an online Instagram web viewer
  • salmanita_othman
    Dunia Aloe Vera Ku
    @salmanita_othman

Images by salmanita_othman

Kenapa Perlu Minum Madu Lebah Asli Forever
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
KHASIAT madu asli forever 🍯
✔ Mengeluarkan & mbersihkan segala kekotoran dlm darah
✔ Menyerap lembapan dlm badan
✔ Meningkatkan tenaga/oksigen dlm darah
✔ Membersihkan perut
✔ Membaiki sel-sel yg rosak
✔ Memelihara dalaman wanita
✔ Memelihara kesihatan lelaki
✔ Menjaga sistem dalaman badan dgn :
✔ Memanaskan badan
✔ Melancarkan perjalanan darah
✔ Mengimbangi diet badan
✔ Menguatkan tenaga dalaman
✔ Meningkatkan kecerdasan & daya ingatan serta hafalan anak-anak
✔ Melawaskan usus
.
.
Amat membantu kepada mereka yang menghadapi masalah:
- asma/lelah
- resdung
- buasir
- sakit jantung
- batuk
- darah tinggi
- selsema
- migrain
- tyroid
- kencing manis
dll
. 📌cara minum
dewasa : 1 sudu tea (2x sehari)
kanak-kanak : 1/2 sudu tea (2x sehari)
** guna sudu plastik
** jangan simpan dalam peti ais
p/s : bagus utk wanita mengandung dan bayi.
.
Sharing is Caring
.
.
FOREVER BEE HONEY 
Jom cuba sekarang, sila
.
www.wasap.my/60139814100
.
.
Nak dapat harga diskaun, sila
.
www.wasap.my/60139814100

SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
..
#beehoney
#maduasli_madugurun
.
Kenapa Perlu Minum Madu Lebah Asli Forever ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . KHASIAT madu asli forever 🍯 ✔ Mengeluarkan & mbersihkan segala kekotoran dlm darah ✔ Menyerap lembapan dlm badan ✔ Meningkatkan tenaga/oksigen dlm darah ✔ Membersihkan perut ✔ Membaiki sel-sel yg rosak ✔ Memelihara dalaman wanita ✔ Memelihara kesihatan lelaki ✔ Menjaga sistem dalaman badan dgn : ✔ Memanaskan badan ✔ Melancarkan perjalanan darah ✔ Mengimbangi diet badan ✔ Menguatkan tenaga dalaman ✔ Meningkatkan kecerdasan & daya ingatan serta hafalan anak-anak ✔ Melawaskan usus . . Amat membantu kepada mereka yang menghadapi masalah: - asma/lelah - resdung - buasir - sakit jantung - batuk - darah tinggi - selsema - migrain - tyroid - kencing manis dll . 📌cara minum dewasa : 1 sudu tea (2x sehari) kanak-kanak : 1/2 sudu tea (2x sehari) ** guna sudu plastik ** jangan simpan dalam peti ais p/s : bagus utk wanita mengandung dan bayi. . Sharing is Caring . . FOREVER BEE HONEY Jom cuba sekarang, sila . www.wasap.my/60139814100 . . Nak dapat harga diskaun, sila . www.wasap.my/60139814100 SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .. #beehoney  #maduasli_madugurun  .
Kenapa Perlu Minum Madu Lebah Asli Forever
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
KHASIAT madu asli forever 🍯
✔ Mengeluarkan & mbersihkan segala kekotoran dlm darah
✔ Menyerap lembapan dlm badan
✔ Meningkatkan tenaga/oksigen dlm darah
✔ Membersihkan perut
✔ Membaiki sel-sel yg rosak
✔ Memelihara dalaman wanita
✔ Memelihara kesihatan lelaki
✔ Menjaga sistem dalaman badan dgn :
✔ Memanaskan badan
✔ Melancarkan perjalanan darah
✔ Mengimbangi diet badan
✔ Menguatkan tenaga dalaman
✔ Meningkatkan kecerdasan & daya ingatan serta hafalan anak-anak
✔ Melawaskan usus
.
.
Amat membantu kepada mereka yang menghadapi masalah:
- asma/lelah
- resdung
- buasir
- sakit jantung
- batuk
- darah tinggi
- selsema
- migrain
- tyroid
- kencing manis
dll
. 📌cara minum
dewasa : 1 sudu tea (2x sehari)
kanak-kanak : 1/2 sudu tea (2x sehari)
** guna sudu plastik
** jangan simpan dalam peti ais
p/s : bagus utk wanita mengandung dan bayi.
.
Sharing is Caring
.
.
FOREVER BEE HONEY 
Jom cuba sekarang, sila
.
www.wasap.my/60139814100
.
.
Nak dapat harga diskaun, sila
.
www.wasap.my/60139814100

SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
..
#beehoney
#maduasli_madugurun
.
Kenapa Perlu Minum Madu Lebah Asli Forever ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . KHASIAT madu asli forever 🍯 ✔ Mengeluarkan & mbersihkan segala kekotoran dlm darah ✔ Menyerap lembapan dlm badan ✔ Meningkatkan tenaga/oksigen dlm darah ✔ Membersihkan perut ✔ Membaiki sel-sel yg rosak ✔ Memelihara dalaman wanita ✔ Memelihara kesihatan lelaki ✔ Menjaga sistem dalaman badan dgn : ✔ Memanaskan badan ✔ Melancarkan perjalanan darah ✔ Mengimbangi diet badan ✔ Menguatkan tenaga dalaman ✔ Meningkatkan kecerdasan & daya ingatan serta hafalan anak-anak ✔ Melawaskan usus . . Amat membantu kepada mereka yang menghadapi masalah: - asma/lelah - resdung - buasir - sakit jantung - batuk - darah tinggi - selsema - migrain - tyroid - kencing manis dll . 📌cara minum dewasa : 1 sudu tea (2x sehari) kanak-kanak : 1/2 sudu tea (2x sehari) ** guna sudu plastik ** jangan simpan dalam peti ais p/s : bagus utk wanita mengandung dan bayi. . Sharing is Caring . . FOREVER BEE HONEY Jom cuba sekarang, sila . www.wasap.my/60139814100 . . Nak dapat harga diskaun, sila . www.wasap.my/60139814100 SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .. #beehoney  #maduasli_madugurun  .
Kenapa Perlu Minum Madu Lebah Asli Forever
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
KHASIAT madu asli forever 🍯
✔ Mengeluarkan & mbersihkan segala kekotoran dlm darah
✔ Menyerap lembapan dlm badan
✔ Meningkatkan tenaga/oksigen dlm darah
✔ Membersihkan perut
✔ Membaiki sel-sel yg rosak
✔ Memelihara dalaman wanita
✔ Memelihara kesihatan lelaki
✔ Menjaga sistem dalaman badan dgn :
✔ Memanaskan badan
✔ Melancarkan perjalanan darah
✔ Mengimbangi diet badan
✔ Menguatkan tenaga dalaman
✔ Meningkatkan kecerdasan & daya ingatan serta hafalan anak-anak
✔ Melawaskan usus
.
.
Amat membantu kepada mereka yang menghadapi masalah:
- asma/lelah
- resdung
- buasir
- sakit jantung
- batuk
- darah tinggi
- selsema
- migrain
- tyroid
- kencing manis
dll
. 📌cara minum
dewasa : 1 sudu tea (2x sehari)
kanak-kanak : 1/2 sudu tea (2x sehari)
** guna sudu plastik
** jangan simpan dalam peti ais
p/s : bagus utk wanita mengandung dan bayi.
.
Sharing is Caring
.
.
FOREVER BEE HONEY 
Jom cuba sekarang, sila
.
www.wasap.my/60139814100
.
.
Nak dapat harga diskaun, sila
.
www.wasap.my/60139814100

SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
..
#beehoney
#maduasli_madugurun
.
Kenapa Perlu Minum Madu Lebah Asli Forever ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . KHASIAT madu asli forever 🍯 ✔ Mengeluarkan & mbersihkan segala kekotoran dlm darah ✔ Menyerap lembapan dlm badan ✔ Meningkatkan tenaga/oksigen dlm darah ✔ Membersihkan perut ✔ Membaiki sel-sel yg rosak ✔ Memelihara dalaman wanita ✔ Memelihara kesihatan lelaki ✔ Menjaga sistem dalaman badan dgn : ✔ Memanaskan badan ✔ Melancarkan perjalanan darah ✔ Mengimbangi diet badan ✔ Menguatkan tenaga dalaman ✔ Meningkatkan kecerdasan & daya ingatan serta hafalan anak-anak ✔ Melawaskan usus . . Amat membantu kepada mereka yang menghadapi masalah: - asma/lelah - resdung - buasir - sakit jantung - batuk - darah tinggi - selsema - migrain - tyroid - kencing manis dll . 📌cara minum dewasa : 1 sudu tea (2x sehari) kanak-kanak : 1/2 sudu tea (2x sehari) ** guna sudu plastik ** jangan simpan dalam peti ais p/s : bagus utk wanita mengandung dan bayi. . Sharing is Caring . . FOREVER BEE HONEY Jom cuba sekarang, sila . www.wasap.my/60139814100 . . Nak dapat harga diskaun, sila . www.wasap.my/60139814100 SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .. #beehoney  #maduasli_madugurun  .
Assalammm... selamat pagi...
Yang mn satu pilihan hati pagi ni?...
Yang wajib amik ialah Aloe Vera Gel dan Arctic Sea,...
Yokkk kita DETOKS dulu.....
Assalammm... selamat pagi... Yang mn satu pilihan hati pagi ni?... Yang wajib amik ialah Aloe Vera Gel dan Arctic Sea,... Yokkk kita DETOKS dulu.....
Time cuti cuti, public holiday yang panjang ni lah pulak sakit gigi...
Time ni lah klinik gigi banyak tk bukak...
Bukan setakat gigi berlobang, tapi siap dengan gusi berdarah dan ulser lagi...
.
Nak buat apa ye?
.
Kakak kakak, abang abang, adik adik dan anak anak sekelian... sbb tu lah wajibnya ada setiub ubat gigi forever dalam rumah anda...
.
Masa ni lah nak guna untuk cover segala sakit tu sementara nak tunggu hari bekerja, segala klinik beroperasi...
.
Sambil guna seharian sambil buat rawatan untuk yang sakit tu... insyaAllah mujarab dgn izinNya...
.
Banyak keistimewaan nya...
Dapat putihkan gigi
Menyegarkan mulut
Merawat masalah ulser dlm mulut
.
Dan yang penting sekali, bebas flurida..
Baik utk anak2 walaupun tertelan...
.
Jom cuba, jimat sangat dgn penggunaan yang sedikit sahaja mencukupi...
.
Whatsapp sekarang...
www.wasap.my/60139814100
.
..
#aloebrightgel_foreverliving
#nitaamri
#ubatgigialoe
.
Time cuti cuti, public holiday yang panjang ni lah pulak sakit gigi... Time ni lah klinik gigi banyak tk bukak... Bukan setakat gigi berlobang, tapi siap dengan gusi berdarah dan ulser lagi... . Nak buat apa ye? . Kakak kakak, abang abang, adik adik dan anak anak sekelian... sbb tu lah wajibnya ada setiub ubat gigi forever dalam rumah anda... . Masa ni lah nak guna untuk cover segala sakit tu sementara nak tunggu hari bekerja, segala klinik beroperasi... . Sambil guna seharian sambil buat rawatan untuk yang sakit tu... insyaAllah mujarab dgn izinNya... . Banyak keistimewaan nya... Dapat putihkan gigi Menyegarkan mulut Merawat masalah ulser dlm mulut . Dan yang penting sekali, bebas flurida.. Baik utk anak2 walaupun tertelan... . Jom cuba, jimat sangat dgn penggunaan yang sedikit sahaja mencukupi... . Whatsapp sekarang... www.wasap.my/60139814100 . .. #aloebrightgel_foreverliving  #nitaamri  #ubatgigialoe  .
Time cuti cuti, public holiday yang panjang ni lah pulak sakit gigi...
Time ni lah klinik gigi banyak tk bukak...
Bukan setakat gigi berlobang, tapi siap dengan gusi berdarah dan ulser lagi...
.
Nak buat apa ye?
.
Kakak kakak, abang abang, adik adik dan anak anak sekelian... sbb tu lah wajibnya ada setiub ubat gigi forever dalam rumah anda...
.
Masa ni lah nak guna untuk cover segala sakit tu sementara nak tunggu hari bekerja, segala klinik beroperasi...
.
Sambil guna seharian sambil buat rawatan untuk yang sakit tu... insyaAllah mujarab dgn izinNya...
.
Banyak keistimewaan nya...
Dapat putihkan gigi
Menyegarkan mulut
Merawat masalah ulser dlm mulut
.
Dan yang penting sekali, bebas flurida..
Baik utk anak2 walaupun tertelan...
.
Jom cuba, jimat sangat dgn penggunaan yang sedikit sahaja mencukupi...
.
Whatsapp sekarang...
www.wasap.my/60139814100
.
..
#aloebrightgel_foreverliving
#nitaamri
#ubatgigialoe
.
Time cuti cuti, public holiday yang panjang ni lah pulak sakit gigi... Time ni lah klinik gigi banyak tk bukak... Bukan setakat gigi berlobang, tapi siap dengan gusi berdarah dan ulser lagi... . Nak buat apa ye? . Kakak kakak, abang abang, adik adik dan anak anak sekelian... sbb tu lah wajibnya ada setiub ubat gigi forever dalam rumah anda... . Masa ni lah nak guna untuk cover segala sakit tu sementara nak tunggu hari bekerja, segala klinik beroperasi... . Sambil guna seharian sambil buat rawatan untuk yang sakit tu... insyaAllah mujarab dgn izinNya... . Banyak keistimewaan nya... Dapat putihkan gigi Menyegarkan mulut Merawat masalah ulser dlm mulut . Dan yang penting sekali, bebas flurida.. Baik utk anak2 walaupun tertelan... . Jom cuba, jimat sangat dgn penggunaan yang sedikit sahaja mencukupi... . Whatsapp sekarang... www.wasap.my/60139814100 . .. #aloebrightgel_foreverliving  #nitaamri  #ubatgigialoe  .
Time cuti cuti, public holiday yang panjang ni lah pulak sakit gigi...
Time ni lah klinik gigi banyak tk bukak...
Bukan setakat gigi berlobang, tapi siap dengan gusi berdarah dan ulser lagi...
.
Nak buat apa ye?
.
Kakak kakak, abang abang, adik adik dan anak anak sekelian... sbb tu lah wajibnya ada setiub ubat gigi forever dalam rumah anda...
.
Masa ni lah nak guna untuk cover segala sakit tu sementara nak tunggu hari bekerja, segala klinik beroperasi...
.
Sambil guna seharian sambil buat rawatan untuk yang sakit tu... insyaAllah mujarab dgn izinNya...
.
Banyak keistimewaan nya...
Dapat putihkan gigi
Menyegarkan mulut
Merawat masalah ulser dlm mulut
.
Dan yang penting sekali, bebas flurida..
Baik utk anak2 walaupun tertelan...
.
Jom cuba, jimat sangat dgn penggunaan yang sedikit sahaja mencukupi...
.
Whatsapp sekarang...
www.wasap.my/60139814100
.
..
#aloebrightgel_foreverliving
#nitaamri
#ubatgigialoe
.
Time cuti cuti, public holiday yang panjang ni lah pulak sakit gigi... Time ni lah klinik gigi banyak tk bukak... Bukan setakat gigi berlobang, tapi siap dengan gusi berdarah dan ulser lagi... . Nak buat apa ye? . Kakak kakak, abang abang, adik adik dan anak anak sekelian... sbb tu lah wajibnya ada setiub ubat gigi forever dalam rumah anda... . Masa ni lah nak guna untuk cover segala sakit tu sementara nak tunggu hari bekerja, segala klinik beroperasi... . Sambil guna seharian sambil buat rawatan untuk yang sakit tu... insyaAllah mujarab dgn izinNya... . Banyak keistimewaan nya... Dapat putihkan gigi Menyegarkan mulut Merawat masalah ulser dlm mulut . Dan yang penting sekali, bebas flurida.. Baik utk anak2 walaupun tertelan... . Jom cuba, jimat sangat dgn penggunaan yang sedikit sahaja mencukupi... . Whatsapp sekarang... www.wasap.my/60139814100 . .. #aloebrightgel_foreverliving  #nitaamri  #ubatgigialoe  .
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Ada masalah :- ➡ Hormon tidak stabil
➡ Mengalami keputihan
➡ Kencing tak lawas
➡ Masalah peranakan
➡ Keletihan
➡ Toksik banyak dalam badan?

RAHSIA ALOE BERRY NECTAR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Risau bila tengok cermin, tengok muka sendiri makin hari makin lesu tak bermaya. Macam mana kita sebagai wanita nak jaga kecantikkan untuk suami tercinta walaupon anak dah berderet ?? 🤔🤔🤔🚀 Masalah wanita yang dah kahwin selalunya risau badan dah tak cantik,kulit tak cantik, kusam ,masalah miss V berbau,masalah rahim,keputihan dan paling risau sebab miss V dah x grip macam mula2 kahwin dulu kan... Jangan risau wahai wanita sekalian.. Jom minum ALOE BERRY NECTAR ni pasti dapat selesaikan masalah anda !! Rasa yang sedappp! Kebaikkan yang tiada tandingan !! Halal dan 100% asli

Khasiat dan kebaikkan ALOE BERRY NECTAR ✅Mencantikkan kulit
✅Memberikan colagen dan membaik pulih elastin kulit
✅Memulihkan luka dalaman dengan cepat
✅Mengetat dan menguatkan otot faraj
✅Masalah faraj berbau
✅Masalah keputihan
✅Kurang nafsu selepas bersalin
✅Membekalkan vitamin dan mineral semulajadi
✅Menaikkan seri wajah
✅Kencing tidak lawas
✅Period tidak teratur @ Period pain
✅keletihan akibat monopous
✅Menghalang bakteria jahat dari melekat pada dinding saluran kencing
✅masalah sistem peranakkan
✅hormon tidak stabil
✅luka selepas bersalin
✅Membantu meningkatkan nafsu seks pada pasangan
✅sebagai detox
✅Batu karang,masalah cyst
✅Membantu mengekalkan bentuk badan
✅Rasa yang enak dan menyegarkan
✅Produk internasional di lebih 150 buah negara
✅ Bersijil halal dunia
✅Lulus KKM sudah semestinye.. www.wasap.my/60139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Ada masalah :- ➡ Hormon tidak stabil ➡ Mengalami keputihan ➡ Kencing tak lawas ➡ Masalah peranakan ➡ Keletihan ➡ Toksik banyak dalam badan? RAHSIA ALOE BERRY NECTAR ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Risau bila tengok cermin, tengok muka sendiri makin hari makin lesu tak bermaya. Macam mana kita sebagai wanita nak jaga kecantikkan untuk suami tercinta walaupon anak dah berderet ?? 🤔🤔🤔🚀 Masalah wanita yang dah kahwin selalunya risau badan dah tak cantik,kulit tak cantik, kusam ,masalah miss V berbau,masalah rahim,keputihan dan paling risau sebab miss V dah x grip macam mula2 kahwin dulu kan... Jangan risau wahai wanita sekalian.. Jom minum ALOE BERRY NECTAR ni pasti dapat selesaikan masalah anda !! Rasa yang sedappp! Kebaikkan yang tiada tandingan !! Halal dan 100% asli Khasiat dan kebaikkan ALOE BERRY NECTAR ✅Mencantikkan kulit ✅Memberikan colagen dan membaik pulih elastin kulit ✅Memulihkan luka dalaman dengan cepat ✅Mengetat dan menguatkan otot faraj ✅Masalah faraj berbau ✅Masalah keputihan ✅Kurang nafsu selepas bersalin ✅Membekalkan vitamin dan mineral semulajadi ✅Menaikkan seri wajah ✅Kencing tidak lawas ✅Period tidak teratur @ Period pain ✅keletihan akibat monopous ✅Menghalang bakteria jahat dari melekat pada dinding saluran kencing ✅masalah sistem peranakkan ✅hormon tidak stabil ✅luka selepas bersalin ✅Membantu meningkatkan nafsu seks pada pasangan ✅sebagai detox ✅Batu karang,masalah cyst ✅Membantu mengekalkan bentuk badan ✅Rasa yang enak dan menyegarkan ✅Produk internasional di lebih 150 buah negara ✅ Bersijil halal dunia ✅Lulus KKM sudah semestinye.. www.wasap.my/60139814100 . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Ada masalah :- ➡ Hormon tidak stabil
➡ Mengalami keputihan
➡ Kencing tak lawas
➡ Masalah peranakan
➡ Keletihan
➡ Toksik banyak dalam badan?

RAHSIA ALOE BERRY NECTAR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Risau bila tengok cermin, tengok muka sendiri makin hari makin lesu tak bermaya. Macam mana kita sebagai wanita nak jaga kecantikkan untuk suami tercinta walaupon anak dah berderet ?? 🤔🤔🤔🚀 Masalah wanita yang dah kahwin selalunya risau badan dah tak cantik,kulit tak cantik, kusam ,masalah miss V berbau,masalah rahim,keputihan dan paling risau sebab miss V dah x grip macam mula2 kahwin dulu kan... Jangan risau wahai wanita sekalian.. Jom minum ALOE BERRY NECTAR ni pasti dapat selesaikan masalah anda !! Rasa yang sedappp! Kebaikkan yang tiada tandingan !! Halal dan 100% asli

Khasiat dan kebaikkan ALOE BERRY NECTAR ✅Mencantikkan kulit
✅Memberikan colagen dan membaik pulih elastin kulit
✅Memulihkan luka dalaman dengan cepat
✅Mengetat dan menguatkan otot faraj
✅Masalah faraj berbau
✅Masalah keputihan
✅Kurang nafsu selepas bersalin
✅Membekalkan vitamin dan mineral semulajadi
✅Menaikkan seri wajah
✅Kencing tidak lawas
✅Period tidak teratur @ Period pain
✅keletihan akibat monopous
✅Menghalang bakteria jahat dari melekat pada dinding saluran kencing
✅masalah sistem peranakkan
✅hormon tidak stabil
✅luka selepas bersalin
✅Membantu meningkatkan nafsu seks pada pasangan
✅sebagai detox
✅Batu karang,masalah cyst
✅Membantu mengekalkan bentuk badan
✅Rasa yang enak dan menyegarkan
✅Produk internasional di lebih 150 buah negara
✅ Bersijil halal dunia
✅Lulus KKM sudah semestinye.. www.wasap.my/60139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Ada masalah :- ➡ Hormon tidak stabil ➡ Mengalami keputihan ➡ Kencing tak lawas ➡ Masalah peranakan ➡ Keletihan ➡ Toksik banyak dalam badan? RAHSIA ALOE BERRY NECTAR ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Risau bila tengok cermin, tengok muka sendiri makin hari makin lesu tak bermaya. Macam mana kita sebagai wanita nak jaga kecantikkan untuk suami tercinta walaupon anak dah berderet ?? 🤔🤔🤔🚀 Masalah wanita yang dah kahwin selalunya risau badan dah tak cantik,kulit tak cantik, kusam ,masalah miss V berbau,masalah rahim,keputihan dan paling risau sebab miss V dah x grip macam mula2 kahwin dulu kan... Jangan risau wahai wanita sekalian.. Jom minum ALOE BERRY NECTAR ni pasti dapat selesaikan masalah anda !! Rasa yang sedappp! Kebaikkan yang tiada tandingan !! Halal dan 100% asli Khasiat dan kebaikkan ALOE BERRY NECTAR ✅Mencantikkan kulit ✅Memberikan colagen dan membaik pulih elastin kulit ✅Memulihkan luka dalaman dengan cepat ✅Mengetat dan menguatkan otot faraj ✅Masalah faraj berbau ✅Masalah keputihan ✅Kurang nafsu selepas bersalin ✅Membekalkan vitamin dan mineral semulajadi ✅Menaikkan seri wajah ✅Kencing tidak lawas ✅Period tidak teratur @ Period pain ✅keletihan akibat monopous ✅Menghalang bakteria jahat dari melekat pada dinding saluran kencing ✅masalah sistem peranakkan ✅hormon tidak stabil ✅luka selepas bersalin ✅Membantu meningkatkan nafsu seks pada pasangan ✅sebagai detox ✅Batu karang,masalah cyst ✅Membantu mengekalkan bentuk badan ✅Rasa yang enak dan menyegarkan ✅Produk internasional di lebih 150 buah negara ✅ Bersijil halal dunia ✅Lulus KKM sudah semestinye.. www.wasap.my/60139814100 . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
Ada masalah :- ➡ Hormon tidak stabil
➡ Mengalami keputihan
➡ Kencing tak lawas
➡ Masalah peranakan
➡ Keletihan
➡ Toksik banyak dalam badan?

RAHSIA ALOE BERRY NECTAR
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Risau bila tengok cermin, tengok muka sendiri makin hari makin lesu tak bermaya. Macam mana kita sebagai wanita nak jaga kecantikkan untuk suami tercinta walaupon anak dah berderet ?? 🤔🤔🤔🚀 Masalah wanita yang dah kahwin selalunya risau badan dah tak cantik,kulit tak cantik, kusam ,masalah miss V berbau,masalah rahim,keputihan dan paling risau sebab miss V dah x grip macam mula2 kahwin dulu kan... Jangan risau wahai wanita sekalian.. Jom minum ALOE BERRY NECTAR ni pasti dapat selesaikan masalah anda !! Rasa yang sedappp! Kebaikkan yang tiada tandingan !! Halal dan 100% asli

Khasiat dan kebaikkan ALOE BERRY NECTAR ✅Mencantikkan kulit
✅Memberikan colagen dan membaik pulih elastin kulit
✅Memulihkan luka dalaman dengan cepat
✅Mengetat dan menguatkan otot faraj
✅Masalah faraj berbau
✅Masalah keputihan
✅Kurang nafsu selepas bersalin
✅Membekalkan vitamin dan mineral semulajadi
✅Menaikkan seri wajah
✅Kencing tidak lawas
✅Period tidak teratur @ Period pain
✅keletihan akibat monopous
✅Menghalang bakteria jahat dari melekat pada dinding saluran kencing
✅masalah sistem peranakkan
✅hormon tidak stabil
✅luka selepas bersalin
✅Membantu meningkatkan nafsu seks pada pasangan
✅sebagai detox
✅Batu karang,masalah cyst
✅Membantu mengekalkan bentuk badan
✅Rasa yang enak dan menyegarkan
✅Produk internasional di lebih 150 buah negara
✅ Bersijil halal dunia
✅Lulus KKM sudah semestinye.. www.wasap.my/60139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.
Ada masalah :- ➡ Hormon tidak stabil ➡ Mengalami keputihan ➡ Kencing tak lawas ➡ Masalah peranakan ➡ Keletihan ➡ Toksik banyak dalam badan? RAHSIA ALOE BERRY NECTAR ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Risau bila tengok cermin, tengok muka sendiri makin hari makin lesu tak bermaya. Macam mana kita sebagai wanita nak jaga kecantikkan untuk suami tercinta walaupon anak dah berderet ?? 🤔🤔🤔🚀 Masalah wanita yang dah kahwin selalunya risau badan dah tak cantik,kulit tak cantik, kusam ,masalah miss V berbau,masalah rahim,keputihan dan paling risau sebab miss V dah x grip macam mula2 kahwin dulu kan... Jangan risau wahai wanita sekalian.. Jom minum ALOE BERRY NECTAR ni pasti dapat selesaikan masalah anda !! Rasa yang sedappp! Kebaikkan yang tiada tandingan !! Halal dan 100% asli Khasiat dan kebaikkan ALOE BERRY NECTAR ✅Mencantikkan kulit ✅Memberikan colagen dan membaik pulih elastin kulit ✅Memulihkan luka dalaman dengan cepat ✅Mengetat dan menguatkan otot faraj ✅Masalah faraj berbau ✅Masalah keputihan ✅Kurang nafsu selepas bersalin ✅Membekalkan vitamin dan mineral semulajadi ✅Menaikkan seri wajah ✅Kencing tidak lawas ✅Period tidak teratur @ Period pain ✅keletihan akibat monopous ✅Menghalang bakteria jahat dari melekat pada dinding saluran kencing ✅masalah sistem peranakkan ✅hormon tidak stabil ✅luka selepas bersalin ✅Membantu meningkatkan nafsu seks pada pasangan ✅sebagai detox ✅Batu karang,masalah cyst ✅Membantu mengekalkan bentuk badan ✅Rasa yang enak dan menyegarkan ✅Produk internasional di lebih 150 buah negara ✅ Bersijil halal dunia ✅Lulus KKM sudah semestinye.. www.wasap.my/60139814100 . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .
FLAWLESS BB AIR CUSHION! 🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Made in Korea for Forever Living Malaysia 😍

Kakak aloe vera dah cuba tadi. Serius mmg soft, ringannnn je. Full coverage tapi tak rasa mcm pakai apa2, and of course tak bercapuk. 
Ingredients pun belek tadi, semua high quality minerals, ye la made in Korea, mmg bagus la. 
Guna Flawless Bb Cushion ni tak yah pakai foundation ngan bedak asing dah. Dap2 je, settle. Tutup parut jeragat segala la. Memang flawless.. Adik2 kakak2 wajib cuba ni. ❤ long lasting
❤ full coverage
❤ whitening
❤ concealer
❤ anti aging
❤ toning
❤ sun protection spf 50
❤ moisturizing
.
Berminat, sila whatsapp ke...
www.wasap.my/60139814100

#FlawlessBBAirCushion
#ForeverLiving
FLAWLESS BB AIR CUSHION! 🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Made in Korea for Forever Living Malaysia 😍 Kakak aloe vera dah cuba tadi. Serius mmg soft, ringannnn je. Full coverage tapi tak rasa mcm pakai apa2, and of course tak bercapuk. Ingredients pun belek tadi, semua high quality minerals, ye la made in Korea, mmg bagus la. Guna Flawless Bb Cushion ni tak yah pakai foundation ngan bedak asing dah. Dap2 je, settle. Tutup parut jeragat segala la. Memang flawless.. Adik2 kakak2 wajib cuba ni. ❤ long lasting ❤ full coverage ❤ whitening ❤ concealer ❤ anti aging ❤ toning ❤ sun protection spf 50 ❤ moisturizing . Berminat, sila whatsapp ke... www.wasap.my/60139814100 #FlawlessBBAirCushion  #ForeverLiving 
FLAWLESS BB AIR CUSHION! 🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Made in Korea for Forever Living Malaysia 😍

Kakak aloe vera dah cuba tadi. Serius mmg soft, ringannnn je. Full coverage tapi tak rasa mcm pakai apa2, and of course tak bercapuk. 
Ingredients pun belek tadi, semua high quality minerals, ye la made in Korea, mmg bagus la. 
Guna Flawless Bb Cushion ni tak yah pakai foundation ngan bedak asing dah. Dap2 je, settle. Tutup parut jeragat segala la. Memang flawless.. Adik2 kakak2 wajib cuba ni. ❤ long lasting
❤ full coverage
❤ whitening
❤ concealer
❤ anti aging
❤ toning
❤ sun protection spf 50
❤ moisturizing
.
Berminat utk dapatkan, 
Sila whatsapp ke...
www.wasap.my/60139814100

#FlawlessBBAirCushion
#ForeverLiving
FLAWLESS BB AIR CUSHION! 🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Made in Korea for Forever Living Malaysia 😍 Kakak aloe vera dah cuba tadi. Serius mmg soft, ringannnn je. Full coverage tapi tak rasa mcm pakai apa2, and of course tak bercapuk. Ingredients pun belek tadi, semua high quality minerals, ye la made in Korea, mmg bagus la. Guna Flawless Bb Cushion ni tak yah pakai foundation ngan bedak asing dah. Dap2 je, settle. Tutup parut jeragat segala la. Memang flawless.. Adik2 kakak2 wajib cuba ni. ❤ long lasting ❤ full coverage ❤ whitening ❤ concealer ❤ anti aging ❤ toning ❤ sun protection spf 50 ❤ moisturizing . Berminat utk dapatkan, Sila whatsapp ke... www.wasap.my/60139814100 #FlawlessBBAirCushion  #ForeverLiving 
FLAWLESS BB AIR CUSHION! 🌹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Made in Korea for Forever Living Malaysia 😍

Kakak aloe vera dah cuba tadi. Serius mmg soft, ringannnn je. Full coverage tapi tak rasa mcm pakai apa2, and of course tak bercapuk. 
Ingredients pun belek tadi, semua high quality minerals, ye la made in Korea, mmg bagus la. 
Guna Flawless Bb Cushion ni tak yah pakai foundation ngan bedak asing dah. Dap2 je, settle. Tutup parut jeragat segala la. Memang flawless.. Adik2 kakak2 wajib cuba ni. ❤ long lasting
❤ full coverage
❤ whitening
❤ concealer
❤ anti aging
❤ toning
❤ sun protection spf 50
❤ moisturizing
.
Berminat, 
Sila whatsapp ke...
www.wasap.my/60139814100
.
#FlawlessBBAirCushion
#ForeverLiving
FLAWLESS BB AIR CUSHION! 🌹 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . Made in Korea for Forever Living Malaysia 😍 Kakak aloe vera dah cuba tadi. Serius mmg soft, ringannnn je. Full coverage tapi tak rasa mcm pakai apa2, and of course tak bercapuk. Ingredients pun belek tadi, semua high quality minerals, ye la made in Korea, mmg bagus la. Guna Flawless Bb Cushion ni tak yah pakai foundation ngan bedak asing dah. Dap2 je, settle. Tutup parut jeragat segala la. Memang flawless.. Adik2 kakak2 wajib cuba ni. ❤ long lasting ❤ full coverage ❤ whitening ❤ concealer ❤ anti aging ❤ toning ❤ sun protection spf 50 ❤ moisturizing . Berminat, Sila whatsapp ke... www.wasap.my/60139814100 . #FlawlessBBAirCushion  #ForeverLiving