an online Instagram web viewer
  • mk.nurul
    MK_Nurul
    @mk.nurul

Images by mk.nurul

Permintaan sofea jugak nk mam dokyann.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Permintaan sofea jugak nk mam dokyann.... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Nikmaattnnyyeeeeee ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
Nikmaattnnyyeeeeee ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
Hero mummy moody rini... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ hihii... Lg moddy lg mummy gomol... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Hero mummy moody rini... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ hihii... Lg moddy lg mummy gomol... ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Alhamdulillah setel submit order yg ke3 ...tkt PROMO hbisss!!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #ilovemarykay #marykay #wangsamajuseksyen1 #klaythompson
๐ŸŽ€MARY KAYยฎ GEL EYELINER๐ŸŽ€
.
Gel Eyeliner ni nak pakai senang sangat tauu, susah nak comot, texture dia yg pekat & likat memudahkan kita nak pakai๐Ÿ˜
.
Nak tau sbb apeโ‰๏ธ
.
๐Ÿ˜‰Hasilan yang tepat dan tajam bagai dilukis oleh pensil eyeliner
๐Ÿ˜‰Penggaris mata ini mempunyai formula yang lembut dan halus dan mudah dipakai. ia juga datang dalam jar dengan aplikator berus yang khas.
โ˜บ๏ธDengan adanya berus yang boleh dikembang, anda dapat melukis garisan mata yang anda ingini dengan tepat untuk menghasilkan sebarang tampilan yang anda idami.
๐Ÿ˜šFormula ringan ini dapat diluncur dengan lancar tanpa menarik kulit mata dan kering dengan cepat, ia juga memberikan hasilan warna yang tebal dan penuh.
๐Ÿค—Pemakaian tahan lama dan tidak mudah menyekat pada lipatan mata (crease-proof).
.
Contact me to order & try!! ๐Ÿ“ฒ010-3662673
.
#geleyeliner #eyelinergel #eyelinermudah #eyelinermalaysia #eyelinermurah #geleyelinermurah #geleyelinermac #geleyelinermarykay #marykayeyelinerpen
๐ŸŽ€MARY KAYยฎ GEL EYELINER๐ŸŽ€ . Gel Eyeliner ni nak pakai senang sangat tauu, susah nak comot, texture dia yg pekat & likat memudahkan kita nak pakai๐Ÿ˜ . Nak tau sbb apeโ‰๏ธ . ๐Ÿ˜‰Hasilan yang tepat dan tajam bagai dilukis oleh pensil eyeliner ๐Ÿ˜‰Penggaris mata ini mempunyai formula yang lembut dan halus dan mudah dipakai. ia juga datang dalam jar dengan aplikator berus yang khas. โ˜บ๏ธDengan adanya berus yang boleh dikembang, anda dapat melukis garisan mata yang anda ingini dengan tepat untuk menghasilkan sebarang tampilan yang anda idami. ๐Ÿ˜šFormula ringan ini dapat diluncur dengan lancar tanpa menarik kulit mata dan kering dengan cepat, ia juga memberikan hasilan warna yang tebal dan penuh. ๐Ÿค—Pemakaian tahan lama dan tidak mudah menyekat pada lipatan mata (crease-proof). . Contact me to order & try!! ๐Ÿ“ฒ010-3662673 . #geleyeliner  #eyelinergel  #eyelinermudah  #eyelinermalaysia  #eyelinermurah  #geleyelinermurah  #geleyelinermac  #geleyelinermarykay  #marykayeyelinerpen 
3 orang dari latar belakang yg berbeza.

ESSD RAHMAN - seorang jurutera
SD HAFIZ -  kerja di AADK
SD REEN. -  Peniaga pasar malam

See.. Mereka berdua ni..lelaki..Hebat..Cebur kerjaya dalam bidang kecantikan.

Sanggup resign kerja hakiki dan fokus Mary Kay.. Sesuatu yg agak pelik tp x mustahil๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ WHY.. WHY.. And WHY?

Mary Kay berikan segalanya..๐Ÿค—๐Ÿค— Percayalah...Kerjaya Mary Kay dan Mary Kay Value sangat Indah.. KENAPA KITA TIDAK????? SEMUA D TANGAN ANDA UTK MENENTUKAN NYA.... REZEKI TIDAK PERNAH SALAH ALAMAT 
#marykaykl #wangsamaju #kl #marykay #careeropportunity #salesdirectormarykay #peluangkerja #kerja #maskulin #likeforlike  #freelancemakeupartist #modalreceh
3 orang dari latar belakang yg berbeza. ESSD RAHMAN - seorang jurutera SD HAFIZ - kerja di AADK SD REEN. - Peniaga pasar malam See.. Mereka berdua ni..lelaki..Hebat..Cebur kerjaya dalam bidang kecantikan. Sanggup resign kerja hakiki dan fokus Mary Kay.. Sesuatu yg agak pelik tp x mustahil๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ WHY.. WHY.. And WHY? Mary Kay berikan segalanya..๐Ÿค—๐Ÿค— Percayalah...Kerjaya Mary Kay dan Mary Kay Value sangat Indah.. KENAPA KITA TIDAK????? SEMUA D TANGAN ANDA UTK MENENTUKAN NYA.... REZEKI TIDAK PERNAH SALAH ALAMAT #marykaykl  #wangsamaju  #kl  #marykay  #careeropportunity  #salesdirectormarykay  #peluangkerja  #kerja  #maskulin  #likeforlike  #freelancemakeupartist  #modalreceh 
Assalamualaikum.. Salam JuMaat... Semuaaaa. .
Assalamualaikum.. Salam JuMaat... Semuaaaa. .
Lobster terbbbaaiikk by @djohandelicacies .... U all wajib cuba... Cmfrm repeat!!!!!
Lobster terbbbaaiikk by @djohandelicacies .... U all wajib cuba... Cmfrm repeat!!!!!
D.U.I.T ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ 1. Duit bukan boleh dibawa mati. Tetapi kalau tak ada duit, rasa mcm nak mati.

2. Duit tak boleh beli kasih sayang, tetapi kalau duit tak ada, boleh hilang kasih sayang.

3. Duit tak boleh beli tidur tetapi bila tak ada duit, susahnya nak tidur.

4. Orang bodoh nampak cerdik bila ada duit.
Org pandai nampak bodoh bila tak ada duit.

5. Duit tidak dapat membeli kebijaksanaan
tetapi nak menuntut ilmu untuk menjadi manusia yg bijaksana kena ada duit.

6. Duit tidak boleh beli kesihatan tetapi kalau nak sihat, kena ada duit.

7. Duit bukan segala-galanya. Tetapi segala-galanya perlukan duit

DUIT = Doa + Usaha + Iman + Tawakkal

#rezeki #alhamdulillah #syukur #marykay #wangsamaju
D.U.I.T ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ธ 1. Duit bukan boleh dibawa mati. Tetapi kalau tak ada duit, rasa mcm nak mati. 2. Duit tak boleh beli kasih sayang, tetapi kalau duit tak ada, boleh hilang kasih sayang. 3. Duit tak boleh beli tidur tetapi bila tak ada duit, susahnya nak tidur. 4. Orang bodoh nampak cerdik bila ada duit. Org pandai nampak bodoh bila tak ada duit. 5. Duit tidak dapat membeli kebijaksanaan tetapi nak menuntut ilmu untuk menjadi manusia yg bijaksana kena ada duit. 6. Duit tidak boleh beli kesihatan tetapi kalau nak sihat, kena ada duit. 7. Duit bukan segala-galanya. Tetapi segala-galanya perlukan duit DUIT = Doa + Usaha + Iman + Tawakkal #rezeki  #alhamdulillah  #syukur  #marykay  #wangsamaju 
Nak kulit muka yang Selalu TEGANG? Takutkan KEDUTAN ๐Ÿ˜ฐ? .
Boleh cuba cara urutan muka betul. .
Mulakan bahagian bawah dah tarik keatas. .
Selamat Mencuba! ๐Ÿ˜˜

#lovemyface #antiaging #glowingskin #flawless
Nak kulit muka yang Selalu TEGANG? Takutkan KEDUTAN ๐Ÿ˜ฐ? . Boleh cuba cara urutan muka betul. . Mulakan bahagian bawah dah tarik keatas. . Selamat Mencuba! ๐Ÿ˜˜ #lovemyface  #antiaging  #glowingskin  #flawless 
Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY:-
.
๐ŸŒน Gel yg ringan dan mudah dipakai
๐ŸŒน Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation.
๐ŸŒน Sesuai utk semua jenis kulit
๐ŸŒน Makeup nampak lebih licin dan flawless
๐ŸŒน Memberi perlindungan kepada muka
๐ŸŒน Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari.

Nurul jamaludin
010 3662673

#artistsoninstagram #marykaymalaysia
#klance #wangsamelawati #klausmikaelson #klcc #flawless #marykay #kl #wangsamaju #foundationprimer #freelance  #modal #like4like #artists #makeup #mos #free
Kelebihan FOUNDATION PRIMER MARY KAY:- . ๐ŸŒน Gel yg ringan dan mudah dipakai ๐ŸŒน Mengekalkan makeup dan pemakaian foundation. ๐ŸŒน Sesuai utk semua jenis kulit ๐ŸŒน Makeup nampak lebih licin dan flawless ๐ŸŒน Memberi perlindungan kepada muka ๐ŸŒน Hasil kajian menunjukkan 120 wanita menggunakan foundation primer tiap2 hari. Nurul jamaludin 010 3662673 #artistsoninstagram  #marykaymalaysia  #klance  #wangsamelawati  #klausmikaelson  #klcc  #flawless  #marykay  #kl  #wangsamaju  #foundationprimer  #freelance  #modal  #like4like  #artists  #makeup  #mos  #free 
Jom berniaga! Dan pilihlah perniagaan yang banyak memberi manfaat pada diri sendiri dan orang lain. InsyaAllah
Jom berniaga! Dan pilihlah perniagaan yang banyak memberi manfaat pada diri sendiri dan orang lain. InsyaAllah
Peneman  Bru ku d kala ku berada d mana2 .... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #ilovemyjob #ilovemarykay #marykaykl #wangsamajuseksyen1
Pernah dengar pepatah:

Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Maksud : Tiap-tiap pekerjaan hendaklah dibuat sehingga selesai dan berjaya.

Gambar ini sangat simbolik dengan apa yang kita buat sekarang ni. Ada yang buat sekejap, rehat nak lebih. Buat separuh jalan, rasa putus asa. Dapat habuan sedikit, dah memadai. Bila orang lain lebih berjaya, mula mata menjeling.

Kita semua diberikan peluang yang sama. Memang rezeki setiap orang berbeza. Lambat atau cepat, insya Allah...REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT!

Berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian; bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian!

Love ... #marykay #ilovemyjob #kl #wangsamaju #beautyconsultantmarykay
Pernah dengar pepatah: Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan. Maksud : Tiap-tiap pekerjaan hendaklah dibuat sehingga selesai dan berjaya. Gambar ini sangat simbolik dengan apa yang kita buat sekarang ni. Ada yang buat sekejap, rehat nak lebih. Buat separuh jalan, rasa putus asa. Dapat habuan sedikit, dah memadai. Bila orang lain lebih berjaya, mula mata menjeling. Kita semua diberikan peluang yang sama. Memang rezeki setiap orang berbeza. Lambat atau cepat, insya Allah...REZEKI TAK PERNAH SALAH ALAMAT! Berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian; bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian! Love ... #marykay  #ilovemyjob  #kl  #wangsamaju  #beautyconsultantmarykay 
TIMEWISE MIRACLE SET.
.
Sesuai untuk Lovers yg berusia 22 tahun ke atas
.
Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit Korang lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Cleanser boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg korang gunakan.
.
Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit korang lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari!
.
Set Timewise ini mengandungi:-
.
1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.
.
2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit korang sehingga 10 jam.
.
3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit korang dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.
.
4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
5)Timewise Renewing Moisture Softener
๐ŸŒน Kulit jadi lembut dan terhidrat
๐ŸŒน Membantu kulit kelihatan licin
๐ŸŒน Membaiki tekstur kulit
๐ŸŒน Mengurangkan pembukaan pori-pori
๐ŸŒน Anti penuaan
๐Ÿ˜Š
.
Nurul jamaludin 0103662673
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaytimewise #kl #wangsamaju #marykayskincare #marykaymakeup  #marykaymalaysia #marykayyongpeng #marykaybatupahat #marykayproducts #marykaykluang #jerawat #setjerawat #setjeragat #hilangkanparut #kulitsensitif #kulitberminyak #perak #taiping #onlineshopping #freelance #glowing
TIMEWISE MIRACLE SET. . Sesuai untuk Lovers yg berusia 22 tahun ke atas . Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit Korang lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Cleanser boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg korang gunakan. . Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit korang lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari! . Set Timewise ini mengandungi:- . 1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar. . 2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit korang sehingga 10 jam. . 3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit korang dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan. . 4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . 5)Timewise Renewing Moisture Softener ๐ŸŒน Kulit jadi lembut dan terhidrat ๐ŸŒน Membantu kulit kelihatan licin ๐ŸŒน Membaiki tekstur kulit ๐ŸŒน Mengurangkan pembukaan pori-pori ๐ŸŒน Anti penuaan ๐Ÿ˜Š . Nurul jamaludin 0103662673 Mary Kay Beauty Consultant . #marykaytimewise  #kl  #wangsamaju  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykayyongpeng  #marykaybatupahat  #marykayproducts  #marykaykluang  #jerawat  #setjerawat  #setjeragat  #hilangkanparut  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #perak  #taiping  #onlineshopping  #freelance  #glowing 
Mission mencantikkan wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Mission mencantikkan wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Alhamdulillh .. selesai mission mencantikkan wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ @azuraahmad_ @earth.s.a.m88  @beingcreative99
Alhamdulillh .. selesai mission mencantikkan wanita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ @azuraahmad_ @earth.s.a.m88 @beingcreative99
Hasil tangkapan harini... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hasil tangkapan harini... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜