an online Instagram web viewer
  • nhmartt
    Sabun Cute
    @nhmartt

Images by nhmartt

ELAKKAN MAKANAN BERGULA.
.
.
.Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. .
.
Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat.
.
.

Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat.
.
.
#tipscantik #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #bebaskimia #bebasjerawat
ELAKKAN MAKANAN BERGULA. . . .Makanan bergula ni punca jerawat mudah tumbuh di muka. Jadi, kurangkan gula dalam makanan dan minuman. In shaa Allah dapat atasi masalah jerawat. . . Selain menggunakan produk yang sesuai, gaya pemakanan kita pun penting untuk dapat kulit yang sihat. . . Nak produk natural, untuk masalah jerawat boleh try sabun kayu manis. Memang khas untuk rawat jerawat. . . #tipscantik  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #bebaskimia  #bebasjerawat 
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍
.
.
Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. 
Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya..
.
Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍
Ramai dah customer NH macam tu.
.
Uolls yg lain, tak nak ke? 
#sabuncute #nhmartt #ciknurrul #sabun #kayumanis #delima #tomato #oat #kopi
Pakai cuba2 pun lama-lama boleh jatuh cinta. 😍😍😍 . . Mula2 pandang jatuh cinta dengan bentuknya yang cute. Sebab tu nama dia sabun cute. Ada yg geram nak makan lah, nak simpan buat perhiasa aje pun ada πŸ˜‚πŸ˜‚ . Lepas tu pakai, jatuh cinta pulak dengan keberkesanannya.. . Dari mencuba terus tertawan. 😍😍😍 Ramai dah customer NH macam tu. . Uolls yg lain, tak nak ke? #sabuncute  #nhmartt  #ciknurrul  #sabun  #kayumanis  #delima  #tomato  #oat  #kopi 
Salam Ramadhan Kareem yg ke6.
Belanja testimoni #sabuncute #kayumanis harini. 😍😍😍
.
.
Penangan kayu manis ni menang πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Confirm tak menyesal.
Korunk dh cuba?

#nhmartt #teamsaupor #ciknurrul #sauporreview
Selamat pagi warga instagram! 
Tengah buat apa tu uollss? πŸ‘€
.
.
Salam Ramadhan Kareem yang ke4.
.
RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya.
.
Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍
.
Boleh terus Wa/Dm ke
πŸ“² 017-7017113 Nurrul
πŸ“² 017-7017113 Nurrul
πŸ“² 017-7017113 Nurrul
Untuk order.
#dexandraperfume #promosiramadhan #promosiraya #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Selamat pagi warga instagram! Tengah buat apa tu uollss? πŸ‘€ . . Salam Ramadhan Kareem yang ke4. . RM100 untuk 2 botol perfume dexandra promosi sempena ramadhan/raya. . Jangan lepaskan peluang ini untuk memliki perfume kegemaran anda. 😍😍😍 . Boleh terus Wa/Dm ke πŸ“² 017-7017113 Nurrul πŸ“² 017-7017113 Nurrul πŸ“² 017-7017113 Nurrul Untuk order. #dexandraperfume  #promosiramadhan  #promosiraya  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA..
.
.
Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA..
.
.
Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe.
.
Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya..
Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS .
.
.
BERBAU? TIADA MASALAH LAGI. 😎
#bodyordourless #dexandraperfume #promosi #hariraya
PSSHH … TIDAK WANGI VS BERBAU BUSUK ADALAH 2 PERKARA BERBEZA.. . . Jika tidak wangi, kita boleh sembur jer perfumes especially perfumes yang sedang MELETOP DI PASARAN iaitu DE’XANDRA.. . . Tapi kalo berbau busuk, adakah dengan perfumes boleh menyelesaikan masalah? Anda rasa? mesti jawapannya tidak kan.. hehe. . Jadi, izinkan dexandra menyelesaikan masalah keduanya.. Kini bakal dilancarkan produk yang membantu menyegarkan lagi wangian dexandra & menghilangkan segala bau β€” BODY ODOURLESS . . . BERBAU? TIADA MASALAH LAGI. 😎 #bodyordourless  #dexandraperfume  #promosi  #hariraya 
DEXANDRA HQ ADA PROMOSI HARI  RAYA !!! 😍😍😍
.
.
Alhamdulillah, Dexandra sekali lagi buat promosi sempena raya. Dapatkan bau wangian kegemaran anda dengan harga promosi. .
.
Jadi raya ini kami bawakanΒ :
.
πŸ”ΈPerfumes 80 jenis - hrga promosi
πŸ”Έ 9 jenis perfumes limited edition keluaran ramadhan (limited kuantiti )
πŸ”ΈBody odourless -
.
.
Tempoh promosi berjalan mulai 1 ramadhan - 9syawalΒ 
27 Mei (sabtu) - 3 july (isnin).
.
.
Jom mewangi bersama dexandra 😍😍😍 dapatkan dexandra wangian kegemaran anda sekarang.
#dexandraperfume #nhmartt #promosidexandra #promosihariraya #dexandra
DEXANDRA HQ ADA PROMOSI HARI RAYA !!! 😍😍😍 . . Alhamdulillah, Dexandra sekali lagi buat promosi sempena raya. Dapatkan bau wangian kegemaran anda dengan harga promosi. . . Jadi raya ini kami bawakanΒ : . πŸ”ΈPerfumes 80 jenis - hrga promosi πŸ”Έ 9 jenis perfumes limited edition keluaran ramadhan (limited kuantiti ) πŸ”ΈBody odourless - . . Tempoh promosi berjalan mulai 1 ramadhan - 9syawalΒ  27 Mei (sabtu) - 3 july (isnin). . . Jom mewangi bersama dexandra 😍😍😍 dapatkan dexandra wangian kegemaran anda sekarang. #dexandraperfume  #nhmartt  #promosidexandra  #promosihariraya  #dexandra 
Salam magrib! Didoakan sihat2 selalu.
Lama NH tak update kan. 
Nahhh, kita belanja testimoni #sabuncute sikit 😍.
.
.
Selamat digunakan. 😎
Sabun cute memang best.
#sabun #madu #tomato #oat #kopi #delima #sayajualsabun #sabunmalaysia #bebasmerkuri #organic #nhmartt
Mana satu yang anda sudah cuba??
.
.
Apa perasaan lepas mencubanya?
.
😍
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #sabun #madu #oat #kopi #delima #kayumanis #tomato
Stok sabun cute yang bakal berlepas ke Sarawak.
😍😍😍
.
Jauh sabun cute terbang. .
.
Ramai yang suka dan cuba sabun cute. Rasai manfaat sabun cute. .
Siapa2 yang nak order, jom pm/dm/wa Nurrul 017-7017117. 😎
.
.
#tqcustomer #dropshipwanted #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabun #kayumanis #oat #kopi #delima #tomato #madu #supernatural #organik
Kenali punca blackhead dan whitehead di muka anda. 😎😎😎
.
.
Baru boleh atasinya.
#sabuncute #teamsaupor #nhmartt #ciknurrul
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. 😍😍😍
Siapa nak?? .
JOM grab sementara masih ada free gift.
Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
#serbukmanjakani #saupor #nhmartt #sabuncute
Free gift dengan pembelian 20gram serbuk manjakani. 😍😍😍 Siapa nak?? . JOM grab sementara masih ada free gift. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 #serbukmanjakani  #saupor  #nhmartt  #sabuncute 
Alhamdulillah.  7 botol #dexandraperfume ini sudah bertuan 😍😍😍.
.
.
Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. .
.
Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu.
Takpe. Dexandra perfume kan ada. πŸ˜‰
.
.
Ingat minyak wangi, ingat dexandra ❀❀❀
Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? 
#dexandra #sayajualdexandra #nhmartt #ciknurrul
Alhamdulillah. 7 botol #dexandraperfume  ini sudah bertuan 😍😍😍. . . Semestinya pilihan yang bijak dengan dexandra.Wangian setanding antarabangsa. . . Dengan zaman ekonomi kita yg tak menduga ini. Kena belajar jimat2 tapi tetap nak sedap bau yang menghidu. Takpe. Dexandra perfume kan ada. πŸ˜‰ . . Ingat minyak wangi, ingat dexandra ❀❀❀ Mengapa bayar lebih untuk bau yang sama? #dexandra  #sayajualdexandra  #nhmartt  #ciknurrul 
Jumpa adik beradik di KL. Dah pesan siap2 nak ini nak itu.
.
.
Kita pun openlah table jap.. hehe.
.
.
Alhamdulillah.
.
Ada siapa nak oder sabun cute atau  dexandra ???
Jom lekaaaisss wa/dm/pm Nurrul di 017-7017113 ya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#dexandraperfume #nhmartt #sabuncute #wangiankehidupan #organic
Jumpa adik beradik di KL. Dah pesan siap2 nak ini nak itu. . . Kita pun openlah table jap.. hehe. . . Alhamdulillah. . Ada siapa nak oder sabun cute atau dexandra ??? Jom lekaaaisss wa/dm/pm Nurrul di 017-7017113 ya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . . #dexandraperfume  #nhmartt  #sabuncute  #wangiankehidupan  #organic 
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?"
.
.
Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. πŸ˜‰
.
.
Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. 😍
.
.
Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul
#sabuncute  #nhmartt #sabun  #organik #oat #kopi #delima #madu #tomato
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?" . . Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. πŸ˜‰ . . Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. 😍 . . Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #oat  #kopi  #delima  #madu  #tomato 
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" 😚
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" 😚 Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. 😁😁😁 seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. 😍
.
.
Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute #tomato ni.  Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute. 😘😘
.
.
Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
.
#sabun #nhmartt #organic #sauporreview
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. 😁😁😁 seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. 😍 . . Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute  #tomato  ni. Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute . 😘😘 . . Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 . #sabun  #nhmartt  #organic  #sauporreview 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan