an online Instagram web viewer
  • slimmingcloset.byean
    BODYDREAM | BENGKUNG | KURUS
    @slimmingcloset.byean

Images by slimmingcloset.byean

BENGKUNG MODEN SHAPEWEAR
RM45 free postage SM
.
Color : Beige : Black
.
Material : Spandex.
.
Size 
S: Waist 24"-30"  Height 9.5" .
M: Waist 25"-32"  Height 9.5" .
L: Waist 26"-34"  Height 9.5" .
XL: Waist 27"-36"  Height 9.5" .
2XL: Waist 28"-38"  Height 9.5" .
3XL: Waist 29"-40"  Height 9.5" .
4XL: Waist 30"-42"  Height 9.5" .
5XL: Waist 31"-44"  Height 10"
.
KELEBIHAN
•Mengempiskan perut anda.
•Membentuk semula perut dan pinggang anda .
•Sokongan pinggang untuk postur yang lebih baik .
•Mudah untuk dipakai .
•Dibuat daripada bahan yang selesa dipakai - memakai sepanjang hari tiada masalah! .
•Mendapatkan pinggang yang langsing dengan cepat dan mudah .
•Sesuai untuk wanita bekerja, selepas bersalin, perkahwinan dan juga dipakai setiap hari. .
.

Watsapp +60182099728
.
#kuruscorset #bodydreammurah #ajimaura #terapiinstagram #sayajualbengkung #sayajual #fibermax #bodydreamsubang #qurvelation
BENGKUNG MODEN SHAPEWEAR RM45 free postage SM . Color : Beige : Black . Material : Spandex. . Size S: Waist 24"-30" Height 9.5" . M: Waist 25"-32" Height 9.5" . L: Waist 26"-34" Height 9.5" . XL: Waist 27"-36" Height 9.5" . 2XL: Waist 28"-38" Height 9.5" . 3XL: Waist 29"-40" Height 9.5" . 4XL: Waist 30"-42" Height 9.5" . 5XL: Waist 31"-44" Height 10" . KELEBIHAN •Mengempiskan perut anda. •Membentuk semula perut dan pinggang anda . •Sokongan pinggang untuk postur yang lebih baik . •Mudah untuk dipakai . •Dibuat daripada bahan yang selesa dipakai - memakai sepanjang hari tiada masalah! . •Mendapatkan pinggang yang langsing dengan cepat dan mudah . •Sesuai untuk wanita bekerja, selepas bersalin, perkahwinan dan juga dipakai setiap hari. . . Watsapp +60182099728 . #kuruscorset  #bodydreammurah  #ajimaura  #terapiinstagram  #sayajualbengkung  #sayajual  #fibermax  #bodydreamsubang  #qurvelation 
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*
.

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 .
*Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby. .
.
✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
✔ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #kuching #kotakinabalu #sarawak #tawau #labuan #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #kotadamansara #pasirmas #sgbuloh #bodydreamshahalam #bengkung #bodydreamsgbuloh #bodydreamsubang #fibermax #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM* . Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 . *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* . 🌸 sesuai untuk breast feeding mom 🌸 tidak mengurangkan air susu 🌸 tiada side effects terhadap baby. . . ✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. . ✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan ✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! . ✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali. ✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream. ✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung ✔ lebih fit dan sado untuk lelaki. . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #kuching  #kotakinabalu  #sarawak  #tawau  #labuan  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #kotadamansara  #pasirmas  #sgbuloh  #bodydreamshahalam  #bengkung  #bodydreamsgbuloh  #bodydreamsubang  #fibermax  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram 
Bengkung 16 tulang 15pin 
RM75 free postage SM
.
Material: nylon & spandex
.
Size .
S: 23"-33" .
M: 24"-34" .
L: 25"-35" .
XL: 26"-36"
.

Height/Tinggi: 11"
.
Watsapp +60182099728
.
#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #like4like #bengkung #dropshipwanted #fibermax #kurus #bodydreammurah #fibermax #inijugakamanah #ajimaura
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*
.

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 .
*Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby. .
.
✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
✔ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #kuching #kotakinabalu #sarawak #tawau #labuan #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #kotadamansara #pasirmas #sgbuloh #like4like #bengkung #dropshipwanted #fibermax #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM* . Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 . *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* . 🌸 sesuai untuk breast feeding mom 🌸 tidak mengurangkan air susu 🌸 tiada side effects terhadap baby. . . ✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. . ✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan ✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! . ✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali. ✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream. ✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung ✔ lebih fit dan sado untuk lelaki. . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #kuching  #kotakinabalu  #sarawak  #tawau  #labuan  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #kotadamansara  #pasirmas  #sgbuloh  #like4like  #bengkung  #dropshipwanted  #fibermax  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah 
BEAUTY SLENDER ARM & LEG
RM 29 Free postage SM
( sepasang )
. .
✔️Hilangkan lemak di LENGAN / PAHA / BETIS
✔️lebih panjang
✔️Size : Free Size
✔️Width : Can stretch to 42cm 
Universal slimming shapper suitable to use with arm & leg.
. 👔 whatsapp + 60182099728
BEAUTY SLENDER ARM & LEG RM 29 Free postage SM ( sepasang ) . . ✔️Hilangkan lemak di LENGAN / PAHA / BETIS ✔️lebih panjang ✔️Size : Free Size ✔️Width : Can stretch to 42cm Universal slimming shapper suitable to use with arm & leg. . 👔 whatsapp + 60182099728
MUNAFIE PANTY
1 pc RM20
✅ 4 pcs RM 65
✅ 10 pcs RM 110
Free postage SM
.
Nak pakai baju dan sorok perut muncit tu sesuai la sgt pakai ni... mantain jer perut ...
.

Function:Hips Push Up, Shaping, Sexy , Breathable
The Waist Type:High-Waist
.
Color : Black, Grey, Brown, Nude, red, blue, pink
.
Size :Free Size
Waist: 69-100cm
MUNAFIE PANTY 1 pc RM20 ✅ 4 pcs RM 65 ✅ 10 pcs RM 110 Free postage SM . Nak pakai baju dan sorok perut muncit tu sesuai la sgt pakai ni... mantain jer perut ... . Function:Hips Push Up, Shaping, Sexy , Breathable The Waist Type:High-Waist . Color : Black, Grey, Brown, Nude, red, blue, pink . Size :Free Size Waist: 69-100cm
FIBERMAX
.
Anda ada masalah perut boroi?
.
Jangan risau, minum jerr FIBERMAX 
Konfem masalah perut boroi senang diselesaikan
FIBERMAX bukan hanya membantu untuk detox badan anda
tetapi juga disarankan untuk mereka yg mengalami masalah
perut boroi. Sangat sesuai untuk lelaki atau perempuan.
.
Produk laku kerass dan lariss..
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurus  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #designvillage
FIBERMAX . Anda ada masalah perut boroi? . Jangan risau, minum jerr FIBERMAX Konfem masalah perut boroi senang diselesaikan FIBERMAX bukan hanya membantu untuk detox badan anda tetapi juga disarankan untuk mereka yg mengalami masalah perut boroi. Sangat sesuai untuk lelaki atau perempuan. . Produk laku kerass dan lariss.. . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #flaxseed  #ubatkurus   #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #kotadamansara  #pasirmas  #bodydreamsgbuloh  #like4like  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah  #bodydream  #bodydreamshahalam  #bodydreamkualalumpur  #bodydreamsubang  #designvillage 
HIGH WAIST GIRDLE (SEAMLESS)
RM50 free postage SM
.
Color : black / beige
. 
Measurement: 
Size M/L : 
Waist: 24-30inches,
Weight: 47.5-62.5kg .
.
Size XL/2XL : 
Waist: 31-37inches, 
Weight: 62.5-74kg .

Material: Spandex and Nylon . - Slim your Tummy, Waist and Bottom and 
wear figure-hugging clothes with new confidence
- Breathable and Comfortable material-Wear All day along!
- This shaping brief minimises your tummy, trims your waist, lower back and bottom-the perfect lingerie style for tight skirts and dresses
.
Watsapp +60182099728
.
HIGH WAIST GIRDLE (SEAMLESS) RM50 free postage SM . Color : black / beige . Measurement: Size M/L : Waist: 24-30inches, Weight: 47.5-62.5kg . . Size XL/2XL : Waist: 31-37inches, Weight: 62.5-74kg . Material: Spandex and Nylon . - Slim your Tummy, Waist and Bottom and wear figure-hugging clothes with new confidence - Breathable and Comfortable material-Wear All day along! - This shaping brief minimises your tummy, trims your waist, lower back and bottom-the perfect lingerie style for tight skirts and dresses . Watsapp +60182099728 .
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*
.

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 .
*Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby. .
.
✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
✔ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #kotadamansara #pasirmas #sgbuloh #like4like #bengkung #dropshipwanted #fibermax #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM* . Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 . *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* . 🌸 sesuai untuk breast feeding mom 🌸 tidak mengurangkan air susu 🌸 tiada side effects terhadap baby. . . ✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. . ✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan ✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! . ✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali. ✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream. ✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung ✔ lebih fit dan sado untuk lelaki. . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #kotadamansara  #pasirmas  #sgbuloh  #like4like  #bengkung  #dropshipwanted  #fibermax  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah 
WOMEN BODYSUIT
RM55 free postage SM
.
Color : Black / Beige
.
Size : S/ M/ L/ XL/ 2XL/ 3XL
.
▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang
▶Membantu postur dan penampilan
▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa.
▶Sgt2 senang pakai, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb sgt senang dan mudah.
.
Watsapp +60182099728 .

#wix #gga #detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #buncit #sukansea2017 #sayajual #fibermax #burnlemak #pasirmas #sgbuloh #like4like #dropshipwanted #fibermax #kurus #ajimaura #terapiinstagram
WOMEN BODYSUIT RM55 free postage SM . Color : Black / Beige . Size : S/ M/ L/ XL/ 2XL/ 3XL . ▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang ▶Membantu postur dan penampilan ▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa. ▶Sgt2 senang pakai, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb sgt senang dan mudah. . Watsapp +60182099728 . #wix  #gga  #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #buncit  #sukansea2017  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #pasirmas  #sgbuloh  #like4like  #dropshipwanted  #fibermax  #kurus  #ajimaura  #terapiinstagram 
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*
.

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 .
*Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby. .
.
✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
✔ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #kotadamansara #pasirmas #sgbuloh #like4like #bengkung #dropshipwanted #fibermax #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM* . Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 . *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* . 🌸 sesuai untuk breast feeding mom 🌸 tidak mengurangkan air susu 🌸 tiada side effects terhadap baby. . . ✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. . ✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan ✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! . ✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali. ✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream. ✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung ✔ lebih fit dan sado untuk lelaki. . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #kotadamansara  #pasirmas  #sgbuloh  #like4like  #bengkung  #dropshipwanted  #fibermax  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah 
NEW CAMI SHAPER
RM 35
2 for RM60 
Free postage SM
Size : S, M, L
Color : beige, pink, purple, black, grey, red
- boleh sorok lemak pada perut
- ada span .
- kemaskan bentuk badan
- hilangkan hingga 1 inch dr keadaan sebenar
Watsapp +60182099728
NEW CAMI SHAPER RM 35 2 for RM60 Free postage SM Size : S, M, L Color : beige, pink, purple, black, grey, red - boleh sorok lemak pada perut - ada span . - kemaskan bentuk badan - hilangkan hingga 1 inch dr keadaan sebenar Watsapp +60182099728
JAPAN TAPING BEAUTY SPATS BEAUTY LEGGING
RM 35 FREE postage SM .
.
SIZE :
M-L
Waist: 64-77cm
Hip : 87-100cm

L-LL
Waist: 69-85cm
Hip : 92-105cm
.
☑ hilangkan lemak berlebihan, kempiskan perut
☑ kuruskan paha Dan kaki
☑ push up punggung
☑ kain yg berkualiti, selesa Dan sejuk .
whatsapp +60182099728
JAPAN TAPING BEAUTY SPATS BEAUTY LEGGING RM 35 FREE postage SM . . SIZE : M-L Waist: 64-77cm Hip : 87-100cm L-LL Waist: 69-85cm Hip : 92-105cm . ☑ hilangkan lemak berlebihan, kempiskan perut ☑ kuruskan paha Dan kaki ☑ push up punggung ☑ kain yg berkualiti, selesa Dan sejuk . whatsapp +60182099728
SLIMMING UPPER ARM BAND 
RM 20 free postage SM .
.
✔kuruskan lengan yg terlebih lemak
✔boleh gunakan QURVE LOTION untuk cepatkan lagi proses pembakaran lemak
✔gunakan setiap hari untuk hasil yg maksima
.
.

Jom hilangkan  lemak ..
.
whatsapp akak +60182099728
.
#bodydreamsubang #bodydreammurah #bodydreamkualalumpur #bodydreamshahalam #fibermax #kurus #like4like #titiancinta
KOREAN AQUA X COOLING HAND SOCK - 
1 pair RM20 free postage .
.
Yg suka berjongging, driving, atau sebarang aktiviti yg nak cover tgn dr cahaya matahari sgt sesuai pakai hand sock ni tau bukan setakat protect tp sejuk jer rasa... .
7 Colours( Black, White, Grey, Light Pink, Light Blue, Purple, Nude )
.
- stretchable - multipurpose
- uv protection
- 360 cooling protection
- high elastic fabric
- air refresh
.
Watsapp +60182099728
KOREAN AQUA X COOLING HAND SOCK - 1 pair RM20 free postage . . Yg suka berjongging, driving, atau sebarang aktiviti yg nak cover tgn dr cahaya matahari sgt sesuai pakai hand sock ni tau bukan setakat protect tp sejuk jer rasa... . 7 Colours( Black, White, Grey, Light Pink, Light Blue, Purple, Nude ) . - stretchable - multipurpose - uv protection - 360 cooling protection - high elastic fabric - air refresh . Watsapp +60182099728
RAPIBUST 
RM 20 free postage
3 kotak RM 50 free postage
. . .
🔴BORONG 15 kotak treatment utk sebulan RM180 .
🔴FREE SEKOTAK
.
.

Keistimewaan Rapibust:
💟Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara
💟3 rawatan akan menambahkan saiz payudara
💟Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam
💟Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.

Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru
4. Jgn pakai berturut2 sehari sekali shaja
.
Dapat membesar dan menegangkan payudara anda tanpa perlu telan ubat dan tanpa sapuan cream

Cara pakai:
1. Letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. Pakai kembali bra anda
3. Pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru

No SIDE EFFECTS
100% NATURAL

Watsapp +60182099728
.
#bodydreammurah #bodydreamsubang #bodydreamshahalam #kurus #waisttrainer #fibermax #qurvelotion #umairahuzmamurah #umairahuzmasgbuloh
RAPIBUST RM 20 free postage 3 kotak RM 50 free postage . . . 🔴BORONG 15 kotak treatment utk sebulan RM180 . 🔴FREE SEKOTAK . . Keistimewaan Rapibust: 💟Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara 💟3 rawatan akan menambahkan saiz payudara 💟Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam 💟Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum. Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga! Cara pakai: 1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah) 2. pakai kembali bra anda 3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru 4. Jgn pakai berturut2 sehari sekali shaja . Dapat membesar dan menegangkan payudara anda tanpa perlu telan ubat dan tanpa sapuan cream Cara pakai: 1. Letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah) 2. Pakai kembali bra anda 3. Pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru No SIDE EFFECTS 100% NATURAL Watsapp +60182099728 . #bodydreammurah  #bodydreamsubang  #bodydreamshahalam  #kurus  #waisttrainer  #fibermax  #qurvelotion  #umairahuzmamurah  #umairahuzmasgbuloh 
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM*
.

Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 .
*Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* .
🌸 sesuai untuk breast feeding mom
🌸 tidak mengurangkan air susu
🌸 tiada side effects terhadap baby. .
.
✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. .
✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan
✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! .
✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali.
✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream.
✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung
✔ lebih fit dan sado untuk lelaki.
.
.

BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #cuciusus #flaxseed #slimpantas  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #burnlemak #kotadamansara #pasirmas #sgbuloh #like4like #bengkung #dropshipwanted #fibermax #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram
*KELEBIHAN COCOS SLIMMING DRINK BODYDREAM* . Bodydream bukan sahaja menurunkan berat badan dengan pantas, tapi yang lagi bestnyaaa..tak menganggu aset kita. Itu yang best sangat. Pinggang kecil dan perut kempis. Bodydream membantu membentuk badan lebih cantik 😍 . *Bodydream selamat dan tidak ada kesan sampingan:* . 🌸 sesuai untuk breast feeding mom 🌸 tidak mengurangkan air susu 🌸 tiada side effects terhadap baby. . . ✔ memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang, lengan, peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim. . ✔ kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan ✔ 100% NATURAL, ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! . ✔ tiada kesan sampingan, tidak perlu ke tandas banyak kali. ✔ tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream. ✔ kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payudara & punggung ✔ lebih fit dan sado untuk lelaki. . . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #cuciusus  #flaxseed  #slimpantas  #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #burnlemak  #kotadamansara  #pasirmas  #sgbuloh  #like4like  #bengkung  #dropshipwanted  #fibermax  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram 
APAKAH ITU FIBERMAX?* Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. *KELEBIHAN FIBERMAX*

Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
Mengekalkan berat badan ideal.
Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
Menstabilkan paras glukosa dalam darah
Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa
.
BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓
.
📞 Whatsapp Ean +60182099728
📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE
.

#detox #flaxseed #ubatkurus  #bazaarpaknil #jomkurusmurah #naelofarhijab #usm #uitm #upm #uiam #ramping #kulim #penang #sayajual #fibermax #kotadamansara #pasirmas #bodydreamsgbuloh #like4like #kurus #korset #ajimaura #terapiinstagram #inijugakamanah #bodydream #bodydreamshahalam #bodydreamkualalumpur #bodydreamsubang #designvillage
APAKAH ITU FIBERMAX?* Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus. *KELEBIHAN FIBERMAX* Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat Mengekalkan berat badan ideal. Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman Membantu menurunkan paras kolestrol jahat Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen Menstabilkan paras glukosa dalam darah Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa . BERMINAT NAK KURUS TANPA PANTANG TANPA DIET❓ . 📞 Whatsapp Ean +60182099728 📲 DM instagram 🚚 COD & POSTAGE . #detox  #flaxseed  #ubatkurus   #bazaarpaknil  #jomkurusmurah  #naelofarhijab  #usm  #uitm  #upm  #uiam  #ramping  #kulim  #penang  #sayajual  #fibermax  #kotadamansara  #pasirmas  #bodydreamsgbuloh  #like4like  #kurus  #korset  #ajimaura  #terapiinstagram  #inijugakamanah  #bodydream  #bodydreamshahalam  #bodydreamkualalumpur  #bodydreamsubang  #designvillage