an online Instagram web viewer
  • nhmartt
    SABUN CUTE_DEXANDRA
    @nhmartt

Images by nhmartt

-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
-24/3/17-
Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Dan......
.
.
Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat.
.
Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰
Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri.
.
Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS".
#nhmartt #sabuncute #saupor #sabunmurah #sabun #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul
-24/3/17- Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Dan...... . . Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat. . Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰ Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri. . Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS". #nhmartt  #sabuncute  #saupor  #sabunmurah  #sabun  #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-21/3/17-
#sauporreview
.
.
.
#sabuncute #natural #nhmartt
-19/3/17-
Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum.
.
Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113
.
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt #sabun #kopi #natural
-19/3/17- Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum. . Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113 . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #kopi  #natural 
-17/3/17-
Alhamdulillah. Syukur sgt2. .
.
Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga.
.
.
Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ
.
.
100% bahan dari tumbuhan. .
. 
Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜
Boleh WA/DM :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul 
#sabuncute #nhmartt #uitmpalam #uitmkbm
-17/3/17- Alhamdulillah. Syukur sgt2. . . Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga. . . Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ . . 100% bahan dari tumbuhan. . . Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜ Boleh WA/DM : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #uitmpalam  #uitmkbm 
-16/3/17-
NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor.

Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin???
.
Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
.
Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya .
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
.
.
#nhmartt #sabuncute #plantbased #SAUPOR #teamsaupor
-16/3/17- NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor. Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin??? . Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™… . NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . . Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 . . #nhmartt  #sabuncute  #plantbased  #SAUPOR  #teamsaupor 
-14/3/17-
Awak pernah makan buah delima?
. .
.
 Sedap, manis dan buahnya pun cantik. Merah. Kalau nak tahu sabun cute pun ada jenis delima. Sabun ni warna merah berbentuk love. Oleh kerana delima takde bau, kita letak pewangi strawberi. Memang sabun ni bau strawberi.
.
Kandungan utama, GLYCERIN dari tumbuhan, extract buah delima, pewangi dan pewarna yang dibenarkan.
.
Sesuai untuk yang nak cerahkan kulit muka tak bagi kusam sebab delima adalah antioksida yang dapat cerahkan kulit jika digunakan konsisten. Bukan kesan segera ye. .
Nak cuba boleh pm saya sekarang. ๐Ÿ˜˜
017-7017113
.
#teamsaupor 
#sabuncute
-14/3/17- Awak pernah makan buah delima? . . . Sedap, manis dan buahnya pun cantik. Merah. Kalau nak tahu sabun cute pun ada jenis delima. Sabun ni warna merah berbentuk love. Oleh kerana delima takde bau, kita letak pewangi strawberi. Memang sabun ni bau strawberi. . Kandungan utama, GLYCERIN dari tumbuhan, extract buah delima, pewangi dan pewarna yang dibenarkan. . Sesuai untuk yang nak cerahkan kulit muka tak bagi kusam sebab delima adalah antioksida yang dapat cerahkan kulit jika digunakan konsisten. Bukan kesan segera ye. . Nak cuba boleh pm saya sekarang. ๐Ÿ˜˜ 017-7017113 . #teamsaupor  #sabuncute 
-11/3/17-
Amaran! Ini bukan gula-gula,
Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya .
.
SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. ๐Ÿ˜˜
.
.
AWAS! Bukan untuk dimakan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
For more detail :
๐Ÿ“ฒ DM/PM/WA 017-7017113 .
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sayajualsabun #sabun #sabunmurah
-11/3/17- Amaran! Ini bukan gula-gula, Walaupun rupa bentuknya yang cute miut dan warna warninya ianya . . SABUN yang mampu menyelesaikan masalah kulit anda! Terdapat 6 jenis sabun cute ini. Sesuai untuk dimuka dan dibadan. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Bebas SLeS, Paraben dan merkuri, sangat selamat untuk digunakan. ๐Ÿ˜˜ . . AWAS! Bukan untuk dimakan ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž For more detail : ๐Ÿ“ฒ DM/PM/WA 017-7017113 . . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sayajualsabun  #sabun  #sabunmurah 
-11/3/17-
Stress tak kalau masalah jerawat susah nak sembuh? Jangan gitu, kita ada petua mudah. Guna kulit kayu manis dan madu sahaja. Jom cuba tips ni. 
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipsuntukmukakekalbersih๐Ÿ‘
-9/3/17-
Harganya tak masuk akal! 
Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. .
Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya..
.
Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. ๐Ÿ˜‰
WA 017-7017113 utk detail lanjut okey.
.
#sabuncute #sabunmurah #nhmartt #sabunoat #sabunkayumanis #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabuntomato #natural #teamsaupor #recommended
-9/3/17- Harganya tak masuk akal! Tetapi mampu merawat masalah kulit di wajah anda. . Tak percaya? Cuba satu. Mesti nak lagi. Saya dah rasainya.. . Jerawat, datang macam persinggahan aje. Malu dia nak tumbuh lama2. Serious awesome๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Jangan segan2 kalau nak cuba, anda tahu mana nak cari saya. ๐Ÿ˜‰ WA 017-7017113 utk detail lanjut okey. . #sabuncute  #sabunmurah  #nhmartt  #sabunoat  #sabunkayumanis  #sabundelima  #sabunkopi  #sabunmadu  #sabuntomato  #natural  #teamsaupor  #recommended 
-3/3/17-
Bestnye bila whitehead dah makin kurang. Pakai foundation pun tak nampak bintik bintik kan? .
Jom dapatkan sabun oat dan sabun kayu manis. Sabun cute boleh campur 2 jenis sabun dalam masa seminggu.
.
Pilih bahan yang serasi, kulit pun " happy"  untuk guide๐Ÿ˜Š Wa 0177017113
.
#teamsaupor #sabuncute #nhmart #sauporreview
-3/3/17- Bestnye bila whitehead dah makin kurang. Pakai foundation pun tak nampak bintik bintik kan? . Jom dapatkan sabun oat dan sabun kayu manis. Sabun cute boleh campur 2 jenis sabun dalam masa seminggu. . Pilih bahan yang serasi, kulit pun " happy" untuk guide๐Ÿ˜Š Wa 0177017113 . #teamsaupor  #sabuncute  #nhmart  #sauporreview 
-1/3/17-
Cara mudah nak rawat parut jerawat adalah dengan menggunakan bahan dari dapur iaitu kayu manis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
Tapi kalau malas nak hari2 blend kayu manis tu. Guna aja sabun cute kayu manis. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
Jom cuba, in sha Allah mampu menyelesaikan masalah jerawat tu.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul
. 
#sabuncute #nhmartt
-1/3/17- Cara mudah nak rawat parut jerawat adalah dengan menggunakan bahan dari dapur iaitu kayu manis. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž . . Tapi kalau malas nak hari2 blend kayu manis tu. Guna aja sabun cute kayu manis. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . Jom cuba, in sha Allah mampu menyelesaikan masalah jerawat tu. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul . #sabuncute  #nhmartt 
Tips Kecilkan pori.
.
1. Ambil 1 ice cube.
2. Ratakan pada muka selama 1 hingga 3 minit.
3. Liang pori akan mengecil dalam masa beberapa hari.
4. Mesti konsisten .
Boleh guna try sabun Cute  tomato untuk mereka yang nak kecilkan pori. ๐Ÿ˜Š
Selamat untuk digunakan. Campuran glyserin oil dan tomato.
.
Komen "NAK" di ruangan komen ๐Ÿ˜‹
Atau terus direct WA 017-7017113 Nurrul .
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt
Tips Kecilkan pori. . 1. Ambil 1 ice cube. 2. Ratakan pada muka selama 1 hingga 3 minit. 3. Liang pori akan mengecil dalam masa beberapa hari. 4. Mesti konsisten . Boleh guna try sabun Cute tomato untuk mereka yang nak kecilkan pori. ๐Ÿ˜Š Selamat untuk digunakan. Campuran glyserin oil dan tomato. . Komen "NAK" di ruangan komen ๐Ÿ˜‹ Atau terus direct WA 017-7017113 Nurrul . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt 
-28/2/17-
JIMATNYA PAKAI SABUN CUTE !
=========================== Best sangat sebab 1 ketul boleh pakai 1 minggu. Harga teramatlah berbaloi2. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
Kali dengan 4minggu, 4ketul sabun baru Rm1+ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹
.
.
Happy nya, jerawat hilang, resdung pun kurang. Penangan sabun cute kayu manis memang awesome.
.
.
Komen "Wow" kalau nak cuba juga. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
#sabuncute #nhmartt #testimonisabuncute #sabunmurah #sabunkayumanis
-28/2/17- JIMATNYA PAKAI SABUN CUTE ! =========================== Best sangat sebab 1 ketul boleh pakai 1 minggu. Harga teramatlah berbaloi2. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kali dengan 4minggu, 4ketul sabun baru Rm1+ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ . . Happy nya, jerawat hilang, resdung pun kurang. Penangan sabun cute kayu manis memang awesome. . . Komen "Wow" kalau nak cuba juga. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #sabuncute  #nhmartt  #testimonisabuncute  #sabunmurah  #sabunkayumanis 
Februari dah nak tutup tirai, sakan sis cari kotak2 dexandra yang belum QR scan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Mak punya kotak pun kita sapu jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ , mana tahu rezeki dapat handphone preee...
.
.
Korunk dah scan belum? .
#dexandraperfume #nhmartt
Februari dah nak tutup tirai, sakan sis cari kotak2 dexandra yang belum QR scan. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . Mak punya kotak pun kita sapu jugak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ , mana tahu rezeki dapat handphone preee... . . Korunk dah scan belum? . #dexandraperfume  #nhmartt 
Khasiat Delima : .
โš˜Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral .
โš˜Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. .
โš˜Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. .
โš˜Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. .
โš˜ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi
.
#sabuncute delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni.

Berminat boleh rojer Nurrul.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
#sabunmurah #sabundelima #nhmartt
Khasiat Delima : . โš˜Ekstrak Delima adalah sumber yang kaya dengan tannin, antosianin, vitamin (A, C, E) dan mineral . โš˜Digunakan secara meluas untuk ciri-ciri antioksidannya. . โš˜Satu buah delima mengandungi tiga kali sifat-sifat antioksidan wain merah atau teh hijau. . โš˜Tahap antioksidan yang tinggi berkesan dalam memerangi radikal bebas yang menyebabkan pra-matang penuaan sel kulit. . โš˜ekstrak buah delima dapat mengecilkan liang pori dan menguatkan epidermis kulit, sekali gus menjadi sesuai untuk kulit berminyak dan kombinasi . #sabuncute  delima mengandungi ekstrak delima yang bagus untuk kulit. Nak awet muda? Gunalah sabun delima ni. Berminat boleh rojer Nurrul. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 #sabunmurah  #sabundelima  #nhmartt 
Sabun Cute tanpa bahan kimia,
โŒMerkuri
โŒParaben
โŒSLS
.
100% Glycerin Oil dan Campuran dari 6 jenis bahan yg menghasilkan 6 jenis sabun cute:
Kopi, Oat, Tomato, Madu, Delima dan Kayu Manis. .
Setiap sabun mempunyai sifat dan fungsinya yg tersendiri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
. 
Jangan percaya cuba dulu. Jom cuba. ๐Ÿ˜‰
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul.
.
.
#nhmartt #sabuncute #teamsaupor #comel #cute #sayajualsabun #bebasmerkuri
Sabun Cute tanpa bahan kimia, โŒMerkuri โŒParaben โŒSLS . 100% Glycerin Oil dan Campuran dari 6 jenis bahan yg menghasilkan 6 jenis sabun cute: Kopi, Oat, Tomato, Madu, Delima dan Kayu Manis. . Setiap sabun mempunyai sifat dan fungsinya yg tersendiri. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jangan percaya cuba dulu. Jom cuba. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Cik Nurrul. . . #nhmartt  #sabuncute  #teamsaupor  #comel  #cute  #sayajualsabun  #bebasmerkuri