an online Instagram web viewer
  • nhmartt
    Sabun Cute
    @nhmartt

Images by nhmartt

Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.
.
Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.
.
Cara mudah.
1. Cuci muka dengan air suam sahaja.
2. Buat masker dengan hampas teh.
3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.
4. Sapu aloe vera gel.
.
Moga bermanfaat
.
.
.
Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. ๐Ÿ˜Ž
Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipskecantikan #supernatural #organik
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. . Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. . Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. . Moga bermanfaat . . . Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. ๐Ÿ˜Ž Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #tipskecantikan  #supernatural  #organik 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. ๐Ÿ˜˜ .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. ๐Ÿ˜˜ . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
-15/4/2017-
Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Geram sangat tengok. .
.
Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw.
๐ŸŽ‹ 10gram
๐ŸŽ‹ 50gram
.
.
Sesuai dipakai dimuka dan badan.
.
Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL.
.
.
Saya guna dan saya jual ๐Ÿ˜š
PM/DM untuk details sabun.
017-7017113 Nurrul
.
#nhmartt #sabuncute #sabunmuka #supernatural #sabuncutenatural #bebasparaben #bebassles #organic
-15/4/2017- Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Geram sangat tengok. . . Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw. ๐ŸŽ‹ 10gram ๐ŸŽ‹ 50gram . . Sesuai dipakai dimuka dan badan. . Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL. . . Saya guna dan saya jual ๐Ÿ˜š PM/DM untuk details sabun. 017-7017113 Nurrul . #nhmartt  #sabuncute  #sabunmuka  #supernatural  #sabuncutenatural  #bebasparaben  #bebassles  #organic 
-14/4/2017-
"3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
==============================
.
3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini.
.
Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL.
.
.
1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute kayu manis,madu dan oat.
2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci  muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama.
3. Sapu bedak compact powder!
.
Angkat beg tangan, jalan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? .
.
#nhmartt #simplynatural #sabuncute #staynatural
-14/4/2017- "3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" ============================== . 3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini. . Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL. . . 1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute  kayu manis,madu dan oat. 2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama. 3. Sapu bedak compact powder! . Angkat beg tangan, jalan. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ . Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? . . #nhmartt  #simplynatural  #sabuncute  #staynatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. ๐Ÿ˜Š
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. ๐Ÿ˜Š . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.

Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.

Cara mudah.

1. Cuci muka dengan air suam sahaja.

2. Buat masker dengan hampas teh.

3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.

4. Sapu aloe vera gel.

Moga bermanfaat. .
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #simplynatural
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. Moga bermanfaat. . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #simplynatural 
New product by SAUPOR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .
Detox face masker .
.
Ingredient : 100% Manjakani powder.
.
Weight: 20gram 
APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia
+ Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh.
+ Kawan baik kaum wanita.
+ Luka pun boleh sapu.
+ Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda
+ Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa.
+ tambah air je dan boleh terus pakai .
.
Detail boleh rojer je :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
10 terawal dapat free gift ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
#detoxfacemasker #manjakani #teamsaupor #nhmartt #serbuksuci
New product by SAUPOR ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Detox face masker . . Ingredient : 100% Manjakani powder. . Weight: 20gram APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia + Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh. + Kawan baik kaum wanita. + Luka pun boleh sapu. + Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda + Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa. + tambah air je dan boleh terus pakai . . Detail boleh rojer je : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 10 terawal dapat free gift ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #detoxfacemasker  #manjakani  #teamsaupor  #nhmartt  #serbuksuci 
Masalah resdung ni kalau korang tak rawat awal awal boleh melarat dan makin teruk tau. ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต
.
Sebab ada kisah benar di mana 1 muka boleh rosak. Eh.. eh tak perlu buat muka takut camtu.
.
Kita ada solusi mudah ni. Kalau tak berkesan memang tak mau rekemen pun.
.
Tapi dah ada testimoni hot ni.. Rasa BERSALAH kalau tak share. Sebab customer sorang ni dah kurang resdungnya.
.
Dia pakai SABUN KAYU MANIS yang comel ni lah. Korang tak perlu risau. Memang tak lari bajet bulan ni kalau beli sekarang. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Harga gila gila mampu milik tau.
.
Bawah rm5. Apa? Kenapa murah sangat? Ni customer yang cakap. Sebab tu diorang beli buka sebiji tapi 5 biji terus.
.
Jom wassap saya ๐Ÿ“ฒ 017-7017113
.
.
Jangan tunggu lama lama, nanti sold out sebab sabun ni hot selling๐Ÿ˜Š
.
#teamsaupor #nhnartt #sabuncute #sauporreview
Masalah resdung ni kalau korang tak rawat awal awal boleh melarat dan makin teruk tau. ๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต๐Ÿ˜ต . Sebab ada kisah benar di mana 1 muka boleh rosak. Eh.. eh tak perlu buat muka takut camtu. . Kita ada solusi mudah ni. Kalau tak berkesan memang tak mau rekemen pun. . Tapi dah ada testimoni hot ni.. Rasa BERSALAH kalau tak share. Sebab customer sorang ni dah kurang resdungnya. . Dia pakai SABUN KAYU MANIS yang comel ni lah. Korang tak perlu risau. Memang tak lari bajet bulan ni kalau beli sekarang. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Harga gila gila mampu milik tau. . Bawah rm5. Apa? Kenapa murah sangat? Ni customer yang cakap. Sebab tu diorang beli buka sebiji tapi 5 biji terus. . Jom wassap saya ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 . . Jangan tunggu lama lama, nanti sold out sebab sabun ni hot selling๐Ÿ˜Š . #teamsaupor  #nhnartt  #sabuncute  #sauporreview 
-30/03/17-
Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .
.
Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah:
โœ” Mengecilkan pori2
โœ” Mengecutkan jerawat
โœ” Mengurangkan minyak di muka
โœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabuntomato #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-30/03/17- Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah: โœ” Mengecilkan pori2 โœ” Mengecutkan jerawat โœ” Mengurangkan minyak di muka โœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sekali cuba pasti jatuh cinta. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuntomato  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
-28/03/17-
Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Geram sgt2 so kiut. ๐Ÿ˜
.
.
Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah:
โœ” Merawat parut โœ” Merawat jerawat
โœ” Mengurangkan minyak di muka
โœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabunkayumanis #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-28/03/17- Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ Geram sgt2 so kiut. ๐Ÿ˜ . . Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah: โœ” Merawat parut โœ” Merawat jerawat โœ” Mengurangkan minyak di muka โœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž Sekali cuba pasti jatuh cinta. ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabunkayumanis  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan.

#nhmartt  #sabuncute #CikNurrul
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan. #nhmartt  #sabuncute  #CikNurrul 
-25/3/17-

#sauporreview
.
.
Jerawat kecut dalam 5 hari saja.
Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
.
NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2.
.
.
#nhmartt #sabun #sabuncute #teamsaupor #ciknurrul
-25/3/17- #sauporreview  . . Jerawat kecut dalam 5 hari saja. Seronoknya. Tak sempat dia nak berkhemah lama2. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Yelah, sabun madu fungsinya adalah melembabkan kulit dan merawat jerawat. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . . NH pun pakai sabun madu ini. Yepp memang kejap aje jerawat tu datang. Best juga sebab pipi kita lembut aje macam baby. Yang paling penting kulit berminyak kurang. Sbb tu jerawat tak boleh hidup lama2. . . #nhmartt  #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #ciknurrul 
-24/3/17-
Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Dan......
.
.
Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat.
.
Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰
Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri.
.
Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS".
#nhmartt #sabuncute #saupor #sabunmurah #sabun #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul
-24/3/17- Comelnya sabun cute kayu manis ni bila susun banyak2 macam ni, berbunga2 hati melihatnya. ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Dan...... . . Comel lagi bila anda gunakannya sebagai pencuci muka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Kayu manis merawat masalah kulit dimana ianya mengurangkan minyak dimuka, melembutkan kulit dan merawat jerawat. . Jangan percaya, buat dulu ๐Ÿ˜‰ Jom kita pakai sabun cute bebas SLeS, paraben dan merkuri. . Order di ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ 017-7017113 dengan menaip "KAYU MANIS". #nhmartt  #sabuncute  #saupor  #sabunmurah  #sabun  #sabunmurahmalaysia  #ciknurrul 
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni.
.
.
Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ
. .
"Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat...
Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A)
.
Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak.
.
#sauporreview #teamsaupor #nhmartt #sabuncute #ciknurrul
Kecil kecil cili padi, Walaupun kecil tapi berkualiti. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Itulah yang Customer kami cakap bila dah cuba sabun cute ni. . . Lebih lebih lagi sabun oat. Boleh buat skrub dan menanggalkan blackhead di wajah. Lembut je pipi lepas cuci. Asyik dipegang2 aje pipi tu. โ˜บโ˜บโ˜บ . . "Wow terbaik sabun cute ni kan, saya pun byk blackhead & guna skrub oat... Lepas buat skrub rasa licin kat hidung tu." (Cik A) . Tunggu apa lagi, terus whatsapp 017-017113 kalau nak hidung licin jugak. . #sauporreview  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul 
-21/3/17-
#sauporreview
.
.
.
#sabuncute #natural #nhmartt
-19/3/17-
Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum.
.
Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113
.
#SAUPOR #sabuncute #nhmartt #sabun #kopi #natural
-19/3/17- Balik kerja mestilah penatkan. Bila nak cuci muka dapat aroma bau kopi yang mengegarkan, mesti best giler . Betul tak? Bila dah gosok je dekat muka rasa lembut dan harum. . Siapa tak happy kalau macam tu. Sebab ikut kajian bau kopi boleh hilangkan stress. Jom dapatkan sabun cute kopi hari ni๐Ÿ˜Š . . ๐Ÿ“ฒ Dm/pm 017-707113 . #SAUPOR  #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #kopi  #natural 
-17/3/17-
Alhamdulillah. Syukur sgt2. .
.
Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga.
.
.
Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ
.
.
100% bahan dari tumbuhan. .
. 
Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜
Boleh WA/DM :
๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul 
#sabuncute #nhmartt #uitmpalam #uitmkbm
-17/3/17- Alhamdulillah. Syukur sgt2. . . Ni customer nak mandi sabun ke? Sekali 66biji angkut ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . Bila ditanya jawapannya adalah saya nak kongsikan kebaikan sabun cute ini bersama kawan2 dan keluarga. . . Eh, tak ada buih sabun ni? Ya, tiada bahan Sles untuk membuatkan buih sabun bubble. Makin banyak buih dalam sabun, makin bahayalah untuk kulit kita. AWAS! ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ . . 100% bahan dari tumbuhan. . . Siapa nak order? Jom order ๐Ÿ˜ Boleh WA/DM : ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #uitmpalam  #uitmkbm 
-16/3/17-
NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor.

Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin???
.
Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
.
Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™…
.
NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
.
.
Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya .
๐Ÿ“ฒ 017-7017113
.
.
#nhmartt #sabuncute #plantbased #SAUPOR #teamsaupor
-16/3/17- NH nak kenalkan salah satu sabun keluaran Saupor. Namanya sabun cute kopi. Kenapa cute? Sebab saiznya kecil, mudah dipegang oleh semua peringkat umur dan saiz tangan. . ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Boleh digunakan untuk muka dan badan. Kandungan utama adalah glycerin dan kopi. Ramai yang tanya NH, apa itu Glycerin??? . Glycerin tu pelarut , tanpa warna dan bau. Sabun ni diperbuat dari minyak tumbuhan dan tanpa sles.๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . . Awak semua boleh google side effect sles antara menyebabkan iritasi kulit. Jadi sabun ni tak menyebabkan iritasi dan diperbuat dari bahan yang boleh dimakan. Tapi, sabun ni TAK BOLEH DIMAKAN. ๐Ÿ™…๐Ÿ™…๐Ÿ™… . NH tak bertanggungjawab kalau korang makan.haha. . ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ . . Kalau ada yang berminat nak cuba sabun cute ini. Boleh DM or PM NH ya . ๐Ÿ“ฒ 017-7017113 . . #nhmartt  #sabuncute  #plantbased  #SAUPOR  #teamsaupor