an online Instagram web viewer
  • nuriz_visikejelitaan
    NURIZZ KOSMETIK HQ
    @nuriz_visikejelitaan

Images by nuriz_visikejelitaan

Hari ini Nuriz ingin berkongsi dengan anda cara terbaik untuk menggunakan serum pada kulit wajah 😍
.
Walaupun serum yang anda gunakan sangat efektif, penggunaan secara berlebihan hanya akan membuatkan kulit wajah anda lebih berminyak. Jadi anda perlu gunakan pada kadar yang sesuai βœ”οΈ
.
Anda juga digalakkan untuk menggunakan serum terlebih dahulu sebelum menggunakan pelembab. Apabila serum telah pun diserap ke dalam wajah, biarkan seketika dan gunakan pelembab pula bagi melindungi kulit ❀️✨
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni #nuriztips
Hari ini Nuriz ingin berkongsi dengan anda cara terbaik untuk menggunakan serum pada kulit wajah 😍 . Walaupun serum yang anda gunakan sangat efektif, penggunaan secara berlebihan hanya akan membuatkan kulit wajah anda lebih berminyak. Jadi anda perlu gunakan pada kadar yang sesuai βœ”οΈ . Anda juga digalakkan untuk menggunakan serum terlebih dahulu sebelum menggunakan pelembab. Apabila serum telah pun diserap ke dalam wajah, biarkan seketika dan gunakan pelembab pula bagi melindungi kulit ❀️✨ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni  #nuriztips 
MEMANG LUAR BIASA
.
Wow! Patutlah dah ramai minat sangat dekat produk Nuriz ni sbb mmg BERKESAN mengecutkan pori2 & kekalkan kelembapan kulit. Bagus sgt utk you all elakkan wajah naik jerawat & kering berkedut!
.
Rasa yakin sangat bila wajah tampak flawless & gojes – setakat ni dah banyak feedback positif kami dapat dari you all yg dah cuba. Terima kasih! .
.
At Nuriz, we believe everyone deserves to be at their best.
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
MEMANG LUAR BIASA . Wow! Patutlah dah ramai minat sangat dekat produk Nuriz ni sbb mmg BERKESAN mengecutkan pori2 & kekalkan kelembapan kulit. Bagus sgt utk you all elakkan wajah naik jerawat & kering berkedut! . Rasa yakin sangat bila wajah tampak flawless & gojes – setakat ni dah banyak feedback positif kami dapat dari you all yg dah cuba. Terima kasih! . . At Nuriz, we believe everyone deserves to be at their best. . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Inilah hasilnya,selepas sis kita ni mencuba produk dari Nuriz dengan konsistan. Alhamdulilah. Best dapat tengok customer Nuriz cantik2 semuanya. Kulit kusam dan tidak bermaya juga turut lenyap. Wajahnya sekarang sangat bersih, licin, gebu dan berseri seri.
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Inilah hasilnya,selepas sis kita ni mencuba produk dari Nuriz dengan konsistan. Alhamdulilah. Best dapat tengok customer Nuriz cantik2 semuanya. Kulit kusam dan tidak bermaya juga turut lenyap. Wajahnya sekarang sangat bersih, licin, gebu dan berseri seri. . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Moisturizer berfungsi untuk melembabkan serta membaikpulih proses pegelupasan dan juga mengimbangi struktur kulit wajah .
.
Jgn bimbang ya, moisturizer ni lain dari yg lain sbb SESUAI UTK SEMUA JENIS kulit. Wahhh, Mudah je nak glowing & flawless dgn Nuriz! .
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Moisturizer berfungsi untuk melembabkan serta membaikpulih proses pegelupasan dan juga mengimbangi struktur kulit wajah . . Jgn bimbang ya, moisturizer ni lain dari yg lain sbb SESUAI UTK SEMUA JENIS kulit. Wahhh, Mudah je nak glowing & flawless dgn Nuriz! . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Tidak salah bila anda kata anda tidak boleh berjaya tetapi kelak jangan salahkan orang lain bila anda gagal :)
Tidak salah bila anda kata anda tidak boleh berjaya tetapi kelak jangan salahkan orang lain bila anda gagal :)
HILANG SUDAH JERAWAT DAN PARUT2 PADA KULIT WAJAH DIA!!!!!
=================================
Set jerawat nurizz kosmetik adalah set yang tebaik. Jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki kulit wajah yang sihat
.
.
Dapatkan segera set jerawat ini jika anda mengalami masalah jerawat. Seteruk manapon kulit wajah anda ditumbuhi jerawat,set jerawat nurizz kosmetik mampu membantu anda kembalikan kulit wajah yang cantik dan berseri seri sentiasa
.
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
HILANG SUDAH JERAWAT DAN PARUT2 PADA KULIT WAJAH DIA!!!!! ================================= Set jerawat nurizz kosmetik adalah set yang tebaik. Jangan lepaskan peluang anda untuk memiliki kulit wajah yang sihat . . Dapatkan segera set jerawat ini jika anda mengalami masalah jerawat. Seteruk manapon kulit wajah anda ditumbuhi jerawat,set jerawat nurizz kosmetik mampu membantu anda kembalikan kulit wajah yang cantik dan berseri seri sentiasa . . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Bestnya bila dapat postive feedback dari postive. Nah la awak baca sendiri lah. Boleh dapat produk Nuriz sekarang jugak.
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Bestnya bila dapat postive feedback dari postive. Nah la awak baca sendiri lah. Boleh dapat produk Nuriz sekarang jugak. . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Cleansing Milk dengan Emolient, mencuci secara mendalam. Menghaluskan kulit wajah serta melembapkan kulit badan.
.
Jgn bimbang ya, Cleansing Milk ni lain dari yg lain sbb SESUAI UTK SEMUA JENIS kulit. Wahhh, Mudah je nak glowing & flawless dgn Nuriz!
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Cleansing Milk dengan Emolient, mencuci secara mendalam. Menghaluskan kulit wajah serta melembapkan kulit badan. . Jgn bimbang ya, Cleansing Milk ni lain dari yg lain sbb SESUAI UTK SEMUA JENIS kulit. Wahhh, Mudah je nak glowing & flawless dgn Nuriz! . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Inilah hasilnya,selepas sis kita ni mencuba produk dari Nuriz dengan konsistan. Alhamdulilah. Best dapat tengok customer Nuriz cantik2 semuanya. Kulit kusam dan tidak bermaya juga turut lenyap. Wajahnya sekarang sangat bersih, licin, gebu dan berseri seri.
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Inilah hasilnya,selepas sis kita ni mencuba produk dari Nuriz dengan konsistan. Alhamdulilah. Best dapat tengok customer Nuriz cantik2 semuanya. Kulit kusam dan tidak bermaya juga turut lenyap. Wajahnya sekarang sangat bersih, licin, gebu dan berseri seri. . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
NURIZZ KOSMETIK TERKENAL DENGAN PROSES MEMPERCEPATKAN HILANG JERAWAT DAN PARUT2 JERAWAT
================================
Apa yang dapat dilihat pada testimoni yang dikongsikan oleh pengguna nurizz kosmetik ini adalah,
.
❀jerawat beransur kecut dengan mudah sekali.
❀kesan parut2 jerawat yang terdahulu juga semakin pudar
❀zat2 yang terkandung dalam item set jerawat nurizz kosmetik juga mampu menghalang pertumbuhan jerawat yang lain
❀tekstur kulit wajah juga nampak semakin bersih dan bermaya berbanding sebelumnya
❀kulit wajah juga semakin cerah,gebu dan licin sekata
❀sel2 kulit mati yang terlihat pada kulit wajah sebelumnya juga tidak ketara dan kulit gelap juga tidak lagi kelihatan
❀liang pori kulit wajah juga sudah mula sihat dan ini membuatkan jerawat tidak lagi berani muncul
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
NURIZZ KOSMETIK TERKENAL DENGAN PROSES MEMPERCEPATKAN HILANG JERAWAT DAN PARUT2 JERAWAT ================================ Apa yang dapat dilihat pada testimoni yang dikongsikan oleh pengguna nurizz kosmetik ini adalah, . ❀jerawat beransur kecut dengan mudah sekali. ❀kesan parut2 jerawat yang terdahulu juga semakin pudar ❀zat2 yang terkandung dalam item set jerawat nurizz kosmetik juga mampu menghalang pertumbuhan jerawat yang lain ❀tekstur kulit wajah juga nampak semakin bersih dan bermaya berbanding sebelumnya ❀kulit wajah juga semakin cerah,gebu dan licin sekata ❀sel2 kulit mati yang terlihat pada kulit wajah sebelumnya juga tidak ketara dan kulit gelap juga tidak lagi kelihatan ❀liang pori kulit wajah juga sudah mula sihat dan ini membuatkan jerawat tidak lagi berani muncul . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
Kita gagal mendidik diri istiqomah kerana terlalu banyak perkara yang telah menghitamkan hati. Just remember, it’s never too late to make change. So take the first step to a better you today! After all, Progress = happiness!
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Kita gagal mendidik diri istiqomah kerana terlalu banyak perkara yang telah menghitamkan hati. Just remember, it’s never too late to make change. So take the first step to a better you today! After all, Progress = happiness! . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Nak bersihkan sisa-sisa kotor, daki, minyak, makeup & lain-lain dari wajah supaya kekal FLAWLESS & tak naik jerawat?
.
.
Mudah je, amalkan ACNE PRONE SOAP untuk membersihkan wajah secara rapi & berkesan. Wahh, yakin je tengok cermin lepas ni. Yelah..wajah flawless je kan? Pastilah CONFIDENT! .
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Nak bersihkan sisa-sisa kotor, daki, minyak, makeup & lain-lain dari wajah supaya kekal FLAWLESS & tak naik jerawat? . . Mudah je, amalkan ACNE PRONE SOAP untuk membersihkan wajah secara rapi & berkesan. Wahh, yakin je tengok cermin lepas ni. Yelah..wajah flawless je kan? Pastilah CONFIDENT! . . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
5 CARA MUDAH UTK ELAK KERIMASAN KULIT KERING. .
.
1 – Mandi dengan AIR SUAM. Air yg terlalu panas atau sejuk tak sesuai untuk kulit.
.
2 - Pastikan anda tak terlalu terdedah pada sinaran matahari. Terdedah terlalu lama pada β€œair-cond” pun boleh menyebabkan kulit menjadi kering.
.
3 - Pastikan anda MINUM AIR SUAM secukupnya & rajin mengambil buah-buahan & sayur-sayuran utk pastikan kulit sentiasa kelihatan SEGAR & BERMAYA. .
.
4 - Pastikan anda mendapat WAKTU TIDUR yg secukupnya. Waktu rehat yg cukup sangat membantu mengekalkan kelembapan & keremajaan kulit.
.
5 – Amalkan NURIZ utk kekalkan keremajaan dan kelembapan kulit.
.
.
Let’s Be Beauty Smart, baru la rasa YAKIN setiap hari!
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni #nuriztips
5 CARA MUDAH UTK ELAK KERIMASAN KULIT KERING. . . 1 – Mandi dengan AIR SUAM. Air yg terlalu panas atau sejuk tak sesuai untuk kulit. . 2 - Pastikan anda tak terlalu terdedah pada sinaran matahari. Terdedah terlalu lama pada β€œair-cond” pun boleh menyebabkan kulit menjadi kering. . 3 - Pastikan anda MINUM AIR SUAM secukupnya & rajin mengambil buah-buahan & sayur-sayuran utk pastikan kulit sentiasa kelihatan SEGAR & BERMAYA. . . 4 - Pastikan anda mendapat WAKTU TIDUR yg secukupnya. Waktu rehat yg cukup sangat membantu mengekalkan kelembapan & keremajaan kulit. . 5 – Amalkan NURIZ utk kekalkan keremajaan dan kelembapan kulit. . . Let’s Be Beauty Smart, baru la rasa YAKIN setiap hari! . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni  #nuriztips 
BB Cream Pink menjadikan kulit pinky dan glowing  serta boleh menutup parut di muka juga menaikan seri wajah.
.
Selain itu antara kebaikan BB Cream Pink ialah :
- menutup cela dan parut wajah - memberi kelembabpan pada wajah - menjadikan kulit wajah yang glowing
- melindungi wajah dari uv sinaran matahari
- mempunyai SPF 35/ PA ++
- mengurangkan garis halus
- warna pink yang natural
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
.
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
BB Cream Pink menjadikan kulit pinky dan glowing serta boleh menutup parut di muka juga menaikan seri wajah. . Selain itu antara kebaikan BB Cream Pink ialah : - menutup cela dan parut wajah - memberi kelembabpan pada wajah - menjadikan kulit wajah yang glowing - melindungi wajah dari uv sinaran matahari - mempunyai SPF 35/ PA ++ - mengurangkan garis halus - warna pink yang natural . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
Bestnya bila dapat postive feedback dari postive. Nah la awak baca sendiri lah. Boleh dapat produk Nuriz sekarang jugak.
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Bestnya bila dapat postive feedback dari postive. Nah la awak baca sendiri lah. Boleh dapat produk Nuriz sekarang jugak. . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni 
TERPAKSA MAKE UP TEBAL2 UNTUK COVER TOMPOK2 JERAGAT DI MUKA???
==================================
Mesti anda hilang keyakinan diri kan.apabila jeragat dah mula menapak penuh di muka. Bukan setakat hilang mood nak borak dengan kawan2.Malah jeragat juga buat anda rasa malu yang teramat jika ada yang mula menegur kulit wajah anda nampak lebih tua dari usia.
.
Jadi cepat2 grab SET JERAGAT dari Nuriz sekarang hanya RM 180 sahaja. Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .

www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
TERPAKSA MAKE UP TEBAL2 UNTUK COVER TOMPOK2 JERAGAT DI MUKA??? ================================== Mesti anda hilang keyakinan diri kan.apabila jeragat dah mula menapak penuh di muka. Bukan setakat hilang mood nak borak dengan kawan2.Malah jeragat juga buat anda rasa malu yang teramat jika ada yang mula menegur kulit wajah anda nampak lebih tua dari usia. . Jadi cepat2 grab SET JERAGAT dari Nuriz sekarang hanya RM 180 sahaja. Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
Inilah hasilnya,selepas sis kita ni mencuba produk dari Nuriz dengan konsistan selama 7 hari. Alhamdulilah. Best dapat tengok customer Nuriz cantik2 semuanya. Kulit kusam dan tidak bermaya juga turut lenyap. Wajahnya sekarang sangat bersih, licin, gebu dan berseri seri.
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
Inilah hasilnya,selepas sis kita ni mencuba produk dari Nuriz dengan konsistan selama 7 hari. Alhamdulilah. Best dapat tengok customer Nuriz cantik2 semuanya. Kulit kusam dan tidak bermaya juga turut lenyap. Wajahnya sekarang sangat bersih, licin, gebu dan berseri seri. . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
Untuk SET JERAWAT dalamnya terdapat AS CREAM jugak tau. As Cream dirumus khas untuk kulit wajah yang sangt sensitif, alahan kepada produk, kulit yang gatal-gatal, ruam-ruam yang halus dan berupaya mematikan jerawat, resdung, kulit yang terlalu merah dan pengelupasan yang teruk. .
.
Meh admin listkan langkah2 kegunaan untuk Set Jerawat :
PAGI
Step 1 : Basuh muka anda mengunakan sabun Acne Prone Soap
Step 2 : Pakai bb cream pink dan ratakan di wajah .
.
MALAM
Step 1 : Basuh muka anda mengunakan sabun Acne Prone Soap
Step 2 : Titikan B’Toner di kapas muka dan ratakan di wajah . 
Step 3 : Sebelum tidur pakai White’T Cream dan ratakan di wajah .
.
*** Seminggu pertama anda diharuskan pakai As Cream sahaja pada waktu malam untuk pemulihan wajah anda .
.
Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : .
.
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
www.wasap.my/601139213678
.
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA!
.
Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“
.
.
.
#nuriz #nurizfeedback #nurizkosmetik #nurizshoppe #nuriztestimorni
Untuk SET JERAWAT dalamnya terdapat AS CREAM jugak tau. As Cream dirumus khas untuk kulit wajah yang sangt sensitif, alahan kepada produk, kulit yang gatal-gatal, ruam-ruam yang halus dan berupaya mematikan jerawat, resdung, kulit yang terlalu merah dan pengelupasan yang teruk. . . Meh admin listkan langkah2 kegunaan untuk Set Jerawat : PAGI Step 1 : Basuh muka anda mengunakan sabun Acne Prone Soap Step 2 : Pakai bb cream pink dan ratakan di wajah . . MALAM Step 1 : Basuh muka anda mengunakan sabun Acne Prone Soap Step 2 : Titikan B’Toner di kapas muka dan ratakan di wajah . Step 3 : Sebelum tidur pakai White’T Cream dan ratakan di wajah . . *** Seminggu pertama anda diharuskan pakai As Cream sahaja pada waktu malam untuk pemulihan wajah anda . . Tunggu ape lagi, tekan link dibawah utk pembelian : . . www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 www.wasap.my/601139213678 . AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! AGENT & DROPSHIP DPERLUKAN SEGERA! . Jangan ragu ragu lagi untuk setia dengan Nuriz. 😍πŸ’₯πŸŽ‰πŸ’“ . . . #nuriz  #nurizfeedback  #nurizkosmetik  #nurizshoppe  #nuriztestimorni