an online Instagram web viewer
  • nhmartt
    Sabun Cute
    @nhmartt

Images by nhmartt

Jumpa adik beradik di KL. Dah pesan siap2 nak ini nak itu.
.
.
Kita pun openlah table jap.. hehe.
.
.
Alhamdulillah.
.
Ada siapa nak oder sabun cute atau  dexandra ???
Jom lekaaaisss wa/dm/pm Nurrul di 017-7017113 ya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
#dexandraperfume #nhmartt #sabuncute #wangiankehidupan #organic
Jumpa adik beradik di KL. Dah pesan siap2 nak ini nak itu. . . Kita pun openlah table jap.. hehe. . . Alhamdulillah. . Ada siapa nak oder sabun cute atau dexandra ??? Jom lekaaaisss wa/dm/pm Nurrul di 017-7017113 ya πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . . #dexandraperfume  #nhmartt  #sabuncute  #wangiankehidupan  #organic 
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?"
.
.
Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. πŸ˜‰
.
.
Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. 😍
.
.
Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul
#sabuncute  #nhmartt #sabun  #organik #oat #kopi #delima #madu #tomato
"MANA SATU TAHAP KULIT ANDA?" . . Kenali PUNCA untuk menyelesaikan MASALAH nya.. πŸ˜‰ . . Baru efisyen. Dah kenal baru boleh cari SOLUSI. Jom pakai sabun cute. Boleh guna untuk solusinya. 😍 . . Pm/dm/wa 017-7017113 Nurrul #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #oat  #kopi  #delima  #madu  #tomato 
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
.
.
Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka.
.
.
3 cara simple harian yg boleh dilakukan :
1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia.
2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita.
3. Tempek muka dengan bedak compact.
.
.
"Simple dan Selamat" 😚
Komen "wow" kalau anda setuju.
.
.
.
Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113.
#nhmartt #sabuncute #sabun #madu #kopi #delima  #oat #tomato #kayumanis #simplynatural #ciknurrul
"CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" . . Semestinya bahan2 yang dipilih adalah yg terbaik untuk luar dan dalaman kesihatan kulit muka. . . 3 cara simple harian yg boleh dilakukan : 1. Cuci muka dengan sabun yg bebas kimia. 2. Sapukan aloe vera @ pelembap muka yg sesuai dgn kulit muka kita. 3. Tempek muka dengan bedak compact. . . "Simple dan Selamat" 😚 Komen "wow" kalau anda setuju. . . . Ada siapa2 nak cuba sabun cute dari saupor? Jom dm/pm/wa Nurrul 017-7017113. #nhmartt  #sabuncute  #sabun  #madu  #kopi  #delima  #oat  #tomato  #kayumanis  #simplynatural  #ciknurrul 
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. 😁😁😁 seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. 😍
.
.
Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute #tomato ni.  Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute. 😘😘
.
.
Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113
.
#sabun #nhmartt #organic #sauporreview
Alhamdulillah. Tiba2 dapat testimoni lain macam. 😁😁😁 seronoknya dapat feedback yang positif macam ini. 😍 . . Nahhh, NH tempek pengguna #sabuncute  #tomato  ni. Pimples tak ada. Punya seronok sis @menurrul . Thank you sudi jadi pengguna #sabuncute . 😘😘 . . Siapa2 nak cuba jom. Pm/dm/Wa Nurrul 017-7017113 . #sabun  #nhmartt  #organic  #sauporreview 
PETUA KULIT LEMBAP
=================
.
.
Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel .
.
Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. .
.
.
Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu.  Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊.
.
.
.
#nhmartt #teamsaupor #sabuncute #sabun #madu #ciknurrul #tipskecantikan
PETUA KULIT LEMBAP ================= . . Kebiasan kita lepas cuci muka, dan bilas. Lepas tu terus lap air dengan tisu atau towel . . Sebenarnya kita tak perlu lap pun. Air tu akan diserap oleh kulit. Dan boleh melembapkan kulit. . . . Tambah lagi kalau cuci guna sabun madu. Kulit akan bertambah lembap dan tak kering langsung😊. . . . #nhmartt  #teamsaupor  #sabuncute  #sabun  #madu  #ciknurrul  #tipskecantikan 
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰
.
.
. 
Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah.
.
.
.
Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya.
.
.
Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt #sabuncute #sabuntomato #sabun  #sabuncutetomato #supernatural #organik #sabunorganik #bebasparaben
Bila bangun, muka memang akan berminyak. So jangan lupa cuci muka dengan sabun tomato πŸ˜‰ . . . Bagi fresh semula muka tu dan tanggalkan segala minyak2 yang ada di wajah. . . . Pakai pulak sabun cute tomato, fuhh! Memang fefeling dah mandi lah sebab wangi aje baunya. . . Minyak hilang muka pun bersih. Dapat juga tutup liang2 pori yg besar2 tu. Bestnya. 😍😍😍 #nhmatt  #sabuncute  #sabuntomato  #sabun  #sabuncutetomato  #supernatural  #organik  #sabunorganik  #bebasparaben 
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? "
.
.
Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. .
Take note yeβœ”πŸ˜Š
.
.
#sabuncute #nhmartt #sabun #organik #sabunmurah
" SABUN CUTE LULUS KKM KE? " . . Mestilah lulus kkm. Kami bekerjasama dengan pihak kilang yang daftar dengan kkm juga. Jadi anda jangan ragu-ragu. . Take note yeβœ”πŸ˜Š . . #sabuncute  #nhmartt  #sabun  #organik  #sabunmurah 
"Sabun cute mesra travel"
.
Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau.
.
Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag.
Jadi anda boleh bawa untuk travelπŸ˜‰
.
.
Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. 😍😍😍
#sabuncute #nhmartt
"Sabun cute mesra travel" . Tahu tak, sebenarnya sabun ni memang mesra travel. Saiznya yang kecil mirip dengan sabun hotel tau. . Ia dibungkus dengan rapi 1 persatu. Menjadikan sabun ni mudah untuk dibawa dan disimpan dalam bag. Jadi anda boleh bawa untuk travelπŸ˜‰ . . Boleh bawak travel balik johor. Wehuuu. Tak sabar nk jumpa anak buah baru. 😍😍😍 #sabuncute  #nhmartt 
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani
.
1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). .
2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. .
3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair .
4. Sapu ke seluruh wajah anda. .
5.Biarkan ia betul-betul kering.
.
6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. .
7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari.
.
8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai.
.
Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊
.
.
.
#serbukmanjakani #detoxfacemask #nhmartt #ciknurrul
Cara membuat masker wajah menggunakan manjakani . 1. Ambil 1 sudu kecil serbuk manjakani(terpulang kepada anda sebenarnya). . 2.Campurkan dengan air seolah-olah anda ingin memakai bedak sejuk. . 3. Pastikan tak terlalu pekat dan terlalu cair . 4. Sapu ke seluruh wajah anda. . 5.Biarkan ia betul-betul kering. . 6. Selepas itu, bilas dengan air bersih. . 7.Jika masalah muka anda teruk, sapulah setiap hari. . 8. Jika hanya untuk penjagaan sahaja, tiga kali seminggu sudah memadai. . Dapatkan detox face mask yang diperbuat dari 100% manjakani asli. Komen "nak " 😊 . . . #serbukmanjakani  #detoxfacemask  #nhmartt  #ciknurrul 
Alhamdulillah, Stok baru sampai. 😍😍😍
.
.
.
180 biji sudah bertuan.
Ada siapa lagi nak selit order?
.
.
PM/DM/WA Nurrul ya.

#sabuncute #nhmartt #organik #sabunkayumanis #sabunoat #sabuntomato #sabundelima #sabunkopi #sabunmadu #sabun #sabunmalysia #simplynatural #backtonature
"TIPS MUKA BERSIH"
.
.
.
Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made.
.
Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih.
.
Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. .
Nak cuba?😊
DM/PM/WA nurrul di 017-7017113
.
.
.
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #kayumanis
"TIPS MUKA BERSIH" . . . Muka bebas jerawat dan parut adalah salah satu impian wanita. Betul tak? Semuanya tak mustahil kalau kita rajin cuci muka dan buat masker home made. . Hanya guna madu dan sedikit serbuk kayu manis. Buat masker setiap minggu dan in shaa Allah akan dapat memenuhi impian kulit bersih. . Tapi dengan sabun cute kayu manis, lebih mudah dan kerajinan akan datang selalu. Setiap hari pun boleh pakai tau. . Nak cuba?😊 DM/PM/WA nurrul di 017-7017113 . . . #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #kayumanis 
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. 😍😍😍
.
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.
.
Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.
.
Cara mudah.
1. Cuci muka dengan air suam sahaja.
2. Buat masker dengan hampas teh.
3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.
4. Sapu aloe vera gel.
.
Moga bermanfaat
.
.
.
Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. 😎
Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul
#teamsaupor #nhmartt #sabuncute #tipskecantikan #supernatural #organik
Awak2 semua, kalau nak stop sesuatu produk skincare tu,jangan terus pakai produk yang lain ya. Jom ikuti tips berharga ini. 😍😍😍 . Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. . Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. . Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. . Moga bermanfaat . . . Sabun cute bebas bahan kimia. 100% bahan daripada tumbuh2an. 😎 Nak detail lagi. Rojer aje iolls 017-7017113 cik Nurrul #teamsaupor  #nhmartt  #sabuncute  #tipskecantikan  #supernatural  #organik 
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
KECIL KECIL CILI PADI. 
Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda.
.
.
.
Takutlah nak pakai yg bukan2.
Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya.
.
.
.
017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 .
.
.
#nhmartt #sabuncute #ciknurrul #sabunmuka #sabunmandi #supernatural
AWAS! Ini bukan gula2 ya. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . . KECIL KECIL CILI PADI. Walaupun saiznya kecil 10gram, tapi mampu menjaga dan merawat kulit uolls. Terdapat 6 jenis sabun cute yg menyelesaikan masalah kulit muka anda. . . . Takutlah nak pakai yg bukan2. Ehh,tak2 Bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. Sesuai digunakan kerana bebas paraben,Sles dan merkuri serta bahan2 kimia yang berbahaya. . . . 017-7017113 Nurrul untuk details. 😘 . . . #nhmartt  #sabuncute  #ciknurrul  #sabunmuka  #sabunmandi  #supernatural 
-15/4/2017-
Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. 😍😍😍 Geram sangat tengok. .
.
Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw.
πŸŽ‹ 10gram
πŸŽ‹ 50gram
.
.
Sesuai dipakai dimuka dan badan.
.
Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL.
.
.
Saya guna dan saya jual 😚
PM/DM untuk details sabun.
017-7017113 Nurrul
.
#nhmartt #sabuncute #sabunmuka #supernatural #sabuncutenatural #bebasparaben #bebassles #organic
-15/4/2017- Wahhhh comelnya bentuk sabun ini. 😍😍😍 Geram sangat tengok. . . Sabun cute saupor ada 2 jenis gram taw. πŸŽ‹ 10gram πŸŽ‹ 50gram . . Sesuai dipakai dimuka dan badan. . Yer, sumber bahan yang digunakan adalah SUPER NATURAL. SUPER SUPER SUPER NATURAL. . . Saya guna dan saya jual 😚 PM/DM untuk details sabun. 017-7017113 Nurrul . #nhmartt  #sabuncute  #sabunmuka  #supernatural  #sabuncutenatural  #bebasparaben  #bebassles  #organic 
-14/4/2017-
"3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT"
==============================
.
3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini.
.
Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL.
.
.
1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute kayu manis,madu dan oat.
2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci  muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama.
3. Sapu bedak compact powder!
.
Angkat beg tangan, jalan. 😎😎😎
.
.
P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. 😌😌😌
.
Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? .
.
#nhmartt #simplynatural #sabuncute #staynatural
-14/4/2017- "3 CARA SIMPLE PENJAGAAN KULIT" ============================== . 3 cara simple untuk penjagaan kulit muka yang Iolls buat secara konsisten. Dari muka teruk sebab eksperiment sendiri sampai ke tahap sekarang ini. . Iye. Iolls buat 3 cara ini aja. Dan iolls pastikan bahan yang digunakan SUPER NATURAL. . . 1. Cuci muka dengan sabun beras, sekarang guna #sabuncute  kayu manis,madu dan oat. 2. Sapu ALOE VERA setiap kali lepas cuci muka. Selalunya iolls guna Aloe vera dari D'Bella Cosmetic. Sebelum tidur pun sama. 3. Sapu bedak compact powder! . Angkat beg tangan, jalan. 😎😎😎 . . P/s: Niat nak putih tu mmg tak ada lah sebab tahu memang kulit sawo matang, just make sure kita jaga muka dengan betul. Setiap sesuatu ada masa pulihnya sendiri. Nak cepat2 nak kemana kalau nanti...... sambung sendiri. 😌😌😌 . Ini cara Iolls, Uolls punya cara macam mana pulak? . . #nhmartt  #simplynatural  #sabuncute  #staynatural 
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. .
.
Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. .
.
Buat masker selama 30minit. 
Dan bilas. .
.
. 
Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊
.
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #sabunkopi #kopi #simplynatural
Bahan seperti kopi dan serbuk koko boleh buat kulit kita lembut. . . Caranya campurkan 1 sudu serbuk kopi, 1 sudu serbuk koko dan 1 sudu yogurt. . . Buat masker selama 30minit. Dan bilas. . . . Kalau nak mudah, boleh cuci muka dengan sabun cute kopi ( by saupor). Cuma buihkan sabun dan sapu ke muka. Mudah dan jimat. 😊 . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #sabunkopi  #kopi  #simplynatural 
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik.

Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain.

Cara mudah.

1. Cuci muka dengan air suam sahaja.

2. Buat masker dengan hampas teh.

3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu.

4. Sapu aloe vera gel.

Moga bermanfaat. .
#teamsaupor #nhmartt #ciknurrul #sabuncute #simplynatural
Jika pernah pakai produk merkuri, jangan terus tukar ke produk baru walaupun organik. Mesti rehatkan muka dulu, biar kesan merkuri tu hilang. Supaya anda tak salahkan produk baru tu jika ada kesan lain. Cara mudah. 1. Cuci muka dengan air suam sahaja. 2. Buat masker dengan hampas teh. 3. Buat toner guna air kelapa. Celup kan kapas dan sapu. 4. Sapu aloe vera gel. Moga bermanfaat. . #teamsaupor  #nhmartt  #ciknurrul  #sabuncute  #simplynatural