an online Instagram web viewer
  • mk.nurul
    MK_Nurul
    @mk.nurul

Images by mk.nurul

Hello gojes ๐Ÿ’“ Liquid Timewise Foundation Mary Kay ๐Ÿ’“

Sambil sambil cover cela tuu boleh lah awet muda sekali ๐Ÿ˜Š alahai bestnyaa Mary Kay kan ? Sentiasa nak bagi yang terbaik untuk kulit kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan LIQUID FOUNDATION BY MARY KAY ๐Ÿ’• tekstur yang sangat ringan halus dan memberi kesan sempurna pada wajah. ๐Ÿ’• berupaya menutupi garis garis halus kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah. ๐Ÿ’• pengunaan foundation membuatkan kulit muka kelihatan gebu , lembut dan berseri seri sepanjang hari .

Keistimewaan Timewise Liquid Foundation Mary Kay adalah dirumus dengan campuran peptida kolagen untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E untuk memperbaiki semula korosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat . ๐ŸŒธ Luminous-Wear : untuk kulit normal & kering
๐ŸŒธ Matte-Wear : untuk kulit berminyak

Jom main kaler muka, anda setkn
0103662673
Nurul jamaludin

#marykayfoundation #marykayfoundationprimer #marykaykl #wangsamaju #gombak #uia #perak #taiping #pahang #marykaymakeup #marykayproduct #like4like #glowingskin #flawless #healtyskin #bestsallermalaysia  #jomcatik #bestproduct #marykaybeautyconsultant #oilyskin #dryskin
Hello gojes ๐Ÿ’“ Liquid Timewise Foundation Mary Kay ๐Ÿ’“ Sambil sambil cover cela tuu boleh lah awet muda sekali ๐Ÿ˜Š alahai bestnyaa Mary Kay kan ? Sentiasa nak bagi yang terbaik untuk kulit kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kelebihan LIQUID FOUNDATION BY MARY KAY ๐Ÿ’• tekstur yang sangat ringan halus dan memberi kesan sempurna pada wajah. ๐Ÿ’• berupaya menutupi garis garis halus kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah. ๐Ÿ’• pengunaan foundation membuatkan kulit muka kelihatan gebu , lembut dan berseri seri sepanjang hari . Keistimewaan Timewise Liquid Foundation Mary Kay adalah dirumus dengan campuran peptida kolagen untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E untuk memperbaiki semula korosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat . ๐ŸŒธ Luminous-Wear : untuk kulit normal & kering ๐ŸŒธ Matte-Wear : untuk kulit berminyak Jom main kaler muka, anda setkn 0103662673 Nurul jamaludin #marykayfoundation  #marykayfoundationprimer  #marykaykl  #wangsamaju  #gombak  #uia  #perak  #taiping  #pahang  #marykaymakeup  #marykayproduct  #like4like  #glowingskin  #flawless  #healtyskin  #bestsallermalaysia  #jomcatik  #bestproduct  #marykaybeautyconsultant  #oilyskin  #dryskin 
Selain pencuci muka, moisturizer (pelembap) juga merupakan keperluan yang amat asas dan penting dalam regime penjagaan kulit.ini kerana Moisturizer merupakan makanan yang paling penting untuk kulit kita. Tugas moosturizer adalah untuk memastikan kulit senyiasa terhidrat, dan mengawal pengeluaran minyak semulajadi skin, mengelakkan skin daripada menjadi kering atau berminyak.

Sama seperti cleanser, Mary Kay juga terdapat pelbagai jenis moisturizer yang diformulasikan khas mengikut masalah, jenis dan keperluan kulit kita. Bila pakai moisturizer yang betul, barulah ia dapat memberi kesan yang baik and effective pda skin kita. And jangan sesekali percaya mitos yg skin berminyak tak perlukan pelembap tau sebab tiada pelembap lah skin jadi berminyak tau!

Nak tahu  lebih lanjut lagi tentang moisturizer yang terbaik untuk skin anda? Boleh contact Nurul yaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nurul jamaludin
010 3662673
Your trusted beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #MaryKayProduct #marykayskincare #marykaykosmetik #pelembap #moisturizer #cantik #wangsamaju #perak #taiping #pahang #uia #gombak #uitm #nothingimpossible #imustdoit #ilovemylifeโค๏ธ #lovemarykay #superbswanunit #studentathlete #marykaylife
Selain pencuci muka, moisturizer (pelembap) juga merupakan keperluan yang amat asas dan penting dalam regime penjagaan kulit.ini kerana Moisturizer merupakan makanan yang paling penting untuk kulit kita. Tugas moosturizer adalah untuk memastikan kulit senyiasa terhidrat, dan mengawal pengeluaran minyak semulajadi skin, mengelakkan skin daripada menjadi kering atau berminyak. Sama seperti cleanser, Mary Kay juga terdapat pelbagai jenis moisturizer yang diformulasikan khas mengikut masalah, jenis dan keperluan kulit kita. Bila pakai moisturizer yang betul, barulah ia dapat memberi kesan yang baik and effective pda skin kita. And jangan sesekali percaya mitos yg skin berminyak tak perlukan pelembap tau sebab tiada pelembap lah skin jadi berminyak tau! Nak tahu lebih lanjut lagi tentang moisturizer yang terbaik untuk skin anda? Boleh contact Nurul yaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nurul jamaludin 010 3662673 Your trusted beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #MaryKayProduct  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #pelembap  #moisturizer  #cantik  #wangsamaju  #perak  #taiping  #pahang  #uia  #gombak  #uitm  #nothingimpossible  #imustdoit  #ilovemylife โค๏ธ #lovemarykay  #superbswanunit  #studentathlete  #marykaylife 
Salam.syawal yg ke 4 
Dari kampung halaman ....mood Raya lagi......mohhhh beraya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #syawal2017 #hariraya #moodraya #love #marykaybeautyconsultant
Malam sebelum tidor, ini antara rutin saya. 2 kali seminggu. Saya pilih utk guna 2 jenis mask sebab mask ni fungsi dia lain2. Nak nampak gorgeous kena grab semua khasiat yg ada ๐Ÿ˜
1) Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask
๐Ÿ’• Bekalkan extra hydration
๐Ÿ’• Melembutkan kulit
๐Ÿ’• Memberi Calming and Relaxing effects
๐Ÿ’• Meredakan radang kulit
๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan sel baru
.
2) Mary Kay Botanical Effects Mask
๐Ÿ’• Membersih kulit dengan lebih mendalam
๐Ÿ’• Membantu buang sel kulit mati ๐Ÿ’• Menghilangkan whitehead dan blackhead
๐Ÿ’• Menegangkan kulit
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit

Nurul 
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymasker #lovemarykay #marykaygelmask #botanical #love #skincaremarykay #opportunities #marykaygelmask #marykaymasker #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant
Malam sebelum tidor, ini antara rutin saya. 2 kali seminggu. Saya pilih utk guna 2 jenis mask sebab mask ni fungsi dia lain2. Nak nampak gorgeous kena grab semua khasiat yg ada ๐Ÿ˜ 1) Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask ๐Ÿ’• Bekalkan extra hydration ๐Ÿ’• Melembutkan kulit ๐Ÿ’• Memberi Calming and Relaxing effects ๐Ÿ’• Meredakan radang kulit ๐Ÿ’• Menggalakkan penghasilan sel baru . 2) Mary Kay Botanical Effects Mask ๐Ÿ’• Membersih kulit dengan lebih mendalam ๐Ÿ’• Membantu buang sel kulit mati ๐Ÿ’• Menghilangkan whitehead dan blackhead ๐Ÿ’• Menegangkan kulit ๐Ÿ’• Mencerahkan kulit Nurul 0103662673 #marykay  #marykaykl  #marykaymasker  #lovemarykay  #marykaygelmask  #botanical  #love  #skincaremarykay  #opportunities  #marykaygelmask  #marykaymasker  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant 
MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation.. wehuu..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...??๐Ÿ˜Ž
โœ”Sesuai untuk semua jenis warna mekap.wajah nyata lebih berseri
โœ”Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
โœ”Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
โœ”Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
โœ”Sesuai untuk kulit sensitif
โœ”Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
โœ”Bebas daripada pewangi
โœ”Bebas daripada minyak
โœ”Tidak komedogenik/ tidak menutup pori
โœ”Diuji oleh ahli dermatologi
โœ”Sesuai untuk pemakai kanta lekap

Contact me for free consultation! ~๐ŸŒทSTAY IN BEAUTY WITH MARY KAY๐ŸŒท~ ---------------WHATSAPP-----------------
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60103662673
๐Ÿ’NURUL JAMALUDIN
๐Ÿ’‹Perunding Kecantikkan Mary Kay Malaysia

#bedak #mineralpowderfoundation #marykaymalaysia #kulitglowing #menyerapminyak #kulitnormal #kulitkering #kulitkombinasi #kulitberminyak #kulitcerah #tatariaswajah #marykayperlis #marykaykedah #marykaykangar #marykayperak #marykaykualalipis #Wangsamaju #perak #taiping #freelance
MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION..dwiaction as bedak n at the same time as foundation.. wehuu..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ APA SPECIALNYA MINERAL POWDER FOUNDATION NI...??๐Ÿ˜Ž โœ”Sesuai untuk semua jenis warna mekap.wajah nyata lebih berseri โœ”Mudah digunakan agar wajah tampak berseri โœ”Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah โœ”Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh โœ”Sesuai untuk kulit sensitif โœ”Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit โœ”Bebas daripada pewangi โœ”Bebas daripada minyak โœ”Tidak komedogenik/ tidak menutup pori โœ”Diuji oleh ahli dermatologi โœ”Sesuai untuk pemakai kanta lekap Contact me for free consultation! ~๐ŸŒทSTAY IN BEAUTY WITH MARY KAY๐ŸŒท~ ---------------WHATSAPP----------------- ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60103662673 ๐Ÿ’NURUL JAMALUDIN ๐Ÿ’‹Perunding Kecantikkan Mary Kay Malaysia #bedak  #mineralpowderfoundation  #marykaymalaysia  #kulitglowing  #menyerapminyak  #kulitnormal  #kulitkering  #kulitkombinasi  #kulitberminyak  #kulitcerah  #tatariaswajah  #marykayperlis  #marykaykedah  #marykaykangar  #marykayperak  #marykaykualalipis  #Wangsamaju  #perak  #taiping  #freelance 
๐ŸŒนSHEER PRESS POWDER MARY KAY๐ŸŒน
.
๐ŸŒŸDebu yang sangat halus dan ringan ini melitupi wajah dengan rona semula jadi dan bertindak seperti satu lapisan penyerap minyak agar solekan kekal berseri sepanjang hari.
.
๐ŸŒŸKelebihan menggunakan Sheer Mineral Pressed Powder ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐ŸŽ‰Memberi litupan menyeluruh
.
๐ŸŽ‰Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
Formula sehalus sutera
.
๐ŸŽ‰Memberi rona samar pada kulit
Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
.
๐ŸŽ‰Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
.
๐ŸŽ‰Mudah diadun dengan warna solekan lain
.
๐ŸŽ‰Mudah digunakan
.
๐ŸŽ‰Aplikasi yang sempurna tanpa cela
.
๐ŸŽ‰Kulit tidak berminyak atau melekit
.
๐ŸŽ‰Menyegarkan kulit
.
๐ŸŽ‰Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah
.
๐ŸŽ‰Tahan lebih lama
.
๐ŸŽ‰Menyempurnakan solekan sepanjang hari Sheer
.
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅMineral Pressed Powder boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut tona kulit muka anda.

Beauty Consultant
Career opportunity 
Nurul jamaludin 
010 3662673

#marykay #SHEERPRESS POWDERMARYKAY #sheerpresspowdermarykay #marykaybedak #marykaymakeup #lovemarykay #freelance #marykaykl #gombak #wangsamaju #taiping #perak #modelingagency #vacation2016 #tripmarykay2016 #limitededitionmarykay
๐ŸŒนSHEER PRESS POWDER MARY KAY๐ŸŒน . ๐ŸŒŸDebu yang sangat halus dan ringan ini melitupi wajah dengan rona semula jadi dan bertindak seperti satu lapisan penyerap minyak agar solekan kekal berseri sepanjang hari. . ๐ŸŒŸKelebihan menggunakan Sheer Mineral Pressed Powder ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐ŸŽ‰Memberi litupan menyeluruh . ๐ŸŽ‰Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan Formula sehalus sutera . ๐ŸŽ‰Memberi rona samar pada kulit Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk) . ๐ŸŽ‰Menyembunyikan kedutan dengan berkesan . ๐ŸŽ‰Mudah diadun dengan warna solekan lain . ๐ŸŽ‰Mudah digunakan . ๐ŸŽ‰Aplikasi yang sempurna tanpa cela . ๐ŸŽ‰Kulit tidak berminyak atau melekit . ๐ŸŽ‰Menyegarkan kulit . ๐ŸŽ‰Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis-garis halus pada wajah . ๐ŸŽ‰Tahan lebih lama . ๐ŸŽ‰Menyempurnakan solekan sepanjang hari Sheer . ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅMineral Pressed Powder boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut tona kulit muka anda. Beauty Consultant Career opportunity Nurul jamaludin 010 3662673 #marykay  #SHEERPRESS  POWDERMARYKAY #sheerpresspowdermarykay  #marykaybedak  #marykaymakeup  #lovemarykay  #freelance  #marykaykl  #gombak  #wangsamaju  #taiping  #perak  #modelingagency  #vacation2016  #tripmarykay2016  #limitededitionmarykay 
Apa lagi yg best ttg Mary Kay? 
Opkos le 90 hari Jaminan Kepuasan Pelanggan..! Tapi dgn syarat..! HANYA PEMBELIAN DENGAN BEAUTY CONSULTANT MARY KAY YANG SAH & MENERIMA RESIT BERTULIS DARI BC TERSEBUT. 
Kalau beli dgn kedai online.. Mudah, Murah, Lazada, 11Street, Shoppe watever tu.. Segala kerosakan, salah formula (yg ni worst..!) Anda xkan dpt jaminan tersebut. 
Nasihat minta dari BC, tapi pi beli kat kedai online pun kami tak boleh tolong utk return produk yer.. ๐Ÿ˜….. Ada yg camtu ker? 
Pilihan di tgn anda.. Sebab tu kami BC akan sentiasa Follow up dgn Customer supaya customer kami mendapat hanya yg terbaik utk diri mereka.. Nurul jamaludin
Beauty Consultant Mary Kay
010 3662673

#skinvigorate #jaminan #warranty #blackhead #whitehead #cleaningservice #bestseller #cikgu #uia #gombak #setapak #perak #taiping #wangsamaju #marykayproduct #superbswanunit #careerpath #careeropporrunity #flawless #healtyskin #glowing #cobsultationskin #salesdirectormarykay #perak #taiping #gombak #uitm #uiakuantanbest
Apa lagi yg best ttg Mary Kay? Opkos le 90 hari Jaminan Kepuasan Pelanggan..! Tapi dgn syarat..! HANYA PEMBELIAN DENGAN BEAUTY CONSULTANT MARY KAY YANG SAH & MENERIMA RESIT BERTULIS DARI BC TERSEBUT. Kalau beli dgn kedai online.. Mudah, Murah, Lazada, 11Street, Shoppe watever tu.. Segala kerosakan, salah formula (yg ni worst..!) Anda xkan dpt jaminan tersebut. Nasihat minta dari BC, tapi pi beli kat kedai online pun kami tak boleh tolong utk return produk yer.. ๐Ÿ˜….. Ada yg camtu ker? Pilihan di tgn anda.. Sebab tu kami BC akan sentiasa Follow up dgn Customer supaya customer kami mendapat hanya yg terbaik utk diri mereka.. Nurul jamaludin Beauty Consultant Mary Kay 010 3662673 #skinvigorate  #jaminan  #warranty  #blackhead  #whitehead  #cleaningservice  #bestseller  #cikgu  #uia  #gombak  #setapak  #perak  #taiping  #wangsamaju  #marykayproduct  #superbswanunit  #careerpath  #careeropporrunity  #flawless  #healtyskin  #glowing  #cobsultationskin  #salesdirectormarykay  #perak  #taiping  #gombak  #uitm  #uiakuantanbest 
Assalamualaikum...happy third raya....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #syawal2017 #moodraya #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayklang
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู… ูุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‘ูฐู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ 
_Saya *Nurul Solehah Binti Jamaludin* serta keluarga mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya/kami lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan serta teguran  yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah sepanjang bulan Ramadahan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah_ *"Moga dipertemukan kita semua dengan Ramadhan yang akan datang"* ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽุง ุฑูŽ ุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽู€ู€ู€ุงู„ูŽู…ููŠู’ู† *SELAMAT HARI AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN*
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู… ูุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‘ูฐู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ _Saya *Nurul Solehah Binti Jamaludin* serta keluarga mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya/kami lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan serta teguran yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah sepanjang bulan Ramadahan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah_ *"Moga dipertemukan kita semua dengan Ramadhan yang akan datang"* ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽุง ุฑูŽ ุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽู€ู€ู€ุงู„ูŽู…ููŠู’ู† *SELAMAT HARI AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN*
Selamat Hari Raya maaf zahir & batin
Selamat Hari Raya maaf zahir & batin
Salam minal walfaizin .....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Salam minal walfaizin .....๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
"AID" dari Nurul sekeluarga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
"AID" dari Nurul sekeluarga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู… ูุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‘ูฐู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ 
_Saya *Nurul Solehah Binti Jamaludin* serta keluarga mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya/kami lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan serta teguran  yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah sepanjang bulan Ramadahan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah_ *"Moga dipertemukan kita semua dengan Ramadhan yang akan datang"* ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽุง ุฑูŽ ุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽู€ู€ู€ุงู„ูŽู…ููŠู’ู† *SELAMAT HARI AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN*

#ramadan #syawal #beautyconsultantmarykay #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #love #salesdirectormarykay #freemakeup #freeskincare
ุงู„ุณู‘ูŽู„ุงูŽู… ูุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‘ูฐู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ _Saya *Nurul Solehah Binti Jamaludin* serta keluarga mengambil kesempatan ini untuk memohon ampun & maaf atas segala dosa yang telah saya/kami lakukan samada yang saya sedari atau tidak, dari tutur kata, teks, gambar, perbuatan serta teguran yang menyinggung perasaan semua samada dgn sengaja atau tidak sengaja. Moga ibadah sepanjang bulan Ramadahan ini diberkati dan diterima Allah S.W.T.....In Shaa Allah_ *"Moga dipertemukan kita semua dengan Ramadhan yang akan datang"* ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ุขู…ููŠู‘ู†ู’... ูŠูŽุง ุฑูŽ ุจู‘ูŽ ุงู„ุนูŽู€ู€ู€ุงู„ูŽู…ููŠู’ู† *SELAMAT HARI AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN* #ramadan  #syawal  #beautyconsultantmarykay  #marykaykl  #marykayskincare  #marykaymakeup  #love  #salesdirectormarykay  #freemakeup  #freeskincare 
Balik kampung...oooo....balik kampung.....selamat menempuh jem yeaahh suasana nk smbut syawal....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Balik kampung...oooo....balik kampung.....selamat menempuh jem yeaahh suasana nk smbut syawal....๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Salam jumaat ๐Ÿ˜
Salam jumaat ๐Ÿ˜
Mood Raya .....Pasang langsir ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yeeeaahhhhh....
Selamat hari Raya ....
Mood Raya .....Pasang langsir ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ yeeeaahhhhh.... Selamat hari Raya ....
Alhamdulillah, tahun ni dapat beri duit raya dari hasil usaha sendiri ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ duit raya untuk mak, mertua, anak buah and kids semua hasil dri berMary Kay, syukur dpt berkongsi rezeki dgn yg lain, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #syukurselalu #marykay #wangsamajuseksyen10 #setahunbersamamarykay #ilovemymarykay #duitrayamarykay #marykaybeautyconsultant #lifeischanging #slowlybutsurely
Siapa yg nak glowing dalam satu saat?? Haaaa๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ siapa kata produk Mary Kay ni lambat... haa ni kosmetik yg paling power 
dan paling besttt everrr!! Ini dia kelebihan.

Translucent Powder by Mary Kay:-
๐Ÿ’‹ Satu warna yang sesuai untuk semua jenis kulit
๐Ÿ’‹Memberi kesan glowing pada wajah
๐Ÿ’‹Menaikkan seri wajah serta merta
๐Ÿ’‹wajah tampak lebih halus licin gebuss
๐Ÿ’‹Tahan lama dan bebas minyak
๐Ÿ’‹Tanpa pewangi sintetik

So nak muka glowing2 masa makeup jom grab loose powder ni memang berbaloi... Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin
0103662673

#marykay #marykaybrasil #marykayloosepowder #marykaytranslucentpowder #marykaymakeup #marykayskincare #bestsaller #marykaybeautyconsultant #salesdirectormarykay #like4like #wangsamajuseksyen1 #gombak #ui #perk
Siapa yg nak glowing dalam satu saat?? Haaaa๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ siapa kata produk Mary Kay ni lambat... haa ni kosmetik yg paling power dan paling besttt everrr!! Ini dia kelebihan. Translucent Powder by Mary Kay:- ๐Ÿ’‹ Satu warna yang sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ’‹Memberi kesan glowing pada wajah ๐Ÿ’‹Menaikkan seri wajah serta merta ๐Ÿ’‹wajah tampak lebih halus licin gebuss ๐Ÿ’‹Tahan lama dan bebas minyak ๐Ÿ’‹Tanpa pewangi sintetik So nak muka glowing2 masa makeup jom grab loose powder ni memang berbaloi... Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykaybrasil  #marykayloosepowder  #marykaytranslucentpowder  #marykaymakeup  #marykayskincare  #bestsaller  #marykaybeautyconsultant  #salesdirectormarykay  #like4like  #wangsamajuseksyen1  #gombak  #ui  #perk