an online Instagram web viewer
  • princesshairsalon_my
    Princess Hair Salon
    @princesshairsalon_my

Images by princesshairsalon_my

Happy hair, happy life βœ”
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077
.
.
Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back
.
.
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy hair, happy life βœ” . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 . . Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back . . #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 .
.
.
#monday
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 . . . #monday  #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Happy sunday ❀
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm

Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 .
.
.
#sunday
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy sunday ❀ . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 . . . #sunday  #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin 😊

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
(+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin 😊 #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
#Repost from @princebarbershop_bsp by repost_app
β€’β€’β€’
"PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA "

@princesshairsalon_my
@princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. "
.
Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami..
.
"..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2,
"Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
#Repost  from @princebarbershop_bsp by repost_app β€’β€’β€’ "PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA " @princesshairsalon_my @princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. " . Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami.. . "..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2, "Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
#Repost from @Prince&Princess BSP by Repost_app
β€’β€’β€’
Dimana ada Prince barbershop disitu ada Princess Hair salon 😊 πŸ’ˆπŸ‘‘πŸ‘Έ
Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair salon (ruangan muslimah disediakan)

Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pmπŸ’ˆπŸ‘‘
Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#salonbsp
#salonmuslimah
#princesshairsalonmy
#Repost  from @Prince&Princess BSP by Repost_app β€’β€’β€’ Dimana ada Prince barbershop disitu ada Princess Hair salon 😊 πŸ’ˆπŸ‘‘πŸ‘Έ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair salon (ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pmπŸ’ˆπŸ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #salonbsp  #salonmuslimah  #princesshairsalonmy 
Good morning 2018! 
Semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya untuk kita semua πŸ’™
.
.
.
#potd
#2018
#salonbsp
#salonmuslimah
#princesshairsalonmy
It's not too late to get a new hair for 2018! Come over and get your hair done at Princess Hair Salon BSP

#salonmuslimah 
#salonbsp 
#potd
#newyear
#2018
#igersmalaysia
#princesshairsalonmy
Thank you @leyka.fitness for dropping by our hair salon! Hope to see you again next time ❀ .
.
#firstcustomer
#salonmuslimah
#salonbsp
#princesshairsalonmy
Salon Dandanan Rambut Wanita
============================
β€’
Pembukaan Cawangan Pertama Princess Hair Salon :-
.
Secara rasminya telah dibuka pada 23 Disember 2017
.
Bertempat di lokasi yang sama dengan 
ABS Princess Barbershop - Bandar Saujana Putra.
.
.
Servis kami termasuk :-
β€’ Female Hair Cut
β€’ Kid Hair Cut
β€’ Wash + Blow
β€’ Blow Curl β€’ Colour One Tone
β€’ High Light β€’ Digital Perm β€’ Rebonding β€’ Hair Spa Treatment
β€’ Scalp Treatment
.
.
.
Jemput datang beramai-ramai seisi keluarga.

LIKE , TAG & SHARE Bagi Manfaat Sahabat Sahabat Lain 😍

#princesshairsalonmy
#absprincebarbershop
#salonmuslimah
#salonbsp
#princesshairsalonmy
Salon Dandanan Rambut Wanita ============================ β€’ Pembukaan Cawangan Pertama Princess Hair Salon :- . Secara rasminya telah dibuka pada 23 Disember 2017 . Bertempat di lokasi yang sama dengan ABS Princess Barbershop - Bandar Saujana Putra. . . Servis kami termasuk :- β€’ Female Hair Cut β€’ Kid Hair Cut β€’ Wash + Blow β€’ Blow Curl β€’ Colour One Tone β€’ High Light β€’ Digital Perm β€’ Rebonding β€’ Hair Spa Treatment β€’ Scalp Treatment . . . Jemput datang beramai-ramai seisi keluarga. LIKE , TAG & SHARE Bagi Manfaat Sahabat Sahabat Lain 😍 #princesshairsalonmy  #absprincebarbershop  #salonmuslimah  #salonbsp  #princesshairsalonmy