an online Instagram web viewer
  • walkfeeling.se
    walkfeeling.se
    @walkfeeling.se

Images by walkfeeling.se

This post was reposted using @the.instasave.app  #theinstasaveapp
・・・
"Ett samarbete som har totalt förändrat mina förutsättningar för en elitsatsning. 
För ett år sedan startade samarbetet då jag hade problem med hälar, knän höften, ländryggen, bröstryggen och axlarna I 2 månader tränade jag på att gå minst 2 h om dagen med hjälp från en av coacherna mHappy. 
När jag fick erbjudandet så fortsatte samarbetet med att bli rörelsecoach i både gång och löpning. 
Nu när jag utvecklat min gång dagligen i över ett år så har jag inte längre problem med hälarna, knäna, höften eller ländryggen. 
När jag börja utveckla min gång så blev det naturligt att även börja löpa vilket jag inte gjort smärtfritt sen jag var 10-12 år gammal men nu går det igen. 
Väl börjat med löpning så var det bara börja utveckla och vara medveten i alla rörelser och positioner, paddla, cykla, simma köra traktor/bil o.s.v. allt går att hitta avslappning och en skön känsla i bara en är medveten i sin kropp. 
Framtiden är ljus gällande min hälsa och elitsatsning, i detta nu sitter jag och sjunger på en afterski i Åre på min första semester på över 5 år (självklart nykter som vanligt) 
Ha det fint världen! 
Mer info kommer gällande gång och löpcoachning av  mig senare!

@walkfeeling.se"
This post was reposted using @the.instasave.app #theinstasaveapp  ・・・ "Ett samarbete som har totalt förändrat mina förutsättningar för en elitsatsning. För ett år sedan startade samarbetet då jag hade problem med hälar, knän höften, ländryggen, bröstryggen och axlarna I 2 månader tränade jag på att gå minst 2 h om dagen med hjälp från en av coacherna mHappy. När jag fick erbjudandet så fortsatte samarbetet med att bli rörelsecoach i både gång och löpning. Nu när jag utvecklat min gång dagligen i över ett år så har jag inte längre problem med hälarna, knäna, höften eller ländryggen. När jag börja utveckla min gång så blev det naturligt att även börja löpa vilket jag inte gjort smärtfritt sen jag var 10-12 år gammal men nu går det igen. Väl börjat med löpning så var det bara börja utveckla och vara medveten i alla rörelser och positioner, paddla, cykla, simma köra traktor/bil o.s.v. allt går att hitta avslappning och en skön känsla i bara en är medveten i sin kropp. Framtiden är ljus gällande min hälsa och elitsatsning, i detta nu sitter jag och sjunger på en afterski i Åre på min första semester på över 5 år (självklart nykter som vanligt) Ha det fint världen! Mer info kommer gällande gång och löpcoachning av mig senare! @walkfeeling.se"
Talangen Ludwig Andersson är vårt senaste tillskott till Walkfeeling teamet. Han är kanotslalom entusiast! Och gör en spännande satsning på OS 2020. Ludwig utbildar sig i Walkfeeling och Runfeeling som en del i sin träning.
#walkfeeling #runfeeling #walkfeelingacademy #OS #2018-2020 #rörelse #rörelsecoach #trainee
Walkfeeling är stolta att presentera Sandra Svensson från Falkenberg till Walkfeeling teamet. Sandra har haft en otrolig utveckling sen hon började på Walkfeeling academy. Engagerat har hon tränat och mött människor med glädje. #walkfeeling #runfeeling #walk #run #team #2018 #walkfeelingacademy #nextstep #people
”Vilket uppvaknande! Det förvånar mig att jag går såhär hårt och spänt. Men jag har alltid hört att det är bra och gå snabbt och effektivt!?” Sagt av deltagare från dagen prova på med våra tränare Caroline och Ellinor. 
#walkfeeling #provapå #walk #nyasteg #naturligt #vemlärdedigattgå
”Vilket uppvaknande! Det förvånar mig att jag går såhär hårt och spänt. Men jag har alltid hört att det är bra och gå snabbt och effektivt!?” Sagt av deltagare från dagen prova på med våra tränare Caroline och Ellinor. #walkfeeling  #provapå  #walk  #nyasteg  #naturligt  #vemlärdedigattgå 
Nu är 2018 års första gångtränar och samtidigt rörelsecoach utbildningen igång.Vi har tillsammans med nyfikna och intresserade deltagare tagit ett nytt första steg. Alla med helt olika bakgrunder och livserfarenheter. Det har varit tre spännande dagar. ”Om du lyssnar på din kropp när den viskar, behöver du inte höra den skrika.” #walkfeeling #walkfeelingacademy #walk #gångtränare #rörelsecoach #nytänk #banbrytande #frihet #enkelhet #glädje #mötet #personligträning #nykarriär
Nu är 2018 års första gångtränar och samtidigt rörelsecoach utbildningen igång.Vi har tillsammans med nyfikna och intresserade deltagare tagit ett nytt första steg. Alla med helt olika bakgrunder och livserfarenheter. Det har varit tre spännande dagar. ”Om du lyssnar på din kropp när den viskar, behöver du inte höra den skrika.” #walkfeeling  #walkfeelingacademy  #walk  #gångtränare  #rörelsecoach  #nytänk  #banbrytande  #frihet  #enkelhet  #glädje  #mötet  #personligträning  #nykarriär 
VÄLKOMMEN ”MAJOR”!
Efter förhandlingar är det äntligen klart att Rörelsecoach 
Ellinor Annerud ansluter till Walkfeeling team. Ellinor är pigg och alert och kommer bli en stark tillgång. Hon finns i Göteborg och håller träning både i Walkfeeling och Runfeeling. Boka tid på walkfeeling.se 
#walkfeeling #runfeeling #rörelsecoach #nyförvärv #walkfeelingteam #2018
VÄLKOMMEN ”MAJOR”! Efter förhandlingar är det äntligen klart att Rörelsecoach Ellinor Annerud ansluter till Walkfeeling team. Ellinor är pigg och alert och kommer bli en stark tillgång. Hon finns i Göteborg och håller träning både i Walkfeeling och Runfeeling. Boka tid på walkfeeling.se #walkfeeling  #runfeeling  #rörelsecoach  #nyförvärv  #walkfeelingteam  #2018 
VÄLKOMMEN CAROLINE!Walkfeelings första nyförvärv som Rörelse coach är ett faktum. Det har gått många rykten länge. Vi som företag är mycket stolta att ha Caroline Backman i vårt team. Caroline är en fantastisk person med många fina egenskaper som människa, säger Tommy Olausson, VD och grundare.
Ni kan boka tid med henne på vår hemsida walkfeeling.se
#walkfeeling #runfeeling #rörelsecoach #team #2018
VÄLKOMMEN CAROLINE!Walkfeelings första nyförvärv som Rörelse coach är ett faktum. Det har gått många rykten länge. Vi som företag är mycket stolta att ha Caroline Backman i vårt team. Caroline är en fantastisk person med många fina egenskaper som människa, säger Tommy Olausson, VD och grundare. Ni kan boka tid med henne på vår hemsida walkfeeling.se #walkfeeling  #runfeeling  #rörelsecoach  #team  #2018 
2018 är ett spännande år för oss på Walkfeeling. Nu har vi fokus på att skapa framgångsrika tränare. Vi värnar om att tränarna har gott självförtroende, får support med sina klienter och ständigt får möjlighet att utvecklas i en bra miljö. Vi har börjat signeringarna till vårt team.. Imorgon söndag kan ni se vem som blir vårt första nyförvärv!
#walkfeeling #runfeeling 
#walkfeelingacademy #2018
#newsignings #rörelsecoach
2018 är ett spännande år för oss på Walkfeeling. Nu har vi fokus på att skapa framgångsrika tränare. Vi värnar om att tränarna har gott självförtroende, får support med sina klienter och ständigt får möjlighet att utvecklas i en bra miljö. Vi har börjat signeringarna till vårt team.. Imorgon söndag kan ni se vem som blir vårt första nyförvärv! #walkfeeling  #runfeeling  #walkfeelingacademy  #2018  #newsignings  #rörelsecoach 
This post was reposted using @the.instasave.app  #theinstasaveapp
・・・
"Walkfeeling ✅ Runfeeling ✅ Jag har skrattat, gråtit, kastat mig ut och landat på fötterna. Jag kan inte nog tacka er alla som varit med och stöttat, utmanat och delat med er av era kunskaper och klokheter ❤️👣 Jag har lärt mig så mycket mer än jag kunnat föreställa mig! #walkfeeling #walkfeelingacademy  #runfeeling #rörelseglädje #rörelsecoach"
This post was reposted using @the.instasave.app #theinstasaveapp  ・・・ "Walkfeeling ✅ Runfeeling ✅ Jag har skrattat, gråtit, kastat mig ut och landat på fötterna. Jag kan inte nog tacka er alla som varit med och stöttat, utmanat och delat med er av era kunskaper och klokheter ❤️👣 Jag har lärt mig så mycket mer än jag kunnat föreställa mig! #walkfeeling  #walkfeelingacademy  #runfeeling  #rörelseglädje  #rörelsecoach "
STORT GRATTIS till @sandysvensson @carolinemariab @ludwigandersson__ 
till diplomeringen i rörelsecoach utbildningen Runfeeling. Nu ser vi fram emot nästa steg tillsammans.
#walkfeeling #runfeeling #walkfeelingacademy #rörelsecoach #walk #run #movementcoach
”Det är en häftig känsla att röra sig med hela kroppen i vad många kallar att springa. En otrolig frihet att kunna arbeta med människor på stranden till sommaren” Sandra Svensson, deltagare i utbildningen Rörelsecoach - Runfeeling👣
#walkfeelingacademy #walkfeeling #runfeeling #walk #run #movement #rörelse
Längtar du efter en ny karriär eller ett nytt yrke?
Vill du ha mera business i din verksamhet? Eller vill du uppleva en frihet i din egen rörelse och minska slitaget i din egen kropp?

Varmt välkommen till våra ljusa lokaler i Göteborg där vi presenterar Walkfeeling academy och svara på dina frågor.

Presentation onsdagen den 10 januari kl 19.00-20.00

Plats: Walkfeeling center, Bruksgatan 17 i Göteborg
Anmälan till goteborg@walkfeeling.se

Change your walk, change your life!
Längtar du efter en ny karriär eller ett nytt yrke? Vill du ha mera business i din verksamhet? Eller vill du uppleva en frihet i din egen rörelse och minska slitaget i din egen kropp? Varmt välkommen till våra ljusa lokaler i Göteborg där vi presenterar Walkfeeling academy och svara på dina frågor. Presentation onsdagen den 10 januari kl 19.00-20.00 Plats: Walkfeeling center, Bruksgatan 17 i Göteborg Anmälan till goteborg@walkfeeling.se Change your walk, change your life!
IKVÄLL! Vi är först i världen!
Fritt Webinarium måndag 8/1 2018 kl 19.00-20.00!

Tänk att vakna på morgonen och känna, ahh vad min kropp känns fri och skön! Nu är det möjligt!

Ett webinarium för dig som är intresserad av en ny karriär, eller vill förbättra din egen livskvalitet. Vi presenterar Walkfeeling academy och svarar på dina frågor.

Information hur du blir Gångtränare eller Rörelsecoach!
Webinarium måndagen den 8 januari kl 19.00-20.00

Datum och tid: 8/1-2018 kl 19.00-20.00

Plats: Online, Ladda ner appen zoom till desktop, android eller iphone.

Anmälan: Reservera en plats genom att skicka mail till goteborg@walkfeeling.se

Du får ett mail strax innan kl 19.00 med ID-nummer som du ringer in med. Mycket smidigt och enkelt.
Får du några frågor tveka inte att höra av dig så hjälper vi till!

Change your walk, change your life!

OBS! Begränsat antal platser.

#Walkfeeling #academy #walkfeelingacademy
IKVÄLL! Vi är först i världen! Fritt Webinarium måndag 8/1 2018 kl 19.00-20.00! Tänk att vakna på morgonen och känna, ahh vad min kropp känns fri och skön! Nu är det möjligt! Ett webinarium för dig som är intresserad av en ny karriär, eller vill förbättra din egen livskvalitet. Vi presenterar Walkfeeling academy och svarar på dina frågor. Information hur du blir Gångtränare eller Rörelsecoach! Webinarium måndagen den 8 januari kl 19.00-20.00 Datum och tid: 8/1-2018 kl 19.00-20.00 Plats: Online, Ladda ner appen zoom till desktop, android eller iphone. Anmälan: Reservera en plats genom att skicka mail till goteborg@walkfeeling.se Du får ett mail strax innan kl 19.00 med ID-nummer som du ringer in med. Mycket smidigt och enkelt. Får du några frågor tveka inte att höra av dig så hjälper vi till! Change your walk, change your life! OBS! Begränsat antal platser. #Walkfeeling  #academy  #walkfeelingacademy 
On the workshop in London we asked the participents: Do you think the walking can effect your body? Answer - Yes of course it can, why do you ask that question!” We love that People are waking up to the FACT that our daily habits of walking have impact on our wellbeing. #walkfeeling #wearefirst #london #workshop #future #training #people #wakeup #movement #coach #walking #running #health #habits
Dancefeeling på Walkfeeling center under hela Januari!
Warmt välkommen att prova på Salsa, Bachata och Kizumba.
Gilla Esconde Dance på Facebook för mer info.
#Walkfeeling #dancefeeling @escondedance
Dancefeeling på Walkfeeling center under hela Januari! Warmt välkommen att prova på Salsa, Bachata och Kizumba. Gilla Esconde Dance på Facebook för mer info. #Walkfeeling  #dancefeeling  @escondedance
Daniel arbetar som snickare och har ett tungt kroppsligt arbete till vardags. Han har inte kunnat springa på många år pga knäna. Han har åkt från Tingsryd i Småland en gång i månaden senaste halvåret. ”Idag ville jag ta med min dotter för att se hur hon rör sig. Träningen här har gjort stor skillnad för mig. Jag vill att min dotter ska kunna fortsätta leka även i framtiden.”
#walkfeeling #kids #framtid #walkfeeling #kombopass #balans #rörlighet #styrka #återhämtning #närvaro #kropp #medvetenhet #äga #naturligt #medfött #uppskattning #respekt #framtid #fötter #knän #höfter #rygg #nacke #axlar #huvud #stolt #måbra #hälsa
Daniel arbetar som snickare och har ett tungt kroppsligt arbete till vardags. Han har inte kunnat springa på många år pga knäna. Han har åkt från Tingsryd i Småland en gång i månaden senaste halvåret. ”Idag ville jag ta med min dotter för att se hur hon rör sig. Träningen här har gjort stor skillnad för mig. Jag vill att min dotter ska kunna fortsätta leka även i framtiden.” #walkfeeling  #kids  #framtid  #walkfeeling  #kombopass  #balans  #rörlighet  #styrka  #återhämtning  #närvaro  #kropp  #medvetenhet  #äga  #naturligt  #medfött  #uppskattning  #respekt  #framtid  #fötter  #knän  #höfter  #rygg  #nacke  #axlar  #huvud  #stolt  #måbra  #hälsa 
Under året har vi sett många önskningar gå i uppfyllelse för människor! God jul önskar Walkfeeling till alla våra fantastiska tränare, klienter och samarbetspartner 🎅🌲👣
#walkfeeling #godjul #önskning
Under året har vi sett många önskningar gå i uppfyllelse för människor! God jul önskar Walkfeeling till alla våra fantastiska tränare, klienter och samarbetspartner 🎅🌲👣 #walkfeeling  #godjul  #önskning