an online Instagram web viewer
  • nhmartt
    Sabun Cute
    @nhmartt

Images by nhmartt

PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰
.
.
. 
Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah.
.
.
.
Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya.
.
.
Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt #sabuncute #sabuntomato #sabun  #sabuncutetomato #supernatural #organik #sabunorganik #bebasparaben
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰ . . . Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah. . . . Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya. . . Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt  #sabuncute  #sabuntomato  #sabun  #sabuncutetomato  #supernatural  #organik  #sabunorganik  #bebasparaben 
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? "
.
.
Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. .
Take note yeβœ”πŸ˜Š
.
.
#sabuncute #nhmartt #sabun #organik #sabunmurah
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? " . . Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. . Take note yeβœ”πŸ˜Š . . #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #sabunmurah 
"Sabun cute mesra travel"
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
Jadi anda boleh bawa untuk travelπŸ˜‰
.
.
Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. 😍😍😍
#sabuncute #nhmartt
"Sabun cute mesra travel" . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. Jadi anda boleh bawa untuk travelπŸ˜‰ . . Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. 😍😍😍 #sabuncute  #nhmartt 
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). .
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. .
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair .
4. Sapu ke seluruh wajah anda. .
5.Biarkan ia betul-betul kering.
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. .
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari.
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊
.
.
.
#serbukmanjakani #detoxfacemask #nhmartt #ciknurrul
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda. . 5.Biarkan ia betul-betul kering. . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai. . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊 . . . #serbukmanjakani  #detoxfacemask  #nhmartt  #ciknurrul 
Alhamdulillah, Stok baru sampai. 😍😍😍
.
.
.
180 biji sudah bertuan.
Ada siapa lagi nak selit order?
.
.
PM/DM/WA Nurrul ya.

#sabuncute #nhmartt #organik #sabunkayumanis #sabunoat #sabuntomato #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabun #sabunmalysia #simplynatural #backtonature
"TIPS MUKA BERSIH"
.
.
.
Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made.
.
Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih.
.
Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. .
Nak cuba?😊
DM/PM/WA nurrul di 017-7017113
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
"TIPS MUKA BERSIH" . . . Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made. . Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih. . Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. . Nak cuba?😊 DM/PM/WA nurrul di 017-7017113 . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. 😍😍😍
.
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.
.
Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.
.
Cara mudah.
1. Cuci muka dengan air suam sahaja.
2. Buat masker dengan hampas teh.
3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.
4. Sapu aloe vera gel.
.
Moga bermanfaat
.
.
.
Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. 😎
Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipskecantikan #supernatural #organik
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. 😍😍😍 . Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. . Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. . Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. . Moga bermanfaat . . . Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. 😎 Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #tipskecantikan  #supernatural  #organik 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
-15/4/2017-
Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. 😍😍😍 Geram sangat tengok. .
.
Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw.
πŸŽ‹ 10gram
πŸŽ‹ 50gram
.
.
Sesuai dipakai dimuka dan badan.
.
Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL.
.
.
Saya guna dan saya jual 😚
PM/DM untuk details sabun.
017-7017113 Nurrul
.
#nhmartt #sabuncute #sabunmuka #supernatural #sabuncutenatural #bebasparaben #bebassles #organic
-15/4/2017- Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. 😍😍😍 Geram sangat tengok. . . Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw. πŸŽ‹ 10gram πŸŽ‹ 50gram . . Sesuai dipakai dimuka dan badan. . Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL. . . Saya guna dan saya jual 😚 PM/DM untuk details sabun. 017-7017113 Nurrul . #nhmartt  #sabuncute  #sabunmuka  #supernatural  #sabuncutenatural  #bebasparaben  #bebassles  #organic 
-14/4/2017-
"3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
==============================
.
3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini.
.
Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL.
.
.
1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute kayu manis,madu dan oat.
2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci  muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama.
3. Sapu bedak compact powder!
.
Angkat beg tangan, jalan. 😎😎😎
.
.
P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. 😌😌😌
.
Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? .
.
#nhmartt #simplynatural #sabuncute #staynatural
-14/4/2017- "3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" ============================== . 3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini. . Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL. . . 1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute  kayu manis,madu dan oat. 2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama. 3. Sapu bedak compact powder! . Angkat beg tangan, jalan. 😎😎😎 . . P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. 😌😌😌 . Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? . . #nhmartt  #simplynatural  #sabuncute  #staynatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.

Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.

Cara mudah.

1. Cuci muka dengan air suam sahaja.

2. Buat masker dengan hampas teh.

3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.

4. Sapu aloe vera gel.

Moga bermanfaat. .
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #simplynatural
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. Moga bermanfaat. . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #simplynatural 
New product by SAUPOR 😱😱😱 .
Detox face masker .
.
Ingredient : 100% Manjakani powder.
.
Weight: 20gram 
APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia
+ Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh.
+ Kawan baik kaum wanita.
+ Luka pun boleh sapu.
+ Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda
+ Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa.
+ tambah air je dan boleh terus pakai .
.
Detail boleh rojer je :
πŸ“² 017-7017113
10 terawal dapat free gift 😊😊
#detoxfacemasker #manjakani #teamsaupor #nhmartt #serbuksuci
New product by SAUPOR 😱😱😱 . Detox face masker . . Ingredient : 100% Manjakani powder. . Weight: 20gram APA YANG BEST dengan masker ni? + 100% Tanpa bahan kimia + Manjakani bukan je selamat untuk muka, untuk Miss v pun boleh. + Kawan baik kaum wanita. + Luka pun boleh sapu. + Muka jadi lambat berkedut. Tegang dan awet muda + Kalau buat masker wajah jerawat pun sembuh dengan cepat. + dijamin halus sebab kami guna mesin pengisar khas, bukan blender biasa. + tambah air je dan boleh terus pakai . . Detail boleh rojer je : πŸ“² 017-7017113 10 terawal dapat free gift 😊😊 #detoxfacemasker  #manjakani  #teamsaupor  #nhmartt  #serbuksuci 
Masalah resdung ni kalau korang tak rawat awal awal boleh melarat dan makin teruk tau. 😡😡😡
.
Sebab ada kisah benar di mana 1 muka boleh rosak. Eh.. eh tak perlu buat muka takut camtu.
.
Kita ada solusi mudah ni. Kalau tak berkesan memang tak mau rekemen pun.
.
Tapi dah ada testimoni hot ni.. Rasa BERSALAH kalau tak share. Sebab customer sorang ni dah kurang resdungnya.
.
Dia pakai SABUN KAYU MANIS yang comel ni lah. Korang tak perlu risau. Memang tak lari bajet bulan ni kalau beli sekarang. 😍😍😍
.
Harga gila gila mampu milik tau.
.
Bawah rm5. Apa? Kenapa murah sangat? Ni customer yang cakap. Sebab tu diorang beli buka sebiji tapi 5 biji terus.
.
Jom wassap saya πŸ“² 017-7017113
.
.
Jangan tunggu lama lama, nanti sold out sebab sabun ni hot selling😊
.
#teamsaupor #nhnartt #sabuncute #sauporreview
Masalah resdung ni kalau korang tak rawat awal awal boleh melarat dan makin teruk tau. 😡😡😡 . Sebab ada kisah benar di mana 1 muka boleh rosak. Eh.. eh tak perlu buat muka takut camtu. . Kita ada solusi mudah ni. Kalau tak berkesan memang tak mau rekemen pun. . Tapi dah ada testimoni hot ni.. Rasa BERSALAH kalau tak share. Sebab customer sorang ni dah kurang resdungnya. . Dia pakai SABUN KAYU MANIS yang comel ni lah. Korang tak perlu risau. Memang tak lari bajet bulan ni kalau beli sekarang. 😍😍😍 . Harga gila gila mampu milik tau. . Bawah rm5. Apa? Kenapa murah sangat? Ni customer yang cakap. Sebab tu diorang beli buka sebiji tapi 5 biji terus. . Jom wassap saya πŸ“² 017-7017113 . . Jangan tunggu lama lama, nanti sold out sebab sabun ni hot selling😊 . #teamsaupor  #nhnartt  #sabuncute  #sauporreview 
-30/03/17-
Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya 😎😎😎 .
.
Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah:
βœ” Mengecilkan pori2
βœ” Mengecutkan jerawat
βœ” Mengurangkan minyak di muka
βœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja 😎😎😎
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabuntomato #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-30/03/17- Merah mak ngah!!! Semerah tomato yang ranum masaknya. Warna dia buat kita rasa lapar bila melihatnya 😎😎😎 . . Hi!! Nama saya sabun tomato. Sy diperbuat daripada tomato+ pewarna yg dibenarkan + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg sabun tomato boleh atasi ialah: βœ” Mengecilkan pori2 βœ” Mengecutkan jerawat βœ” Mengurangkan minyak di muka βœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja 😎😎😎 Sekali cuba pasti jatuh cinta. πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabuntomato  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
-28/03/17-
Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG 🌟🌟🌟 Geram sgt2 so kiut. 😍
.
.
Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda.
.
.
Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah:
βœ” Merawat parut βœ” Merawat jerawat
βœ” Mengurangkan minyak di muka
βœ” kulit lebih halus dan mulus. .
.
Jangan percaya, buat aja 😎😎😎
Sekali cuba pasti jatuh cinta.
πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute.
.
.
#sabun #sabuncute #teamsaupor #nhmartt #sabunkayumanis #sabunmalaysiamurah #sabunmuka #sabunmandi #sabunbebaskimia #ciknurrul
-28/03/17- Wah!!! Cantikknya sabun berbentuk BINTANG 🌟🌟🌟 Geram sgt2 so kiut. 😍 . . Hi!! Nama saya sabun kayu manis. Sy diperbuat daripada kayu manis + madu + glycerin oil. Saya kecil namun mampu in sha Allah menyelesaikan masalah kulit anda. . . Masalah kulit yg saya boleh atasi ialah: βœ” Merawat parut βœ” Merawat jerawat βœ” Mengurangkan minyak di muka βœ” kulit lebih halus dan mulus. . . Jangan percaya, buat aja 😎😎😎 Sekali cuba pasti jatuh cinta. πŸ“² 017-7017113 untk lebih details tentang sabun cute. . . #sabun  #sabuncute  #teamsaupor  #nhmartt  #sabunkayumanis  #sabunmalaysiamurah  #sabunmuka  #sabunmandi  #sabunbebaskimia  #ciknurrul 
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan.

#nhmartt  #sabuncute #CikNurrul
Salam rejab. Mari manfaatkan bulan yang mulia ini semoga allah berkati kita dan sampaikan kita di bulan ramadhan. #nhmartt  #sabuncute  #CikNurrul