an online Instagram web viewer
  • schafieeza
    Nurieza Beauty
    @schafieeza

Images by schafieeza

PERIA CHEW ALAM MAYA⠀
⠀
HARGA : RM65 (SM) RM70 (SS)⠀
⠀
PERIA CHEW tablet campuran epal dan peria katak berperanan dalam membantu mengawal tekanan darah dalam badan di samping membantu menyingkirkan asid berbahaya punca gangguan pengeluaran insulin dalam pankreas.⠀
⠀
FUNGSI & MANFAAT PERIA CHEW.⠀
*********************************⠀
Boleh diambil oleh wanita mengandung (perlu ikut dos saran).⠀
Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan.⠀
Merawat luka-luka disebabkan kencing manis.⠀
Tidak berbahaya kerana 100% semulajadi.⠀
Mengawal tekanan darah (darah tinggi).⠀
Bertindak sebagai anti-oksida.⠀
Mengawal gula dalam darah.⠀
⠀
✔ 100% semulajadi daripada peria katak & epal.⠀
✔ Kandungan disahkan selamat oleh KKM.⠀
✔ Mudah diambil (hanya perlu kemam sahaja)⠀
✔ Mudah dibawa ke mana-mana⠀
✔ Tidak pahit⠀
✔ Sangat sedap (rasa seperti asam asin)⠀
⠀
BAHAN & ISI KANDUNGAN.⠀
***************************⠀
✔EPAL & PERIA KATAK.⠀
✔ Satu kotak mengandungi 60 biji tablet (boleh tahan sebulan)⠀
⠀
CARA MAKAN.⠀
**************⠀
✔ Ambil hanya dua biji tablet sehari, satu siang dan satu malam ketika perut kosong.⠀
⠀
CEGAH LEBIH BAIK DARI RAWAT!⠀
KAMI BANTU ANDA HIDUP LEBIH SIHAT TANPA DIABETIS!

#periachewalammaya #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
PERIA CHEW ALAM MAYA⠀ ⠀ HARGA : RM65 (SM) RM70 (SS)⠀ ⠀ PERIA CHEW tablet campuran epal dan peria katak berperanan dalam membantu mengawal tekanan darah dalam badan di samping membantu menyingkirkan asid berbahaya punca gangguan pengeluaran insulin dalam pankreas.⠀ ⠀ FUNGSI & MANFAAT PERIA CHEW.⠀ *********************************⠀ Boleh diambil oleh wanita mengandung (perlu ikut dos saran).⠀ Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan.⠀ Merawat luka-luka disebabkan kencing manis.⠀ Tidak berbahaya kerana 100% semulajadi.⠀ Mengawal tekanan darah (darah tinggi).⠀ Bertindak sebagai anti-oksida.⠀ Mengawal gula dalam darah.⠀ ⠀ ✔ 100% semulajadi daripada peria katak & epal.⠀ ✔ Kandungan disahkan selamat oleh KKM.⠀ ✔ Mudah diambil (hanya perlu kemam sahaja)⠀ ✔ Mudah dibawa ke mana-mana⠀ ✔ Tidak pahit⠀ ✔ Sangat sedap (rasa seperti asam asin)⠀ ⠀ BAHAN & ISI KANDUNGAN.⠀ ***************************⠀ ✔EPAL & PERIA KATAK.⠀ ✔ Satu kotak mengandungi 60 biji tablet (boleh tahan sebulan)⠀ ⠀ CARA MAKAN.⠀ **************⠀ ✔ Ambil hanya dua biji tablet sehari, satu siang dan satu malam ketika perut kosong.⠀ ⠀ CEGAH LEBIH BAIK DARI RAWAT!⠀ KAMI BANTU ANDA HIDUP LEBIH SIHAT TANPA DIABETIS! #periachewalammaya  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
C SHINE SOAP ⠀
(NOT 160105938K)⠀
⠀
HARGA : RM35.00 (SM) RM40 (SS)⠀
⠀
Bahan Kandungan C-Shine Soap⠀
.– Ekstrak Mulberry⠀
– Niacinamide⠀
– White Willow Bark⠀
– Serbuk Emas⠀
.⠀
Fungsi C-Shine Soap⠀
Menghilangkan kulit mati & kekotoran⠀
Melembap & mengekalkan kesegaran kulit wajah⠀
Anti penuaan⠀
Menghapuskan bintik hitam pada wajah⠀
Meremajakan kulit⠀
Mengatasi masalah kulit⠀
Mengatasi kulit kering & sensitif⠀
Membuat kulit lembut & bersinar⠀
Mencerah & menegangkan kulit⠀
Menghilangkan jerawat & jeragat⠀
Menghilangkan whitehead & blackhead

#cshinesoap #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
C SHINE SOAP ⠀ (NOT 160105938K)⠀ ⠀ HARGA : RM35.00 (SM) RM40 (SS)⠀ ⠀ Bahan Kandungan C-Shine Soap⠀ .– Ekstrak Mulberry⠀ – Niacinamide⠀ – White Willow Bark⠀ – Serbuk Emas⠀ .⠀ Fungsi C-Shine Soap⠀ Menghilangkan kulit mati & kekotoran⠀ Melembap & mengekalkan kesegaran kulit wajah⠀ Anti penuaan⠀ Menghapuskan bintik hitam pada wajah⠀ Meremajakan kulit⠀ Mengatasi masalah kulit⠀ Mengatasi kulit kering & sensitif⠀ Membuat kulit lembut & bersinar⠀ Mencerah & menegangkan kulit⠀ Menghilangkan jerawat & jeragat⠀ Menghilangkan whitehead & blackhead #cshinesoap  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
C-SHINE SERUM & C BOOSTER⠀
⠀
HARGA : RM85 (SM) RM90 (SS)⠀
⠀
C-SHINE SERUM⠀
(NOT160105936K)⠀
Bahan Kandungan C Shine SerumArbutin⠀
Vitamin B5⠀
Glutathione⠀
Coenzyme Q10⠀
Tocepheryl Acetate⠀
Ekstrak Biji Anggur⠀
⠀
Fungsi C-Shine Serum⠀
♡ Kesan pemutihan 3x ganda⠀
♡ Melambatkan penuaan kulit⠀
♡ Menghilangkan kedutan⠀
♡ Mencerah & menyekatakan tona kulit⠀
♡ Mengembalikan keremajaan kulit⠀
♡ Menghilangkan tompok2 hitam⠀
♡ Membuang jeragat⠀
♡ Menyingkirkan parut jerawat⠀
♡ Memberikan kelembapan pada kulit⠀
⠀
C-SHINE C-BOOSTER⠀
(NOT160105937K)⠀
Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam⠀
⠀
Apa itu C Booster?⠀
C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder.⠀
Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk & fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead & blackhead yg singgah dimuka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sgt cepat meresap kedalam kulit & menyelesaikan masalah anda⠀
⠀
Bahan Kandungan C-Booster⠀
GLYCERIN⠀
SILICA SILYLATE⠀
DIMETHICONE⠀
METHYLPROPANEDIOL⠀
DIPROPYLENE GLYCOL⠀
⠀
Fungsi C-Booster⠀
– Menyegar & melembapkan kulit⠀
– Menjadikan tekstur kulit beransur cerah⠀
– Menyejukkan kulit muka⠀
– Anti kedutan & anti penuaan⠀
– Menghalang radikal bebas⠀
– Membasmi jerawat⠀
– Menghapuskan parut jerawat⠀
– Mengurangkan kesan sunburn⠀
– Kulit lebih gebu & glowing⠀
– Mengecilkan liang pori di muka

#cshineserumcbooster #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
C-SHINE SERUM & C BOOSTER⠀ ⠀ HARGA : RM85 (SM) RM90 (SS)⠀ ⠀ C-SHINE SERUM⠀ (NOT160105936K)⠀ Bahan Kandungan C Shine SerumArbutin⠀ Vitamin B5⠀ Glutathione⠀ Coenzyme Q10⠀ Tocepheryl Acetate⠀ Ekstrak Biji Anggur⠀ ⠀ Fungsi C-Shine Serum⠀ ♡ Kesan pemutihan 3x ganda⠀ ♡ Melambatkan penuaan kulit⠀ ♡ Menghilangkan kedutan⠀ ♡ Mencerah & menyekatakan tona kulit⠀ ♡ Mengembalikan keremajaan kulit⠀ ♡ Menghilangkan tompok2 hitam⠀ ♡ Membuang jeragat⠀ ♡ Menyingkirkan parut jerawat⠀ ♡ Memberikan kelembapan pada kulit⠀ ⠀ C-SHINE C-BOOSTER⠀ (NOT160105937K)⠀ Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam⠀ ⠀ Apa itu C Booster?⠀ C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder.⠀ Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk & fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead & blackhead yg singgah dimuka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sgt cepat meresap kedalam kulit & menyelesaikan masalah anda⠀ ⠀ Bahan Kandungan C-Booster⠀ GLYCERIN⠀ SILICA SILYLATE⠀ DIMETHICONE⠀ METHYLPROPANEDIOL⠀ DIPROPYLENE GLYCOL⠀ ⠀ Fungsi C-Booster⠀ – Menyegar & melembapkan kulit⠀ – Menjadikan tekstur kulit beransur cerah⠀ – Menyejukkan kulit muka⠀ – Anti kedutan & anti penuaan⠀ – Menghalang radikal bebas⠀ – Membasmi jerawat⠀ – Menghapuskan parut jerawat⠀ – Mengurangkan kesan sunburn⠀ – Kulit lebih gebu & glowing⠀ – Mengecilkan liang pori di muka #cshineserumcbooster  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL⠀
⠀
330ml⠀
HARGA : RM25.00⠀
POSTAGE: RM8.00 (SM) RM12.00 (SS)⠀
⠀
750ml⠀
HARGA : RM35.00⠀
POSTAGE: RM10.00 (SM) RM16.00 (SS)⠀
⠀
Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. ⠀
⠀
# Glutathione dan plasenta ⠀
# Gel mandian campuran emas 24K ⠀
# Anti-Aging shower gel ⠀
# Dapat menjadikan kulit lebih licin ⠀
# Lembab dan mencerahkan ⠀
# Membantu peredaran darah yang baik ⠀
# Gel mandian ANTI PENUAAN ⠀
# Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. ⠀
⠀
Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 ⠀
Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. ⠀
⠀
Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas.

#cathychoo24kactivegoldfragranceshowergel #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
CATHY CHOO 24K ACTIVE GOLD FRAGRANCE SHOWER GEL⠀ ⠀ 330ml⠀ HARGA : RM25.00⠀ POSTAGE: RM8.00 (SM) RM12.00 (SS)⠀ ⠀ 750ml⠀ HARGA : RM35.00⠀ POSTAGE: RM10.00 (SM) RM16.00 (SS)⠀ ⠀ Gel Mandian Pencerah Kulit Dlm Masa 18 Hari. ⠀ ⠀ # Glutathione dan plasenta ⠀ # Gel mandian campuran emas 24K ⠀ # Anti-Aging shower gel ⠀ # Dapat menjadikan kulit lebih licin ⠀ # Lembab dan mencerahkan ⠀ # Membantu peredaran darah yang baik ⠀ # Gel mandian ANTI PENUAAN ⠀ # Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja. ⠀ ⠀ Produk ini telah diuji oleh FDA dan ISO 9002 ⠀ Fungsi 24k emas aktif aroma gel mandi: ia mengandungi 99.9% bahan foil emas tulen yang diuruskan oleh teknologi nano dan boleh diserap oleh kulit sepenuhnya. Ia akan menjadikan unsur-unsur mineral semulajadi menembusi terus ke dalam kulit asas, mengaktifkan kulit, menjauhkan dari faktor penuaan , menggalakkan metabolisme sel dan menghalang penuaan kulit yang disebabkan oleh radikal bebas. Pada masa yang sama, produk ini mempunyai pelbagai minyak wangi tumbuhan yang wangi dan boleh menyegarkan badan selepas mandi. Aroma berpanjangan akan membuat kulit anda sihat dan menarik. ⠀ ⠀ Penggunaan: Letakkan sejumlah 24k emas aktif aroma gel mandi aktif di tangan atau di span mandian dan kemudian sapukan seluruh badan sambil mengurut untuk menghasilkan buih kemudian bilas. #cathychoo24kactivegoldfragranceshowergel  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
CALIPH FOR BABY (STAGE 1)⠀
350ML⠀
⠀
HARGA : RM39.90⠀
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀
⠀
BARU! Caliph for Baby⠀
⠀
KINI DENGAN EKSTRA ++ PREBIOTIK⠀
⠀
"MEMBANTU MENINGKATKAN IMUNISASI DAN PENGHADAMAN KANAK-KANAK"⠀
⠀
Caliph For Baby mengandungi bahan bahan yang terbaik untuk tumbesaran, sistem penghadaman dan yang paling terbaik adalah kandungan PREBIOTIK untuk sistem imunisasi anak anda. Sumber makanan prebiotik akan membantu perkembangkan bakteria yang baik untuk membantu meningkatkan jumlah bakteria baik dalam badan bayi kita. Semakin banyak sumber prebiotik diambil, semakin banyak jumlah bakteria dan sistem pencernaan bayi akan bertambah baik. Jadi ia merupakan inisiatif pihak kami untuk memberikan yang terbaik untuk bayi anda seawal usia 7 bulan.⠀
⠀
Kandungan / Ingredients⠀
Ro water⠀
Fructooligosaccharide / Fos⠀
Vitisa vinifera / Kismis⠀
Punica granatum / Delima⠀
Ficus carica / Buah tin⠀
Prunus armeniaca / Biji aprikot⠀
Xanthan gum⠀
Sodium benzoate⠀
Potassium sorbate⠀
Sweetener⠀
Flavour mix berry⠀
⠀
Cara Pengambilan / Direction⠀
1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur /⠀
1 spoon before breakfast and before sleep.⠀
(Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi /⠀
You can minted with baby or solid food)

#caliph #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
CALIPH FOR BABY (STAGE 1)⠀ 350ML⠀ ⠀ HARGA : RM39.90⠀ KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀ ⠀ BARU! Caliph for Baby⠀ ⠀ KINI DENGAN EKSTRA ++ PREBIOTIK⠀ ⠀ "MEMBANTU MENINGKATKAN IMUNISASI DAN PENGHADAMAN KANAK-KANAK"⠀ ⠀ Caliph For Baby mengandungi bahan bahan yang terbaik untuk tumbesaran, sistem penghadaman dan yang paling terbaik adalah kandungan PREBIOTIK untuk sistem imunisasi anak anda. Sumber makanan prebiotik akan membantu perkembangkan bakteria yang baik untuk membantu meningkatkan jumlah bakteria baik dalam badan bayi kita. Semakin banyak sumber prebiotik diambil, semakin banyak jumlah bakteria dan sistem pencernaan bayi akan bertambah baik. Jadi ia merupakan inisiatif pihak kami untuk memberikan yang terbaik untuk bayi anda seawal usia 7 bulan.⠀ ⠀ Kandungan / Ingredients⠀ Ro water⠀ Fructooligosaccharide / Fos⠀ Vitisa vinifera / Kismis⠀ Punica granatum / Delima⠀ Ficus carica / Buah tin⠀ Prunus armeniaca / Biji aprikot⠀ Xanthan gum⠀ Sodium benzoate⠀ Potassium sorbate⠀ Sweetener⠀ Flavour mix berry⠀ ⠀ Cara Pengambilan / Direction⠀ 1 sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur /⠀ 1 spoon before breakfast and before sleep.⠀ (Digalakkan untuk di campur susu atau makanan bayi /⠀ You can minted with baby or solid food) #caliph  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
CALISH⠀
⠀
HARGA : RM50 (SM) RM55 (SS)⠀
⠀
Anak-Anak Kurang Aktif ?? Anak-Anak Lambat "PickUp??⠀
Anak-Anak Sering Keletihan???⠀
Anak-Anak Agak Ketinggalan Berbanding Rakan-Rakan??⠀
⠀
Jom dapatkan JUS CALISH gabungan makanan sunnah⠀
INSYAALLAH anak-anak anda akan mendapat khasiat untuk⠀
pertumbuhan dan perkembangan otak mereka!!⠀
⠀
KEBAIKAN JUS CALISH:⠀
✔ Meningkatkan antibodi badan⠀
✔ Mengaktifkan minda & perbaiki konsentrasi dan daya tumpuan⠀
✔ Meningkatkn IQ Anak & ketenangan fikiran⠀
✔ Menambah minat belajar & mengatasi Stress⠀
✔ Mengatasi masalah Hiperaktif & Bantu Pertumbuhan Prima⠀
✔ Mengatasi masalah bertutur/berjalan⠀
✔ Mengawal selera makan⠀
✔ Lebih berkeyakinan & gigih melakukan sesuatu aktiviti⠀
✔ Membantu pengaliran oksigen ke sel-sel otak⠀
✔ Menguatkan daya ingatan & hafalan⠀
✔ Menambah daya kreativiti⠀
✔ Mengelakkan sembelit⠀
⠀
CARA PENGAMBILAN:⠀
>>1 hingga 3 tahun (1botol utk 2bulan)⠀
1/2 sudu kecil / 2.5ml⠀
pagi sebelum sarapan⠀
malam sebelum tidur⠀
⠀
>>4 - 6 tahun (1 botol utk 1bulan)⠀
1 sudu kecil / 5ml⠀
pagi sebelum sarapan⠀
malam sebelum tidur⠀
⠀
>>6 tahun ketas (1 botol utk 15 hari)⠀
1 -2 sudu / 10-20ml⠀
pagi sebelum sarapan⠀
malam sebelum tidur⠀
⠀
DI AMBIL WAKTU SEBELUM SARAPAN & SEBELUM TIDUR MALAM.⠀
⠀
1 botol 350ml

#calish #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
CALISH⠀ ⠀ HARGA : RM50 (SM) RM55 (SS)⠀ ⠀ Anak-Anak Kurang Aktif ?? Anak-Anak Lambat "PickUp??⠀ Anak-Anak Sering Keletihan???⠀ Anak-Anak Agak Ketinggalan Berbanding Rakan-Rakan??⠀ ⠀ Jom dapatkan JUS CALISH gabungan makanan sunnah⠀ INSYAALLAH anak-anak anda akan mendapat khasiat untuk⠀ pertumbuhan dan perkembangan otak mereka!!⠀ ⠀ KEBAIKAN JUS CALISH:⠀ ✔ Meningkatkan antibodi badan⠀ ✔ Mengaktifkan minda & perbaiki konsentrasi dan daya tumpuan⠀ ✔ Meningkatkn IQ Anak & ketenangan fikiran⠀ ✔ Menambah minat belajar & mengatasi Stress⠀ ✔ Mengatasi masalah Hiperaktif & Bantu Pertumbuhan Prima⠀ ✔ Mengatasi masalah bertutur/berjalan⠀ ✔ Mengawal selera makan⠀ ✔ Lebih berkeyakinan & gigih melakukan sesuatu aktiviti⠀ ✔ Membantu pengaliran oksigen ke sel-sel otak⠀ ✔ Menguatkan daya ingatan & hafalan⠀ ✔ Menambah daya kreativiti⠀ ✔ Mengelakkan sembelit⠀ ⠀ CARA PENGAMBILAN:⠀ >>1 hingga 3 tahun (1botol utk 2bulan)⠀ 1/2 sudu kecil / 2.5ml⠀ pagi sebelum sarapan⠀ malam sebelum tidur⠀ ⠀ >>4 - 6 tahun (1 botol utk 1bulan)⠀ 1 sudu kecil / 5ml⠀ pagi sebelum sarapan⠀ malam sebelum tidur⠀ ⠀ >>6 tahun ketas (1 botol utk 15 hari)⠀ 1 -2 sudu / 10-20ml⠀ pagi sebelum sarapan⠀ malam sebelum tidur⠀ ⠀ DI AMBIL WAKTU SEBELUM SARAPAN & SEBELUM TIDUR MALAM.⠀ ⠀ 1 botol 350ml #calish  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL BY AURA JELITA ⠀
400 GM⠀
⠀
HARGA : RM35.00 ⠀
POSTAGE : RM9 (SM) RM14 (SS)⠀
⠀
Packing yang baru ni kami tambahkan extra collagen & waxing gelnya lebih wangi dari yang sebelum..ada campuran pati buah strawbery. ⠀
⠀
WAXING GELL PERTAMA DI MALAYSIA, TAK PERLU PANASKAN⠀
MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR SEMUDAH 1 2 3, JAMINAN ANDA AKAN PUAS HATI DENGAN HASILNYA!! ⠀
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬⠀
CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL BY AURA JELITA BEAUTY⠀
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬⠀
☟☟⠀
Adakah anda mempunyai masalah ini ?⠀
Berbulu roma lebat sehingga menjejaskan rasa keyakinan diri?⠀
Ingin buat rawatan di salon tapi kos mahal atau malu orang lain ⠀
menyentuh/melihat badan anda?⠀
» Bulu roma di atas bibir⠀
» Bulu lengan / betis⠀
» Bulu ketiak⠀
» Bulu dada⠀
Atasi..lah.! masalah dengan AJ CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL⠀
RAWATAN BUANG BULU ROMA HINGGA KE AKAR⠀
rahsia tradisi sehebat rawatan laser⠀
.⠀
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀
KAMI BERIKAN BUKTI BUKAN JANJI RAMAI PENGGUNA ⠀
CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN ⠀
MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI⠀
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀
[✔] - 100% Bahan semulajadi⠀
[✔] - Tidak Menyakitkan⠀
[✔] - Tiada kesan sampingan⠀
[✔] - Dijamin Berkesan⠀
[✔] - Harga mampu milik⠀
.⠀
APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN?⠀
✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?)⠀
✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan⠀
✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita⠀
✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan⠀
✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit⠀
✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit⠀
✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan⠀
✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai⠀
⠀
- Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan..⠀
- Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka!⠀
- Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing
CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL BY AURA JELITA ⠀ 400 GM⠀ ⠀ HARGA : RM35.00 ⠀ POSTAGE : RM9 (SM) RM14 (SS)⠀ ⠀ Packing yang baru ni kami tambahkan extra collagen & waxing gelnya lebih wangi dari yang sebelum..ada campuran pati buah strawbery. ⠀ ⠀ WAXING GELL PERTAMA DI MALAYSIA, TAK PERLU PANASKAN⠀ MENCABUT BULU HINGGA KE AKAR SEMUDAH 1 2 3, JAMINAN ANDA AKAN PUAS HATI DENGAN HASILNYA!! ⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬⠀ CLEAN AND SMOOTH HAIR REMOVAL BY AURA JELITA BEAUTY⠀ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬⠀ ☟☟⠀ Adakah anda mempunyai masalah ini ?⠀ Berbulu roma lebat sehingga menjejaskan rasa keyakinan diri?⠀ Ingin buat rawatan di salon tapi kos mahal atau malu orang lain ⠀ menyentuh/melihat badan anda?⠀ » Bulu roma di atas bibir⠀ » Bulu lengan / betis⠀ » Bulu ketiak⠀ » Bulu dada⠀ Atasi..lah.! masalah dengan AJ CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL⠀ RAWATAN BUANG BULU ROMA HINGGA KE AKAR⠀ rahsia tradisi sehebat rawatan laser⠀ .⠀ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀ KAMI BERIKAN BUKTI BUKAN JANJI RAMAI PENGGUNA ⠀ CLEAN & SMOOTH HAIR REMOVAL TELAH PUN ⠀ MENCUBA DAN KESEMUANYA BERPUAS HATI⠀ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⠀ [✔] - 100% Bahan semulajadi⠀ [✔] - Tidak Menyakitkan⠀ [✔] - Tiada kesan sampingan⠀ [✔] - Dijamin Berkesan⠀ [✔] - Harga mampu milik⠀ .⠀ APAKAH BEZA CLEAN & SMOOTH DENGAN PRODUK LAIN?⠀ ✔ Tiada rasa sakit (itu yang anda mahu, kan?)⠀ ✔ 100% semulajadi, formula dari madu dan buah2an, boleh diguna pada kulit sensitif atau wanita hamil tanpa kesan sampingan⠀ ✔ Boleh digunakan untuk lelaki dan wanita⠀ ✔ Mengurangkan 60-80% kepanjangan bulu setiap kali penggunaan⠀ ✔ Menyingkirkan sel-sel mati seterusnya mencerahkan lagi kulit⠀ ✔ Membantu memperbaharui sel2 kulit⠀ ✔ Membuang bulu roma sehingga ke akar, melembut dan melicinkan kulit, melambat dan mengurangi pertumbuhan bulu roma baru setiap kali penggunaan ulangan⠀ ✔ Mengurangi masalah ketiak berbau, gelap dan kasar akibat kesan cukuran/deodoran yang tidak sesuai⠀ ⠀ - Simpan baki gel dalam peti sejuk selepas di gunakan..⠀ - Tutup bekas rapat2 agar tidak dihurung semut.. manis gel ni, semut sangat suka!⠀ - Lebihan perca kain kapas boleh guna sebagai pengganti waxing
BABY CARE ANTI NYAMUK ⠀
⠀
HARGA : RM70 (SM) RM75 (SS)⠀
⠀
#BABYCAREANTINYAMUK 👶🏻⠀
======================⠀
Bahan berkualiti tinggi⠀
Tiada bahan-bahan kimia terlarang⠀
Bahan semulajadi/natural⠀
No SLS⠀
No SLES⠀
Dijamin halal kerana dibuat 100% oleh orang Islam⠀
sangat sesuai utk bayi atau kanak-kanak yang berkulit sensitif.⠀
.⠀
=====================⠀
MINYAK TELON BIDARA SYIFA ANTI NYAMUK (3 in 1)⠀
=====================⠀
Bertindak sebagai ejen anti nyamuk untuk mengelakkan bayi daripada⠀
terkena serangan gigitan nyamuk⠀
Dapat menghalau nyamuk dan serangga daripada mendekati bayi dan kanak-kanak⠀
Menghangatkan tubuh badan bayi⠀
Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin⠀
Memberi rasa tenang kepada bayi⠀
Mempunyai ramuan Bidara yang dapat membantu melindungi bayi daripada masalah gangguan jin, saka dan sihir⠀
Membantu bayi yang sering menangis pada waktu malam⠀
Sangat sesuai dan disyorkan untuk mereka yang ingin membawa bayi/kanak2 bercuti ke tempat baru atau perjalanan yang jauh.⠀
⠀
====================⠀
BABY OIL ANTI NYAMUK⠀
====================⠀
Bertindak sebagai ejen anti nyamuk untuk mengelakkan bayi daripada⠀
terkena serangan gigitan nyamuk⠀
Dapat menghalau nyamuk dan serangga daripada mendekati bayi dan kanak-kanak⠀
Melembapkan dan melembutkan kulit bayi⠀
Mengelakkan bayi daripada kulit kering dan merekah⠀
Boleh dipakai di semua bahagian anggota kulit, tempat sulit dan rambut⠀
Menghilangkan kerak2 di kepala bayi dan melebatkan rambut bayi⠀
Kaya dengan minyak tea tree yang tinggi dengan kandungan anti oksidan⠀
Aroma yang mampu memberi ketenangan kepada bayi untuk tidur lebih nyenyak⠀
⠀
===================⠀
BABY LOTION BIDARA ANTI NYAMUK⠀
===================⠀
Bertindak sebagai ejen anti nyamuk untuk mengelakkan bayi daripada terkena serangan gigitan nyamuk⠀
Dapat menghalau nyamuk dan serangga daripada mendekati bayi dan kanak-kanak⠀
Sesuai digunakan sebagai pelembap semulajadi⠀
Melembutkan dan melembapkan kulit bayi⠀
Merawat dan mengatasi masalah kulit pada bayi dan dewasa seperti eczema, gatal-gatal, ruam,merekah, kulit bersisik dan semua jenis penyakit kulit.⠀
Sesuai juga digunakan untuk ruam susu dan ruam lampin
BABY CARE ANTI NYAMUK ⠀ ⠀ HARGA : RM70 (SM) RM75 (SS)⠀ ⠀ #BABYCAREANTINYAMUK  👶🏻⠀ ======================⠀ Bahan berkualiti tinggi⠀ Tiada bahan-bahan kimia terlarang⠀ Bahan semulajadi/natural⠀ No SLS⠀ No SLES⠀ Dijamin halal kerana dibuat 100% oleh orang Islam⠀ sangat sesuai utk bayi atau kanak-kanak yang berkulit sensitif.⠀ .⠀ =====================⠀ MINYAK TELON BIDARA SYIFA ANTI NYAMUK (3 in 1)⠀ =====================⠀ Bertindak sebagai ejen anti nyamuk untuk mengelakkan bayi daripada⠀ terkena serangan gigitan nyamuk⠀ Dapat menghalau nyamuk dan serangga daripada mendekati bayi dan kanak-kanak⠀ Menghangatkan tubuh badan bayi⠀ Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin⠀ Memberi rasa tenang kepada bayi⠀ Mempunyai ramuan Bidara yang dapat membantu melindungi bayi daripada masalah gangguan jin, saka dan sihir⠀ Membantu bayi yang sering menangis pada waktu malam⠀ Sangat sesuai dan disyorkan untuk mereka yang ingin membawa bayi/kanak2 bercuti ke tempat baru atau perjalanan yang jauh.⠀ ⠀ ====================⠀ BABY OIL ANTI NYAMUK⠀ ====================⠀ Bertindak sebagai ejen anti nyamuk untuk mengelakkan bayi daripada⠀ terkena serangan gigitan nyamuk⠀ Dapat menghalau nyamuk dan serangga daripada mendekati bayi dan kanak-kanak⠀ Melembapkan dan melembutkan kulit bayi⠀ Mengelakkan bayi daripada kulit kering dan merekah⠀ Boleh dipakai di semua bahagian anggota kulit, tempat sulit dan rambut⠀ Menghilangkan kerak2 di kepala bayi dan melebatkan rambut bayi⠀ Kaya dengan minyak tea tree yang tinggi dengan kandungan anti oksidan⠀ Aroma yang mampu memberi ketenangan kepada bayi untuk tidur lebih nyenyak⠀ ⠀ ===================⠀ BABY LOTION BIDARA ANTI NYAMUK⠀ ===================⠀ Bertindak sebagai ejen anti nyamuk untuk mengelakkan bayi daripada terkena serangan gigitan nyamuk⠀ Dapat menghalau nyamuk dan serangga daripada mendekati bayi dan kanak-kanak⠀ Sesuai digunakan sebagai pelembap semulajadi⠀ Melembutkan dan melembapkan kulit bayi⠀ Merawat dan mengatasi masalah kulit pada bayi dan dewasa seperti eczema, gatal-gatal, ruam,merekah, kulit bersisik dan semua jenis penyakit kulit.⠀ Sesuai juga digunakan untuk ruam susu dan ruam lampin
BLUSHERINA BY RZN BEAUTY⠀
⠀
HARGA : RM28⠀
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀
⠀
PENYERI MEKAP SEPANJANG HARI ⠀
⠀
Pakai foundation tapi muka lesu + kusam.. Muka x nampak fresh & tak bersemangat langsung ⠀
⠀
Nak tambahkan seri muka WAJIB sapu blusher utk serlahkan lagi kecantikan & kecomelan korg tu ⠀
⠀
BLUSHERINA digabungkan dgn 3 warna cantik & menarik menjadikan mekap anda lebih menyerlah.⠀
⠀
ADA 4 KOD WARNA YANG SUPER HOT⠀
⠀
Apa kelebihan BLUSHERINA?⠀
Bukan sekadar pemerah pipi⠀
Menyerikan solekan⠀
Menaikkan pipi yang jatuh & glowingkan pipi⠀
Wajah segar dan lebih bermaya⠀
Kombinasi 3 warna dlm 1⠀
Menjadikan wajah kelihatan bujur sirih⠀
Mengandungi 4 pilihan warna yg memukau⠀
Bertindak sbg :⠀
BLUSHER , SHADING , EYE SHADOW DAN HIGHLIGTHER.⠀
⠀
Sedikit tips pemilihan blusherina by RZN Beauty :⠀
⠀
.Blusherina Kod 1 & 4⠀
-Bagi yang berkulit sawo matang & nak nampak 'natural look' sesuai dgn warna coklat muda, peach, oren, merah plum & pink muda..⠀
.⠀
Blusherina Kod 2 & 3⠀
- Bagi yg berkulit putih atau cerah warna pink senada sangat sesuai & akan memberi effect segar

#rznblusherina #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
BLUSHERINA BY RZN BEAUTY⠀ ⠀ HARGA : RM28⠀ POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀ ⠀ PENYERI MEKAP SEPANJANG HARI ⠀ ⠀ Pakai foundation tapi muka lesu + kusam.. Muka x nampak fresh & tak bersemangat langsung ⠀ ⠀ Nak tambahkan seri muka WAJIB sapu blusher utk serlahkan lagi kecantikan & kecomelan korg tu ⠀ ⠀ BLUSHERINA digabungkan dgn 3 warna cantik & menarik menjadikan mekap anda lebih menyerlah.⠀ ⠀ ADA 4 KOD WARNA YANG SUPER HOT⠀ ⠀ Apa kelebihan BLUSHERINA?⠀ Bukan sekadar pemerah pipi⠀ Menyerikan solekan⠀ Menaikkan pipi yang jatuh & glowingkan pipi⠀ Wajah segar dan lebih bermaya⠀ Kombinasi 3 warna dlm 1⠀ Menjadikan wajah kelihatan bujur sirih⠀ Mengandungi 4 pilihan warna yg memukau⠀ Bertindak sbg :⠀ BLUSHER , SHADING , EYE SHADOW DAN HIGHLIGTHER.⠀ ⠀ Sedikit tips pemilihan blusherina by RZN Beauty :⠀ ⠀ .Blusherina Kod 1 & 4⠀ -Bagi yang berkulit sawo matang & nak nampak 'natural look' sesuai dgn warna coklat muda, peach, oren, merah plum & pink muda..⠀ .⠀ Blusherina Kod 2 & 3⠀ - Bagi yg berkulit putih atau cerah warna pink senada sangat sesuai & akan memberi effect segar #rznblusherina  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
GEL MANDIAN BIDARA - SUFI SECRET⠀
⠀
HARGA : RM22⠀
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀
⠀
PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN⠀
DISYIFA’ DAN DISYORKAN OLEH : DATO USTAZ ISMAIL KAMUS (Pengamal Perubatan Darul Salam)⠀
⠀
TERDAPAT DENGAN 2 BAUAN ISTIMEWA:⠀
1. Gel Mandian Bidara + Aroma Limau Purut⠀
2. Gel Mandian Bidara + Aroma Gaharu⠀
⠀
GEL MANDIAN BIDARA+LIMAU PURUT SYIFA' - PENAWAR SIHIR⠀
==========================⠀
Daun Bidara adalah satu bahan yang sudah tidak asing lagi dalam dunia pengubatan Islam. Ulama' berkurun telah menceritakan khasiat dan manfaat daripada daun bidara untuk tujuan pengubatan.⠀
⠀
====================================⠀
KEKUATAN BIDARA SYIFA' -PENAWAR SIHIR⠀
====================================⠀
✔ Dibacakan dengan doa-doa khas untuk pengubatan⠀
✔ Sebagai Gelombang Positif Menyingkirkan Gelombang Negatif⠀
✔ Menghapuskan tapak-tapak jin dalam badan⠀
✔ Membatalkan perkara BATHIL seperti sihir⠀
✔ Merawat diri daripada gangguan jin⠀
✔ Nilai PH yang tinggi bersifat alkali 8.5 sehingga 9⠀
✔ Sesuai untuk merawat penyakit kulit⠀
⠀
===============================⠀
TANDA-TANDA ANDA BERMASALAH⠀
===============================⠀
✔ Susah Tidur Malam⠀
✔ Pergolakan Rumah Tangga⠀
✔ Rumah dihuni makhluk lain⠀
✔ Rumah sentiasa rasa berbahang⠀
✔ Sakit kepala setiap kali masuk waktu asar ke atas⠀
✔ Sukar mendapat jodoh⠀
✔ Kerap putus tunang⠀
✔ Badan terasa berbisa⠀
✔ Sakit selepas menziarah orang meninggal⠀
✔ Mimpi melihat ular besar dan sebagainya⠀
✔ Bermimpi bayi atau menyusukan bayi⠀
✔ Bermimpi berada ditempat tinggi⠀
✔ Bermimpi berada ditempat kotor⠀
✔ Ada terasa benda bergerak dibawah kulit⠀
✔ Bayi kerap menangis⠀
✔ Obses pada orang yang baru dikenali⠀
✔ Sikap berubah secara mendadak⠀
✔ Rasa panas dileher ketika mendengar ayat Al-Quran⠀
✔ Kerap sendawa bila mendengar/membaca Al-Quran⠀
✔ Kerap keguguran⠀
✔ Bermimpi seram yang menakutkan⠀
✔ Batuk yang berpanjangan⠀
✔ Selalu ditindih ketika tidur⠀
✔ Nafsu seksual yang melampau⠀
✔ Selalu melihat kelibat dirumah⠀
✔ Terasa diri selalu diperhatikan⠀
✔ Mandul⠀
✔ Kerap mendengar sesuatu bisikan⠀
✔ Melihat jin secara terus⠀
✔ Sakit mental atau gila⠀
⠀
Berat/Isi Kandungan : 250ml

#gelmandianbidarasufisecret #sayajual #produkkecantikan
GEL MANDIAN BIDARA - SUFI SECRET⠀ ⠀ HARGA : RM22⠀ KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀ ⠀ PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN⠀ DISYIFA’ DAN DISYORKAN OLEH : DATO USTAZ ISMAIL KAMUS (Pengamal Perubatan Darul Salam)⠀ ⠀ TERDAPAT DENGAN 2 BAUAN ISTIMEWA:⠀ 1. Gel Mandian Bidara + Aroma Limau Purut⠀ 2. Gel Mandian Bidara + Aroma Gaharu⠀ ⠀ GEL MANDIAN BIDARA+LIMAU PURUT SYIFA' - PENAWAR SIHIR⠀ ==========================⠀ Daun Bidara adalah satu bahan yang sudah tidak asing lagi dalam dunia pengubatan Islam. Ulama' berkurun telah menceritakan khasiat dan manfaat daripada daun bidara untuk tujuan pengubatan.⠀ ⠀ ====================================⠀ KEKUATAN BIDARA SYIFA' -PENAWAR SIHIR⠀ ====================================⠀ ✔ Dibacakan dengan doa-doa khas untuk pengubatan⠀ ✔ Sebagai Gelombang Positif Menyingkirkan Gelombang Negatif⠀ ✔ Menghapuskan tapak-tapak jin dalam badan⠀ ✔ Membatalkan perkara BATHIL seperti sihir⠀ ✔ Merawat diri daripada gangguan jin⠀ ✔ Nilai PH yang tinggi bersifat alkali 8.5 sehingga 9⠀ ✔ Sesuai untuk merawat penyakit kulit⠀ ⠀ ===============================⠀ TANDA-TANDA ANDA BERMASALAH⠀ ===============================⠀ ✔ Susah Tidur Malam⠀ ✔ Pergolakan Rumah Tangga⠀ ✔ Rumah dihuni makhluk lain⠀ ✔ Rumah sentiasa rasa berbahang⠀ ✔ Sakit kepala setiap kali masuk waktu asar ke atas⠀ ✔ Sukar mendapat jodoh⠀ ✔ Kerap putus tunang⠀ ✔ Badan terasa berbisa⠀ ✔ Sakit selepas menziarah orang meninggal⠀ ✔ Mimpi melihat ular besar dan sebagainya⠀ ✔ Bermimpi bayi atau menyusukan bayi⠀ ✔ Bermimpi berada ditempat tinggi⠀ ✔ Bermimpi berada ditempat kotor⠀ ✔ Ada terasa benda bergerak dibawah kulit⠀ ✔ Bayi kerap menangis⠀ ✔ Obses pada orang yang baru dikenali⠀ ✔ Sikap berubah secara mendadak⠀ ✔ Rasa panas dileher ketika mendengar ayat Al-Quran⠀ ✔ Kerap sendawa bila mendengar/membaca Al-Quran⠀ ✔ Kerap keguguran⠀ ✔ Bermimpi seram yang menakutkan⠀ ✔ Batuk yang berpanjangan⠀ ✔ Selalu ditindih ketika tidur⠀ ✔ Nafsu seksual yang melampau⠀ ✔ Selalu melihat kelibat dirumah⠀ ✔ Terasa diri selalu diperhatikan⠀ ✔ Mandul⠀ ✔ Kerap mendengar sesuatu bisikan⠀ ✔ Melihat jin secara terus⠀ ✔ Sakit mental atau gila⠀ ⠀ Berat/Isi Kandungan : 250ml #gelmandianbidarasufisecret  #sayajual  #produkkecantikan 
JUS BIDADARI⠀
375ML⠀
⠀
HARGA : RM75 (SM) RM80 (SS)⠀
⠀
JUS BIDADARI.. PENAWAR KEPUTIHAN, SENGGUGUT & IKHTIAR UNTUK HAMIL⠀
⠀
Jus Bidadari DCL dicipta khas untuk kesihatan dan menyerlahkan keanggunan wanita.Di rumus oleh pakar yang mahir tentang keperluan seorang wanita. ⠀
⠀
Produk yang mesti dimiliki minuman bernutrisi tinggi, sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. ⠀
⠀
Bidadari mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan paling utama ia sangat berkesan untuk menjadikan wanita seorang yang anggun dan menawan luaran dan dalaman serta untuk kebahagiaan rumahtangga.⠀
⠀
KHASIAT JUS BIDADARI DCL⠀
⠀
Terdapat pelbagai khasiat dan kelebihan bidadari sekiranya di amalkan oleh wanita. Ia mampu memberikan kebahagiaan rumahtangga serta mengembalikan tenaga seksual wanita yang telah sekian lama hilang dimakan usia. Penjagaan tenaga dalaman ini penting untuk keharmonian rumahtangga.⠀
⠀
• Membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga⠀
• Meningkatkan kesihatan dalaman dan kecantikan.⠀
• Mengatasi masalah senggugut dan keputihan⠀
• Menghilangkan bau badan & mulut⠀
• Menguatkan otot dan menyempitkan faraj⠀
• Membina dan mengecutkan rahim⠀
• Menegangkan payudara⠀
• Membantu merawat luka dalam perut dan selepas pembedahan⠀
• Menguatkan sistem kemutan⠀
• Menambahkan kolegen dalam badan⠀
• Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin⠀
• Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.⠀
• Melegakan panas badan

#jusbidadaridcl #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
JUS BIDADARI⠀ 375ML⠀ ⠀ HARGA : RM75 (SM) RM80 (SS)⠀ ⠀ JUS BIDADARI.. PENAWAR KEPUTIHAN, SENGGUGUT & IKHTIAR UNTUK HAMIL⠀ ⠀ Jus Bidadari DCL dicipta khas untuk kesihatan dan menyerlahkan keanggunan wanita.Di rumus oleh pakar yang mahir tentang keperluan seorang wanita. ⠀ ⠀ Produk yang mesti dimiliki minuman bernutrisi tinggi, sangat baik untuk remaja dan wanita terutamanya bagi yang telah berumahtangga. ⠀ ⠀ Bidadari mampu meningkatkan kesihatan dalaman wanita dan paling utama ia sangat berkesan untuk menjadikan wanita seorang yang anggun dan menawan luaran dan dalaman serta untuk kebahagiaan rumahtangga.⠀ ⠀ KHASIAT JUS BIDADARI DCL⠀ ⠀ Terdapat pelbagai khasiat dan kelebihan bidadari sekiranya di amalkan oleh wanita. Ia mampu memberikan kebahagiaan rumahtangga serta mengembalikan tenaga seksual wanita yang telah sekian lama hilang dimakan usia. Penjagaan tenaga dalaman ini penting untuk keharmonian rumahtangga.⠀ ⠀ • Membina keyakinan diri dan kebahagiaan rumahtangga⠀ • Meningkatkan kesihatan dalaman dan kecantikan.⠀ • Mengatasi masalah senggugut dan keputihan⠀ • Menghilangkan bau badan & mulut⠀ • Menguatkan otot dan menyempitkan faraj⠀ • Membina dan mengecutkan rahim⠀ • Menegangkan payudara⠀ • Membantu merawat luka dalam perut dan selepas pembedahan⠀ • Menguatkan sistem kemutan⠀ • Menambahkan kolegen dalam badan⠀ • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin⠀ • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.⠀ • Melegakan panas badan #jusbidadaridcl  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
TURBO CARBON - SUPER POLISH TEETH WHITENING (50GM)⠀
⠀
HARGA : RM45 (SM) RM50 (SS)⠀
⠀
Gigi kuning bukan setakat mencacatkan penampilan, malah turut membuatkan seseorang itu hilang keyakinan diri.Kita yang melihatnya pun terasa geli dan loya!⠀
⠀
Gigi yang putih dan cantik akan membangkitkan keyakinan diri serta memancarkan senyuman yang indah.⠀
⠀
Sebenarnya banyak perkara yang perlu dilakukan untuk mendapatkan warna gigi yang putih. Antaranya, ‘bleaching,’ menggunakan teknik laser ataupun ‘teeth crown’.’⠀
⠀
Sungguh pun begitu, sebelum anda menghabiskan wang RIBUAN RINGGIT untuk semua itu,kami Cadangkan anda mencuba Turbo Carbon Teeth Whitening untuk selesaikan masalah anda kerana;⠀
⠀
Turbo Carbon Teeth Whitening⠀
🌗 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia⠀
🌗 Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria⠀
🌗 Menuetralkan Masalah Nafas Berbau⠀
🌗 Memutihkan Gigi Secara Semulajadi⠀
🌗 Menghilangkan Karat2 Pada Gigi⠀
🌗 Menstabilkan PH Dalam Mulut⠀
🌗 100% Dari Bahan Semulajadi⠀
🌗 Mencegah Masalah Kaviti⠀
🌗 Menguatkan Gigi⠀
🌗 Berkesan Pantas⠀
🌗 Selamat⠀
🌗 Halal⠀
.⠀
👉Untuk Kesan Paling Optimum,Gunakan Turbo Carbon Teeth Whitening Setiap Hari⠀
.⠀
Cara Penggunaan,⠀
1.Basahkan Berus Gigi Anda⠀
2.Celup Pada Turbo Carbon Powder⠀
3.Berus Gigi Anda Seperti Biasa

#turbocarbonwhiteningsuperpolishteeth #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
TURBO CARBON - SUPER POLISH TEETH WHITENING (50GM)⠀ ⠀ HARGA : RM45 (SM) RM50 (SS)⠀ ⠀ Gigi kuning bukan setakat mencacatkan penampilan, malah turut membuatkan seseorang itu hilang keyakinan diri.Kita yang melihatnya pun terasa geli dan loya!⠀ ⠀ Gigi yang putih dan cantik akan membangkitkan keyakinan diri serta memancarkan senyuman yang indah.⠀ ⠀ Sebenarnya banyak perkara yang perlu dilakukan untuk mendapatkan warna gigi yang putih. Antaranya, ‘bleaching,’ menggunakan teknik laser ataupun ‘teeth crown’.’⠀ ⠀ Sungguh pun begitu, sebelum anda menghabiskan wang RIBUAN RINGGIT untuk semua itu,kami Cadangkan anda mencuba Turbo Carbon Teeth Whitening untuk selesaikan masalah anda kerana;⠀ ⠀ Turbo Carbon Teeth Whitening⠀ 🌗 100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia⠀ 🌗 Melindungi Gusi Dri Jangkitan Bakteria⠀ 🌗 Menuetralkan Masalah Nafas Berbau⠀ 🌗 Memutihkan Gigi Secara Semulajadi⠀ 🌗 Menghilangkan Karat2 Pada Gigi⠀ 🌗 Menstabilkan PH Dalam Mulut⠀ 🌗 100% Dari Bahan Semulajadi⠀ 🌗 Mencegah Masalah Kaviti⠀ 🌗 Menguatkan Gigi⠀ 🌗 Berkesan Pantas⠀ 🌗 Selamat⠀ 🌗 Halal⠀ .⠀ 👉Untuk Kesan Paling Optimum,Gunakan Turbo Carbon Teeth Whitening Setiap Hari⠀ .⠀ Cara Penggunaan,⠀ 1.Basahkan Berus Gigi Anda⠀ 2.Celup Pada Turbo Carbon Powder⠀ 3.Berus Gigi Anda Seperti Biasa #turbocarbonwhiteningsuperpolishteeth  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE⠀
⠀
HARGA : RM70 (SM) RM75 (SS)⠀
⠀
*1.INGREDIENTS*⠀
⠀
*BUST UP EXPRESS COFFEE EDITION*⠀
-collagen,gluthatione,pueraria lobata extract,pueraria mirifica extract and kacip Fatimah.⠀
⠀
*BUST UP EXPRESS CHOCOLATE EDITION*⠀
-collagen,gluthatione,pueraria lobata extract,pueraria mirifica extract and kacip Fatimah.⠀
⠀
*2.KEBAIKAN*⠀
👱🏻‍♀mengandungi whitening booster⠀
👱🏻‍♀Perisa COFFEE/CHOCOLATE (sedap)⠀
👱🏻‍♀15 sachet/botol - kegunaan 2 minggu⠀
👱🏻‍♀HALAL & LULUS KKM⠀
👱🏻‍♀Wanita berkahwin dan anak dara boleh amalkan⠀
👱🏻‍♀100% BAHAN semulajadi⠀
👱🏻‍♀100% TANPA kesan sampingan⠀
👱🏻‍♀Boleh diambil seawal usia 18 thn. wanita mengandung,kanak² 17 tahun kebawah,penghidap penyakit kronik tidak boleh mengambilnya.⠀
👱🏻‍♀Berkesan seawal 5 hari⠀
⠀
*3.KELEBIHAN 👙⠀
- Perubahan saiz payudara⠀
dari CUP A ke CUP D⠀
- Payudara menjadi tegang & gebu⠀
- Punggung semakin anjal⠀
- Mengetatkan vagina⠀
- Mencerahkan kulit termasuk kulit di bahagian puting payudara⠀
- Menjadikan kulit lembut & awet muda⠀
- Merawat masalah keputihan⠀
- Memperbaiki dalaman dan luaran wanita⠀
- Menjadikan bentuk badan semakin ideal⠀
⠀
*4.CARA PENGAMBILAN*⠀
✔bancuh 1 sachet dengan air panas atau air sejuk.⠀
✔waktu pengambilan : 1x pagi sebelum breakfast dan 1x sebelum tidur malam untuk kesan yang cepat.

#bustupexpresscoffee #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
BUST UP EXPRESS COFFEE / CHOCOLATE⠀ ⠀ HARGA : RM70 (SM) RM75 (SS)⠀ ⠀ *1.INGREDIENTS*⠀ ⠀ *BUST UP EXPRESS COFFEE EDITION*⠀ -collagen,gluthatione,pueraria lobata extract,pueraria mirifica extract and kacip Fatimah.⠀ ⠀ *BUST UP EXPRESS CHOCOLATE EDITION*⠀ -collagen,gluthatione,pueraria lobata extract,pueraria mirifica extract and kacip Fatimah.⠀ ⠀ *2.KEBAIKAN*⠀ 👱🏻‍♀mengandungi whitening booster⠀ 👱🏻‍♀Perisa COFFEE/CHOCOLATE (sedap)⠀ 👱🏻‍♀15 sachet/botol - kegunaan 2 minggu⠀ 👱🏻‍♀HALAL & LULUS KKM⠀ 👱🏻‍♀Wanita berkahwin dan anak dara boleh amalkan⠀ 👱🏻‍♀100% BAHAN semulajadi⠀ 👱🏻‍♀100% TANPA kesan sampingan⠀ 👱🏻‍♀Boleh diambil seawal usia 18 thn. wanita mengandung,kanak² 17 tahun kebawah,penghidap penyakit kronik tidak boleh mengambilnya.⠀ 👱🏻‍♀Berkesan seawal 5 hari⠀ ⠀ *3.KELEBIHAN 👙⠀ - Perubahan saiz payudara⠀ dari CUP A ke CUP D⠀ - Payudara menjadi tegang & gebu⠀ - Punggung semakin anjal⠀ - Mengetatkan vagina⠀ - Mencerahkan kulit termasuk kulit di bahagian puting payudara⠀ - Menjadikan kulit lembut & awet muda⠀ - Merawat masalah keputihan⠀ - Memperbaiki dalaman dan luaran wanita⠀ - Menjadikan bentuk badan semakin ideal⠀ ⠀ *4.CARA PENGAMBILAN*⠀ ✔bancuh 1 sachet dengan air panas atau air sejuk.⠀ ✔waktu pengambilan : 1x pagi sebelum breakfast dan 1x sebelum tidur malam untuk kesan yang cepat. #bustupexpresscoffee  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
BLACKHEAD REMOVAL ROLL ON⠀
35ML⠀
⠀
HARGA : RM35 (SM) RM40 (SS)⠀
⠀
Melembutkan kulit dan menghilangkan bintik hitam / putih⠀
⠀
FUNGSI & KEGUNAAN BLACKHEAD MY BEAUTY DOLL⠀
⠀
Untuk melembutkan tekstur kulit⠀
Memudahkan proses pembuangan blackhead & whitehead⠀
⠀
CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD MY BEAUTY DOLL⠀
🍄 Cuci muka dengan pencuci muka harian⠀
🍄 Roll / sapu di seluruh muka⠀
🍄 Tunggu beberapa saat , blackhead & whitehead mudah ditanggal

#blackheadremovalrollon #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
BLACKHEAD REMOVAL ROLL ON⠀ 35ML⠀ ⠀ HARGA : RM35 (SM) RM40 (SS)⠀ ⠀ Melembutkan kulit dan menghilangkan bintik hitam / putih⠀ ⠀ FUNGSI & KEGUNAAN BLACKHEAD MY BEAUTY DOLL⠀ ⠀ Untuk melembutkan tekstur kulit⠀ Memudahkan proses pembuangan blackhead & whitehead⠀ ⠀ CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD MY BEAUTY DOLL⠀ 🍄 Cuci muka dengan pencuci muka harian⠀ 🍄 Roll / sapu di seluruh muka⠀ 🍄 Tunggu beberapa saat , blackhead & whitehead mudah ditanggal #blackheadremovalrollon  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
BUST UP EXPRESS WOMEN CANDY EDITION⠀
60 BIJI⠀
⠀
HARGA : RM60⠀
KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀
⠀
*1. INGREDIENTS*⠀
- kacip fatimah,dextrose monohydrate,puerari lobata extract,puerari mirifica Extract,stevia,grape flavour.⠀
⠀
*2. KELEBIHAN*⠀
mudah di bawa dan diconsume dimana sahaja⠀
bagus untuk menambahkan susu badan⠀
produk "pemantop" aset yg mengandungi whitening booster dan kesan dapat dilihat dalam 5 hari sahaja !⠀
⠀
*3. KEBAIKAN*⠀
👱🏻‍♀mengawal nafsu makan⠀
👱🏻‍♀membantu mencantikkn kulit⠀
👱🏻‍♀mengembalikan keserian wajah⠀
👱🏻‍♀menganjalkan aset wanita yang telah kendur⠀
👱🏻‍♀membantu mencegah alat sulit berbau⠀
👱🏻‍♀meningkatkan rasa ghairah⠀
👱🏻‍♀merawat masalah keputihan⠀
👱🏻‍♀melancarkan haid⠀
⠀
*4.SIAPA YANG BOLEH @ TIDAK BOLEH MENGAMALKAN?*⠀
Wanita berumur 18 tahun keatas⠀
Wanita mengandung,kanak² berumur 17 tahun kebawah,penghidap penyakit kronik.⠀
⠀
*5.CARA PENGAMBILAN*⠀
✔ waktu pengambilan : 1x sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur malam.

#bustupexpresswomencandyedition #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
BUST UP EXPRESS WOMEN CANDY EDITION⠀ 60 BIJI⠀ ⠀ HARGA : RM60⠀ KOS POS : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀ ⠀ *1. INGREDIENTS*⠀ - kacip fatimah,dextrose monohydrate,puerari lobata extract,puerari mirifica Extract,stevia,grape flavour.⠀ ⠀ *2. KELEBIHAN*⠀ mudah di bawa dan diconsume dimana sahaja⠀ bagus untuk menambahkan susu badan⠀ produk "pemantop" aset yg mengandungi whitening booster dan kesan dapat dilihat dalam 5 hari sahaja !⠀ ⠀ *3. KEBAIKAN*⠀ 👱🏻‍♀mengawal nafsu makan⠀ 👱🏻‍♀membantu mencantikkn kulit⠀ 👱🏻‍♀mengembalikan keserian wajah⠀ 👱🏻‍♀menganjalkan aset wanita yang telah kendur⠀ 👱🏻‍♀membantu mencegah alat sulit berbau⠀ 👱🏻‍♀meningkatkan rasa ghairah⠀ 👱🏻‍♀merawat masalah keputihan⠀ 👱🏻‍♀melancarkan haid⠀ ⠀ *4.SIAPA YANG BOLEH @ TIDAK BOLEH MENGAMALKAN?*⠀ Wanita berumur 18 tahun keatas⠀ Wanita mengandung,kanak² berumur 17 tahun kebawah,penghidap penyakit kronik.⠀ ⠀ *5.CARA PENGAMBILAN*⠀ ✔ waktu pengambilan : 1x sebelum sarapan dan 1x sebelum tidur malam. #bustupexpresswomencandyedition  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
BELLEZA WITH ADVANCED FORMULA⠀
⠀
HARGA : RM90 (SM) RM100 (SS)⠀
⠀
Atasinya dengan BELLEZA by Sofieya Beauty Secret!⠀
⠀
KEBAIKAN & KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN : ⠀
✔ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan⠀
✔ Menjadikan kulit glowing secara natural⠀
✔ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit⠀
✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri⠀
✔ Mengecilkan liang roma⠀
✔ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit⠀
✔ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan⠀
✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat⠀
✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung⠀
✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan⠀
✔ Menghalang jangkitan pada vagina⠀
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat⠀
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah⠀
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous⠀
⠀
KANDUNGAN BELLEZA COLLAGEN (HIGH GRADE QUALITY) :⠀
1. Vitamin C⠀
2. Glutathione⠀
3. Collagen⠀
4. Astaxanthin⠀
5. Yoghurt⠀
6. Pueraria Mirifica⠀
7. Oligo⠀
8. Pomegranate (Delima)⠀
9. Tomato⠀
10. Carrot (Lobak)⠀
11. Peach⠀
12. Mango⠀
13. Strawberry⠀
14. Caramel⠀
15. Vanilla⠀
⠀
Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty? Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan.⠀
⠀
Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.⠀
⠀
KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG :⠀
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung⠀
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara⠀
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara⠀
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara

#bellezawithadvancedformula #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah
BELLEZA WITH ADVANCED FORMULA⠀ ⠀ HARGA : RM90 (SM) RM100 (SS)⠀ ⠀ Atasinya dengan BELLEZA by Sofieya Beauty Secret!⠀ ⠀ KEBAIKAN & KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN : ⠀ ✔ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan⠀ ✔ Menjadikan kulit glowing secara natural⠀ ✔ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit⠀ ✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri⠀ ✔ Mengecilkan liang roma⠀ ✔ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit⠀ ✔ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan⠀ ✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat⠀ ✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung⠀ ✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan⠀ ✔ Menghalang jangkitan pada vagina⠀ ✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat⠀ ✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah⠀ ✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous⠀ ⠀ KANDUNGAN BELLEZA COLLAGEN (HIGH GRADE QUALITY) :⠀ 1. Vitamin C⠀ 2. Glutathione⠀ 3. Collagen⠀ 4. Astaxanthin⠀ 5. Yoghurt⠀ 6. Pueraria Mirifica⠀ 7. Oligo⠀ 8. Pomegranate (Delima)⠀ 9. Tomato⠀ 10. Carrot (Lobak)⠀ 11. Peach⠀ 12. Mango⠀ 13. Strawberry⠀ 14. Caramel⠀ 15. Vanilla⠀ ⠀ Sebab tu sedap kan? Emm jangan lepaskan kelazatan ni. Sedap ke Belleza By Sofieya Beauty? Yes, memang rasa Belleza macam candy. Macam LOT100 Fruit Gummy. Masam-masam buah, yogurt, vitamin C dan gluta. Makan sekali pasti nak lagi. Penggunaan dlm 20 hari sebab masa period stop jgn makan.⠀ ⠀ Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.⠀ ⠀ KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG :⠀ 1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung⠀ 2. Menegang & menstabil kedudukan payudara⠀ 3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara⠀ 4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara #bellezawithadvancedformula  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah 
CANDY WAX HAIR REMOVAL⠀
⠀
HARGA : RM35 ⠀
POSTAGE : RM10 (SM) RM15 (SS)⠀
⠀
BUANG BULU SEMUDAH ABC 😍⠀
⠀
Apa yang best sgt tentang candywax ni berbanding produk lain?? 😍⠀
⠀
Kandungan 450gm dengan harga RM35 termasuk 10pcs paperwax, 2 spatula dan manual penggunaan⠀
Penggunaan yang pantas dan mudah⠀
Tiada chemical dan bahan terlarang⠀
Boleh digunakan di semua bahagian termasuk muka dan private part⠀
Kulit akan terasa licin & semakin cerah⠀
Proses pertumbuhan bulu baru memakan masa⠀
Selamat digunakan untuk ibu mengandung⠀
Diujikaji oleh makmal

#candywaxhairremoval #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
CANDY WAX HAIR REMOVAL⠀ ⠀ HARGA : RM35 ⠀ POSTAGE : RM10 (SM) RM15 (SS)⠀ ⠀ BUANG BULU SEMUDAH ABC 😍⠀ ⠀ Apa yang best sgt tentang candywax ni berbanding produk lain?? 😍⠀ ⠀ Kandungan 450gm dengan harga RM35 termasuk 10pcs paperwax, 2 spatula dan manual penggunaan⠀ Penggunaan yang pantas dan mudah⠀ Tiada chemical dan bahan terlarang⠀ Boleh digunakan di semua bahagian termasuk muka dan private part⠀ Kulit akan terasa licin & semakin cerah⠀ Proses pertumbuhan bulu baru memakan masa⠀ Selamat digunakan untuk ibu mengandung⠀ Diujikaji oleh makmal #candywaxhairremoval  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline 
AURA RATU BOTANICAL JUICE⠀
300ml⠀
⠀
HARGA : RM45 ⠀
POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀
⠀
Aura Ratu Botanical Juice ialah produk khusus untuk kaum wanita seawal anak dara sehingga berusia 60 tahun. Ia adalah jus yang mengabungkan herba terpilih warisan berzaman dengan kolagen untuk membantu kecantikan wanita dalaman dan luaran. Bagi anak dara, jus ini mampu menyelesaikan masalah keputihan berlebihan, kulit kusam, senggugut, tona tidak sekata dan mudah penat. Bagi mereka yang berusia pula, jus ini membantu menyelesaikan masalah seperti kekeringan, penuaan, hormon tidak stabil dan juga masalah kesuburan.⠀
.⠀
.⠀
FUNGSI / KELEBIHAN AURA RATU BOTANICAL JUICE :⠀
~~ Menstabilkan hormon dalaman wanita⠀
~~ Melancarkan kitaran haid yang tidak teratur⠀
~~ Memberi kesan awet muda⠀
~~ Mengurangkan segugut⠀
~~ Mengurangkan keputihan⠀
~~ Mengatasi masalah bau badan⠀
⠀
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN⠀
AURA RATU BOTANICAL JUICE :⠀
Buah delima⠀
Royal jelly⠀
Ekstrak aloe vera⠀
Ekstrak tomato⠀
Sireh⠀
Vitamin C⠀
Potassium Sorbate⠀
Xhantum gum⠀
Ekstrak manjakani⠀
Mirifica⠀
Ekstrak collagen⠀
⠀
CARA PENGGUNAAN :⠀
Amalkan satu sudu pagi & satu sudu malam sebelum tidur⠀
⠀
FREQUENTLY ASKED QUESTION(FAQ)⠀
AURA RATU BOTANICAL JUICE :⠀
⠀
Q : Kenapa perlu mengamalkan Aura Ratu Botanical Juice?⠀
A : Tradisi wanita zaman dahulu mengamalkan pengambilan jamu dalam harian mereka untuk kecantikan dalaman dan luaran. Ekstrak dari rumusan herbanika yang membantu anda tampil awet muda.⠀
⠀
Q : Adakah Aura Ratu Botanical Juice ini panas?⠀
A : Tidak perlu risau produk ini tidak panas dan sesuai di amalkan walaupun anak dara.⠀
⠀
Q : Adakah Aura Ratu Botanical Juice selamat?⠀
A : Betul produk ini selamat, lulus KKM & halal Jakim.⠀
======================== #auraratubotanicaljuice #sayajual #produkkecantikan #malaysia #kesihatan #supplements #testimoni #onlineshop #murah #murahmeriah #jual #malaysiaonlineshop #jual #produk #herba #kecantikan #shop #shopping #buy #sell #health #beauty #products #onlinestore #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualonline
AURA RATU BOTANICAL JUICE⠀ 300ml⠀ ⠀ HARGA : RM45 ⠀ POSTAGE : RM8 (SM) RM12 (SS)⠀ ⠀ Aura Ratu Botanical Juice ialah produk khusus untuk kaum wanita seawal anak dara sehingga berusia 60 tahun. Ia adalah jus yang mengabungkan herba terpilih warisan berzaman dengan kolagen untuk membantu kecantikan wanita dalaman dan luaran. Bagi anak dara, jus ini mampu menyelesaikan masalah keputihan berlebihan, kulit kusam, senggugut, tona tidak sekata dan mudah penat. Bagi mereka yang berusia pula, jus ini membantu menyelesaikan masalah seperti kekeringan, penuaan, hormon tidak stabil dan juga masalah kesuburan.⠀ .⠀ .⠀ FUNGSI / KELEBIHAN AURA RATU BOTANICAL JUICE :⠀ ~~ Menstabilkan hormon dalaman wanita⠀ ~~ Melancarkan kitaran haid yang tidak teratur⠀ ~~ Memberi kesan awet muda⠀ ~~ Mengurangkan segugut⠀ ~~ Mengurangkan keputihan⠀ ~~ Mengatasi masalah bau badan⠀ ⠀ KANDUNGAN BAHAN-BAHAN⠀ AURA RATU BOTANICAL JUICE :⠀ Buah delima⠀ Royal jelly⠀ Ekstrak aloe vera⠀ Ekstrak tomato⠀ Sireh⠀ Vitamin C⠀ Potassium Sorbate⠀ Xhantum gum⠀ Ekstrak manjakani⠀ Mirifica⠀ Ekstrak collagen⠀ ⠀ CARA PENGGUNAAN :⠀ Amalkan satu sudu pagi & satu sudu malam sebelum tidur⠀ ⠀ FREQUENTLY ASKED QUESTION(FAQ)⠀ AURA RATU BOTANICAL JUICE :⠀ ⠀ Q : Kenapa perlu mengamalkan Aura Ratu Botanical Juice?⠀ A : Tradisi wanita zaman dahulu mengamalkan pengambilan jamu dalam harian mereka untuk kecantikan dalaman dan luaran. Ekstrak dari rumusan herbanika yang membantu anda tampil awet muda.⠀ ⠀ Q : Adakah Aura Ratu Botanical Juice ini panas?⠀ A : Tidak perlu risau produk ini tidak panas dan sesuai di amalkan walaupun anak dara.⠀ ⠀ Q : Adakah Aura Ratu Botanical Juice selamat?⠀ A : Betul produk ini selamat, lulus KKM & halal Jakim.⠀ ======================== #auraratubotanicaljuice  #sayajual  #produkkecantikan  #malaysia  #kesihatan  #supplements  #testimoni  #onlineshop  #murah  #murahmeriah  #jual  #malaysiaonlineshop  #jual  #produk  #herba  #kecantikan  #shop  #shopping  #buy  #sell  #health  #beauty  #products  #onlinestore  #bazaaronline  #bazaarmalaysia  #sayajualonline