an online Instagram web viewer
  • syahmimibeauty_stokis
    DEMICA KURUS 2X GANDA BERKESAN
    @syahmimibeauty_stokis

Images by syahmimibeauty_stokis

SEBAB PERLU KURUS
-
Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺.
-
(+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju ‘sarung nangka’ tak payak nak ambil port.
-
(+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak.
-
(+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak
-
(+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi
-
(+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai.
-
Korang nak kurus kan?
Komen NAK KURUS kat bawah, nanti #TeamDemica akan bg FREE COACHING utk korang.
-
Whatsapp 0133246417
.

#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SEBAB PERLU KURUS - Kenapa perlu kurus?? Penting sangat ke kurus ni? Baca sampai habis ya ☺. - (+) Senang pilih pakaian – Mampu pakai macam2 design dan saiz. Istilah baju ‘sarung nangka’ tak payak nak ambil port. - (+) Jimat duit makan – Jika badan gemuk, makan pun pasti berselera besar. Shopping barangan dapur pun tentu banyak. - (+) Mudah untuk bergerak – Jika kurus tak perlu ragu2 lagi dah dalam melakukan pelbagai aktiviti yang lasak - (+) Jimat – Tak perlu susah hati berhabis duit untuk beli baju triple ,double size lagi - (+) Yakin - Tak susah hati nak berhadapan dgn org ramai lagi2 kalau kerja korang kena selalu berjumpa dgn org ramai. - Korang nak kurus kan? Komen NAK KURUS kat bawah, nanti #TeamDemica  akan bg FREE COACHING utk korang. - Whatsapp 0133246417 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica
Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2
.
Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni.
2kali ganda lebih berkesan daripada qurose
.
Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. .
.
Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417
.
.#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2 . Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni. 2kali ganda lebih berkesan daripada qurose . Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. . . Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417 . .#sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
1 KOTAK HILANG 6KG
-
Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 65KG kepada 59KG. Nak repeat order katanya sbb nak capai target sampai 50KG! Chayok2 you can do it 💪🏻👍🏻.
-
Ada sesiapa nak #TeamDemica bantu sampai korang kurus dari A-Z?
-
Komen NAK
atau terus Whatsapp admin 013 3246417 utk fast response.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
1 KOTAK HILANG 6KG - Wahhhh seronok nyaaa kalau boleh kurus dengan cara senang & xperlu siksa diri 😍. Adik ni share dia berjaya turun berat dari 65KG kepada 59KG. Nak repeat order katanya sbb nak capai target sampai 50KG! Chayok2 you can do it 💪🏻👍🏻. - Ada sesiapa nak #TeamDemica  bantu sampai korang kurus dari A-Z? - Komen NAK atau terus Whatsapp admin 013 3246417 utk fast response. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN
-
1. Wajib makan SARAPAN.
Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang.
-
2. Berhenti makan SEBELUM kenyang
Bersederhana dalam pengambilan makanan.
-
3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN
Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori.
-
4. Keluar shoping dalam keadaan yg KENYANG
Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman.
-
5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan
Rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul.
-
6. Terapi Bekam
Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah.
-
7. Banyak minum AIR masak
60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi.
-
Ok, dah faham? Good luck korang!
-
Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 013 3246417
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
7 TIPS MUDAH KURUSKAN BADAN - 1. Wajib makan SARAPAN. Antara sebab anda overeating adalah selalu tinggal sarapan pagi dan makan-makanan tidak seimbang. - 2. Berhenti makan SEBELUM kenyang Bersederhana dalam pengambilan makanan. - 3. Buat aktiviti yg MENYERONOKKAN Aktiviti yang memerlukan pergerakan membantu anda membakar lebih banyak kalori. - 4. Keluar shoping dalam keadaan yg KENYANG Ini untuk mengelakkan anda makan fast food dan junk food yang confirm menggugat iman. - 5. Jangan mudah PERCAYA info pada pek makanan Rendah lemak, tiada MSG, tanpa gula, tiada pengawet, dan banyak lagi dakwaan lain. Elakkan tertipu! Semak betul-betul. - 6. Terapi Bekam Bekam membantu mengeluarkan toksin dan kolestrol melalui darah. - 7. Banyak minum AIR masak 60-70% kandungan dalam badan anda adalah air, kekurangan air menyebabkan sistem badan tidak berfungsi dengan baik. Air sangat penting untuk detoks secara semula jadi. - Ok, dah faham? Good luck korang! - Untuk info lanjut boleh terus Whatsapp admin 013 3246417 - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica
Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2
.
Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni.
2kali ganda lebih berkesan daripada qurose
.
Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. .
.
Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417
.
.#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2 . Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni. 2kali ganda lebih berkesan daripada qurose . Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. . . Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417 . .#sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
TURUN 6KG DENGAN HANYA 1 KOTAK
-
Wowww adik ni berjaya turun 6KG tauu selepas consume 1 KOTAK. Berat adik ni turun dari 78KG kepada 71KG. Korang nak kesan lagi cepat? Korang boleh follow macam adik ni buat. Dia selang seli puasa so Alhamdulillah berhasil jugak usaha dia utk kurus.
-
Korang nak kurus tanpa ada kesan sampingan?
-
Whatsapp 013 3246417 untuk fast response.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
TURUN 6KG DENGAN HANYA 1 KOTAK - Wowww adik ni berjaya turun 6KG tauu selepas consume 1 KOTAK. Berat adik ni turun dari 78KG kepada 71KG. Korang nak kesan lagi cepat? Korang boleh follow macam adik ni buat. Dia selang seli puasa so Alhamdulillah berhasil jugak usaha dia utk kurus. - Korang nak kurus tanpa ada kesan sampingan? - Whatsapp 013 3246417 untuk fast response. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Hye korang 😘 Sebelum lunch jangan lupa consume 1 sachet #Demica untuk body kekal slim! Demica boleh buat korang rasa kenyang tau so masa makan takdelah nak makan dengan pinggan mangkuk sekali.🙅🏻💁🏻
-
Sape2 yg nak kurus In shaa Allah #TeamDemica akan guide korang yg betul2 nak kurus sampai capai target 💪🏻.
-
Berminat??
Komen SAYA BERMINAT,
atau Whatsapp 0133246417 utk info lanjut.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hye korang 😘 Sebelum lunch jangan lupa consume 1 sachet #Demica  untuk body kekal slim! Demica boleh buat korang rasa kenyang tau so masa makan takdelah nak makan dengan pinggan mangkuk sekali.🙅🏻💁🏻 - Sape2 yg nak kurus In shaa Allah #TeamDemica  akan guide korang yg betul2 nak kurus sampai capai target 💪🏻. - Berminat?? Komen SAYA BERMINAT, atau Whatsapp 0133246417 utk info lanjut. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica
Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2
.
Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni.
2kali ganda lebih berkesan daripada qurose
.
Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. .
.
Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417
.
.#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2 . Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni. 2kali ganda lebih berkesan daripada qurose . Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. . . Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417 . .#sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR
-
Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍.
-
Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je?
Cepat komen NAK kat bawah ni.
.
Whatsapp 0133246417
-
Nanti #TeamDemica akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
5HARI CONSUME, KURANG RASA LAPAR - Hai korang 😇 Haaaa meh baca feedback adik ni. Adik ni consume 1-2 sachet sehari tapi selepas 5 hari dah rasa kesan cepat kenyang & tak rasa nak makan sangat. Wowww best betul macam ni. Habis sekotak silap2 dah boleh dapat badan size S dah hehe 😍. - Ada tak yang nak kurus dalam dua minggu je? Cepat komen NAK kat bawah ni. . Whatsapp 0133246417 - Nanti #TeamDemica  akan guide korang sampai kurus serta bagi FREE GIFT utk korang. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
DEMICA, produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
-
SPECIAL OFFER ‼
🆓PERCUMA 7 PERKARA BERNILAI RM400 untuk pembeli dalam tempoh promosi 😱😍.
-
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.
-
Tahun baru 🎉
Azam baru 💪🏻
Body baru 💃🏻
-
Berminat?
Sila komen NAK
atau
utk fast respond terus Whatsapp ke 0133246417 .
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
DEMICA, produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK. - SPECIAL OFFER ‼ 🆓PERCUMA 7 PERKARA BERNILAI RM400 untuk pembeli dalam tempoh promosi 😱😍. - Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2. - Tahun baru 🎉 Azam baru 💪🏻 Body baru 💃🏻 - Berminat? Sila komen NAK atau utk fast respond terus Whatsapp ke 0133246417 . - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Morning korang 🤗 dah breakfast ke belum?? Kalau belum g cepat2 breakfast. Nak KURUS WAJIB BREAKFAST.
-
Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss 😍 Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica guide.
-
Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING??
-
Jom cepat2 tinggalkan nombor fon kat bawah ni atau terus contact admin 013 3246417
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Morning korang 🤗 dah breakfast ke belum?? Kalau belum g cepat2 breakfast. Nak KURUS WAJIB BREAKFAST. - Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss 😍 Lemak2 kat pipi, dagu, lengan & paha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal. Senang je, korang just kena ikut apa yang #TeamDemica  guide. - Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE COACHING?? - Jom cepat2 tinggalkan nombor fon kat bawah ni atau terus contact admin 013 3246417 - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica
Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2
.
Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni.
2kali ganda lebih berkesan daripada qurose
.
Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. .
.
Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417
.
.#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2 . Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni. 2kali ganda lebih berkesan daripada qurose . Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. . . Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417 . .#sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
COUNTDOWN SALE⏳
-
Alamakkkk PROMOSI dah nak tamat uolsss. Tinggal 6 JAM je lagi.😱🤦🏻‍♀️
-
P/s: Bermula esok, 11/1/2018 harga #Demica kembali kepada asal. Nanti bila dah habis promosi jangan nak minta harga promosi lagi yaa.🙅🏻
-
-
Jom Whatsapp sis ke 0133236317 SEKARANG‼️
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
COUNTDOWN SALE⏳ - Alamakkkk PROMOSI dah nak tamat uolsss. Tinggal 6 JAM je lagi.😱🤦🏻‍♀️ - P/s: Bermula esok, 11/1/2018 harga #Demica  kembali kepada asal. Nanti bila dah habis promosi jangan nak minta harga promosi lagi yaa.🙅🏻 - - Jom Whatsapp sis ke 0133236317 SEKARANG‼️ - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah berat turun 15KG.
-
Nampak tak beza BEFORE & AFTER tu? Haaa before ni badan size L asyik stress je bab nak pilih baju. Sekarang ni wowww pakai je baju design macam mana pn xrisau sbb ada size!😍
-
Korang nak tak tukar size baju kepada size S atau XS??? #TeamDemica nak GUIDE KORANG SAMPAI KURUS secara percuma! Ada yang nak?
-
Komen je SAYA NAK kat bawah ni.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah berat turun 15KG. - Nampak tak beza BEFORE & AFTER tu? Haaa before ni badan size L asyik stress je bab nak pilih baju. Sekarang ni wowww pakai je baju design macam mana pn xrisau sbb ada size!😍 - Korang nak tak tukar size baju kepada size S atau XS??? #TeamDemica  nak GUIDE KORANG SAMPAI KURUS secara percuma! Ada yang nak? - Komen je SAYA NAK kat bawah ni. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
TURUN 8KG, NAK REPEAT ORDER
-
Hai korang selamat petang. Wowww adik ni share feedback ikhlas pasal dia sikittt lagi nak capai target. Best tauuu dia dapat turun 8KG, kawan dia pula dapat turun 5KG.
-
Berat tak naik pon even stop consume. Berat dari 58KG turun jadi 52KG 😍 Thank you sudi repeat order & good luck semoga cepat2 capai target.
-
Ada lagi yang nak #TeamDemica bagi FREE COACHING??
-
Cepat komen SAYA NAK kat bawah ni
atau
Whatsapp 0133246417 utk direct chat dgn sis.
-
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus @RepostIt_app
TURUN 8KG, NAK REPEAT ORDER - Hai korang selamat petang. Wowww adik ni share feedback ikhlas pasal dia sikittt lagi nak capai target. Best tauuu dia dapat turun 8KG, kawan dia pula dapat turun 5KG. - Berat tak naik pon even stop consume. Berat dari 58KG turun jadi 52KG 😍 Thank you sudi repeat order & good luck semoga cepat2 capai target. - Ada lagi yang nak #TeamDemica  bagi FREE COACHING?? - Cepat komen SAYA NAK kat bawah ni atau Whatsapp 0133246417 utk direct chat dgn sis. - #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  @RepostIt_app
Hari yang ditunggu-tunggu kini tiba. Istimewa untuk anda sempena tahun baru 2018, memperkenalkan DEMICA, produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK.
.
SPECIAL OFFER ‼️
🆓PERCUMA 7 PERKARA BERNILAI RM400 untuk 100 orang pembeli terawal 😱😍.
.
Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2.
.
Tahun baru 🎉
Azam baru 💪🏻
Body baru 💃🏻
.
Berminat?
Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke 0133246417
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hari yang ditunggu-tunggu kini tiba. Istimewa untuk anda sempena tahun baru 2018, memperkenalkan DEMICA, produk terbaru dari Syahmimi Beauty yg diformulakan khas untuk PERANGKAP & SEDUT LEMAK. . SPECIAL OFFER ‼️ 🆓PERCUMA 7 PERKARA BERNILAI RM400 untuk 100 orang pembeli terawal 😱😍. . Sape cepat dia dapat! Harga pastinya mampu milik, jimat & berbaloi2. . Tahun baru 🎉 Azam baru 💪🏻 Body baru 💃🏻 . Berminat? Sila komen NAK atau utk fast respons terus Whatsapp ke 0133246417 . #sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica
Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2
.
Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni.
2kali ganda lebih berkesan daripada qurose
.
Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. .
.
Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417
.
.#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2 . Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni. 2kali ganda lebih berkesan daripada qurose . Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. . . Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417 . .#sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica
Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2
.
Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni.
2kali ganda lebih berkesan daripada qurose
.
Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. .
.
Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417
.
.#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Alhamdulillah, makin hari makin ramai yang percayakan demica Nak tahu sebab apa? Sebab demica memang betul2 berkesan. Follow tips simple je yg kami bagi dah boleh turun berkilo2, dah boleh inch loss badan berinchi2 . Actually TAK SUSAH pun nak kurus tau.. Kene Usaha dan cuba demica ni. 2kali ganda lebih berkesan daripada qurose . Produk ni betul2 menggunakan bahan berasaskan buah2 yang memang sesuai untuk semua lapisan masyarakat. X BAHAYA pun tau.. . . Jom dapatkan demica, whatsapp 0133246417 . .#sayajual  #demica  #sayajualdemica  #demicatestimoni  #produkkurus  #demicaubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus