an online Instagram web viewer
  • ngelevkar
    Nacka Gymnasiums Elevkår
    @ngelevkar

Images by ngelevkar

NG JULKALENDER (18)
———
De första 3 klasserna som gör hela klassen till medlemmar får 2 pepparkakshus, 1 burk pepparkakor och 2 flaskor (alkoholfri) glögg!
———
Bli medlem via https://ebas.gymnasiet.sverigeselevkarer.se/signups/index/192
NG JULKALENDER (18) ——— De första 3 klasserna som gör hela klassen till medlemmar får 2 pepparkakshus, 1 burk pepparkakor och 2 flaskor (alkoholfri) glögg! ——— Bli medlem via https://ebas.gymnasiet.sverigeselevkarer.se/signups/index/192
NG JULKALENDER (15)
———
Dagens lucka handlar om något väldigt viktigt. Många har säkert sätt en massa personer som engagerar sig i musikhjälpens arbete och vi i styrelsen tyckte att det var dags att vi gjorde det samma.
———
Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Mörkertalen är enorma eftersom det ofta sker i det dolda på internet där få av brotten upptäcks.
———
Det krävs inte ens mycket från varje person för att göra skillnad. Om alla skänker 10kr så är vi redan uppe i sen extremt stor summa. Om du känner att du vill bidra, klicka då på länken i vår profil för att komma till vår insamling! Genom att följa länken kan du även läsa mer om musikhjälpens engagemang och vart alla pengar går.
NG JULKALENDER (15) ——— Dagens lucka handlar om något väldigt viktigt. Många har säkert sätt en massa personer som engagerar sig i musikhjälpens arbete och vi i styrelsen tyckte att det var dags att vi gjorde det samma. ——— Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Mörkertalen är enorma eftersom det ofta sker i det dolda på internet där få av brotten upptäcks. ——— Det krävs inte ens mycket från varje person för att göra skillnad. Om alla skänker 10kr så är vi redan uppe i sen extremt stor summa. Om du känner att du vill bidra, klicka då på länken i vår profil för att komma till vår insamling! Genom att följa länken kan du även läsa mer om musikhjälpens engagemang och vart alla pengar går.
NG JULKALENDER (14)
———
Runt om i skolan finns idag cirka 50 st chokladtomtar gömda! 🍫🍫
NG JULKALENDER (14) ——— Runt om i skolan finns idag cirka 50 st chokladtomtar gömda! 🍫🍫
NG JULKALENDER (13)
———
Idag firar vi Lucia på skolan vilket innebär att vi kommer att stå i Ljushallen runt 12-tiden och dela ut julmust till den som vill ha! Så titta förbi och säg hej 🕯🕯🕯🕯
———
Missa inte heller skolans luciatåg i cafeterian kl 9:45!!!!
NG JULKALENDER (13) ——— Idag firar vi Lucia på skolan vilket innebär att vi kommer att stå i Ljushallen runt 12-tiden och dela ut julmust till den som vill ha! Så titta förbi och säg hej 🕯🕯🕯🕯 ——— Missa inte heller skolans luciatåg i cafeterian kl 9:45!!!!
NG JULKALENDER (12)
———
Julfilmen Grinchen visas idag klockan 15:10 i E003! Vi bjuder på pepparkakor, godis och julmust. Missa INTE!
NG JULKALENDER (12) ——— Julfilmen Grinchen visas idag klockan 15:10 i E003! Vi bjuder på pepparkakor, godis och julmust. Missa INTE!
NG JULKALENDER (11)
———
I ära av nobeldagen som var igår kan du idag nominera den bästa läraren i ditt program till skolans eget nobelpris! Vi ger ut pris till bästa teknik-, sam-, natur-, ekonomi-, bygg-, ellärare osv!! Skicka in ditt bidrag till oss via DM, läraren med flest röster vinner lärar-Nobel-priset för det programmet! I din anmälan skriv för- och efternamn på läraren samt vilket ämne den undervisar i.
NG JULKALENDER (11) ——— I ära av nobeldagen som var igår kan du idag nominera den bästa läraren i ditt program till skolans eget nobelpris! Vi ger ut pris till bästa teknik-, sam-, natur-, ekonomi-, bygg-, ellärare osv!! Skicka in ditt bidrag till oss via DM, läraren med flest röster vinner lärar-Nobel-priset för det programmet! I din anmälan skriv för- och efternamn på läraren samt vilket ämne den undervisar i.
NG JULKALENDER (10)
———
Glöm inte bort vår medlemsvärvstävling! För mer info om själva tävlingen se vårt inlägg i lucka nr 3 ❄️❄️
———
Glad andra advent 🕯🕯
NG JULKALENDER (10) ——— Glöm inte bort vår medlemsvärvstävling! För mer info om själva tävlingen se vårt inlägg i lucka nr 3 ❄️❄️ ——— Glad andra advent 🕯🕯
EXTRALUCKA!
———
Hejsan alla partysugna 18+, ni har väl inte missat att vi tillsammans med 6 andra gymnasium anordnat en studentkryssning med silja!
———
Kryssningen håller på i dygn, vad kan egentligen vara bättre än en båt fylld MED BARA UNGDOMAR super taggade på kommande sommar och student, massa god mat och fest i 24h!! Under dessa 24h kommer många kontakter knytas, finnas ypperligt med tid för flört och kärlek, nattklubb och dagsfest! Svin najs om ni frågar oss!!🛳🍾
———
I profilen hittar ni länken till det stora evenemanget på Facebook, där ni kan läsa mer angående priser och bokning. Kryssningen kommer vara den 1a -2a april men biljetterna börjar säljs redan nu på MÅNDAG den 11:e!! Håll utskick och var redo vid biljettsläppet, vi förväntar ett stort tryck, se till att norpa en biljett innan någon hinner före!!!! 🎉🎉
EXTRALUCKA! ——— Hejsan alla partysugna 18+, ni har väl inte missat att vi tillsammans med 6 andra gymnasium anordnat en studentkryssning med silja! ——— Kryssningen håller på i dygn, vad kan egentligen vara bättre än en båt fylld MED BARA UNGDOMAR super taggade på kommande sommar och student, massa god mat och fest i 24h!! Under dessa 24h kommer många kontakter knytas, finnas ypperligt med tid för flört och kärlek, nattklubb och dagsfest! Svin najs om ni frågar oss!!🛳🍾 ——— I profilen hittar ni länken till det stora evenemanget på Facebook, där ni kan läsa mer angående priser och bokning. Kryssningen kommer vara den 1a -2a april men biljetterna börjar säljs redan nu på MÅNDAG den 11:e!! Håll utskick och var redo vid biljettsläppet, vi förväntar ett stort tryck, se till att norpa en biljett innan någon hinner före!!!! 🎉🎉
NG JULKALENDER (8)
———
Precis som kanelbullens dag finns det även en dag för pepparkakorna och den är idag! Detta vill vi fira genom att dra igång en pepparkakshustävling. Det funkar på samma sätt som pumpatävlingen (man tävlar klassvis och får ett paket hus från oss) och priserna är:
1:a - Julkorg med fika till hela klassen.
2:a - En chokladtomte till alla i klassen.
3:a - 3 lådor pepparkakor.
———
Husen ska vara färdiga och inne torsdag 14/12!! Skicka DM för att delta.
———
Vi kommer även finnas i Ljushallen mellan 11:30 och 12:30 för att dela ut pepparkakor till den som tittar förbi!
NG JULKALENDER (8) ——— Precis som kanelbullens dag finns det även en dag för pepparkakorna och den är idag! Detta vill vi fira genom att dra igång en pepparkakshustävling. Det funkar på samma sätt som pumpatävlingen (man tävlar klassvis och får ett paket hus från oss) och priserna är: 1:a - Julkorg med fika till hela klassen. 2:a - En chokladtomte till alla i klassen. 3:a - 3 lådor pepparkakor. ——— Husen ska vara färdiga och inne torsdag 14/12!! Skicka DM för att delta. ——— Vi kommer även finnas i Ljushallen mellan 11:30 och 12:30 för att dela ut pepparkakor till den som tittar förbi!
NG JULKALENDER (7)
———
Idag startar SECRET SANTA! Det är ju alltid roligt att få presenter, så i år ger vi presenter till varandra. Vill du delta köper du en present för 30-150kr och skickar DM till oss så bestämmer vi en tid när du kan komma till kårrummet och byta in din julklapp mot en hemlig en från någon annan.
NG JULKALENDER (7) ——— Idag startar SECRET SANTA! Det är ju alltid roligt att få presenter, så i år ger vi presenter till varandra. Vill du delta köper du en present för 30-150kr och skickar DM till oss så bestämmer vi en tid när du kan komma till kårrummet och byta in din julklapp mot en hemlig en från någon annan.
NG JULKALENDER (6)
———
Nu på fredag mellan 11:35-12:20 säljs biljetter till vår (tillsammans med Värmdö Gymnasium) Vinterbal. Biljettpris:
160kr medlemmar
250kr icke medlemmar
———
Om du inte har möjlighet att köpa biljett denna dagen (då det är den enda gången det kommer att säljas) så skicka DM så löser vi det! ❄️❄️
NG JULKALENDER (6) ——— Nu på fredag mellan 11:35-12:20 säljs biljetter till vår (tillsammans med Värmdö Gymnasium) Vinterbal. Biljettpris: 160kr medlemmar 250kr icke medlemmar ——— Om du inte har möjlighet att köpa biljett denna dagen (då det är den enda gången det kommer att säljas) så skicka DM så löser vi det! ❄️❄️
NG JULKALENDER (5)
———
Det står en julgran i Ljushallen - där kanske man kan hitta en polkagrisstång? (ja man får ta)
———
Ingen jul utan julgodis /Styrelsen 🍬
NG JULKALENDER (5) ——— Det står en julgran i Ljushallen - där kanske man kan hitta en polkagrisstång? (ja man får ta) ——— Ingen jul utan julgodis /Styrelsen 🍬