an online Instagram web viewer
  • paperhafiy
    Hafiy Halim
    @paperhafiy

Images by paperhafiy

Simple step by step process of a short comic I did tittle Gunmen. It was fun drawing comics after I haven't made one for a long time.

Link is in bio. However it's in Malay, but you don't really need the dialog as much though. 🤣Tell me what you think of it later.

#doodlescratch #comic #komik #manga #ckom2017 #komikM #bookcafe #creativeunited #sketchesdotmy
I am always hungry
I am always hungry
Random Character Design.

#doodlescratch #illustration #digital #random
Good day peeps!
.

Komik dari Doodle Scratch untuk CKOM '17 berjudul GUNMEN dah dimuat naik dilaman web matkomik. Dah boleh baca, tengok, kutuk, kritik, puji segala bagai. Hehe.
.

Anyway minta maaf in advance kalau ada byk kurang dan misconception. Plus part toning dan dialog masih kelaut juga. .

BACA KOMIK GUNMEN DISINI--> http://www.matkomik.com/2017/11/gunmen-oleh-faye.html
.

Untuk lihat karya peserta CKOM2017 yang lain disini --> http://www.matkomik.com/p/ckom2017.html
.

#doodlescratch #comic #komik #manga #ckom2017 #komikM #bookcafe #creativeunited #sketchesdotmy .

Thanks 😘
Good day peeps! . Komik dari Doodle Scratch untuk CKOM '17 berjudul GUNMEN dah dimuat naik dilaman web matkomik. Dah boleh baca, tengok, kutuk, kritik, puji segala bagai. Hehe. . Anyway minta maaf in advance kalau ada byk kurang dan misconception. Plus part toning dan dialog masih kelaut juga. . BACA KOMIK GUNMEN DISINI--> http://www.matkomik.com/2017/11/gunmen-oleh-faye.html . Untuk lihat karya peserta CKOM2017 yang lain disini --> http://www.matkomik.com/p/ckom2017.html . #doodlescratch  #comic  #komik  #manga  #ckom2017  #komikM  #bookcafe  #creativeunited  #sketchesdotmy  . Thanks 😘
Dating sama @ucopzero lepas beli ayam dan tuna dalam tin kt kedai. Last last makan maggi jugak 😂😂.
.
. 
Dalam mangkuk kecik adalah sambal kicap buatan aku sendiri, hasil gaul segala jenis condiments yang kedai tersebut telah sediakan. Masin nak pengsan aku buat. Hoho.
.
. 
Mangkuk yusuf cost ¥9
Mangkuk aku ...¥14 muahahahaha
Dating sama @ucopzero lepas beli ayam dan tuna dalam tin kt kedai. Last last makan maggi jugak 😂😂. . . Dalam mangkuk kecik adalah sambal kicap buatan aku sendiri, hasil gaul segala jenis condiments yang kedai tersebut telah sediakan. Masin nak pengsan aku buat. Hoho. . . Mangkuk yusuf cost ¥9 Mangkuk aku ...¥14 muahahahaha
Haven't really posted anything when I'm in China. So here is a glimpse of an alley within my University. Those are gingko trees I think.
Haven't really posted anything when I'm in China. So here is a glimpse of an alley within my University. Those are gingko trees I think.
[Inktober Day :22]
.
"Trail"
.
Onwards to our next candy stop! .

#inktober #inktobermalaysia #inktober2017 #day22 #late #trail #halloween #candy #costume #cat #pumpkin #witch #illustration #traditional #copic #sakuramicron #doodlescratch
[Inktober Day :20]
.
"deep"

I am in deep trouble as I am way late for Inktober. Tomorrow is the last day too! My art is getting sloppy now. .
#inktober #inktobermalaysia #inktober2017 #day20 #late #deep #sea #seal #illustration #traditional #sakuramicron #doodlescratch
[Inktober Day :16]
.
"fat"
.
Tanuki. The raccoon spirit.
.

#inktober #inktobermalaysia #inktober2017 #day16 #late #fat #racoon #youkai #tanuki #forest #lazy #sleepy #yawn #illustration #traditional #sakuramicron #doodlescratch
[Inktober Day :15]
.
"mysterious"
.
The fox spirit
. 
#inktober #inktobermalaysia #inktober2017 #day15 #late #mysterious #fox #youkai #kitsune #night # #illustration #traditional #sakuramicron #doodlescratch