an online Instagram web viewer
  • mk.nurul
    MK_Nurul
    @mk.nurul

Images by mk.nurul

Bila Sentuh Muka Rasa Hiba 😒😩
Apa Taknya...Kulit Kasar, Pori-Pori Besar?
.
MARY KAY TimeWise Microdermabrasion Plus Set Ada Sayang-Sayang Semua πŸ˜„
.
🌹 TimeWise Microdermabrasion - Refine
😊 Cuci muka seperti biasa dengan menggunakan Cleanser dan bilas bersih. Dengan keadaan wajah yang masih basah, ambil sedikit Refine dan gosok perlahan-lahan ke seluruh wajah (kecuali bahagian mata dan bibir) dan bilas seperti biasa sehingga kering. 😊Boleh digunakan dua kali seminggu.
πŸ˜‰ Oleh kerana fungsinya yang bersamaan dengan Mask iaitu membuang sel kulit mati, ianya tidak boleh digunakan serentak dengan Mask. 🌹 TimeWise Pore Minimizer
😊 Boleh digunakan setiap hari, dua kali sehari. 😊 Gunakan selepas Toner/Freshen/Softner sebelum menggunakan pelembab.

#marykay
 #marykaykl #marykayskincare #poreminimizer #refine #parut #pori #klcc#wangsamaju #uitm #uia #gombak #wanita #terbaik #model #mcd #fastfood #bestsaller #smartphone #memory #careeropportunitywithus  #cantik #online #skincare #makeup #petalingjaya #skincare #like4like #superbswanunit
Bila Sentuh Muka Rasa Hiba 😒😩 Apa Taknya...Kulit Kasar, Pori-Pori Besar? . MARY KAY TimeWise Microdermabrasion Plus Set Ada Sayang-Sayang Semua πŸ˜„ . 🌹 TimeWise Microdermabrasion - Refine 😊 Cuci muka seperti biasa dengan menggunakan Cleanser dan bilas bersih. Dengan keadaan wajah yang masih basah, ambil sedikit Refine dan gosok perlahan-lahan ke seluruh wajah (kecuali bahagian mata dan bibir) dan bilas seperti biasa sehingga kering. 😊Boleh digunakan dua kali seminggu. πŸ˜‰ Oleh kerana fungsinya yang bersamaan dengan Mask iaitu membuang sel kulit mati, ianya tidak boleh digunakan serentak dengan Mask. 🌹 TimeWise Pore Minimizer 😊 Boleh digunakan setiap hari, dua kali sehari. 😊 Gunakan selepas Toner/Freshen/Softner sebelum menggunakan pelembab. #marykay  #marykaykl  #marykayskincare  #poreminimizer  #refine  #parut  #pori  #klcc #wangsamaju  #uitm  #uia  #gombak  #wanita  #terbaik  #model  #mcd  #fastfood  #bestsaller  #smartphone  #memory  #careeropportunitywithus  #cantik  #online  #skincare  #makeup  #petalingjaya  #skincare  #like4like  #superbswanunit 
Ngedate ngn kakrita.... #cantikkan #hot #familygoals
Observation ESRS CLASS (Essantial Step to Reach Success)Today 
Career opportunity 
Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin.
0103662673

#ilovemarykay #marykay #marykaykl #marykay #careeropportunities #kerjaya #chancemylife #lovemyfamly❀️ #bestfriendgoals #income  #marykayproduct
Oil Seed...πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™… Punca berlakunya Oil Seed
🌸kerap menggunakan make up remover yg mengandungi minyak
🌸menggunakan baby oil
🌸lebihan minyak tidak hilang walaupon setelah dicuci.

Skrang dah xyah risau dah..Setia dgn Oil Free Make up Remover Mary Kay..tidak berminyak malah mengandungi liquid silikon yg akan membuatkan mata tidak mudah berkedut.😊😊😊😊 Info lanjut 
Independent beauty consultant Mary Kay 
Career opportunity
Nurul jamaludin
0103662673

#marykay #marykaymalaysia #marykayklcc #marykayklang #oilseed #remover #wanita #perempuan #uitmpuncakperdana #gombak #wangsamaju #setapakid #setiawangsa #petalingjaya #careeropportunityπŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ #promo #taipingperak
Oil Seed...πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™… Punca berlakunya Oil Seed 🌸kerap menggunakan make up remover yg mengandungi minyak 🌸menggunakan baby oil 🌸lebihan minyak tidak hilang walaupon setelah dicuci. Skrang dah xyah risau dah..Setia dgn Oil Free Make up Remover Mary Kay..tidak berminyak malah mengandungi liquid silikon yg akan membuatkan mata tidak mudah berkedut.😊😊😊😊 Info lanjut Independent beauty consultant Mary Kay Career opportunity Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayklcc  #marykayklang  #oilseed  #remover  #wanita  #perempuan  #uitmpuncakperdana  #gombak  #wangsamaju  #setapakid  #setiawangsa  #petalingjaya  #careeropportunity πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ #promo  #taipingperak 
jom tgk efek segera pakai tools ni. Pantas jadi muda remaja ! haha. Nak cantik kenala spend sikit ye x. 
Berminat utk mendaptkan free consultation skin dari nrl blh place phone no.atau whtapp Nurul 😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin
0103662673
Career opportunity

#aginglikefinewine #marykaykl #marykay #seremban3 #bestseller #serum #antiagingph #marykayproduct #careeropportunitykl #uiamgombak #uitmpuncakalam #wanita #marykaykosmetik
jom tgk efek segera pakai tools ni. Pantas jadi muda remaja ! haha. Nak cantik kenala spend sikit ye x. Berminat utk mendaptkan free consultation skin dari nrl blh place phone no.atau whtapp Nurul 😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 Career opportunity #aginglikefinewine  #marykaykl  #marykay  #seremban3  #bestseller  #serum  #antiagingph  #marykayproduct  #careeropportunitykl  #uiamgombak  #uitmpuncakalam  #wanita  #marykaykosmetik 
#day two at Hong Kong 
#pengorbanan seorang ibu......Sorry dear 😫😫😫😫
Miss my child ,πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
#day  two at Hong Kong #pengorbanan  seorang ibu......Sorry dear 😫😫😫😫 Miss my child ,πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
Mary Kay 
Hong Kong Trip 
Pengalaman yang tak dpt di lupakan ....Syukur alhamdulillah....😍😍😍 Jom Nurul nk share ....pd u alls yg nak tau cmne Nurul dpt join trip ke Hong Kong ni dgn 100% fully sponsr ......
Place contact no.or whtapp Nurul trus ehh..😍😍😍😍........ #disneyland60 #marykaymalaysia #marykayserawak #marykaykuantan #marykaynegerisembilan #marykaykl #klcc #job #ilovevacation #ilovetrip #ilovemycareer #ilovemarykay #salesdirectormarykay #bestmoment #carer  #careeropportunity #partime #dropship #agentorange #uiakuantan #uiagombak😊 #uitmpuncakalam #shahalamresident #taipingperak
Mary Kay Hong Kong Trip Pengalaman yang tak dpt di lupakan ....Syukur alhamdulillah....😍😍😍 Jom Nurul nk share ....pd u alls yg nak tau cmne Nurul dpt join trip ke Hong Kong ni dgn 100% fully sponsr ...... Place contact no.or whtapp Nurul trus ehh..😍😍😍😍........ #disneyland60  #marykaymalaysia  #marykayserawak  #marykaykuantan  #marykaynegerisembilan  #marykaykl  #klcc  #job  #ilovevacation  #ilovetrip  #ilovemycareer  #ilovemarykay  #salesdirectormarykay  #bestmoment  #carer  #careeropportunity  #partime  #dropship  #agentorange  #uiakuantan  #uiagombak πŸ˜Š #uitmpuncakalam  #shahalamresident  #taipingperak 
Alhamdulillah.... Bye3 .....Hong Kong ....!!!!!!!
Vacation yg sgt .....BEST!!!!!!! ..... #ilovemarykay #ilovemycareer #ilovemyjob #marykay #marykaykl #marykaywangsamaju
Day 1 at Hong Kong.... Pengorbanan seorang ibu ....
Alhamdulillah masih di beri rezki .... Syukur..... #baby1year2month #babyboy #hongkongtrip #careeropportunity
#marykay #marykaykl #klcc #markay #marykayskincare #breastfiding
Moga perjalanan kami d permudahkn ... #hongkongkotungguakudatang
Alhamdulillah....urusan hari ini di permudahkan......Syukur rezeki  kami akan terbang ke Hong Kong 😍😘😘 free & learning trip from MARY KAY MALAYSIA. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸŽ€πŸš€πŸš€ Nak Nurul share career opportunities dalam dunia Mary Kay yg superb best ni...blh whtapp nurul 😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay
Career opportunities 
010 3662673

#marykay #marykaykl #marykaywangsamaju #careeropportunity #peluangkerjaya #selfie #wanita #partime  #housewifes #vacation2016 #freetrip #hongkong #salesdirectormarykay #marykayproduct #marykaygift #marykaybirthdaycard #marykayvoucher
Alhamdulillah....urusan hari ini di permudahkan......Syukur rezeki kami akan terbang ke Hong Kong 😍😘😘 free & learning trip from MARY KAY MALAYSIA. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸŽ€πŸš€πŸš€ Nak Nurul share career opportunities dalam dunia Mary Kay yg superb best ni...blh whtapp nurul 😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay Career opportunities 010 3662673 #marykay  #marykaykl  #marykaywangsamaju  #careeropportunity  #peluangkerjaya  #selfie  #wanita  #partime  #housewifes  #vacation2016  #freetrip  #hongkong  #salesdirectormarykay  #marykayproduct  #marykaygift  #marykaybirthdaycard  #marykayvoucher 
yeayyy! 🎁🎁😍😍😍😍😍 Syukur ....Alhamdulillah....Dapat hadiah lagi & lagi........Syokknnyeeee dalam Mary Kay ni....Rasa baru je dapt hadiah...Then dapat hadiah lagi....dan lagiii.....
Thank you so much to my lovely nunny NIQ Ruby for this gorgeous luggage & sun glasses from DALLAS !! 😍😍😍😍😍😍 Sukaaaaa gilaaaa....
Hadiah coz dpt complete & achieved "Challenge Hong Kong".dah laaa fully sponsor + dpt luggage pulak tu untungkan.... Seronoknye... rezeki dpt timba ilmu & berjimba bersama2 sisters Mary Kay lain (Asian Pacific) di HK Friday ni. 
Career opportunities
Nurul jamaludin
0103662673

#luvMyMaryKayWorld #careeropportunity  #marykay #marykaywangsamaju #marykaykl #ilovemarykay #ilovemycareer #peluangkerjaya #makeup #model #freelace #free #beautyconsultant
yeayyy! 🎁🎁😍😍😍😍😍 Syukur ....Alhamdulillah....Dapat hadiah lagi & lagi........Syokknnyeeee dalam Mary Kay ni....Rasa baru je dapt hadiah...Then dapat hadiah lagi....dan lagiii..... Thank you so much to my lovely nunny NIQ Ruby for this gorgeous luggage & sun glasses from DALLAS !! 😍😍😍😍😍😍 Sukaaaaa gilaaaa.... Hadiah coz dpt complete & achieved "Challenge Hong Kong".dah laaa fully sponsor + dpt luggage pulak tu untungkan.... Seronoknye... rezeki dpt timba ilmu & berjimba bersama2 sisters Mary Kay lain (Asian Pacific) di HK Friday ni. Career opportunities Nurul jamaludin 0103662673 #luvMyMaryKayWorld  #careeropportunity  #marykay  #marykaywangsamaju  #marykaykl  #ilovemarykay  #ilovemycareer  #peluangkerjaya  #makeup  #model  #freelace  #free  #beautyconsultant 
Kelebihan utama Golden Beauty Bar yang menjadi sebutan dan hot devices pada bulan Mac 2017 ni... πŸ’‹ Tingkatkan penyerapan produk pada kulit
πŸ’‹ Ransang sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri melalui vibration πŸ’‹ Anjalkan dan firm kan kulit untuk nampak jauh lebih muda dari usia sebenar
πŸ’‹ Tegangkan kulit dan buat kulit nampak lebih smooth hasil dari penyerapan maksimum produk pada kulit
πŸ’‹ Bentuk kontur wajah kepada V-shape hasil tolakan GBB keatas
πŸ’‹ Kurangkan kedutan sekitar dahi dan titik tertentu pada wajah
πŸ’‹ Struktur kulit terasa terangkat dan tak kendur!

Nampak tak kelebihan dari segi penyerapan produk secara maksimum pada kulit? 
Ini memang penting. Sebab dah alang-alang ada pakai 'SERUM' ,ada baiknya kalau absorption pada kulit tu sampai menusuk kalbu. Sel kulit yang selama ni berdiam diri kat dalam pun akan diransang, secara tak langsung mudah untuk produk bertindak. ⚘⚘⚘ Ciri-ciri GBB:
βœ’ Diuji pada semua jenis kulit (sensitif, dry, normal, oily)
βœ’ Sesuai untuk daily use
βœ’ Teruji oleh dermatologist
βœ’Waterproof (tapi jangan ler rendam dalam air pulak hihi)
βœ’ Guna bateri AA, jadi senang nak replace
βœ’ Bergetar 6000-8000 kali seminit dan ada intensiti getaran ikut keselesaan kulit masing-masing

Kepala yang berbentuk T tu perlu ditolak secara lembut pada muka kita. Tolak keatas untuk dapatkan kesan lifting (mengangkat). Maintain 3 saat kat area tertentu pada kulit untuk pastikan serum terserap dalam kulit. Area ni kita panggil titik meridian. πŸ‘‰πŸΌJadi br lah pemakaian serum tu berbaloi.. sbb serum ni sensitif,mudah tersejat di udara..kan membazir beli mahal2 tp takde funtion pon,sekadar tepek jeπŸ˜…

Independent beauty consultant Mary Kay
Career opportunities
Nurul jamaludin
0103662673.

#superbswanunit #marykay #marykaykl #marykaybrasil #bestfriendgoals #sweet #ilovemarykayph #careeropportunity #serumCmarykay #ultimateserummarykay #marykaykosmetik #marykayproduct #kosmetik #wanita #uitmseriiskandar #gombak #wangsamaju #selayang #cccreammarykay #marykayfoundation #satinhand #maskermarykay #freepostage
Kelebihan utama Golden Beauty Bar yang menjadi sebutan dan hot devices pada bulan Mac 2017 ni... πŸ’‹ Tingkatkan penyerapan produk pada kulit πŸ’‹ Ransang sel untuk dapatkan kulit yang cerah berseri melalui vibration πŸ’‹ Anjalkan dan firm kan kulit untuk nampak jauh lebih muda dari usia sebenar πŸ’‹ Tegangkan kulit dan buat kulit nampak lebih smooth hasil dari penyerapan maksimum produk pada kulit πŸ’‹ Bentuk kontur wajah kepada V-shape hasil tolakan GBB keatas πŸ’‹ Kurangkan kedutan sekitar dahi dan titik tertentu pada wajah πŸ’‹ Struktur kulit terasa terangkat dan tak kendur! Nampak tak kelebihan dari segi penyerapan produk secara maksimum pada kulit? Ini memang penting. Sebab dah alang-alang ada pakai 'SERUM' ,ada baiknya kalau absorption pada kulit tu sampai menusuk kalbu. Sel kulit yang selama ni berdiam diri kat dalam pun akan diransang, secara tak langsung mudah untuk produk bertindak. ⚘⚘⚘ Ciri-ciri GBB: βœ’ Diuji pada semua jenis kulit (sensitif, dry, normal, oily) βœ’ Sesuai untuk daily use βœ’ Teruji oleh dermatologist βœ’Waterproof (tapi jangan ler rendam dalam air pulak hihi) βœ’ Guna bateri AA, jadi senang nak replace βœ’ Bergetar 6000-8000 kali seminit dan ada intensiti getaran ikut keselesaan kulit masing-masing Kepala yang berbentuk T tu perlu ditolak secara lembut pada muka kita. Tolak keatas untuk dapatkan kesan lifting (mengangkat). Maintain 3 saat kat area tertentu pada kulit untuk pastikan serum terserap dalam kulit. Area ni kita panggil titik meridian. πŸ‘‰πŸΌJadi br lah pemakaian serum tu berbaloi.. sbb serum ni sensitif,mudah tersejat di udara..kan membazir beli mahal2 tp takde funtion pon,sekadar tepek jeπŸ˜… Independent beauty consultant Mary Kay Career opportunities Nurul jamaludin 0103662673. #superbswanunit  #marykay  #marykaykl  #marykaybrasil  #bestfriendgoals  #sweet  #ilovemarykayph  #careeropportunity  #serumCmarykay  #ultimateserummarykay  #marykaykosmetik  #marykayproduct  #kosmetik  #wanita  #uitmseriiskandar  #gombak  #wangsamaju  #selayang  #cccreammarykay  #marykayfoundation  #satinhand  #maskermarykay  #freepostage 
Alhamdulillah.....Syukur finally tinggl beberapa hari jea lagi kami akn terbang ke Hong Kong 😍😘😘 free trip frm MARY KAY MALAYSIAπŸ’ƒπŸ’ƒπŸŽ€πŸš€πŸš€ Nak Nurul share career opportunities dalam dunia Mary Kay yg superb best ni...blh whtapp nurul 😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay
Career opportunities 
010 3662673

#marykay #marykaykl #marykaywangsamaju #careeropportunity #peluangkerjaya #selfie #wanita #partime  #housewifes #vacation2016 #freetrip #hongkong #salesdirectormarykay
Alhamdulillah.....Syukur finally tinggl beberapa hari jea lagi kami akn terbang ke Hong Kong 😍😘😘 free trip frm MARY KAY MALAYSIAπŸ’ƒπŸ’ƒπŸŽ€πŸš€πŸš€ Nak Nurul share career opportunities dalam dunia Mary Kay yg superb best ni...blh whtapp nurul 😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay Career opportunities 010 3662673 #marykay  #marykaykl  #marykaywangsamaju  #careeropportunity  #peluangkerjaya  #selfie  #wanita  #partime  #housewifes  #vacation2016  #freetrip  #hongkong  #salesdirectormarykay