an online Instagram web viewer
  • salmanita_othman
    Dunia Aloe Vera Ku
    @salmanita_othman

Images by salmanita_othman

Dua salur dalam badan kita yang mesti kena jaga dan tak boleh tersumbat iaitu USUS & SALUR DARAH.
.
Aloe Vera Gel untuk bersihkan dan sihatkan usus. Sebab 80% penyakit datang dari usus yang tak bersih.
.
Kemudian bakinya punca penyakit datang dari salur darah yang tak sihat... mungkin ada lemak atau kolestrol tak baik.. jadi Arctic sea sangat membantu sebab minyak ikan dia bantu angkut keluar kolestrol2 jahat dalam badan manakala minyak zaitun sumbang lemak baik untuk lindungi organ dalam badan.
.
.
Jom Detox...
Forever Aloe Vera Gel
Forever Arctic Sea
Set Detox Asas Semulajadi Terbaik.
.
.
Nak murah? Nak diskaun? Jadi ahli modal kecil rm90 je dapat FREE sebotol Aloe Vera Gel 1 liter yg berharga Rm95.40.
.
Pilihan ditangan anda nak kesihatan yang macam mana...
.
www.wasap.my/60139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH
.
#JomDetoks
#aloeveragel_foreverliving
#articsea_foreverliving
#BersihDalaman_CantikLuran
Dua salur dalam badan kita yang mesti kena jaga dan tak boleh tersumbat iaitu USUS & SALUR DARAH. . Aloe Vera Gel untuk bersihkan dan sihatkan usus. Sebab 80% penyakit datang dari usus yang tak bersih. . Kemudian bakinya punca penyakit datang dari salur darah yang tak sihat... mungkin ada lemak atau kolestrol tak baik.. jadi Arctic sea sangat membantu sebab minyak ikan dia bantu angkut keluar kolestrol2 jahat dalam badan manakala minyak zaitun sumbang lemak baik untuk lindungi organ dalam badan. . . Jom Detox... Forever Aloe Vera Gel Forever Arctic Sea Set Detox Asas Semulajadi Terbaik. . . Nak murah? Nak diskaun? Jadi ahli modal kecil rm90 je dapat FREE sebotol Aloe Vera Gel 1 liter yg berharga Rm95.40. . Pilihan ditangan anda nak kesihatan yang macam mana... . www.wasap.my/60139814100 . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH . #JomDetoks  #aloeveragel_foreverliving  #articsea_foreverliving  #BersihDalaman_CantikLuran 
Dua salur dalam badan kita yang mesti kena jaga dan tak boleh tersumbat iaitu USUS & SALUR DARAH.
.
Aloe Vera Gel untuk bersihkan dan sihatkan usus. Sebab 80% penyakit datang dari usus yang tak bersih.
.
Kemudian bakinya punca penyakit datang dari salur darah yang tak sihat... mungkin ada lemak atau kolestrol tak baik.. jadi Arctic sea sangat membantu sebab minyak ikan dia bantu angkut keluar kolestrol2 jahat dalam badan manakala minyak zaitun sumbang lemak baik untuk lindungi organ dalam badan.
.
.
Jom Detox...
Forever Aloe Vera Gel
Forever Arctic Sea
Set Detox Asas Semulajadi Terbaik.
.
.
Nak murah? Nak diskaun? Jadi ahli modal kecil rm90 je dapat FREE sebotol Aloe Vera Gel 1 liter yg berharga Rm95.40.
.
Pilihan ditangan anda nak kesihatan yang macam mana...
.
www.wasap.my/60139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH
.
#JomDetoks
#aloeveragel_foreverliving
#articsea_foreverliving
#BersihDalaman_CantikLuran
Dua salur dalam badan kita yang mesti kena jaga dan tak boleh tersumbat iaitu USUS & SALUR DARAH. . Aloe Vera Gel untuk bersihkan dan sihatkan usus. Sebab 80% penyakit datang dari usus yang tak bersih. . Kemudian bakinya punca penyakit datang dari salur darah yang tak sihat... mungkin ada lemak atau kolestrol tak baik.. jadi Arctic sea sangat membantu sebab minyak ikan dia bantu angkut keluar kolestrol2 jahat dalam badan manakala minyak zaitun sumbang lemak baik untuk lindungi organ dalam badan. . . Jom Detox... Forever Aloe Vera Gel Forever Arctic Sea Set Detox Asas Semulajadi Terbaik. . . Nak murah? Nak diskaun? Jadi ahli modal kecil rm90 je dapat FREE sebotol Aloe Vera Gel 1 liter yg berharga Rm95.40. . Pilihan ditangan anda nak kesihatan yang macam mana... . www.wasap.my/60139814100 . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH . #JomDetoks  #aloeveragel_foreverliving  #articsea_foreverliving  #BersihDalaman_CantikLuran 
Dua salur dalam badan kita yang mesti kena jaga dan tak boleh tersumbat iaitu USUS & SALUR DARAH.
.
Aloe Vera Gel untuk bersihkan dan sihatkan usus. Sebab 80% penyakit datang dari usus yang tak bersih.
.
Kemudian bakinya punca penyakit datang dari salur darah yang tak sihat... mungkin ada lemak atau kolestrol tak baik.. jadi Arctic sea sangat membantu sebab minyak ikan dia bantu angkut keluar kolestrol2 jahat dalam badan manakala minyak zaitun sumbang lemak baik untuk lindungi organ dalam badan.
.
.
Jom Detox...
Forever Aloe Vera Gel
Forever Arctic Sea
Set Detox Asas Semulajadi Terbaik.
.
.
Nak murah? Nak diskaun? Jadi ahli modal kecil rm90 je dapat FREE sebotol Aloe Vera Gel 1 liter yg berharga Rm95.40.
.
Pilihan ditangan anda nak kesihatan yang macam mana...
.
www.wasap.my/60139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH
.
#JomDetoks
#aloeveragel_foreverliving
#articsea_foreverliving
#BersihDalaman_CantikLuran
Dua salur dalam badan kita yang mesti kena jaga dan tak boleh tersumbat iaitu USUS & SALUR DARAH. . Aloe Vera Gel untuk bersihkan dan sihatkan usus. Sebab 80% penyakit datang dari usus yang tak bersih. . Kemudian bakinya punca penyakit datang dari salur darah yang tak sihat... mungkin ada lemak atau kolestrol tak baik.. jadi Arctic sea sangat membantu sebab minyak ikan dia bantu angkut keluar kolestrol2 jahat dalam badan manakala minyak zaitun sumbang lemak baik untuk lindungi organ dalam badan. . . Jom Detox... Forever Aloe Vera Gel Forever Arctic Sea Set Detox Asas Semulajadi Terbaik. . . Nak murah? Nak diskaun? Jadi ahli modal kecil rm90 je dapat FREE sebotol Aloe Vera Gel 1 liter yg berharga Rm95.40. . Pilihan ditangan anda nak kesihatan yang macam mana... . www.wasap.my/60139814100 . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH . #JomDetoks  #aloeveragel_foreverliving  #articsea_foreverliving  #BersihDalaman_CantikLuran 
APA BEZA ABSORBENT C FOREVER LIVING DENGAN VITAMIN C YANG LAIN??
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🍊Vitamin C merupakan vitamin larut air. 
Jadi ianya dapat bertahan dalam badan kita hanyalah 3-4 jam sahaja. 
Selepas itu kita perlu gantikan lagi dengan pengambilan Vit C. 🍊Berbeza dengan ForeverAbsorbentC, ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. 
Hasilnya, Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama.

Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. 🍊🍊TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN.

So, pilihan terbaik of coz la AbsorbentC ..
Nak kulit cantik nak sihat amalkan terus AbsorbentC..
.
www.wasap.my/60139814100
.
#absorbentC
#VitaminC
#foreverLiving
APA BEZA ABSORBENT C FOREVER LIVING DENGAN VITAMIN C YANG LAIN?? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🍊Vitamin C merupakan vitamin larut air. Jadi ianya dapat bertahan dalam badan kita hanyalah 3-4 jam sahaja. Selepas itu kita perlu gantikan lagi dengan pengambilan Vit C. 🍊Berbeza dengan ForeverAbsorbentC, ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama. Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. 🍊🍊TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN. So, pilihan terbaik of coz la AbsorbentC .. Nak kulit cantik nak sihat amalkan terus AbsorbentC.. . www.wasap.my/60139814100 . #absorbentC  #VitaminC  #foreverLiving 
APA BEZA ABSORBENT C FOREVER LIVING DENGAN VITAMIN C YANG LAIN??
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🍊Vitamin C merupakan vitamin larut air. 
Jadi ianya dapat bertahan dalam badan kita hanyalah 3-4 jam sahaja. 
Selepas itu kita perlu gantikan lagi dengan pengambilan Vit C. 🍊Berbeza dengan ForeverAbsorbentC, ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. 
Hasilnya, Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama.

Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. 🍊🍊TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN.

So, pilihan terbaik of coz la AbsorbentC ..
Nak kulit cantik nak sihat amalkan terus AbsorbentC..
.
www.wasap.my/60139814100
.
#AbsorbentC
#VitaminC
#foreverLiving
APA BEZA ABSORBENT C FOREVER LIVING DENGAN VITAMIN C YANG LAIN?? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🍊Vitamin C merupakan vitamin larut air. Jadi ianya dapat bertahan dalam badan kita hanyalah 3-4 jam sahaja. Selepas itu kita perlu gantikan lagi dengan pengambilan Vit C. 🍊Berbeza dengan ForeverAbsorbentC, ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama. Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. 🍊🍊TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN. So, pilihan terbaik of coz la AbsorbentC .. Nak kulit cantik nak sihat amalkan terus AbsorbentC.. . www.wasap.my/60139814100 . #AbsorbentC  #VitaminC  #foreverLiving 
APA BEZA ABSORBENT C FOREVER LIVING DENGAN VITAMIN C YANG LAIN??
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
🍊Vitamin C merupakan vitamin larut air. 
Jadi ianya dapat bertahan dalam badan kita hanyalah 3-4 jam sahaja. 
Selepas itu kita perlu gantikan lagi dengan pengambilan Vit C. 🍊Berbeza dengan ForeverAbsorbentC, ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. 
Hasilnya, Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama.

Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. 🍊🍊TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN.

So, pilihan terbaik of coz la AbsorbentC ..
Nak kulit cantik nak sihat amalkan terus AbsorbentC..
.
www.wasap.my/60139814100
.
#AbsorbentC
#VitaminC
#foreverLiving
APA BEZA ABSORBENT C FOREVER LIVING DENGAN VITAMIN C YANG LAIN?? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 🍊Vitamin C merupakan vitamin larut air. Jadi ianya dapat bertahan dalam badan kita hanyalah 3-4 jam sahaja. Selepas itu kita perlu gantikan lagi dengan pengambilan Vit C. 🍊Berbeza dengan ForeverAbsorbentC, ianya diikat dengan serat oat yang menghasilkan kesan seperti span. Hasilnya, Vitamin C tidak berkurang dengan segera dan bertahan dalam sistem penghadaman dalam tempoh yang lama. Ia menyebabkan badan dapat menyerap 100% Vitamin C secara berterusan. 🍊🍊TEKNOLOGI INI BERPATEN DAN TIDAK BOLEH DITIRU OLEH MANA-MANA PENGELUAR VITAMIN C YANG LAIN. So, pilihan terbaik of coz la AbsorbentC .. Nak kulit cantik nak sihat amalkan terus AbsorbentC.. . www.wasap.my/60139814100 . #AbsorbentC  #VitaminC  #foreverLiving 
💋 SELAMAT KAH LIPS BALM KITA⁉️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Bibir saya merekah 😔 bukan bak delima 🌰
tapi bak kulit yang di hiris-hiris💉
😭😭 Kering..merekah rekah..Berdarah..SAKIT SANGAT..
Uolls jangan tunggu sampai jadi kritikal macam ni baru nak cari solusi 🔰
.
.
KENAPA BIBIR MEREKAH & KERING❓
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🚫 Suka jilat bibir
Air liur yang kita gunakan untuk basahkan bibir akan mengeringkan lagi bibir kita
.
🚫 Perokok, Minum alkohol
Gaya hidup yang tak berapa nak sihat ni akan menyebabkan bibir kering & merekah
dan paling bahaya boleh sebabkan kanser bibir..Bahaye gilerr woo
.
🚫 Pakai lip balm yang ada bahan kimia
Ini lagi bahaya.. mula-mula pakai lip balm nampak munggil jek bibir tu..
lepas 2 minggu.. mercury yang ada dalam lips balm tu mampu membuat bibir kita HITAM..
.
🚫 Environment tempat kerja
Sehari suntuk kat dalam ofis ber econd. ada juga yang terdedah kepada matahari sehari suntuk
.
.
NAK PILIH YANG MACAM MANA❓
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✅ Pilih yang ada perlindungan sunscreen
yang ada SPF 15 pon ok.. kalau dapat SPF 30 lagi cun!
✅ Bahan yang ada ramuan semula jadi
Mesti pilih yang ada ALOE VERA.
✅ Yang boleh melembapkan bibir kita
✅Yang mampu melembutkan bibir secara semulajadi
.
☀️☀️☀️☀️
.
Mai sini iolls nak suggest 1 lips balm terbaik...
✅✅ FOREVER SUN LIPS
.
💖 Ada SPF 30
Sangat bagus untuk melindungi bibir uolls dari UVA & UVB
💖 Lignin dalam aloe vera melembapkan bibir, mengembalikan keremajaan bibir uolls
💖 Ada Jojoba oil yang akan melembutkan bibir uolls.
💖 Menenangkan bibir
💖 merawat luka kecil
💖 menghilangkan kesan gigitan nyamuk & serangga
.
Teringin nak 👄👄 bibir yg sihat❓
www.wasap.my/60139814100
.
💋 SELAMAT KAH LIPS BALM KITA⁉️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Bibir saya merekah 😔 bukan bak delima 🌰 tapi bak kulit yang di hiris-hiris💉 😭😭 Kering..merekah rekah..Berdarah..SAKIT SANGAT.. Uolls jangan tunggu sampai jadi kritikal macam ni baru nak cari solusi 🔰 . . KENAPA BIBIR MEREKAH & KERING❓ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🚫 Suka jilat bibir Air liur yang kita gunakan untuk basahkan bibir akan mengeringkan lagi bibir kita . 🚫 Perokok, Minum alkohol Gaya hidup yang tak berapa nak sihat ni akan menyebabkan bibir kering & merekah dan paling bahaya boleh sebabkan kanser bibir..Bahaye gilerr woo . 🚫 Pakai lip balm yang ada bahan kimia Ini lagi bahaya.. mula-mula pakai lip balm nampak munggil jek bibir tu.. lepas 2 minggu.. mercury yang ada dalam lips balm tu mampu membuat bibir kita HITAM.. . 🚫 Environment tempat kerja Sehari suntuk kat dalam ofis ber econd. ada juga yang terdedah kepada matahari sehari suntuk . . NAK PILIH YANG MACAM MANA❓ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✅ Pilih yang ada perlindungan sunscreen yang ada SPF 15 pon ok.. kalau dapat SPF 30 lagi cun! ✅ Bahan yang ada ramuan semula jadi Mesti pilih yang ada ALOE VERA. ✅ Yang boleh melembapkan bibir kita ✅Yang mampu melembutkan bibir secara semulajadi . ☀️☀️☀️☀️ . Mai sini iolls nak suggest 1 lips balm terbaik... ✅✅ FOREVER SUN LIPS . 💖 Ada SPF 30 Sangat bagus untuk melindungi bibir uolls dari UVA & UVB 💖 Lignin dalam aloe vera melembapkan bibir, mengembalikan keremajaan bibir uolls 💖 Ada Jojoba oil yang akan melembutkan bibir uolls. 💖 Menenangkan bibir 💖 merawat luka kecil 💖 menghilangkan kesan gigitan nyamuk & serangga . Teringin nak 👄👄 bibir yg sihat❓ www.wasap.my/60139814100 .
💋 SELAMAT KAH LIPS BALM KITA⁉️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Bibir saya merekah 😔 bukan bak delima 🌰
tapi bak kulit yang di hiris-hiris💉
😭😭 Kering..merekah rekah..Berdarah..SAKIT SANGAT..
Uolls jangan tunggu sampai jadi kritikal macam ni baru nak cari solusi 🔰
.
.
KENAPA BIBIR MEREKAH & KERING❓
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🚫 Suka jilat bibir
Air liur yang kita gunakan untuk basahkan bibir akan mengeringkan lagi bibir kita
.
🚫 Perokok, Minum alkohol
Gaya hidup yang tak berapa nak sihat ni akan menyebabkan bibir kering & merekah
dan paling bahaya boleh sebabkan kanser bibir..Bahaye gilerr woo
.
🚫 Pakai lip balm yang ada bahan kimia
Ini lagi bahaya.. mula-mula pakai lip balm nampak munggil jek bibir tu..
lepas 2 minggu.. mercury yang ada dalam lips balm tu mampu membuat bibir kita HITAM..
.
🚫 Environment tempat kerja
Sehari suntuk kat dalam ofis ber econd. ada juga yang terdedah kepada matahari sehari suntuk
.
.
NAK PILIH YANG MACAM MANA❓
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✅ Pilih yang ada perlindungan sunscreen
yang ada SPF 15 pon ok.. kalau dapat SPF 30 lagi cun!
✅ Bahan yang ada ramuan semula jadi
Mesti pilih yang ada ALOE VERA.
✅ Yang boleh melembapkan bibir kita
✅Yang mampu melembutkan bibir secara semulajadi
.
☀️☀️☀️☀️
.
Mai sini iolls nak suggest 1 lips balm terbaik...
✅✅ FOREVER SUN LIPS
.
💖 Ada SPF 30
Sangat bagus untuk melindungi bibir uolls dari UVA & UVB
💖 Lignin dalam aloe vera melembapkan bibir, mengembalikan keremajaan bibir uolls
💖 Ada Jojoba oil yang akan melembutkan bibir uolls.
💖 Menenangkan bibir
💖 merawat luka kecil
💖 menghilangkan kesan gigitan nyamuk & serangga
.
Teringin nak 👄👄 bibir yg sihat❓
www.wasap.my/60139814100
.
💋 SELAMAT KAH LIPS BALM KITA⁉️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Bibir saya merekah 😔 bukan bak delima 🌰 tapi bak kulit yang di hiris-hiris💉 😭😭 Kering..merekah rekah..Berdarah..SAKIT SANGAT.. Uolls jangan tunggu sampai jadi kritikal macam ni baru nak cari solusi 🔰 . . KENAPA BIBIR MEREKAH & KERING❓ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🚫 Suka jilat bibir Air liur yang kita gunakan untuk basahkan bibir akan mengeringkan lagi bibir kita . 🚫 Perokok, Minum alkohol Gaya hidup yang tak berapa nak sihat ni akan menyebabkan bibir kering & merekah dan paling bahaya boleh sebabkan kanser bibir..Bahaye gilerr woo . 🚫 Pakai lip balm yang ada bahan kimia Ini lagi bahaya.. mula-mula pakai lip balm nampak munggil jek bibir tu.. lepas 2 minggu.. mercury yang ada dalam lips balm tu mampu membuat bibir kita HITAM.. . 🚫 Environment tempat kerja Sehari suntuk kat dalam ofis ber econd. ada juga yang terdedah kepada matahari sehari suntuk . . NAK PILIH YANG MACAM MANA❓ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✅ Pilih yang ada perlindungan sunscreen yang ada SPF 15 pon ok.. kalau dapat SPF 30 lagi cun! ✅ Bahan yang ada ramuan semula jadi Mesti pilih yang ada ALOE VERA. ✅ Yang boleh melembapkan bibir kita ✅Yang mampu melembutkan bibir secara semulajadi . ☀️☀️☀️☀️ . Mai sini iolls nak suggest 1 lips balm terbaik... ✅✅ FOREVER SUN LIPS . 💖 Ada SPF 30 Sangat bagus untuk melindungi bibir uolls dari UVA & UVB 💖 Lignin dalam aloe vera melembapkan bibir, mengembalikan keremajaan bibir uolls 💖 Ada Jojoba oil yang akan melembutkan bibir uolls. 💖 Menenangkan bibir 💖 merawat luka kecil 💖 menghilangkan kesan gigitan nyamuk & serangga . Teringin nak 👄👄 bibir yg sihat❓ www.wasap.my/60139814100 .
💋 SELAMAT KAH LIPS BALM KITA⁉️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Bibir saya merekah 😔 bukan bak delima 🌰
tapi bak kulit yang di hiris-hiris💉
😭😭 Kering..merekah rekah..Berdarah..SAKIT SANGAT..
Uolls jangan tunggu sampai jadi kritikal macam ni baru nak cari solusi 🔰
.
.
KENAPA BIBIR MEREKAH & KERING❓
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🚫 Suka jilat bibir
Air liur yang kita gunakan untuk basahkan bibir akan mengeringkan lagi bibir kita
.
🚫 Perokok, Minum alkohol
Gaya hidup yang tak berapa nak sihat ni akan menyebabkan bibir kering & merekah
dan paling bahaya boleh sebabkan kanser bibir..Bahaye gilerr woo
.
🚫 Pakai lip balm yang ada bahan kimia
Ini lagi bahaya.. mula-mula pakai lip balm nampak munggil jek bibir tu..
lepas 2 minggu.. mercury yang ada dalam lips balm tu mampu membuat bibir kita HITAM..
.
🚫 Environment tempat kerja
Sehari suntuk kat dalam ofis ber econd. ada juga yang terdedah kepada matahari sehari suntuk
.
.
NAK PILIH YANG MACAM MANA❓
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✅ Pilih yang ada perlindungan sunscreen
yang ada SPF 15 pon ok.. kalau dapat SPF 30 lagi cun!
✅ Bahan yang ada ramuan semula jadi
Mesti pilih yang ada ALOE VERA.
✅ Yang boleh melembapkan bibir kita
✅Yang mampu melembutkan bibir secara semulajadi
.
☀️☀️☀️☀️
.
Mai sini iolls nak suggest 1 lips balm terbaik...
✅✅ FOREVER SUN LIPS
.
💖 Ada SPF 30
Sangat bagus untuk melindungi bibir uolls dari UVA & UVB
💖 Lignin dalam aloe vera melembapkan bibir, mengembalikan keremajaan bibir uolls
💖 Ada Jojoba oil yang akan melembutkan bibir uolls.
💖 Menenangkan bibir
💖 merawat luka kecil
💖 menghilangkan kesan gigitan nyamuk & serangga
.
Teringin nak 👄👄 bibir yg sihat❓
www.wasap.my/60139814100
.
💋 SELAMAT KAH LIPS BALM KITA⁉️ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Bibir saya merekah 😔 bukan bak delima 🌰 tapi bak kulit yang di hiris-hiris💉 😭😭 Kering..merekah rekah..Berdarah..SAKIT SANGAT.. Uolls jangan tunggu sampai jadi kritikal macam ni baru nak cari solusi 🔰 . . KENAPA BIBIR MEREKAH & KERING❓ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 🚫 Suka jilat bibir Air liur yang kita gunakan untuk basahkan bibir akan mengeringkan lagi bibir kita . 🚫 Perokok, Minum alkohol Gaya hidup yang tak berapa nak sihat ni akan menyebabkan bibir kering & merekah dan paling bahaya boleh sebabkan kanser bibir..Bahaye gilerr woo . 🚫 Pakai lip balm yang ada bahan kimia Ini lagi bahaya.. mula-mula pakai lip balm nampak munggil jek bibir tu.. lepas 2 minggu.. mercury yang ada dalam lips balm tu mampu membuat bibir kita HITAM.. . 🚫 Environment tempat kerja Sehari suntuk kat dalam ofis ber econd. ada juga yang terdedah kepada matahari sehari suntuk . . NAK PILIH YANG MACAM MANA❓ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ✅ Pilih yang ada perlindungan sunscreen yang ada SPF 15 pon ok.. kalau dapat SPF 30 lagi cun! ✅ Bahan yang ada ramuan semula jadi Mesti pilih yang ada ALOE VERA. ✅ Yang boleh melembapkan bibir kita ✅Yang mampu melembutkan bibir secara semulajadi . ☀️☀️☀️☀️ . Mai sini iolls nak suggest 1 lips balm terbaik... ✅✅ FOREVER SUN LIPS . 💖 Ada SPF 30 Sangat bagus untuk melindungi bibir uolls dari UVA & UVB 💖 Lignin dalam aloe vera melembapkan bibir, mengembalikan keremajaan bibir uolls 💖 Ada Jojoba oil yang akan melembutkan bibir uolls. 💖 Menenangkan bibir 💖 merawat luka kecil 💖 menghilangkan kesan gigitan nyamuk & serangga . Teringin nak 👄👄 bibir yg sihat❓ www.wasap.my/60139814100 .
🍊TIPS PILIH VITAMIN C
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam...
😭 RUGI....!!!
.
lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut...
Uolls boleh cuba makan tablet lembut .
.
FOREVER ABSORBENT-C.🍊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat. 🍋🍊🍏🍎
.
Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita.
Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. .
Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar.
.
Yang best nya..
☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan 
jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.
Pengambilan minimun sehari 2 biji. .
🍭KANDUNGAN
100 tablet sebotol
Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...??
💎Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal)
💎Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran
💎 Mengurangkan Stress
💎 Sesuai tuk perokok tegar
💎 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas
💎Membantu anak anak kecil yang ada masalah resdung
💎Mrngurangkan masalah selsema .
Nak cantik luar & dalam????
.
www.wasap.my/60139814100
.
#absorbentC_vitaminC
🍊TIPS PILIH VITAMIN C ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam... 😭 RUGI....!!! . lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut... Uolls boleh cuba makan tablet lembut . . FOREVER ABSORBENT-C.🍊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat. 🍋🍊🍏🍎 . Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita. Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. . Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar. . Yang best nya.. ☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari. Pengambilan minimun sehari 2 biji. . 🍭KANDUNGAN 100 tablet sebotol Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...?? 💎Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal) 💎Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran 💎 Mengurangkan Stress 💎 Sesuai tuk perokok tegar 💎 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas 💎Membantu anak anak kecil yang ada masalah resdung 💎Mrngurangkan masalah selsema . Nak cantik luar & dalam???? . www.wasap.my/60139814100 . #absorbentC_vitaminC 
🍊TIPS PILIH VITAMIN C
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam...
😭 RUGI....!!!
.
lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut...
Uolls boleh cuba makan tablet lembut .
.
FOREVER ABSORBENT-C.🍊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat. 🍋🍊🍏🍎
.
Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita.
Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. .
Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar.
.
Yang best nya..
☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan 
jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.
Pengambilan minimun sehari 2 biji. .
🍭KANDUNGAN
100 tablet sebotol
Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...??
💎Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal)
💎Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran
💎 Mengurangkan Stress
💎 Sesuai tuk perokok tegar
💎 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas
💎Membantu anak anak kecil yang ada masalah resdung
💎Mrngurangkan masalah selsema .
Nak cantik luar & dalam????
.
www.wasap.my/60139814100
.
#absorbentC_vitaminC
🍊TIPS PILIH VITAMIN C ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam... 😭 RUGI....!!! . lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut... Uolls boleh cuba makan tablet lembut . . FOREVER ABSORBENT-C.🍊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat. 🍋🍊🍏🍎 . Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita. Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. . Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar. . Yang best nya.. ☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari. Pengambilan minimun sehari 2 biji. . 🍭KANDUNGAN 100 tablet sebotol Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...?? 💎Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal) 💎Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran 💎 Mengurangkan Stress 💎 Sesuai tuk perokok tegar 💎 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas 💎Membantu anak anak kecil yang ada masalah resdung 💎Mrngurangkan masalah selsema . Nak cantik luar & dalam???? . www.wasap.my/60139814100 . #absorbentC_vitaminC 
🍊TIPS PILIH VITAMIN C
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam...
😭 RUGI....!!!
.
lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut...
Uolls boleh cuba makan tablet lembut .
.
FOREVER ABSORBENT-C.🍊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat. 🍋🍊🍏🍎
.
Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita.
Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. .
Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar.
.
Yang best nya..
☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan 
jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.
Pengambilan minimun sehari 2 biji. .
🍭KANDUNGAN
100 tablet sebotol
Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...??
💎Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal)
💎Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran
💎 Mengurangkan Stress
💎 Sesuai tuk perokok tegar
💎 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas
💎Membantu anak anak kecil yang ada masalah resdung
💎Mrngurangkan masalah selsema .
Nak cantik luar & dalam????
.
www.wasap.my/60139814100
.
#absorbentC_vitaminC
🍊TIPS PILIH VITAMIN C ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus....makin kering... makin kusam... 😭 RUGI....!!! . lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut... Uolls boleh cuba makan tablet lembut . . FOREVER ABSORBENT-C.🍊 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Memang special ABS C ni... sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat. 🍋🍊🍏🍎 . Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita. Kita memang tau...Vitamin C adalah satu nutrien penting. . Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar. . Yang best nya.. ☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari. Pengambilan minimun sehari 2 biji. . 🍭KANDUNGAN 100 tablet sebotol Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...?? 💎Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal) 💎Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran 💎 Mengurangkan Stress 💎 Sesuai tuk perokok tegar 💎 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas 💎Membantu anak anak kecil yang ada masalah resdung 💎Mrngurangkan masalah selsema . Nak cantik luar & dalam???? . www.wasap.my/60139814100 . #absorbentC_vitaminC 
😧 “Do not swallow. Rinse and spit out after use”
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Amaran keras apakah ini❓
.
👀 Cube tengok kotak ubat gigi anak kita. Ada amaran ni kan!
Haaaa Agak2 kenapa tak boleh telan❓
.
✅ Kalau tak bahaya mesti boleh telan kan. Cer renung sejenak.
💉 Kalau ubat gigi yang ada flourida lagi la teruk. Memangle florida baik untuk kuatkan gigi. 
Tapi…ni kesan jangka pendek je tau. Kalau bertahun guna, banyak gile kesan tak baik.
.
KEBABOOMM..💥 💥dah macam BOM jangka.
Haa… mai baca ape yg kita dapat lepas guna ubat gigi florida bertahun2..
.
Confirmed seriau bace!‼️
.
💔 #SakitJantung – Kanak2 yg telan 0.3mg – 0.5mg per kilogram berat badan mempunyai risiko yg tinggi untuk mendapat antherosklerosis & terkena serangan jantung.
.
💔 #FluorosisGigi – Gigi baby jadi hitam kecoklatan & gigi jadi rapuh! Pasai apa?? Florida melemahkan enamel gigi.
.
💔 #Kanser – Boleh terkene kansersel squamous pada mulut, kanser tulang, kanser kelenjar tirois & kanser hati.
.
💔 #TumbesaranOtakTerbantut – Bila terlebih floorida
.
💔 #MetabolismeGlukosaDalamDarahTerencat – Florida boleh merosakkan pancreas & mengurangkan rembesan insulan dalam darah. So… paras gula dalam darah tinggi.
.
💔 #AlahanKulit – Menyebabkan ruam eczema pada permukaan kulit.
.
💔 #MerosakkanBuahPinggang – florida boleh merosakkan proses penurasan pada ginjal & menyebabkan air kencing menjadi sedikit & pekat. Jangka masa panjang buah pinggang akan mengecut & rosak.
.
.
Gigi jadi putih, nafas segar jek...👍
Ada bee propolis tau dalam ubat gigi. 
Jadi… bee propolis ni bunuh kuman yang bersarang dalam mulut kita.. pasai tu mulut bau harum ja...
.
Kalau gigi sakit, bernanah ka… berlobang ka… sapu terus.. insha allah.. propolis yg ada dlm ubat gigi ni mampu menghilangkan sakit... sementara nk tunggu pergi klinik gigi...
.
Gusi atau sekitar dalam mulut pun blh sapu klau bermasalah...
.
Jom bertukar ke Aloe Bright Gel...
Banyak kegunaannya...
Kami dah tukar, anda bila lagi?
.
www.wasap.my/60139814100
.
#aloebrightgel
😧 “Do not swallow. Rinse and spit out after use” ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Amaran keras apakah ini❓ . 👀 Cube tengok kotak ubat gigi anak kita. Ada amaran ni kan! Haaaa Agak2 kenapa tak boleh telan❓ . ✅ Kalau tak bahaya mesti boleh telan kan. Cer renung sejenak. 💉 Kalau ubat gigi yang ada flourida lagi la teruk. Memangle florida baik untuk kuatkan gigi. Tapi…ni kesan jangka pendek je tau. Kalau bertahun guna, banyak gile kesan tak baik. . KEBABOOMM..💥 💥dah macam BOM jangka. Haa… mai baca ape yg kita dapat lepas guna ubat gigi florida bertahun2.. . Confirmed seriau bace!‼️ . 💔 #SakitJantung  – Kanak2 yg telan 0.3mg – 0.5mg per kilogram berat badan mempunyai risiko yg tinggi untuk mendapat antherosklerosis & terkena serangan jantung. . 💔 #FluorosisGigi  – Gigi baby jadi hitam kecoklatan & gigi jadi rapuh! Pasai apa?? Florida melemahkan enamel gigi. . 💔 #Kanser  – Boleh terkene kansersel squamous pada mulut, kanser tulang, kanser kelenjar tirois & kanser hati. . 💔 #TumbesaranOtakTerbantut  – Bila terlebih floorida . 💔 #MetabolismeGlukosaDalamDarahTerencat  – Florida boleh merosakkan pancreas & mengurangkan rembesan insulan dalam darah. So… paras gula dalam darah tinggi. . 💔 #AlahanKulit  – Menyebabkan ruam eczema pada permukaan kulit. . 💔 #MerosakkanBuahPinggang  – florida boleh merosakkan proses penurasan pada ginjal & menyebabkan air kencing menjadi sedikit & pekat. Jangka masa panjang buah pinggang akan mengecut & rosak. . . Gigi jadi putih, nafas segar jek...👍 Ada bee propolis tau dalam ubat gigi. Jadi… bee propolis ni bunuh kuman yang bersarang dalam mulut kita.. pasai tu mulut bau harum ja... . Kalau gigi sakit, bernanah ka… berlobang ka… sapu terus.. insha allah.. propolis yg ada dlm ubat gigi ni mampu menghilangkan sakit... sementara nk tunggu pergi klinik gigi... . Gusi atau sekitar dalam mulut pun blh sapu klau bermasalah... . Jom bertukar ke Aloe Bright Gel... Banyak kegunaannya... Kami dah tukar, anda bila lagi? . www.wasap.my/60139814100 . #aloebrightgel 
😧 “Do not swallow. Rinse and spit out after use”
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Amaran keras apakah ini❓
.
👀 Cube tengok kotak ubat gigi anak kita. Ada amaran ni kan!
Haaaa Agak2 kenapa tak boleh telan❓
.
✅ Kalau tak bahaya mesti boleh telan kan. Cer renung sejenak.
💉 Kalau ubat gigi yang ada flourida lagi la teruk. Memangle florida baik untuk kuatkan gigi. 
Tapi…ni kesan jangka pendek je tau. Kalau bertahun guna, banyak gile kesan tak baik.
.
KEBABOOMM..💥 💥dah macam BOM jangka.
Haa… mai baca ape yg kita dapat lepas guna ubat gigi florida bertahun2..
.
Confirmed seriau bace!‼️
.
💔 #SakitJantung – Kanak2 yg telan 0.3mg – 0.5mg per kilogram berat badan mempunyai risiko yg tinggi untuk mendapat antherosklerosis & terkena serangan jantung.
.
💔 #FluorosisGigi – Gigi baby jadi hitam kecoklatan & gigi jadi rapuh! Pasai apa?? Florida melemahkan enamel gigi.
.
💔 #Kanser – Boleh terkene kansersel squamous pada mulut, kanser tulang, kanser kelenjar tirois & kanser hati.
.
💔 #TumbesaranOtakTerbantut – Bila terlebih floorida
.
💔 #MetabolismeGlukosaDalamDarahTerencat – Florida boleh merosakkan pancreas & mengurangkan rembesan insulan dalam darah. So… paras gula dalam darah tinggi.
.
💔 #AlahanKulit – Menyebabkan ruam eczema pada permukaan kulit.
.
💔 #MerosakkanBuahPinggang – florida boleh merosakkan proses penurasan pada ginjal & menyebabkan air kencing menjadi sedikit & pekat. Jangka masa panjang buah pinggang akan mengecut & rosak.
.
.
Gigi jadi putih, nafas segar jek...👍
Ada bee propolis tau dalam ubat gigi. 
Jadi… bee propolis ni bunuh kuman yang bersarang dalam mulut kita.. pasai tu mulut bau harum ja...
.
Kalau gigi sakit, bernanah ka… berlobang ka… sapu terus.. insha allah.. propolis yg ada dlm ubat gigi ni mampu menghilangkan sakit... sementara nk tunggu pergi klinik gigi...
.
Gusi atau sekitar dalam mulut pun blh sapu klau bermasalah...
.
Jom bertukar ke Aloe Bright Gel...
Banyak kegunaannya...
Kami dah tukar, anda bila lagi?
.
www.wasap.my/60139814100
.
#aloebrightgel
😧 “Do not swallow. Rinse and spit out after use” ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Amaran keras apakah ini❓ . 👀 Cube tengok kotak ubat gigi anak kita. Ada amaran ni kan! Haaaa Agak2 kenapa tak boleh telan❓ . ✅ Kalau tak bahaya mesti boleh telan kan. Cer renung sejenak. 💉 Kalau ubat gigi yang ada flourida lagi la teruk. Memangle florida baik untuk kuatkan gigi. Tapi…ni kesan jangka pendek je tau. Kalau bertahun guna, banyak gile kesan tak baik. . KEBABOOMM..💥 💥dah macam BOM jangka. Haa… mai baca ape yg kita dapat lepas guna ubat gigi florida bertahun2.. . Confirmed seriau bace!‼️ . 💔 #SakitJantung  – Kanak2 yg telan 0.3mg – 0.5mg per kilogram berat badan mempunyai risiko yg tinggi untuk mendapat antherosklerosis & terkena serangan jantung. . 💔 #FluorosisGigi  – Gigi baby jadi hitam kecoklatan & gigi jadi rapuh! Pasai apa?? Florida melemahkan enamel gigi. . 💔 #Kanser  – Boleh terkene kansersel squamous pada mulut, kanser tulang, kanser kelenjar tirois & kanser hati. . 💔 #TumbesaranOtakTerbantut  – Bila terlebih floorida . 💔 #MetabolismeGlukosaDalamDarahTerencat  – Florida boleh merosakkan pancreas & mengurangkan rembesan insulan dalam darah. So… paras gula dalam darah tinggi. . 💔 #AlahanKulit  – Menyebabkan ruam eczema pada permukaan kulit. . 💔 #MerosakkanBuahPinggang  – florida boleh merosakkan proses penurasan pada ginjal & menyebabkan air kencing menjadi sedikit & pekat. Jangka masa panjang buah pinggang akan mengecut & rosak. . . Gigi jadi putih, nafas segar jek...👍 Ada bee propolis tau dalam ubat gigi. Jadi… bee propolis ni bunuh kuman yang bersarang dalam mulut kita.. pasai tu mulut bau harum ja... . Kalau gigi sakit, bernanah ka… berlobang ka… sapu terus.. insha allah.. propolis yg ada dlm ubat gigi ni mampu menghilangkan sakit... sementara nk tunggu pergi klinik gigi... . Gusi atau sekitar dalam mulut pun blh sapu klau bermasalah... . Jom bertukar ke Aloe Bright Gel... Banyak kegunaannya... Kami dah tukar, anda bila lagi? . www.wasap.my/60139814100 . #aloebrightgel 
😧 “Do not swallow. Rinse and spit out after use”
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Amaran keras apakah ini❓
.
👀 Cube tengok kotak ubat gigi anak kita. Ada amaran ni kan!
Haaaa Agak2 kenapa tak boleh telan❓
.
✅ Kalau tak bahaya mesti boleh telan kan. Cer renung sejenak.
💉 Kalau ubat gigi yang ada flourida lagi la teruk. Memangle florida baik untuk kuatkan gigi. 
Tapi…ni kesan jangka pendek je tau. Kalau bertahun guna, banyak gile kesan tak baik.
.
KEBABOOMM..💥 💥dah macam BOM jangka.
Haa… mai baca ape yg kita dapat lepas guna ubat gigi florida bertahun2..
.
Confirmed seriau bace!‼️
.
💔 #SakitJantung – Kanak2 yg telan 0.3mg – 0.5mg per kilogram berat badan mempunyai risiko yg tinggi untuk mendapat antherosklerosis & terkena serangan jantung.
.
💔 #FluorosisGigi – Gigi baby jadi hitam kecoklatan & gigi jadi rapuh! Pasai apa?? Florida melemahkan enamel gigi.
.
💔 #Kanser – Boleh terkene kansersel squamous pada mulut, kanser tulang, kanser kelenjar tirois & kanser hati.
.
💔 #TumbesaranOtakTerbantut – Bila terlebih floorida
.
💔 #MetabolismeGlukosaDalamDarahTerencat – Florida boleh merosakkan pancreas & mengurangkan rembesan insulan dalam darah. So… paras gula dalam darah tinggi.
.
💔 #AlahanKulit – Menyebabkan ruam eczema pada permukaan kulit.
.
💔 #MerosakkanBuahPinggang – florida boleh merosakkan proses penurasan pada ginjal & menyebabkan air kencing menjadi sedikit & pekat. Jangka masa panjang buah pinggang akan mengecut & rosak.
.
.
Gigi jadi putih, nafas segar jek...👍
Ada bee propolis tau dalam ubat gigi. 
Jadi… bee propolis ni bunuh kuman yang bersarang dalam mulut kita.. pasai tu mulut bau harum ja...
.
Kalau gigi sakit, bernanah ka… berlobang ka… sapu terus.. insha allah.. propolis yg ada dlm ubat gigi ni mampu menghilangkan sakit... sementara nk tunggu pergi klinik gigi...
.
Gusi atau sekitar dalam mulut pun blh sapu klau bermasalah...
.
Jom bertukar ke Aloe Bright Gel...
Banyak kegunaannya...
Kami dah tukar, anda bila lagi?
.
www.wasap.my/60139814100
.
#aloebrightgel
😧 “Do not swallow. Rinse and spit out after use” ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Amaran keras apakah ini❓ . 👀 Cube tengok kotak ubat gigi anak kita. Ada amaran ni kan! Haaaa Agak2 kenapa tak boleh telan❓ . ✅ Kalau tak bahaya mesti boleh telan kan. Cer renung sejenak. 💉 Kalau ubat gigi yang ada flourida lagi la teruk. Memangle florida baik untuk kuatkan gigi. Tapi…ni kesan jangka pendek je tau. Kalau bertahun guna, banyak gile kesan tak baik. . KEBABOOMM..💥 💥dah macam BOM jangka. Haa… mai baca ape yg kita dapat lepas guna ubat gigi florida bertahun2.. . Confirmed seriau bace!‼️ . 💔 #SakitJantung  – Kanak2 yg telan 0.3mg – 0.5mg per kilogram berat badan mempunyai risiko yg tinggi untuk mendapat antherosklerosis & terkena serangan jantung. . 💔 #FluorosisGigi  – Gigi baby jadi hitam kecoklatan & gigi jadi rapuh! Pasai apa?? Florida melemahkan enamel gigi. . 💔 #Kanser  – Boleh terkene kansersel squamous pada mulut, kanser tulang, kanser kelenjar tirois & kanser hati. . 💔 #TumbesaranOtakTerbantut  – Bila terlebih floorida . 💔 #MetabolismeGlukosaDalamDarahTerencat  – Florida boleh merosakkan pancreas & mengurangkan rembesan insulan dalam darah. So… paras gula dalam darah tinggi. . 💔 #AlahanKulit  – Menyebabkan ruam eczema pada permukaan kulit. . 💔 #MerosakkanBuahPinggang  – florida boleh merosakkan proses penurasan pada ginjal & menyebabkan air kencing menjadi sedikit & pekat. Jangka masa panjang buah pinggang akan mengecut & rosak. . . Gigi jadi putih, nafas segar jek...👍 Ada bee propolis tau dalam ubat gigi. Jadi… bee propolis ni bunuh kuman yang bersarang dalam mulut kita.. pasai tu mulut bau harum ja... . Kalau gigi sakit, bernanah ka… berlobang ka… sapu terus.. insha allah.. propolis yg ada dlm ubat gigi ni mampu menghilangkan sakit... sementara nk tunggu pergi klinik gigi... . Gusi atau sekitar dalam mulut pun blh sapu klau bermasalah... . Jom bertukar ke Aloe Bright Gel... Banyak kegunaannya... Kami dah tukar, anda bila lagi? . www.wasap.my/60139814100 . #aloebrightgel 
Antara masalah utama orang perempuan ialah "keputihan".
.
Memang senang nak kena, salah satu puncanya adalah dari pemakanan...
.
💢 makanan yang sejuk, cth: tembikai, timun dan sewaktu dengannya
💢 makanan beryeast, cth : roti, donat dan seadunan dengannya
💢 makanan yang ada kandungan gula yang tinggi, cth: gula gula, coklat, kek dan sesedap dengannya...
💢 minuman manis dan bergas
💢 minuman berais
.
Kalau tak percaya cubalah buat...😂😂😂
Hati hati dengan pemakanan kita... boleh nak rasa tapi biarlah bersederhana kerana bukan saja masalah keputihan yang datang tapi masalah lain pun akan muncul sama..
.
Macam mana nak mengatasinya bila keputihan dah melampau dan berbau...
Yang penting jaga kebersihan, kawal pemakanan...
Pergi klinik jumpa dokter...
Dan yang paling mudah amalkan Aloe Berry Nectar.
Rasa yang sedap dan membantu juga masalah kesihatan yang lain...
.
Jom cuba dulu... www.wasap.my/60139814100

#aloeberrynectar_foreverliving
#keputihan
#kencingkotor
#kurangkanberatbadan
#senggugut
#sentiasaletih
#jerawat
#sembelit
#gout
#haidtakteratur
#detoks
#masalahkulit
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
Antara masalah utama orang perempuan ialah "keputihan". . Memang senang nak kena, salah satu puncanya adalah dari pemakanan... . 💢 makanan yang sejuk, cth: tembikai, timun dan sewaktu dengannya 💢 makanan beryeast, cth : roti, donat dan seadunan dengannya 💢 makanan yang ada kandungan gula yang tinggi, cth: gula gula, coklat, kek dan sesedap dengannya... 💢 minuman manis dan bergas 💢 minuman berais . Kalau tak percaya cubalah buat...😂😂😂 Hati hati dengan pemakanan kita... boleh nak rasa tapi biarlah bersederhana kerana bukan saja masalah keputihan yang datang tapi masalah lain pun akan muncul sama.. . Macam mana nak mengatasinya bila keputihan dah melampau dan berbau... Yang penting jaga kebersihan, kawal pemakanan... Pergi klinik jumpa dokter... Dan yang paling mudah amalkan Aloe Berry Nectar. Rasa yang sedap dan membantu juga masalah kesihatan yang lain... . Jom cuba dulu... www.wasap.my/60139814100 #aloeberrynectar_foreverliving  #keputihan  #kencingkotor  #kurangkanberatbadan  #senggugut  #sentiasaletih  #jerawat  #sembelit  #gout  #haidtakteratur  #detoks  #masalahkulit  #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
Antara masalah utama orang perempuan ialah "keputihan".
.
Memang senang nak kena, salah satu puncanya adalah dari pemakanan...
.
💢 makanan yang sejuk, cth: tembikai, timun dan sewaktu dengannya
💢 makanan beryeast, cth : roti, donat dan seadunan dengannya
💢 makanan yang ada kandungan gula yang tinggi, cth: gula gula, coklat, kek dan sesedap dengannya...
💢 minuman manis dan bergas
💢 minuman berais
.
Kalau tak percaya cubalah buat...😂😂😂
Hati hati dengan pemakanan kita... boleh nak rasa tapi biarlah bersederhana kerana bukan saja masalah keputihan yang datang tapi masalah lain pun akan muncul sama..
.
Macam mana nak mengatasinya bila keputihan dah melampau dan berbau...
Yang penting jaga kebersihan, kawal pemakanan...
Pergi klinik jumpa dokter...
Dan yang paling mudah amalkan Aloe Berry Nectar.
Rasa yang sedap dan membantu juga masalah kesihatan yang lain...
.
Jom cuba dulu... www.wasap.my/60139814100

#aloeberrynectar_foreverliving
#keputihan
#kencingkotor
#kurangkanberatbadan
#senggugut
#sentiasaletih
#jerawat
#sembelit
#gout
#haidtakteratur
#detoks
#masalahkulit
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
Antara masalah utama orang perempuan ialah "keputihan". . Memang senang nak kena, salah satu puncanya adalah dari pemakanan... . 💢 makanan yang sejuk, cth: tembikai, timun dan sewaktu dengannya 💢 makanan beryeast, cth : roti, donat dan seadunan dengannya 💢 makanan yang ada kandungan gula yang tinggi, cth: gula gula, coklat, kek dan sesedap dengannya... 💢 minuman manis dan bergas 💢 minuman berais . Kalau tak percaya cubalah buat...😂😂😂 Hati hati dengan pemakanan kita... boleh nak rasa tapi biarlah bersederhana kerana bukan saja masalah keputihan yang datang tapi masalah lain pun akan muncul sama.. . Macam mana nak mengatasinya bila keputihan dah melampau dan berbau... Yang penting jaga kebersihan, kawal pemakanan... Pergi klinik jumpa dokter... Dan yang paling mudah amalkan Aloe Berry Nectar. Rasa yang sedap dan membantu juga masalah kesihatan yang lain... . Jom cuba dulu... www.wasap.my/60139814100 #aloeberrynectar_foreverliving  #keputihan  #kencingkotor  #kurangkanberatbadan  #senggugut  #sentiasaletih  #jerawat  #sembelit  #gout  #haidtakteratur  #detoks  #masalahkulit  #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH 
Antara masalah utama orang perempuan ialah "keputihan".
.
Memang senang nak kena, salah satu puncanya adalah dari pemakanan...
.
💢 makanan yang sejuk, cth: tembikai, timun dan sewaktu dengannya
💢 makanan beryeast, cth : roti, donat dan seadunan dengannya
💢 makanan yang ada kandungan gula yang tinggi, cth: gula gula, coklat, kek dan sesedap dengannya...
💢 minuman manis dan bergas
💢 minuman berais
.
Kalau tak percaya cubalah buat...😂😂😂
Hati hati dengan pemakanan kita... boleh nak rasa tapi biarlah bersederhana kerana bukan saja masalah keputihan yang datang tapi masalah lain pun akan muncul sama..
.
Macam mana nak mengatasinya bila keputihan dah melampau dan berbau...
Yang penting jaga kebersihan, kawal pemakanan...
Pergi klinik jumpa dokter...
Dan yang paling mudah amalkan Aloe Berry Nectar.
Rasa yang sedap dan membantu juga masalah kesihatan yang lain...
.
Jom cuba dulu... www.wasap.my/60139814100

#aloeberrynectar_foreverliving
#keputihan
#kencingkotor
#kurangkanberatbadan
#senggugut
#sentiasaletih
#jerawat
#sembelit
#gout
#haidtakteratur
#detoks
#masalahkulit
#SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH
Antara masalah utama orang perempuan ialah "keputihan". . Memang senang nak kena, salah satu puncanya adalah dari pemakanan... . 💢 makanan yang sejuk, cth: tembikai, timun dan sewaktu dengannya 💢 makanan beryeast, cth : roti, donat dan seadunan dengannya 💢 makanan yang ada kandungan gula yang tinggi, cth: gula gula, coklat, kek dan sesedap dengannya... 💢 minuman manis dan bergas 💢 minuman berais . Kalau tak percaya cubalah buat...😂😂😂 Hati hati dengan pemakanan kita... boleh nak rasa tapi biarlah bersederhana kerana bukan saja masalah keputihan yang datang tapi masalah lain pun akan muncul sama.. . Macam mana nak mengatasinya bila keputihan dah melampau dan berbau... Yang penting jaga kebersihan, kawal pemakanan... Pergi klinik jumpa dokter... Dan yang paling mudah amalkan Aloe Berry Nectar. Rasa yang sedap dan membantu juga masalah kesihatan yang lain... . Jom cuba dulu... www.wasap.my/60139814100 #aloeberrynectar_foreverliving  #keputihan  #kencingkotor  #kurangkanberatbadan  #senggugut  #sentiasaletih  #jerawat  #sembelit  #gout  #haidtakteratur  #detoks  #masalahkulit  #SIHAT_ITU_ANUGERAH_TERINDAH