an online Instagram web viewer
  • ngelevkar
    Nacka Gymnasiums Elevkår
    @ngelevkar

Images by ngelevkar

Alla 18+! Klicka in på Facebook och kolla in våra två evenemang på SENSE och Café Opera. Vi är fett taggade och det kommer att bli grymt!
Alla 18+! Klicka in på Facebook och kolla in våra två evenemang på SENSE och Café Opera. Vi är fett taggade och det kommer att bli grymt!
När oktober går mot sitt slut och det är kallt, kom då till Skyddsrummet - det kommer att bli ballt. NG och Norra bjuder dig till Halloweenfest, där du kan dansa och må som allra bäst. Så kom kom till Skyddsrummet och ta med dina vänner, ja ta med alla du känner.

För mer info gå in på facebookevenemanget och tacka även ja när du ändå är där! Biljetterna kommer att kosta 160kr styck.
———
Nästa vecka börjar den årliga Halloween-veckan med massa roliga aktiviteter som denna. Det kommer att dyka upp mer info om vad vi ska hitta på under denna vecka så håll ögonen öppna!
När oktober går mot sitt slut och det är kallt, kom då till Skyddsrummet - det kommer att bli ballt. NG och Norra bjuder dig till Halloweenfest, där du kan dansa och må som allra bäst. Så kom kom till Skyddsrummet och ta med dina vänner, ja ta med alla du känner. För mer info gå in på facebookevenemanget och tacka även ja när du ändå är där! Biljetterna kommer att kosta 160kr styck. ——— Nästa vecka börjar den årliga Halloween-veckan med massa roliga aktiviteter som denna. Det kommer att dyka upp mer info om vad vi ska hitta på under denna vecka så håll ögonen öppna!
Elevkåren + sushirullen = sant!
🍣🍱
Vi har fixat några feta rabatter hos sushirullen i Nacka Forum. 50 kr för två sushirullar och 10 kr för en burk läsk! Allt du behöver göra är att säga att du går på Nacka gymnasium. Se bara hur nöjd ordförande Nazar är med rabatterna!

Tack Jack Sjölund, vår gamla ordförande, för hjälpen!
Elevkåren + sushirullen = sant! 🍣🍱 Vi har fixat några feta rabatter hos sushirullen i Nacka Forum. 50 kr för två sushirullar och 10 kr för en burk läsk! Allt du behöver göra är att säga att du går på Nacka gymnasium. Se bara hur nöjd ordförande Nazar är med rabatterna! Tack Jack Sjölund, vår gamla ordförande, för hjälpen!
Är du sugen på att styra upp en fotbollsturnering eller sitter du på många kreativa idéer på hur skolan kan fira halloween i år? Sök då till vårt eventutskott!
———
Kårens utskott hjälper till att styra upp saker och komma med idéer så att vi kan göra fler saker. Känner du att du vill vara med och påverka vad vi hittar på? Tveka då inte på att ansöka!
———
Spelar ingen roll om du går i ettan, tvåan eller trean! Allt du behöver göra är att mejla eventansvarige Camilla Vipman på camilla.vipman@edu.nacka.se
Är du sugen på att styra upp en fotbollsturnering eller sitter du på många kreativa idéer på hur skolan kan fira halloween i år? Sök då till vårt eventutskott! ——— Kårens utskott hjälper till att styra upp saker och komma med idéer så att vi kan göra fler saker. Känner du att du vill vara med och påverka vad vi hittar på? Tveka då inte på att ansöka! ——— Spelar ingen roll om du går i ettan, tvåan eller trean! Allt du behöver göra är att mejla eventansvarige Camilla Vipman på camilla.vipman@edu.nacka.se
Tidigare i veckan hängde vår vice-ordförande Daniel hos @sveelevkarer på en spännande workshop. Vi var en utav få elevkårer som fick chansen att åka dit så det var riktigt kul! Vi i styrelsen tänkte dela med oss av några bilder från den dagen så ni kan se vad vi gör när vi inte planerar insparkar eller killergame. Dessutom tänkte vi passa på att tacka Sveriges Elevkårer för chansen att få vara med, sjukt lärorikt var det!
Tidigare i veckan hängde vår vice-ordförande Daniel hos @sveelevkarer på en spännande workshop. Vi var en utav få elevkårer som fick chansen att åka dit så det var riktigt kul! Vi i styrelsen tänkte dela med oss av några bilder från den dagen så ni kan se vad vi gör när vi inte planerar insparkar eller killergame. Dessutom tänkte vi passa på att tacka Sveriges Elevkårer för chansen att få vara med, sjukt lärorikt var det!
Imorgon klockan 14:30 har @nganimeklubben sitt första möte för terminen i miniaulan och det kommer att finnas fika! Gå in på deras instagramsida och läs mer eller ta kontakt med dem om det är några frågor.
———
Vill du starta en egen klubb/förening? Eller vill du ta reda på vilka som redan finns på skolan? Ta då kontakt med oss här på instagram eller skicka iväg ett mejl till vår föreningsansvarige Sebastian på sebastian.salimi@edu.nacka.se
Imorgon klockan 14:30 har @nganimeklubben sitt första möte för terminen i miniaulan och det kommer att finnas fika! Gå in på deras instagramsida och läs mer eller ta kontakt med dem om det är några frågor. ——— Vill du starta en egen klubb/förening? Eller vill du ta reda på vilka som redan finns på skolan? Ta då kontakt med oss här på instagram eller skicka iväg ett mejl till vår föreningsansvarige Sebastian på sebastian.salimi@edu.nacka.se
Glöm inte att gå in och kolla på bilderna på @skolfest Facebooksida från insparken! Våra bilder hittas i mappen Slakthuset 2017-09-20 🎉🎉
———
Vi i styrelsen vill även tacka för en grym inspark, sjukt kul var det!
Glöm inte att gå in och kolla på bilderna på @skolfest Facebooksida från insparken! Våra bilder hittas i mappen Slakthuset 2017-09-20 🎉🎉 ——— Vi i styrelsen vill även tacka för en grym inspark, sjukt kul var det!
Här kommer lite regler och riktlinjer för morgondagens inspark. De existerar för att göra insparken så bra som möjlig för alla som går. Därför ber vi i styrelsen er att läsa igenom dem och kontakta oss om det är något som är oklart. Annars ses vi imorgon!
———
TAGGA INSPARK 🎉
Här kommer lite regler och riktlinjer för morgondagens inspark. De existerar för att göra insparken så bra som möjlig för alla som går. Därför ber vi i styrelsen er att läsa igenom dem och kontakta oss om det är något som är oklart. Annars ses vi imorgon! ——— TAGGA INSPARK 🎉
Er kära styrelse har under helgen skaffat fram fler biljetter till vår OS-inspark! Mellan klockan 11:40-13:20 imorgon (tisdag) kan alltså de som inte lyckades få tag i en biljett tidigare köpa sig en, grymt va?
———
Det är samma priser som gäller och vi tar både swish och kontanter.
———
TAGGA INSPARK!
Er kära styrelse har under helgen skaffat fram fler biljetter till vår OS-inspark! Mellan klockan 11:40-13:20 imorgon (tisdag) kan alltså de som inte lyckades få tag i en biljett tidigare köpa sig en, grymt va? ——— Det är samma priser som gäller och vi tar både swish och kontanter. ——— TAGGA INSPARK!
Nu är det söndag och alltså den sista styrelsemedlemmen som ska presenteras. Så här kommer en presentation av mig, kårens PR-ansvarige Alva.
———
Namn: Alva Johansson Staaf
Port i styrelsen: PR-ansvarig
Program och inriktning: Teknikprogrammet inriktning teknikvetenskap
Klass: TE16b
School-hack: Skjut upp alla uppgifter till sista sekund. Det ger högsta betyg, lovar.
Favvotoa: Den vid tekniksalen
Favvoämne: Engelska
Nu är det söndag och alltså den sista styrelsemedlemmen som ska presenteras. Så här kommer en presentation av mig, kårens PR-ansvarige Alva. ——— Namn: Alva Johansson Staaf Port i styrelsen: PR-ansvarig Program och inriktning: Teknikprogrammet inriktning teknikvetenskap Klass: TE16b School-hack: Skjut upp alla uppgifter till sista sekund. Det ger högsta betyg, lovar. Favvotoa: Den vid tekniksalen Favvoämne: Engelska
Här har vi vår förenings- och påverkansansvarig Sebastian. Han har hand om skolans föreningar och klubbar så det är honom man ska kontanta om man känner för att starta en!
———
Namn: Sebastian Salimi
Post i styrelsen: Förenings- och påverkansansvarig
Program och inriktning: Naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap
Klass: NN16A
School-hack: Finns inget som heter School-hack. Det gäller att plugga
Favorittoa: Den hemliga elevkårstoan
Favoritämne: Biologi
Här har vi vår förenings- och påverkansansvarig Sebastian. Han har hand om skolans föreningar och klubbar så det är honom man ska kontanta om man känner för att starta en! ——— Namn: Sebastian Salimi Post i styrelsen: Förenings- och påverkansansvarig Program och inriktning: Naturvetenskapsprogrammet inriktning naturvetenskap Klass: NN16A School-hack: Finns inget som heter School-hack. Det gäller att plugga Favorittoa: Den hemliga elevkårstoan Favoritämne: Biologi
Idag är det dags för vår serviceansvarige samt administratör Amanda! Det är hon som ser till att allt rullar på i kåren.
———
Namn: Amanda Christensen
Post i styrelsen: Serviceansvarig och administratör 
Program och inriktning: 
Ekonomiprogramet inriktning juridik 
Klass: EJ16b
School-hack: Unna dig något gott från kafeterian om du slutar klockan 16 på fredagar.
Favvotoa: Högst upp i A-huset, toan längst in med spegeln
Favvoämne: Historia
Idag är det dags för vår serviceansvarige samt administratör Amanda! Det är hon som ser till att allt rullar på i kåren. ——— Namn: Amanda Christensen Post i styrelsen: Serviceansvarig och administratör Program och inriktning: Ekonomiprogramet inriktning juridik Klass: EJ16b School-hack: Unna dig något gott från kafeterian om du slutar klockan 16 på fredagar. Favvotoa: Högst upp i A-huset, toan längst in med spegeln Favvoämne: Historia
Nu är det dags att presentera vår fest- och ekonomiansvarige Timur. Det har han som håller koll på festerna vi ordnar samt pengarna vi spenderar, två saker som passar väldigt bra ihop! ———
Namn: Timur Öcal
Post i styrelsen: Fest- och ekonomiansvarig 
Program och inriktning: Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning media
Klass: SM15
School-hack: Med snus och kaffe klara du dig hela dagen.
Favvotoa: Den vid C407
Favvoämne: Svenska
Nu är det dags att presentera vår fest- och ekonomiansvarige Timur. Det har han som håller koll på festerna vi ordnar samt pengarna vi spenderar, två saker som passar väldigt bra ihop! ——— Namn: Timur Öcal Post i styrelsen: Fest- och ekonomiansvarig Program och inriktning: Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning media Klass: SM15 School-hack: Med snus och kaffe klara du dig hela dagen. Favvotoa: Den vid C407 Favvoämne: Svenska
Idag presenterar vi vår eventansvarige Camilla! Känner ni er sugna på att dra igång en fotbollsturnering eller en temadag är det hennes utskott ni ska söka till.
———
Namn: Camilla Vipman
Post i styrelsen: Eventansvarig 
Program och inriktning: Naturvetenskapsprogrammet inriktning biomedicin
Klass: NB16
School-hack: tugga tuggummi när du pluggar inför ett prov och tugga sedan tuggummi när du skriver provet så sägs det vara lättare att komma ihåg information 😉 
Favvotoa: de vid idrottshallen (bland de fräschaste!!) Favvoämne: Biologi
Idag presenterar vi vår eventansvarige Camilla! Känner ni er sugna på att dra igång en fotbollsturnering eller en temadag är det hennes utskott ni ska söka till. ——— Namn: Camilla Vipman Post i styrelsen: Eventansvarig Program och inriktning: Naturvetenskapsprogrammet inriktning biomedicin Klass: NB16 School-hack: tugga tuggummi när du pluggar inför ett prov och tugga sedan tuggummi när du skriver provet så sägs det vara lättare att komma ihåg information 😉 Favvotoa: de vid idrottshallen (bland de fräschaste!!) Favvoämne: Biologi
Näst ut har vi vår vice-ordförande Daniel som alltid har koll på läget!
———
Namn: Daniel Bertlin
Post i styrelsen: Vice-ordförande
Program och inriktning: Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning utland
Klass: SU15
School-hack: Gå utland (man blir mindre skoltrött och får lite omväxling)
Favvotoa: De vid skolsystern/sjuksystern (vad det nu heter)
Favvoämne: Internationella Relationer
Näst ut har vi vår vice-ordförande Daniel som alltid har koll på läget! ——— Namn: Daniel Bertlin Post i styrelsen: Vice-ordförande Program och inriktning: Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning utland Klass: SU15 School-hack: Gå utland (man blir mindre skoltrött och får lite omväxling) Favvotoa: De vid skolsystern/sjuksystern (vad det nu heter) Favvoämne: Internationella Relationer
Hej alla NG:are! Vi i styrelsen tyckte att det var dags att vi presenterade oss ordentligt så varje dag den här veckan kommer vi att presentera en ny medlem i styrelsen och först ut är vår härlige och pratglada ordförande Nazar.
———
Namn: Nazar Netterström
Post i styrelsen: Ordförande
Program och inriktning: Naturvetenskapsprogrammet inriktning biomedicin
Klass: NB15
School-hack: Att skriva ned sina oroligheter innan prov har bevisat höja provresultaten!
Favvotoa: "pussy Power" toan mellan E och A huset (btw vem tog sönder toasittsen? 😞)
Favvoämne: Fysik ❤
Hej alla NG:are! Vi i styrelsen tyckte att det var dags att vi presenterade oss ordentligt så varje dag den här veckan kommer vi att presentera en ny medlem i styrelsen och först ut är vår härlige och pratglada ordförande Nazar. ——— Namn: Nazar Netterström Post i styrelsen: Ordförande Program och inriktning: Naturvetenskapsprogrammet inriktning biomedicin Klass: NB15 School-hack: Att skriva ned sina oroligheter innan prov har bevisat höja provresultaten! Favvotoa: "pussy Power" toan mellan E och A huset (btw vem tog sönder toasittsen? 😞) Favvoämne: Fysik ❤
Nästa vecka säljer vi biljetter till insparken! Mer om själva eventet kan du hitta på vår Facebook-sida eller tidigare inlägg.
———
Tiderna är följande:
Måndag 11-13
Torsdag 12-14:30
Fredag 12-14
———
Vi kommer antingen sitta i Ljushallen eller utanför entrén. Men vi kommer ha affischer uppsatta så det tydligt syns vart vi sitter!
———
Priserna är 180kr för medlemmar i elevkåren och 220kr för icke-medlemmar. Det går att bli medlem på plats eller via länken i vår instagramprofil och det är helt gratis! 
Väl på plats tar vi betalt via swish eller kontant.
Nästa vecka säljer vi biljetter till insparken! Mer om själva eventet kan du hitta på vår Facebook-sida eller tidigare inlägg. ——— Tiderna är följande: Måndag 11-13 Torsdag 12-14:30 Fredag 12-14 ——— Vi kommer antingen sitta i Ljushallen eller utanför entrén. Men vi kommer ha affischer uppsatta så det tydligt syns vart vi sitter! ——— Priserna är 180kr för medlemmar i elevkåren och 220kr för icke-medlemmar. Det går att bli medlem på plats eller via länken i vår instagramprofil och det är helt gratis! Väl på plats tar vi betalt via swish eller kontant.
INSPAAAAARK!!!! Den 20e september är det dags för Nacka Gymnasiums årliga inspark. Temat är "De Olympiska Spelen" eller "OS". Vi kör både vinter och sommar OS så det är ok att komma i både löpar-outfiten och Bob-hjälmen.

180kr för medlemmar 
220kr för icke medlemmar 
_____
För mer information om eventet gå in på vår Facebook sida, och tacka JA till eventet för att hålla er uppdaterade på eventuell tillkommande info!!!!
INSPAAAAARK!!!! Den 20e september är det dags för Nacka Gymnasiums årliga inspark. Temat är "De Olympiska Spelen" eller "OS". Vi kör både vinter och sommar OS så det är ok att komma i både löpar-outfiten och Bob-hjälmen. 180kr för medlemmar 220kr för icke medlemmar _____ För mer information om eventet gå in på vår Facebook sida, och tacka JA till eventet för att hålla er uppdaterade på eventuell tillkommande info!!!!