga terlajak murah ni.
.
Apa tunggu lagi, cepat whatsapp Misz Azi sekarang, sekarang... www.wasap.my/60133307327/SerumMA
.
.
#MilyunirAzi
Harga terlajak murah... Terlebih murah... . Beli 1 pada harga RM95. Tapi beli 2 cuma perlu bayar RM150 je. . Harga yang best ni cuma sampai Hari Malaysia, 18 September 2017. Lepas tu, takde dah harga terlajak murah ni. . Apa tunggu lagi, cepat whatsapp Misz Azi sekarang, sekarang... www.wasap.my/60133307327/SerumMA . . #MilyunirAzi 
Tahu tak WidWid Youth Serum ada Vitamin C?
.
Vitamin C ni memang diperlukan kulit kita. Bila kulit kita dapat bekalan vitamin C yang secukupnya, kulit kita akan beransur menjadi cerah sedikit. Cerah tau, bukan putihkan kulit.
.
Selain tu, jerawat dan jeragat pun slow slow undur diri. Yang best tu, parut pun makin menghilang.
.
Bestkan bila kulit semakin cantik.
.
.
#MilyunirAzi
Tahu tak WidWid Youth Serum ada Vitamin C? . Vitamin C ni memang diperlukan kulit kita. Bila kulit kita dapat bekalan vitamin C yang secukupnya, kulit kita akan beransur menjadi cerah sedikit. Cerah tau, bukan putihkan kulit. . Selain tu, jerawat dan jeragat pun slow slow undur diri. Yang best tu, parut pun makin menghilang. . Bestkan bila kulit semakin cantik. . . #MilyunirAzi 
Kisah semalam. Lepas ni kena gigih buang lemak.
.
.
#MilyunirAzi
Kisah semalam. Lepas ni kena gigih buang lemak. . . #MilyunirAzi 
Salam AidilAdha semua...
.
Esok lusa tentu ramai yang sibuk dengan urusan korban kan... Dah tentu ada yang berjemur, berpanas buat kerja. .
Tak kira la berpanas direct bawah matahari, atau bawah khemah, jangan lupa jaga kulit kita. Misz Azi dah tentu pakai WidWid Youth Serum supaya kulit kekal lembap dan tak kering. Untuk perlindungan dari pancaran UV, Misz Azi pakai sikit DD Foundation yang ada perlindungan SPF50. Bukannya nak melawa pun, cuma nak jaga kulit sebelum terlambat.
.
Uols pun jangan lupa ye lindungi kulit tersayang kita.
.
.
Selamat membuat urusan korban.
.
.
#MilyunirAzi
Salam AidilAdha semua... . Esok lusa tentu ramai yang sibuk dengan urusan korban kan... Dah tentu ada yang berjemur, berpanas buat kerja. . Tak kira la berpanas direct bawah matahari, atau bawah khemah, jangan lupa jaga kulit kita. Misz Azi dah tentu pakai WidWid Youth Serum supaya kulit kekal lembap dan tak kering. Untuk perlindungan dari pancaran UV, Misz Azi pakai sikit DD Foundation yang ada perlindungan SPF50. Bukannya nak melawa pun, cuma nak jaga kulit sebelum terlambat. . Uols pun jangan lupa ye lindungi kulit tersayang kita. . . Selamat membuat urusan korban. . . #MilyunirAzi 
Selamat menyambut kemerdekaan yang ke-60...
.
.
#MilyunirAzi
Selamat menyambut kemerdekaan yang ke-60... . . #MilyunirAzi 
PUNCA KULIT KUSAM, TAK BERMAYA.
.
Pernah tak terasa kulit kita macam kurang berseri je, macam kusam je?
Tahu tak kenapa kulit jadi camtu?
.
Ni Misz Azi share sikit info pasal punca kulit kusam, tak berseri.
.
1. Kurang tidur.
2. Kurang minum air masak.
3. Kurang exercise.
4. Penggunaan produk penjagaan kulit atau kosmetik yang tak sesuai dengan kulit kita.
5. Pengambilan gula berlebihan.
6. Pengambilan berlebihan makanan yang ada kandungan msg, bahan pengawet.
.
Kalau nak kulit kembali cantik berseri, WidWid Youth Serum adalah jawapannya.
.
#MilyunirAzi
PUNCA KULIT KUSAM, TAK BERMAYA. . Pernah tak terasa kulit kita macam kurang berseri je, macam kusam je? Tahu tak kenapa kulit jadi camtu? . Ni Misz Azi share sikit info pasal punca kulit kusam, tak berseri. . 1. Kurang tidur. 2. Kurang minum air masak. 3. Kurang exercise. 4. Penggunaan produk penjagaan kulit atau kosmetik yang tak sesuai dengan kulit kita. 5. Pengambilan gula berlebihan. 6. Pengambilan berlebihan makanan yang ada kandungan msg, bahan pengawet. . Kalau nak kulit kembali cantik berseri, WidWid Youth Serum adalah jawapannya. . #MilyunirAzi 
Selamat menyambut keMERDEKAan yang ke 60
.
.
#MilyunirAzi
Selamat menyambut keMERDEKAan yang ke 60 . . #MilyunirAzi 
@dukunsaka #Regram #Repost via @PackeDApp #PackeDApp 
HARDSALES .
Bukan semua posting anda Yang berbentuk HARDSALES mendapat PERHATIAN.
.
Untuk task gelombang, kita Akan cipta ayat jualan direct untuk menjual 100β„….
.
Anda fikirkan apakah iklan Yang benar-benar Akan membuatkan "viewer" Akan terpengaruh untuk MEMBELI.
.
Kita Akan buat satu POSTING pada pukul 8.00 malam ni.
.
Sila guna maksimum 30 hashtag.
.
PASTIKAN anda guna #terapiinstagram Dan #ajimaura
.
Selepas Posting dibuat anda WAJIB, search hashtag #terapiinstagram terus like posting Yang anda nampak disana sebanyak 50 posting.
.
KEMUDIAN 
Search #ajimaura
Like 100 POSTING Yang Ada disana.
.
Selalu refresh sebelum search hashtag tersebut.
.
Adakah anda sudah bersedia.
.
Terima kasih pada Yang repost posting saya sebelum ini.
.
Dengan Sokongan anda semua.
.
Kita Akan buat lebih banyak lagi task Yang membuatkan instagram anda tidak sunyi lagi.in shaa Allah .
Terus sebarkan kebaikan.
.
Repost agar lebih ramai Yang Akan menyertai kita.
.
Like posting ini,TANDA anda Akan bersama.
.
@dukunsaka #Regram  #Repost  via @PackeDApp #PackeDApp  HARDSALES . Bukan semua posting anda Yang berbentuk HARDSALES mendapat PERHATIAN. . Untuk task gelombang, kita Akan cipta ayat jualan direct untuk menjual 100β„…. . Anda fikirkan apakah iklan Yang benar-benar Akan membuatkan "viewer" Akan terpengaruh untuk MEMBELI. . Kita Akan buat satu POSTING pada pukul 8.00 malam ni. . Sila guna maksimum 30 hashtag. . PASTIKAN anda guna #terapiinstagram  Dan #ajimaura  . Selepas Posting dibuat anda WAJIB, search hashtag #terapiinstagram  terus like posting Yang anda nampak disana sebanyak 50 posting. . KEMUDIAN Search #ajimaura  Like 100 POSTING Yang Ada disana. . Selalu refresh sebelum search hashtag tersebut. . Adakah anda sudah bersedia. . Terima kasih pada Yang repost posting saya sebelum ini. . Dengan Sokongan anda semua. . Kita Akan buat lebih banyak lagi task Yang membuatkan instagram anda tidak sunyi lagi.in shaa Allah . Terus sebarkan kebaikan. . Repost agar lebih ramai Yang Akan menyertai kita. . Like posting ini,TANDA anda Akan bersama. .
Harga terlajak murah...
Terlebih murah...
.
Beli 1 pada harga RM95.
Tapi beli 2 cuma perlu bayar RM150 je.
.
Harga yang best ni cuma sampai esok je, 31 Ogos 2017. Lepas tu, takde dah harga terlajak murah ni.
.
Apa tunggu lagi, cepat whatsapp Misz Azi sekarang, sekarang... www.wasap.my/60133307327/SerumMA
Harga terlajak murah... Terlebih murah... . Beli 1 pada harga RM95. Tapi beli 2 cuma perlu bayar RM150 je. . Harga yang best ni cuma sampai esok je, 31 Ogos 2017. Lepas tu, takde dah harga terlajak murah ni. . Apa tunggu lagi, cepat whatsapp Misz Azi sekarang, sekarang... www.wasap.my/60133307327/SerumMA
WidWidYouthSerum fokus untuk menyelesaikan masalah kulit. .
Kulit sihat matlamat kami.
.
.
#MilyunirAzi
WidWidYouthSerum fokus untuk menyelesaikan masalah kulit. . Kulit sihat matlamat kami. . . #MilyunirAzi 
@dukunsaka #Regram #Repost via @PackeDApp #PackeDApp Assalamualaikum semua.
Kita Akan buat task gelombang.
.
Pastikan anda turn on post notifications Akaun saya ni.
.
KEBAIKAN TASK GELOMBANG .
Posting anda Akan dapat JUMLAH LIKES YANG BANYAK.
.
Instagram anda juga Akan mendapat PERHATIAN orang lain.
.
Caranya saya update kemudian.
.
Repost posting saya ni.Agar lebih ramai Yang Akan bersama kita nanti.
.
.
#MilyunirAzi #terapiinstagram #Cantik  #Jelita  #Kecantikan  #KecantikanKulit  #ajimaura #KecantikanWajah  #PerawatanKulit  #TipsCantik  #TipsKecantikan  #Serum  #SerumMurah  #Jerawat  #Jeragat  #VitaminC  #AwetMuda #BazaarPakNil  #BazarPakNil #tijmb2 #Beautiful  #Beauty  #BeautySkin  #BeautyFace  #AntiAging
@dukunsaka #Regram  #Repost  via @PackeDApp #PackeDApp  Assalamualaikum semua. Kita Akan buat task gelombang. . Pastikan anda turn on post notifications Akaun saya ni. . KEBAIKAN TASK GELOMBANG . Posting anda Akan dapat JUMLAH LIKES YANG BANYAK. . Instagram anda juga Akan mendapat PERHATIAN orang lain. . Caranya saya update kemudian. . Repost posting saya ni.Agar lebih ramai Yang Akan bersama kita nanti. . . #MilyunirAzi  #terapiinstagram  #Cantik  #Jelita  #Kecantikan  #KecantikanKulit  #ajimaura  #KecantikanWajah  #PerawatanKulit  #TipsCantik  #TipsKecantikan  #Serum  #SerumMurah  #Jerawat  #Jeragat  #VitaminC  #AwetMuda  #BazaarPakNil  #BazarPakNil  #tijmb2  #Beautiful  #Beauty  #BeautySkin  #BeautyFace  #AntiAging 
WidWid Youth Serum ni bukan saja untuk kegunaan perempuan... tapi lelaki pun boleh pakai gak. Warnanya yang jernih membuatkannya tidak kelihatan di kulit. Cepat meresap, tak melekit, memang selesa menggunakannya... membuatkan lelaki tak segan memakainya.
.
Satu botol boleh berkongsi suami isteri... sharing is caring.
.
1 botol, 1 rumah... 1 botol untuk seisi keluarga.
.
.
1 unit RM95.
2 unit RM180.
Tapi dengan promosi Merdeka, hanya perlu bayar RM150 je untuk 2 unit. Jimat kan?
.
.
#MilyunirAzi
WidWid Youth Serum ni bukan saja untuk kegunaan perempuan... tapi lelaki pun boleh pakai gak. Warnanya yang jernih membuatkannya tidak kelihatan di kulit. Cepat meresap, tak melekit, memang selesa menggunakannya... membuatkan lelaki tak segan memakainya. . Satu botol boleh berkongsi suami isteri... sharing is caring. . 1 botol, 1 rumah... 1 botol untuk seisi keluarga. . . 1 unit RM95. 2 unit RM180. Tapi dengan promosi Merdeka, hanya perlu bayar RM150 je untuk 2 unit. Jimat kan? . . #MilyunirAzi 
WidWid Youth Serum ni bukan saja boleh mencegah jerawat dan jeragat, malah ia mampu memudarkan kesan parut. Ia juga membaiki tekstur kulit supaya kulit menjadi lebih anjal. Bila kulit sihat, dah tentu kulit kita akan nampak lebih berseri.
.
Yang best tu, WidWid Youth Serum juga bertindak sebagai anti aging supaya kulit lambat kelihatan tua. Pastikan kulit kita tak tua sebelum waktunya ye.
.
.
#MilyunirAzi
WidWid Youth Serum ni bukan saja boleh mencegah jerawat dan jeragat, malah ia mampu memudarkan kesan parut. Ia juga membaiki tekstur kulit supaya kulit menjadi lebih anjal. Bila kulit sihat, dah tentu kulit kita akan nampak lebih berseri. . Yang best tu, WidWid Youth Serum juga bertindak sebagai anti aging supaya kulit lambat kelihatan tua. Pastikan kulit kita tak tua sebelum waktunya ye. . . #MilyunirAzi 
TERAPI WAJAH
.
Terapi wajah yang paling mudah untuk dibuat ialah SENYUM.
Ya, SENYUM. Bukan saja mudah, malah takde kos. Percuma je.
.
Bila kita senyum, ia dapat mengurangkan tekanan. Stress pun boleh hilang.
.
Senyum bukan saja buat hati kita tenang, malah gembira.
.
Bila hati kita happy, kita senyum, wajah kita dah tentu nampak berseri.
.
Mudahkan? Sebab tu Misz Azi kata senyum merupakan rawatan semulajadi yang boleh buat kita nampak cantik serta berseri.
.
Orang kata orang yang suka senyum ni nampak muda. Suka kan nampak muda? Nak lebih berkesan, pakai WidWid Youth Serum. Lebih cepat nampak kesannya sebab WidWid Youth Serum dapat mengurangkan garis halus di wajah.
.
.
#MilyunirAzi
TERAPI WAJAH . Terapi wajah yang paling mudah untuk dibuat ialah SENYUM. Ya, SENYUM. Bukan saja mudah, malah takde kos. Percuma je. . Bila kita senyum, ia dapat mengurangkan tekanan. Stress pun boleh hilang. . Senyum bukan saja buat hati kita tenang, malah gembira. . Bila hati kita happy, kita senyum, wajah kita dah tentu nampak berseri. . Mudahkan? Sebab tu Misz Azi kata senyum merupakan rawatan semulajadi yang boleh buat kita nampak cantik serta berseri. . Orang kata orang yang suka senyum ni nampak muda. Suka kan nampak muda? Nak lebih berkesan, pakai WidWid Youth Serum. Lebih cepat nampak kesannya sebab WidWid Youth Serum dapat mengurangkan garis halus di wajah. . . #MilyunirAzi