an online Instagram web viewer
  • sexylipscrub.hq
    ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
    @sexylipscrub.hq

Images by sexylipscrub.hq

cepat dapatkan lip scrub anda 😊 tak perlu risau dgn lip scrub kami kerana lip scrub ni diperbuat dari bahan ORGANIC dan diperkaya daripada bahan KHAS untuk bibir jadi bibir anda akan lebih πŸ’‹ cantik
πŸ’‹ menawan
πŸ’‹ segar
πŸ’‹ lembut
πŸ’‹ licin
πŸ’‹ merah kemerahan mngikut darah
πŸ’‹ melancarkan peredaran darah pada bibir
πŸ’‹ menaggalkan sel kulit mati pada bibir
πŸ’‹ melembabkan bibir

lelaki perempuan dewasa remaja semua boleh guna lip scrub ni haa best kan? πŸ˜„

ad perisa strawberry πŸ“ dan ad perisa lemon πŸ‹ kedua dua lip scrub ni sama fungsi dan kelebihan trsendiri wajib ad dua dua lip scrub ni tau !! bau lip scrub yg wangi dan sweetΒ² gituw πŸ‘πŸ˜ CEPAT ORDER SEKARANG !! hari ni ade postage tau !! DM ATAU CLICK LINK πŸ”— DI BIO IG @sexylipscrub.hq dan WS kami secepat mungkin !! 🌸🌸🌸🌸
cepat dapatkan lip scrub anda 😊 tak perlu risau dgn lip scrub kami kerana lip scrub ni diperbuat dari bahan ORGANIC dan diperkaya daripada bahan KHAS untuk bibir jadi bibir anda akan lebih πŸ’‹ cantik πŸ’‹ menawan πŸ’‹ segar πŸ’‹ lembut πŸ’‹ licin πŸ’‹ merah kemerahan mngikut darah πŸ’‹ melancarkan peredaran darah pada bibir πŸ’‹ menaggalkan sel kulit mati pada bibir πŸ’‹ melembabkan bibir lelaki perempuan dewasa remaja semua boleh guna lip scrub ni haa best kan? πŸ˜„ ad perisa strawberry πŸ“ dan ad perisa lemon πŸ‹ kedua dua lip scrub ni sama fungsi dan kelebihan trsendiri wajib ad dua dua lip scrub ni tau !! bau lip scrub yg wangi dan sweetΒ² gituw πŸ‘πŸ˜ CEPAT ORDER SEKARANG !! hari ni ade postage tau !! DM ATAU CLICK LINK πŸ”— DI BIO IG @sexylipscrub.hq dan WS kami secepat mungkin !! 🌸🌸🌸🌸
assalamualaikum 
hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT
πŸ’‹ SEGAR
πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS
πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR

lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY
πŸ‹ LEMON

kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„

LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹

sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE
πŸ’― HALAL 
jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘
ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq

murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 
3pcs RM12.00

POSTAGE RM8.00 
berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274

#lipscrub
#sexylip
#malaysia
#homemade 
#handmade
#srub
#lips
#sexy
#male
#female
#young
#old
#teenager 
#beautiful

BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG)

ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
assalamualaikum hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT πŸ’‹ SEGAR πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY πŸ‹ LEMON kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„ LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹ sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE πŸ’― HALAL jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘 ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 3pcs RM12.00 POSTAGE RM8.00 berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274 #lipscrub  #sexylip  #malaysia  #homemade  #handmade  #srub  #lips  #sexy  #male  #female  #young  #old  #teenager  #beautiful  BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG) ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
Melakukan scrub pada kulit adalah perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di waktu senggang. Selain untuk menanggalkan sel kulit mati, badan anda akan terasa rileks dan segar kembali.Tapi pernahkah anda melakukan scrubbing pada bibir ? Ketika memakai lipstik, anda tentu ingin bibir anda kelihatan sihat, tidak pecah-pecah sebab warna yang dihasilkan oleh lipstik dapat memperjelas pecah-pecah pada bibir anda.

Kelebihan menggunakan scrub bibir

Kulit mati di bibir anda akan tertanggal, sehingga lapisan keras pada bibir hilang digantikan dengan lapisan baru yang terasa lembut, halus dan kenyal.Jika anda memakai gincu matte, pecah-pecah pada bibir anda akan sedikit menyerlah , yang tertinggal hanya garis-garis halus bibir . Kosmetik bibir seperti lipstick, lip liner, dan lip gloss yang anda pakai juga akan tahan lama.Tidak perlu bimbang bibir anda akan terasa kering selepas melakukan menyental kerana faktanya bibir anda akan terasa lebih lembap, dan boleh menyerap pelembap lebih lama.

Bilakah masa yang tepat untuk melakukan scrub pada bibir?

Masa yang tepat melakukan scrubbing adalah seminggu sekali.Bahkan anda boleh melakukannya dua minggu sekali.Sebaiknya anda melakukannya ketika menjalani rutin menggosok gigi pada malam hari sebab setelah memberikan scrub, anda disyorkan untuk memberikan pelembap bibir agar terasa selesa dan meringankan rasa pedih pada bibir anda. jadi ORGANIC LIP SCRUB (sexy lip scrub)  ni baik untuk bibir anda kerana diperbuat daripada bahan semula jadi dan diperkaya dgn ranuan khas untuk bibir 100% SELAMAT di gunakan berminat boleh click link DI BIO IG atau DM 
WHATSAPP SAYA SEGERA !!! SEXY LIP SCRUB KINI BERPERISA πŸ‹ LEMON πŸ“ STRAWBERRY
Melakukan scrub pada kulit adalah perkara yang menyeronokkan untuk dilakukan di waktu senggang. Selain untuk menanggalkan sel kulit mati, badan anda akan terasa rileks dan segar kembali.Tapi pernahkah anda melakukan scrubbing pada bibir ? Ketika memakai lipstik, anda tentu ingin bibir anda kelihatan sihat, tidak pecah-pecah sebab warna yang dihasilkan oleh lipstik dapat memperjelas pecah-pecah pada bibir anda. Kelebihan menggunakan scrub bibir Kulit mati di bibir anda akan tertanggal, sehingga lapisan keras pada bibir hilang digantikan dengan lapisan baru yang terasa lembut, halus dan kenyal.Jika anda memakai gincu matte, pecah-pecah pada bibir anda akan sedikit menyerlah , yang tertinggal hanya garis-garis halus bibir . Kosmetik bibir seperti lipstick, lip liner, dan lip gloss yang anda pakai juga akan tahan lama.Tidak perlu bimbang bibir anda akan terasa kering selepas melakukan menyental kerana faktanya bibir anda akan terasa lebih lembap, dan boleh menyerap pelembap lebih lama. Bilakah masa yang tepat untuk melakukan scrub pada bibir? Masa yang tepat melakukan scrubbing adalah seminggu sekali.Bahkan anda boleh melakukannya dua minggu sekali.Sebaiknya anda melakukannya ketika menjalani rutin menggosok gigi pada malam hari sebab setelah memberikan scrub, anda disyorkan untuk memberikan pelembap bibir agar terasa selesa dan meringankan rasa pedih pada bibir anda. jadi ORGANIC LIP SCRUB (sexy lip scrub) ni baik untuk bibir anda kerana diperbuat daripada bahan semula jadi dan diperkaya dgn ranuan khas untuk bibir 100% SELAMAT di gunakan berminat boleh click link DI BIO IG atau DM WHATSAPP SAYA SEGERA !!! SEXY LIP SCRUB KINI BERPERISA πŸ‹ LEMON πŸ“ STRAWBERRY
πŸ”ŠπŸ”Š jom order sexy lip scrub ni sekarang !! sementara stock masih ada !! πŸ”ŠπŸ”Š
.
.
.

100% daripada bahan ORGANIC dan 100% diperkaya ramuan KHAS untuk bibir 100% HALAL dan DI JAMIN SELAMAT πŸ‘ŒTIADA BAHAN MERBAHAYA πŸ™…πŸ™… .
.
.

PASTI BIBIR ANDA AKAN LEBIH LICIN, LEMBUT, BERSIH, SEGAR DAN MENAWAN !! .
.
.

cepat cepat cepat !! DM atau WS (link di bio)  dapatakan satu harini !!
πŸ”ŠπŸ”Š jom order sexy lip scrub ni sekarang !! sementara stock masih ada !! πŸ”ŠπŸ”Š . . . 100% daripada bahan ORGANIC dan 100% diperkaya ramuan KHAS untuk bibir 100% HALAL dan DI JAMIN SELAMAT πŸ‘ŒTIADA BAHAN MERBAHAYA πŸ™…πŸ™… . . . PASTI BIBIR ANDA AKAN LEBIH LICIN, LEMBUT, BERSIH, SEGAR DAN MENAWAN !! . . . cepat cepat cepat !! DM atau WS (link di bio) dapatakan satu harini !!
πŸ”ŠπŸ”Š jom order sexy lip scrub ni sekarang !! sementara stock masih ada !! πŸ”ŠπŸ”Š
.
.
.

100% daripada bahan ORGANIC dan 100% diperkaya ramuan KHAS untuk bibir 100% HALAL dan DI JAMIN SELAMAT πŸ‘ŒTIADA BAHAN MERBAHAYA πŸ™…πŸ™… .
.
.

PASTI BIBIR ANDA AKAN LEBIH LICIN, LEMBUT, BERSIH, SEGAR DAN MENAWAN !! .
.
.

cepat cepat cepat !! DM atau WS (link di bio)  dapatakan satu harini !!
πŸ”ŠπŸ”Š jom order sexy lip scrub ni sekarang !! sementara stock masih ada !! πŸ”ŠπŸ”Š . . . 100% daripada bahan ORGANIC dan 100% diperkaya ramuan KHAS untuk bibir 100% HALAL dan DI JAMIN SELAMAT πŸ‘ŒTIADA BAHAN MERBAHAYA πŸ™…πŸ™… . . . PASTI BIBIR ANDA AKAN LEBIH LICIN, LEMBUT, BERSIH, SEGAR DAN MENAWAN !! . . . cepat cepat cepat !! DM atau WS (link di bio) dapatakan satu harini !!
πŸ”ŠπŸ”Š jom order sexy lip scrub ni sekarang !! sementara stock masih ada !! πŸ”ŠπŸ”Š
.
.
.

100% daripada bahan ORGANIC dan 100% diperkaya ramuan KHAS untuk bibir 100% HALAL dan DI JAMIN SELAMAT πŸ‘ŒTIADA BAHAN MERBAHAYA πŸ™…πŸ™… .
.
.

PASTI BIBIR ANDA AKAN LEBIH LICIN, LEMBUT, BERSIH, SEGAR DAN MENAWAN !! .
.
.

cepat cepat cepat !! DM atau WS (link di bio)  dapatakan satu harini !!
πŸ”ŠπŸ”Š jom order sexy lip scrub ni sekarang !! sementara stock masih ada !! πŸ”ŠπŸ”Š . . . 100% daripada bahan ORGANIC dan 100% diperkaya ramuan KHAS untuk bibir 100% HALAL dan DI JAMIN SELAMAT πŸ‘ŒTIADA BAHAN MERBAHAYA πŸ™…πŸ™… . . . PASTI BIBIR ANDA AKAN LEBIH LICIN, LEMBUT, BERSIH, SEGAR DAN MENAWAN !! . . . cepat cepat cepat !! DM atau WS (link di bio) dapatakan satu harini !!
BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG)

ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG) ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG)

ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG) ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG)

ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
BERMINAT BOLEH DM @ WS (CLICK LINK DI BIO IG) ORGANIC LIP SCRUB BY AMIRAH
gunakan 3 kali seminggu 
gosok keatas bibir anda secara sederhana dan biarkan selama 5 saat kemudian lap dan gosok bibir anda menggunakan tuala yang bersih bagi menanggalkan semua sel kulit mati pada bibir, kemudian anda digalakkan menggunakan pelembab bibir selepas melakukan scrub bibir bagi menggekalkan kelembapan pada bibir 
berminat bole DM sahaja @ WS click pada bio di atas 😊

#lipscare
#beautylips
#sexylips
#manwoman
#malefemale
#malaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#organiclipscrub
#organic
#beauty
#beautiful
gunakan 3 kali seminggu gosok keatas bibir anda secara sederhana dan biarkan selama 5 saat kemudian lap dan gosok bibir anda menggunakan tuala yang bersih bagi menanggalkan semua sel kulit mati pada bibir, kemudian anda digalakkan menggunakan pelembab bibir selepas melakukan scrub bibir bagi menggekalkan kelembapan pada bibir berminat bole DM sahaja @ WS click pada bio di atas 😊 #lipscare  #beautylips  #sexylips  #manwoman  #malefemale  #malaysia  #lipscrub  #lipscrubmurah  #organiclipscrub  #organic  #beauty  #beautiful 
gunakan 3 kali seminggu 
gosok keatas bibir anda secara sederhana dan biarkan selama 5 saat kemudian lap dan gosok bibir anda menggunakan tuala yang bersih bagi menanggalkan semua sel kulit mati pada bibir, kemudian anda digalakkan menggunakan pelembab bibir selepas melakukan scrub bibir bagi menggekalkan kelembapan pada bibir 
berminat bole DM sahaja @ WS click pada bio di atas 😊

#lipscare
#beautylips
#sexylips
#manwoman
#malefemale
#malaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#organiclipscrub
#organic
#beauty
#beautiful
gunakan 3 kali seminggu gosok keatas bibir anda secara sederhana dan biarkan selama 5 saat kemudian lap dan gosok bibir anda menggunakan tuala yang bersih bagi menanggalkan semua sel kulit mati pada bibir, kemudian anda digalakkan menggunakan pelembab bibir selepas melakukan scrub bibir bagi menggekalkan kelembapan pada bibir berminat bole DM sahaja @ WS click pada bio di atas 😊 #lipscare  #beautylips  #sexylips  #manwoman  #malefemale  #malaysia  #lipscrub  #lipscrubmurah  #organiclipscrub  #organic  #beauty  #beautiful 
gunakan 3 kali seminggu 
gosok keatas bibir anda secara sederhana dan biarkan selama 5 saat kemudian lap dan gosok bibir anda menggunakan tuala yang bersih bagi menanggalkan semua sel kulit mati pada bibir, kemudian anda digalakkan menggunakan pelembab bibir selepas melakukan scrub bibir bagi menggekalkan kelembapan pada bibir 
berminat bole DM sahaja @ WS click pada bio di atas 😊

#lipscare
#beautylips
#sexylips
#manwoman
#malefemale
#malaysia
#lipscrub
#lipscrubmurah
#organiclipscrub
#organic
#beauty
#beautiful
gunakan 3 kali seminggu gosok keatas bibir anda secara sederhana dan biarkan selama 5 saat kemudian lap dan gosok bibir anda menggunakan tuala yang bersih bagi menanggalkan semua sel kulit mati pada bibir, kemudian anda digalakkan menggunakan pelembab bibir selepas melakukan scrub bibir bagi menggekalkan kelembapan pada bibir berminat bole DM sahaja @ WS click pada bio di atas 😊 #lipscare  #beautylips  #sexylips  #manwoman  #malefemale  #malaysia  #lipscrub  #lipscrubmurah  #organiclipscrub  #organic  #beauty  #beautiful 
assalamualaikum 
hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT
πŸ’‹ SEGAR
πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS
πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR

lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY
πŸ‹ LEMON

kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„

LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹

sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE
πŸ’― HALAL 
jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘
ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq

murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 
3pcs RM12.00

POSTAGE RM8.00 
berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274

#lipscrub
#sexylip
#malaysia
#homemade 
#handmade
#srub
#lips
#sexy
#male
#female
#young
#old
#teenager 
#beautiful
assalamualaikum hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT πŸ’‹ SEGAR πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY πŸ‹ LEMON kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„ LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹ sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE πŸ’― HALAL jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘 ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 3pcs RM12.00 POSTAGE RM8.00 berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274 #lipscrub  #sexylip  #malaysia  #homemade  #handmade  #srub  #lips  #sexy  #male  #female  #young  #old  #teenager  #beautiful 
assalamualaikum lagi stu feedback dari customer haritu dia beli lip scrub lemon dan lip scrub strawberry ni feedbacknyaa ❀❀❀ jom cuba lip scrub ni 100% ORGANIC tau !!! whatsapp for details or order -(click link di bio)
assalamualaikum lagi stu feedback dari customer haritu dia beli lip scrub lemon dan lip scrub strawberry ni feedbacknyaa ❀❀❀ jom cuba lip scrub ni 100% ORGANIC tau !!! whatsapp for details or order -(click link di bio)
assalamualaikum lagi stu feedback dari customer haritu dia beli lip scrub lemon dan lip scrub strawberry ni feedbacknyaa ❀❀❀ jom cuba lip scrub ni 100% ORGANIC tau !!! whatsapp for details or order -(click link di bio)
assalamualaikum lagi stu feedback dari customer haritu dia beli lip scrub lemon dan lip scrub strawberry ni feedbacknyaa ❀❀❀ jom cuba lip scrub ni 100% ORGANIC tau !!! whatsapp for details or order -(click link di bio)
assalamualaikum 
hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT
πŸ’‹ SEGAR
πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS
πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR

lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY
πŸ‹ LEMON

kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„

LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹

sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE
πŸ’― HALAL 
jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘
ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq

murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 
3pcs RM12.00

POSTAGE RM8.00 
berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274

#lipscrub
#sexylip
#malaysia
#homemade 
#handmade
#srub
#lips
#sexy
#male
#female
#young
#old
#teenager 
#beautiful
assalamualaikum hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT πŸ’‹ SEGAR πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY πŸ‹ LEMON kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„ LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹ sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE πŸ’― HALAL jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘 ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 3pcs RM12.00 POSTAGE RM8.00 berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274 #lipscrub  #sexylip  #malaysia  #homemade  #handmade  #srub  #lips  #sexy  #male  #female  #young  #old  #teenager  #beautiful 
assalamualaikum 
hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT
πŸ’‹ SEGAR
πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS
πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR

lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY
πŸ‹ LEMON

kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„

LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹

sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE
πŸ’― HALAL 
jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘
ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq

murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 
3pcs RM12.00

POSTAGE RM8.00 
berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274

#lipscrub
#sexylip
#malaysia
#homemade 
#handmade
#srub
#lips
#sexy
#male
#female
#young
#old
#teenager 
#beautiful
assalamualaikum hi uolls !! jom cuba sexy lip scrub ni sure korang suka sebab bau lip scrub ni sweet gitu 😍🌸 tambahan pula scrub ni diperbuat daripada πŸ’―% bahan ORGANIC dan diperkaya ramuan khas untuk bibir 😚🍢🍯 jadi bila pakai lip scrub ni bibir anda akan jadi πŸ’‹ LEMBUT πŸ’‹ SEGAR πŸ’‹ MEMAWAN πŸ’‹ MERAH KEMERAHAN PINK PIMK (ikut darah) πŸ’‹ BEBAS DARI KULIT MENGELUPAS πŸ’‹ CANTIK BILA PAKAI LIP BALM ATAU LIPSTICK πŸ’‹ MELANCARKAN PEREDARAN DARAH DI BIBIR lip scrub ni pula ada 2 flavor iaitu : πŸ“ STRAWBERRY πŸ‹ LEMON kedua dua lip scrub ni fungsi dia sama je cuma STRAWBERRY memberikan EXTRA pink pada bibir (sesuai untk bibir gelap or kusam) πŸ‘„ LEMON pula lebih pada natural untuk wrna bibir (untuk bibir normal) πŸ’‹ sesuai untuk LELAKI dan PEREMPUAN πŸ‘« sesuai untk semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘¨πŸ‘©πŸ‘΄πŸ‘΅ lip scrub ni πŸ’― ORGANIC πŸ’― HOME MADE πŸ’― HAND MADE πŸ’― HALAL jangan risau lip scrub ni BUKAN LIP SCRUB KILO yer !! 😌😹 so TIADA LANGSUNG bahan yg merbahaya πŸ™…πŸ’€ saya dh cuba dan saya sendiri guna lip scrub ni untk kegunaan harian 😘 ramai juga customer yg berpuas hati dgn lip scrub ni boleh tgk feedback di instagram @sexylipscrub.hq murah jer lip scrub nie !! 1pcs RM5.00 3pcs RM12.00 POSTAGE RM8.00 berminat ? boleh direct DM atau WS 0104065274 #lipscrub  #sexylip  #malaysia  #homemade  #handmade  #srub  #lips  #sexy  #male  #female  #young  #old  #teenager  #beautiful 
Tak nak ke bibir cantik dan pink pink ? πŸ‘„ Tak nak ke bibir cantik bila pakai lipstick ?? Tak nak ke bibir nampak menawan dan sexy gituww ??πŸ’‹ Haa jom cuba sexy lip scrub niee . . . 100% di perbuat dari bahan ORGANIC πŸ‹πŸ― bahan semula jadi , tak perlu ragu dan wasΒ² untk guna kan organic lip scrub ni tau ??!! . . .
.
.  Lelaki πŸ™‡ perempuan πŸ™† semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘΄πŸ‘΅ boleh guna lip scrub niee . . .
.

Klau berminat boleh klik link di bio untuk ws πŸ“±atau dm πŸ“₯ je terus ye ??? .
. .
COD πŸ“¦ di politeknik muadzam shah SAHAJA πŸ‘Œ, yg jauh kite POS πŸššπŸ’¨ ye πŸ˜‰ . .
Tak nak ke bibir cantik dan pink pink ? πŸ‘„ Tak nak ke bibir cantik bila pakai lipstick ?? Tak nak ke bibir nampak menawan dan sexy gituww ??πŸ’‹ Haa jom cuba sexy lip scrub niee . . . 100% di perbuat dari bahan ORGANIC πŸ‹πŸ― bahan semula jadi , tak perlu ragu dan wasΒ² untk guna kan organic lip scrub ni tau ??!! . . . . . Lelaki πŸ™‡ perempuan πŸ™† semua peringkat umur πŸ‘¦πŸ‘§πŸ‘΄πŸ‘΅ boleh guna lip scrub niee . . . . Klau berminat boleh klik link di bio untuk ws πŸ“±atau dm πŸ“₯ je terus ye ??? . . . COD πŸ“¦ di politeknik muadzam shah SAHAJA πŸ‘Œ, yg jauh kite POS πŸššπŸ’¨ ye πŸ˜‰ . .