an online Instagram web viewer
  • nazzaar
    Nazar Netterström
    @nazzaar

Images by nazzaar

Jag kunde bli vem som helst, men jag blev jag.
Jag kunde bli vem som helst, men jag blev jag.
Våra 4 trevliga eftermiddagsmil med målet att komma fram till Vaxholm var någorlunda kalla och blåsiga. Men det gjorde bara så att kasslergrattängen till middagen blev ännu mer uppskattad. Avslutningsvis sittandes på en skön soffa med lite saft och chips framför G.W Persson på TV satt inte heller fel.
.
Dagen därpå åt vi en energirik frukost med jazz i öronen för att ha kraft att cykla hem i det motvindsblåsande och regniga väder.
.
Tisdag-onsdag 12 April 2017
Våra 4 trevliga eftermiddagsmil med målet att komma fram till Vaxholm var någorlunda kalla och blåsiga. Men det gjorde bara så att kasslergrattängen till middagen blev ännu mer uppskattad. Avslutningsvis sittandes på en skön soffa med lite saft och chips framför G.W Persson på TV satt inte heller fel. . Dagen därpå åt vi en energirik frukost med jazz i öronen för att ha kraft att cykla hem i det motvindsblåsande och regniga väder. . Tisdag-onsdag 12 April 2017
Nice byggdes inte på en dag
Nice byggdes inte på en dag
"Jag har en flickvän men faktiskt ingen pojkvän". Ännu en oförglömlig vecka i mitt liv #JUL #8JUL #NICE #france #èze #pinotnoir #couplegoals
Man vet att det var torsdag igår ifall man vaknar och det är fredag. Lol
Man vet att det var torsdag igår ifall man vaknar och det är fredag. Lol
Att lyckas cykla upp för ett 2000 meter högt berg är inte självklart. Och verkligen inte för en otränad 17åring som tog med sig en alldeles för tung ryggsäck. 
Under den 50km långa uppförsbacken träffade jag flertal svenskar, norrmänn, finnar, polacker och även en scottsk cyklist som hjälpt mig laga min trasiga högra pedal. Utan honom skulle mitt äventyr sluta med en taxi. 
Detta har varit den tuffaste (hittills) dagen i mitt liv. Både fysiskt och mentalt. Både spanjorer och jag själv sade till mig att det är bäst för mig att cykla tillbaka. Men ni som känner envisa mig förstår att jag inte ger upp så lätt. När jag väl kände att jag hade besegrat alla jobbiga uppförsbackar började solen leka jobbig, den började gömma sig. Jag hade inget val än att skynda mig hem.

Detta har varit en fantastisk resa med ensamma mig som jag inte kommer glömma. Berget vann inte, det var solen. 1-0 till solen.

#photography #mountains #canari #grancanaria #bike #bicyle #nikontop
Att lyckas cykla upp för ett 2000 meter högt berg är inte självklart. Och verkligen inte för en otränad 17åring som tog med sig en alldeles för tung ryggsäck. Under den 50km långa uppförsbacken träffade jag flertal svenskar, norrmänn, finnar, polacker och även en scottsk cyklist som hjälpt mig laga min trasiga högra pedal. Utan honom skulle mitt äventyr sluta med en taxi. Detta har varit den tuffaste (hittills) dagen i mitt liv. Både fysiskt och mentalt. Både spanjorer och jag själv sade till mig att det är bäst för mig att cykla tillbaka. Men ni som känner envisa mig förstår att jag inte ger upp så lätt. När jag väl kände att jag hade besegrat alla jobbiga uppförsbackar började solen leka jobbig, den började gömma sig. Jag hade inget val än att skynda mig hem. Detta har varit en fantastisk resa med ensamma mig som jag inte kommer glömma. Berget vann inte, det var solen. 1-0 till solen. #photography  #mountains  #canari  #grancanaria  #bike  #bicyle  #nikontop 
När solnedgången är till besvikelse kan man titta på fiskar
När solnedgången är till besvikelse kan man titta på fiskar
📷: bästa och finaste @mayaarvos 
#church
📷: bästa och finaste @mayaarvos #church 
500g saltade cachew nötter, två donkenmenyer, halvt kilo kyckling och en baguette var allt som krävdes för att komma till världens ände.  #trosa #bicycle #travel
500g saltade cachew nötter, två donkenmenyer, halvt kilo kyckling och en baguette var allt som krävdes för att komma till världens ände. #trosa  #bicycle  #travel 
Efter att @davstrom99 och jag träffat två galna fransmän som gett sig in på en resa runt Östersjön, verkade vår 24mil långa resa till Trosa plötsligt som ingenting.
Att ta en bild med två fransmän var en självklarhet.
Efter att @davstrom99 och jag träffat två galna fransmän som gett sig in på en resa runt Östersjön, verkade vår 24mil långa resa till Trosa plötsligt som ingenting. Att ta en bild med två fransmän var en självklarhet.
Det ända som saknades var en varm kopp te
Det ända som saknades var en varm kopp te
Samarbete kan stavas med två bokstäver; Vi
Samarbete kan stavas med två bokstäver; Vi
Du är bäst
Du är bäst
"Eld håller fåren borta"

Följ @ingaromoppers för mitt äventyr "jorden runt på en ö" (Gotland) nästa vecka
"Eld håller fåren borta" Följ @ingaromoppers för mitt äventyr "jorden runt på en ö" (Gotland) nästa vecka
Tur att dem här varelserna besökte oss efter vår middag, Annars skulle denna bild se helt olik ut #camping #goat
Tur att dem här varelserna besökte oss efter vår middag, Annars skulle denna bild se helt olik ut #camping  #goat 
En alltför positiv grabb #camping